Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóProgramok

Zakopane és környéke ontja magából a jobbnál jobb programlehetőségeket mind csoportok, mind pedig családok, egyéni vendégek részére.

Ezen az oldalon - természetesen folyamatosan bővítve - mindenféle Zakopanéban és környékén elérhető programokat szedtünk össze egyéni utazóknak, családoknak, és kisebb csoportoknak, baráti társaságoknak. Célunk, hogy ha nem csoportként utaztok el hozzánk, akkor is legyen lehetőségetek elérhető áron válogatni a programlehetőségek közül.

Mindezek a programok csoportok számára is elérhetőek. Jelen oldalon a sok esetben a csoportos árakat is megadjuk, de várunk minden kedves csoportszervezőt a Csoportoknak részben, ahol tematikusan minden programról - olyanokról is, amelyek sajnos 10-15 fő alatt nem elérhetőek - találtok információt!

Természetesen bármely menüpont kapcsán, vagy éppen olyan programok esetében, melyek itt nem szerepelnek, állunk rendelkezésetekre, várjuk kérdéseiteket, kéréseiteket az office@zakopaneinfo.hu email címre!

Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Vinnai Szilárd 11:35 Sze, 19 Jan 2011 Kedves Gabi és Marci és Johanna!

Köszönjük az iroda közreműködését a lengyelországi programok megszervezéséhez.
Minden Önök által szervezett program maximálisan kielégítette elvárásainkat mind színvonalában, mind árak valamint a pontosság tekintetében egyaránt. Az elhelyezésünk és félpanziós ellátásunk kiváltotta valamennyi túratárs megelégedését.
Amennyiben a jövőben ismét lehetőséget kapunk, hogy barátommal együtt mi szervezehetjük a lengyelországi túráinkat és a kultúrális programokat, szeretnénk a segítségüket akkor is igénybe venni.
Magyarországi barátaimnak fogom ajánlani az Önök szolgáltatását.

Vinnai Szilárd
túravezető
PMSC Természetjáró Szakosztály nevében
[ Válasz ]
Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Kati 12:05 Pé, 09 Szept 2011 Hihetetlenül kedves, előzékeny emberek Marciék. Mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom a ZAKOPANEINFO-t. Kati
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Meszes Ottó 20:00 Va, 02 Okt 2011 Kedves Johanna, Gabi és Marci!!
Szeptember 18-tól töltöttünk egy nagyon-nagyon kellemes hetet Zakopánéba és környékén. Már a szállásfoglalás előtt, a nyelvi nehézség volt a legnagyobb problémánk. Ekkor találtam a "ZakopaneInfo.hu"-ra, az Önök, a Ti portálotokra.
Az álmotok, a mi álmunkat is megvalósította.Mindenkinek merem ajánlani, ha szeretne ebbe a régióba utazni és szépségeit megtekinteni,vegye fel a kapcsolatot az irodával. Gabi és Marci a kedves, rugalmas profizmusával, helyben a pontos, részletes eligazításával rendkívül megkönnyíti a programok megvalósítását.
Ezúton is köszönjük a segítséget: a Meszes család
[ Válasz ]
lengyel tudás nélkül   Zgłoś błąd do skasowania
~Októberi utasok 16:45 Ke, 11 Okt 2011 Kedves Gabi és Marci!!
Szeretettel üdvözlünk benneteket!!
Önző turista módjára igyekeztünk tartalmasan kihasználni ottlétünk minden percét, ezért most szeretnénk megköszönni az értékes tájékoztatást és útmutatást, amit az egész heti ottlétünkhöz nyújtottatok.. Prospektusok, térképek alapján szoktunk a hasonló programokra felkészülni, de az eligazításotok alapján teljes nyugalommal indultunk az útra, mert úgy tűnt, ismert úton kocsikázunk. A napunk, időjárás és élmény szempontjából egyaránt fantasztikusan sikerült. A tutajozás után a várkastély megtekintésével teljes lett a napi program. Ez volt a hab a tortán! Ilyen eredeti ép állapotban lévő várat nem láttunk. Nagyon érdekes volt, a környezet:Egyszerűen csodálatos!!!! Vissza Trybsz-en keresztül jöttünk, ami által bepillantást nyertünk a települések hétköznapi életébe. Nagyon hasznos tapasztalatokat nyer az ember. Hasonlóan áradozhatnék a többi napon látottakról is. DE PONT NEKTEK MESÉLEM !!!???? És mi történt szombat reggel? Gyönyörű időre ébredtünk, és ennek ellenére sajnos indulni kellett haza. Kiértünk a főútra, és azt hittük baj történt és elterelnek bennünket. ÁÁÁ.. dehogy! Közelebb érve látjuk, vidám emberek terelik a kocsikat a parkolókba, a Koscielisko völgy bejáratánál. Nos, itt eldöntöttük, ide vissza kell jönni! És hazaérkezésünk óta egyre erősödik az elhatározás.Valami láthatatlan erő visszahúz. Zakopáne és környéke egy gyöngyszem. Bármerről nézed csillog. Visszavágyunk!!!! Éppen ezért, ha egészségünk engedi, jövőre ismét megkeresünk TITEKET egy szállásrendelés miatt, majd pedig ezáltal személyesen. Mert ha " csak végzitek a munkátokat " nekünk, és másoknak nagyon is megnyugtató érzés, egy idegen nyelvi környezetben, általatok otthonosan mozogni.
Kívánunk nektek további sikeres munkát, és mindehhez jó egészséget a kedves kis csapatnak!
Visz.lát... Sziasztok!!!
Szívélyes Üdvözlettel
[ Válasz ]
ZakopaneInfo   Zgłoś błąd do skasowania
~VL - Szolnok 16:10 Hé, 30 Jan 2012 gratulálok a portálhoz, igazán igényes, szívélyes, mondhatnám teljesen visszaköszön a zakopane-i vendégszeretet belőle!
[ Válasz ]
zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóth Tibor 19:40 Szo, 30 Jún 2012 Kedves Márton!

A magam és fiam nevében nagyon-nagyon szépen köszönjük az általatok nyújtott segítséget, igazán gördülékennyé és kellemessé tettétek a kirándulásunkat, sokat segítettetek.

Nagyon köszönöm a közreműködéseteket, magánéletetekben, munkátokban sikereket, jó egészséget és gyönyörű nyarat kívánok.

Tóth Tibor.
[ Válasz ]
ZakopaneInfo   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 21:07 Szo, 08 Dec 2012 Külön köszönet az oldalon megtalálható információkért. Nagyon széles körben ad tájékoztatást a lehetőségekről és költségekről. Már most várom, hogy indulhassunk (az idő biztos kevés lesz, hogy mindent megnézzünk).
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 16:55 Ke, 15 Jan 2013 Kedves Marci!

Voltunk Zakopaneban, gyönyörű napsütéses időben értünk oda, az erdei úton jó lassan, de biztonságban tudtunk haladni. Mivel azon a hétvégén ónos eső is volt, vasárnap már Poronin felé vettük az irányt...

Nagyon jól éreztük magunkat, a Foluszowy Potok nagyszerű szálláshely, a kártyáknak is hasznát vettük (még egyszer köszönöm őket!), a Karczma Kmicic-ben még zenekar is volt, a Gazda étteremben viszont korábban voltunk, még nem volt ott a zenekar.

Szuper volt a Gubalówka, habár nagy ködben voltunk fent. Finom sajtokat vettünk, megnéztünk egy zenés misét, sokat sétáltunk a városban. Alig várom, hogy ismét visszatérjünk hozzátok!

Köszönök mindent!

Üdv:
Zsolt
[ Válasz ]
portál   Zgłoś błąd do skasowania
~SHE 17:27 Pé, 26 Ápr 2013 Nagy örömömre szolgált, hogy sikerült rátalálnom a honlapotokra. Nem is gondoltam volna, hogy találok egy magyar nyelvű oldalt, ahol ilyen részletességgel megtalálok minden fontos és hasznos információt Zakopane és környékéről. Előre is köszönet érte nektek!
Erika
[ Válasz ]
Zakopaneinfo   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci 12:10 Ke, 02 Júl 2013 szeretnék gratulálni az oldalatokhoz: nagyon színvonalas, hasznos, tartalmas! Az innen kapott információk alapján döntöttünk úgy, hogy nyáron néhány napot Zakopanéban töltünk.
[ Válasz ]
portál   Zgłoś błąd do skasowania
~Viki 11:39 Ke, 16 Júl 2013 Kedves Marci,
nagyon köszönöm a választ és a segítő közreműködést :)
A honlapotok szuper, a sok értékes információ hatalmas segítség volt a lengyelországi utunk megtervezéséhez, továbbra is figyelem.
Köszönöm.
Üdv. : Viki
[ Válasz ]
visszajelzés   Zgłoś błąd do skasowania
~Balazs 13:57 Ke, 29 Okt 2013 Kedves Marci
Koszonok mindent, nagyon jo volt Krakko is es Auschwitz is....kivalo szervezes volt. :)
Balazs
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Chmagdi 12:19 Szo, 02 Aug 2014 Kedves Marci!
Nagyon köszönöm a segítséget a Lengyelországi kirándulásaink nagyon jól sikerültek az egészből Zakopane mint város és a hegyek felejthetetlen élményt nyújtottak.Ide biztos,hogy visszatérek a barátaimmal.
Ezt az oldalt és a tőletek kapott önzetlen segítséget mindenkinek tiszta szívemből ajánlom.

Magdi
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti 19:28 Ke, 05 Aug 2014 Szerencsésen hazaérkeztünk a csodálatos Zakopáneból,
minden nagyon szuper volt és jól sikerült. Az auschwitzi
látogatás is sikerült, mindenki megtalált sőt, még hárman csatlakoztak hozzánk.
Nagyon köszönöm a segítségedet, munkátokhoz további sok erőt és
kitartást kívánok. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Még egyszer köszönök mindent:
Márti
[ Válasz ]
Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~PMáté 21:53 Csü, 14 Aug 2014 Kedves Marci !

Tegnap este érkeztünk haza lengyel túránkból, mind Auschwitz, mind pedig Krakkó hatalmas élmény volt számunkra. Hadd köszönjem meg még egyszer is, a minden területre kiterjedő segítséged.

Üdvözlettel
Máté
[ Válasz ]
ÓRIÁSI köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
csilla0923
13:53 Ke, 30 Szept 2014
Kedves Gabi és Marci!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptunk Tőletek! :) Nélkületek elvesztünk volna. :(
Csak annyit tudok mondani, hogyha bárkinek bármilyen (de tényleg bármilyen!) kérdése van nyugodtan keresse a választ ezen az oldalon, vagy keresse meg Gabiékat, mert mindig segítenek. :)
A legjobb iránytű ez az oldal, ha Zakopane-ba készül az ember! Mi voltunk a sajtkészítésen, és jövőre is visszatérünk hogy néhány programot még kipróbáljunk. :)

Nagyon szépen köszönök mindent, jövőre ismét jelentkezem. :)

Csilla
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Tom 14:08 Va, 19 Okt 2014 Szia Marci,

Nagyon jol ereztuk magunkat Lengyelorszagban.
Koszonjuk az Auschwitzi segitseget is.
Minden rendben volt.

Koszonjuk meg egyszer
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mencsik Adrienn
15:05 Pé, 31 Okt 2014
Sziasztok,

a sok köszönő levél és pozitìv viszajelzés révén szeretném én is segítségeteket kérni.
November/decemberben tervezünk 2 napos kirándulást Zakopánéba 3 és 1 éves gyerekekkel. Programlehetőségek (karácsonyi vásár), családbarát szálláslehetőségek érdekelnének.
Köszönet tel,
Adrienn
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:16 Pé, 31 Okt 2014
Kedves Adrienn!

Köszönjük hozzászólásodat. Kérlek, ha lehetséges küldj nekünk egy emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, és akkor mind szálláskeresésről, mind pedig a kiválasztott dátumon lehetséges programokról tudunk egyeztetni.
Marci
[ Válasz ]
köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Regős Enikő
12:23 Hé, 03 Nov 2014
Kedves Johanna, Gabi és Marci!!
Nagyon szépen köszönjük a hasznos információkat! Nagyon jól éreztük magunkat mind Zakopane-ban mind Krakkóban. Nagyon hasznosak és pontosak voltak az infók, így élvezetes volt az egész út!
Üdv! Enikő
[ Válasz ]
távolabbi kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
Nóra
08:42 Ke, 04 Nov 2014
Kedves Marci!
Bár a terület kissé távolabb esik a szeretett várostól, de talán tudtok segíteni. Duklai hágó lengyel oldaláról érdeklődnék, ott is van emlékhely vagy csak a szlovák oldalon? Krosno városa valóban \"kis ékszer\"? Nem nagyon találok infót, csak a szlovák területekről.
[ Válasz ]
        
Re: távolabbi kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:51 Ke, 04 Nov 2014
Kedves Nóra!

Sajna a hágó kapcsán nem tudok semmit, és elsőre nem is találtam semmit róla a neten.
Krosno belvárosa nagyon hangulatos, igazi ékszerdoboz, szóval szerintem egy-két órát rá lehet szánni, mert megéri. (Bár ez nagyon sok kisebb-nagyobb városra igaz a környéken, és egész Lengyelországban.)
[ Válasz ]
                
Re: távolabbi kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
Nóra
08:59 Ke, 04 Nov 2014
Köszönöm
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Lajos
18:27 Va, 28 Dec 2014
Szép napot kívánok!
Érdeklődöm, hogy néhány napos kirándulásra van-e értelme mostanában Zakopánéba utazni. Milyen szállás és program lehetőség van? Van-e esélyem motoros szánozni? Az ára valóban kb. 10.000 Ft/óra/2 fő? A kirándulásra elég egy hétvége (p-sz-v) vagy legyen több nap?
E-mailben várom az ajánlatukat.
Köszönettel: N.Lajos
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:41 Hé, 05 Jan 2015
Kedves Lajos!

Elég szép, havas idő van most nálunk, szerintem pár napra érdemes lehet ideutazni, ha kedveled a téli programokat.
Szállásból elég változatos a kínálat a legegyszerűbb vendégházaktól a sokcsillagos szállodáig van minden, persze az árat ezen felül befolyásolja az is, hogy a központhoz, sétálóutcához mennyire közel kerestek szállást, és persze az is, hogy milyen ellátást szeretnétek étkezés tekintetében.
Programok gyanánt főleg a téli sportokat lehet ilyenkor említeni: síelés, sífutás, szánkózás, lovasszánozás, könnyebb túrák, és persze valóban van motoros hószánozásra is lehetőség.
Partnerünk árait eléred ezen a honlapon a programok menü motoros hószánozás alpontjában. Az ott megadott árak jelenleg is érvényesek.

Hogy hány napra jöttök, ezt csak a Ti kedvetek, lehetőségeitek határolják be. Üdv Zakopanéból:
Marci
[ Válasz ]
Érdeklődnék...   Zgłoś błąd do skasowania
~Agócs Zsuzsanna
14:46 Csü, 08 Jan 2015
2015. januá 21-én utazunk Zakopane-ba baráti társasággal, 2 gyerekkel a \"fedélzeten\" (17hónapos,és 11 éves), 4éjszakát töltve ott. Milyen programokat tudna ajánlani? A lovasszáozás érdekelne leginkább, 7fővel is szóba állnak, vagy csak nagyobb csoportokkal? Illetve babakocsit érdemes-e vinni? Zakopane-ban van szállásunk a REZYDENCJA SIENKIEWICZÓWKA panzióban.... A piacot, és a várost bejárnánk, és a kisebb gyermeknek kényelmesebb lenne a babakocsi. gyermekkel milyen programot érdemes még szervezni (jól bírja a strapát), a hegyen és környékén vannak járható, kiépített túristautak?
Válasát előre i köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődnék...   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:54 Csü, 08 Jan 2015
Kedves Zsuzsanna!

Lovasszánozás programra találsz leírást a Programok menüpont, Lovasszán almenüpontjában. A feltüntetett árakkal akár 2 fővel is szóba állnak szóval nem lesz gondotok azzal, hogy \"nem vagytok elegen\".

Egyébként programokat, programötleteket szerintem leginkább a LÁTNIVALÓK, a PROGRAMOK, a GASZTRONÓMIA és a TÚRÁZÓKNAK menüpont alatt lelsz. Érdemes ezeket átböngészni.
Utóbbiban túraleírásokat is lelsz (a teljesség igénye nélkül), de azért ilyenkor télen főleg a könnyebb túrákat tudom ajánlani. Egyébként a Tátrában csak jól kiépített turistautak vannak, sokan járják ezeket télen is.

Egy ötlet még: Inkább szánkót hozzatok, és ne babakocsit, ha tehetitek, mert ha sok a hó, akkor az előbbivel jóval könnyebb közlekedni egy kisbabával. Sokszor egyébként a szállásoknak is van kölcsönözhető szánkójuk.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődnék...   Zgłoś błąd do skasowania
~Agócs Zsuzsanna 14:59 Csü, 08 Jan 2015 Kedves Marci!
Köszönöm a gyors választ! Mindent átböngészek!!!!
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődnék...   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:02 Csü, 08 Jan 2015
Kedves Zsuzsanna!

Én pedig állok rendelkezésedre felmerülő kérdések, kérések esetén nem csak itt, de emailben is, az office@zakopaneinfo.hu címen.
Marci
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~csipetcsapat 07:23 Hé, 26 Jan 2015 Kedves Marci !

Ezúton tájékoztatlak arról, hogy a zakopanei és krakkói programunk hibátlanra sikerült. Tegnap délutánra a hó is megérkezett, mert ilyenkor a krupówki, csak \"fehérben\" csodálatos! Minden rendben volt az autóbuszos utazással, és a nagyon kedves és csinos idegenvezetővel Barbarával, aki az zord időjárás ellenére élvezetessé tette a krakkói városnézést.
Nagyon köszönjük Neked és Csapatodnak a segítséget, ennek az emlékezetes hosszú hétvége programjának a megszervezéséhez !!!

Üdvözlettel: Mihály, Marianna, Laci, Heni, Dávid, Szilveszter, Emese, Máté, Detti, Gyuri, Enikő, Móric
[ Válasz ]
idegenvezetők   Zgłoś błąd do skasowania
~KrMa 11:14 Sze, 08 Júl 2015 Szia Marci!

Még egyszer köszönjük a szervezést. Minden nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon tetszett Krakkó mindenkinek.
Mindhárom idegenvezető nagyon jó volt. Sok információt osztottak meg velünk és nagyon jól beszélnek magyarul. Igaz az egyik idegenvezetőnkön nem is csodálkozunk, hiszen ő magyar. A bányába ő vitt le minket. Marika, ha jól emlékszem a nevére.

Köszönjük a segítséget. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól ez a 4 nap.

Üdv
Marietta és kis csapata
[ Válasz ]
Nyaralás   Zgłoś błąd do skasowania
~Csaba 17:01 Hé, 13 Júl 2015 Szia Marci!
Haza érkeztünk, nagyon jól éreztük magunkat és köszönet a segítségért és a honlapért,
nagyon sok jó tippet és tanácsot találtunk rajta!

Üdv.
Csaba
[ Válasz ]
Auschwitz és Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsillaesBotond 08:40 Hé, 03 Aug 2015 Kedves Marci!
Szeretném megköszönni azt a sok-sok segítséget, amit kaptunk tőled a lengyel utunk megszervezéséhez. A segítséged nélkül nem tudtuk volna megnézni Auschwitzot és Wieliczkát. Minden apró-cseprő kérdésünkre választ kaptunk tőled. Köszönjük a sok információt, a foglalásokat, a belépőjegyeket, az idegenvezetőket, a kedvezménykuponokat, stb., egyszóval mindent!!! A kirándulás szuper jól sikerült, s ezt jórészt neked (és persze a honlapotoknak) köszönhetjük.
További munkátokhoz sok sikert kívánok! S ha bárki Lengyelország felé venné az irányt, a zakopaneinfo-t mindenképpen ajánlani fogjuk neki!
Üdvözlettel és köszönettel
[ Válasz ]
programok szervezése   Zgłoś błąd do skasowania
~Adri 16:13 Szo, 27 Feb 2016 Kedves Marci!

Segítséged mérhetetlen örömöt okozott számomra/számunkra. Nagyon megkönnyítetted az utazásunkat, amit nem tudok eléggé megköszönni! Az egész csapat nevében köszönjük szépen.

Üdvözlettel:
Ad rienn
[ Válasz ]
Auschwitz és Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Éva 10:01 Hé, 04 Ápr 2016 Kedves Marci!

Meg is ragadom az alkalmat, hogy beszámoljak az elmúlt 4 napról. Egyszerűen minden tökéletes volt. Auschwitzban is és a bányában is csodálatos időben volt a foglalásunk. Csak mi hárman és az idegenvezető! Nem is bántam a borsos árakat, mert így jóval többet kaptunk. Bár személyesen is megköszöntük, de kérlek Te is tolmácsold a két hölgynek köszönetem (Teresa és Mária), nagyon lelkiismeretesek voltak.
Utólag is örülök, hogy rátok találtam a netem.
Éva
[ Válasz ]
Programszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
husky
15:36 Pé, 17 Jún 2016
Sziasztok!
Szombaton írtam nektek e-mail-t de sajnos kimaradt a levelemből, hogy menyien mennénk Zakopane-ba amit visszaírtam vasárnap nektek, kérdésem az lenne hogy megkaptátok-e valamint kitaláltatok-e a kívánságainkra egy tarifát :) A husky@t-online.hu címről írtam nektek.
Előre is köszönöm további szép napot!
Üdv: Huszka Norbert
[ Válasz ]
        
Re: Programszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:37 Pé, 17 Jún 2016
Szia Norbert!

Családi okokból sajnos pár nap kimaradt, nemrég értünk haza. Kérek egy pár órát, és írok neked is.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Programszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~Husky 20:03 Pé, 17 Jún 2016 Oké nagyon szépen köszönöm.
[ Válasz ]
i menetrend   Zgłoś błąd do skasowania
~wiren
08:32 Csü, 14 Júl 2016
Kedves Mindenki!
Meg par napot itt toltenenk Zban, de ebben a borobgos idoben atruccannank Karkkoba. Elkerulendo a Novy Tag koruli dugot, vonattal mennenk. Segitseget szeretnek kerni, nem igazodom el a menetrenden. Valoban csak delutan es csK IC indul innen Kba?
Elore is koszonom a valaszt es a segitseget!
Udvozlettel:
Ire n
[ Válasz ]
        
Re: i menetrend   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:43 Csü, 14 Júl 2016
Kedves Ire n!

Valóban nem sok vonat indul - egyeseknek a menetideje is hajmeresztő... Angol nyelvű menetrendi keresőt ezen a linken lelsz:

http://rozklad-pkp.p l/en

(Átváltható németre és oroszra is a lengyelen kívül...)
Marci
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Zoli 20:05 Ke, 06 Szept 2016 Kedves Márton!

Igen jól sikerült a lengyelországi kirándulásunk. Sok szép helyen jártunk és jól szórakoztunk.
Az ajánlott szálláshelyek ill. éttermek teljesen kimerítették az elvárásainkat, udvarias és segítőkész személyzetük mindenben segített még a nyelvi korlátok nehézségeinek dacára is.A szobák tiszták és teljesen felszereltek voltak. Az éttermek gasztronómiai ajánlása is mindenütt nyerő volt.

Ezúton szeretném megköszönni mind azt a segítséget, munkát amit ami nyaralásunk előkészítésében segítettetek.
Kívánok nektek munkátokhoz további töretlen kitartást, nagyon jó egészséget és boldogságot.
Remélem még nagyon sok ilyen buzdító és köszönő levélben lesz részetek.

Tisztelettel és baráti üdvözlettel: Zoltán
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
morzs
21:22 Csü, 03 Nov 2016
Kedves Gabi és Marci! Köszönet itt is a portálért és a gyors válaszokért, segítségért. Meglepetés-program volt ez a férjemnek, ami a Ti segítségetekkel még jobban sikerült, mint gondoltam vagy álmodtam volna. A Hotel Aries-ben szálltunk meg, ami már önmagában élmény volt, mindenkinek ajánlani tudom. Olyan fajta luxust nyújt a szálloda személyzete, étterme és wellnes részlege, amit ezen az áron elvár az ember, mégsem lehet hozzászokni. Mégis, bár biztos bázis volt a szálloda, azért a honlap nélkül a program és a tájékozódás nem lett volna ilyen egyszerű. Visszatrünk és nagyon remélem, hogy akkor időben felvesszük a kapcsolatot és találkozhatunk személyesen is. Remélem áldás lesz az életeteken és a munkátokon, és főképp a családotokon!
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Hajn 08:17 Hé, 08 Máj 2017 Szia Marci szeretnénk megköszönni segítségedet nagyon jól sikerült a hétvégi auswitzi látogatás minden símán ment köszönve neked, a múzeum látogatás, idegenvezetö fantasztikus nagy tudású hölgy, és a hotel is!

Óriási hála és köszönet!

Szép napot!

Hajni és többiek
[ Válasz ]
Hála   Zgłoś błąd do skasowania
~hekli 07:26 Pé, 12 Máj 2017 Kedves Gabi és Marci!

Hálás szívvel köszönjük azt az áldozatkész segítőkészséget, mindenre kiterjedő figyelmet, szakmai felkészültséget, önzetlen szeretetet, amit kirándulásunk előkészítése, és lebonyolítása során kaptunk Tőletek! Kívánjuk, hogy a jó Isten áldja meg életeteket, s tartson meg hosszú ideig Benneteket, sokunk örömére!
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~SBea 09:19 Sze, 21 Jún 2017 Kedves Marci!

Csodás Zakopane-i, Dél-Lengyelországi kirándulásunk sajnos véget ért. A sok csodás élményhez való jutást, illetve a sok érdekes tudnivalót ezúton is köszönjük!

További szép nyarat, sok-sok vendéget kívánunk,

Bea, s barátai
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~P.Kati 18:22 Ke, 25 Júl 2017 Kedves Marci!

Még nem volt alkalmam megköszönni a segítségeteket, programunk lebonyolításához.

Minden kiválóan sikerült! Az idegenvezetők nagyszerűek, kedvesek, felkészültek voltak.

Az egész csapat elégedett volt. A szervezésetek kiváló volt.

Köszönjük!

Már tudjuk kihez fogunk fordulni, ha hasonló programunk lesz!

Köszönettel:

P. Kati
[ Válasz ]
Eljutás Krakkóba   Zgłoś błąd do skasowania
~Anett
18:01 Va, 15 Okt 2017
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Érdeklődni szeretnénk, hogy Zakopánéból van-e lehetőség busszal eljutni Krakkóba? És ha van milyen árban van? Ketten mennénk csak így egyénileg akarunk egyet sétálni a városban és megnézni egy két nevezetességet.

Köszönö m a segítségeteket.

Üdv,

Anett
[ Válasz ]
        
Re: Eljutás Krakkóba   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:05 Va, 15 Okt 2017
Kedves Anett!

Van lehetőség, több cég is üzemeltet buszokat Krakkóba és vissza. A két legnagyobb a Szwagropol és a Mayer Bus.
Napközben 30-50 percenként mennek a buszok, a menet idő kb 2 óra 15-30 perc. Jellemzően a jegyár 17-19 pln/fő körül mozog.

A buszok Zakopanéból a pályaudvarról mennek, és ide is érkeznek. Krakkóban a Központi Pályaudvarra (Dworzec Glówny) érkeznek, és innen is indulnak vissza. Innen csak pár perc séta Krakkó óvárosa.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Eljutás Krakkóba   Zgłoś błąd do skasowania
~Anett 08:10 Hé, 16 Okt 2017 Kedves Marci,

Köszönöm a segítséget :)

Üdv, Anett
[ Válasz ]
lovasszán szervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~Merien 10:11 Pé, 09 Feb 2018 Kedves Marci!
Köszönöm a rugalmasságotokat hogy végül mégis el tudtunk menni lovasszánozni bár elbénáztuk az első találkozót. Jól éreztük magunkat klassz program volt. Sok sikert és türelmet 😂 a további munkátokhoz.
Mariann és családja
[ Válasz ]
Húsvéti hétvége   Zgłoś błąd do skasowania
mayacska71
21:39 Csü, 22 Márc 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Március 30-tól 4 napra Zakopánéba utazunk. Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor az éttermek hogy tartanak nyitva? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Pásztor Anikó
[ Válasz ]
        
Re: Húsvéti hétvége   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:25 Pé, 23 Márc 2018
Kedves Anikó!

Az éttermek zöme, főleg azok amelyek a központi helyeken vannak, nyitva szoktak tartani a húsvéti hétvége összes napján.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Húsvéti hétvége   Zgłoś błąd do skasowania
mayacska71
09:29 Pé, 23 Márc 2018
Kedves Marci,

nagyon szépen köszönöm az információt! Szép napot! Anikó
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kloó Józsefné
11:27 Ke, 24 Ápr 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci !

2018. április 28-tól május 01-ig tartózkodunk egy népes 15 fős társasággal Zakopanéban, érdeklődni szeretnék, hogy a városban április 29-én hol és mikorra lehet megvenni a lanovkára a jegyeket, úgy hogy még aznap jó időben fel tudjunk jutni, hogy elkerüljük a több órás várakozást. Egyébként gratulálok a portálhoz nagyon nagy segítség az oda látogató magyaroknak. Köszönettel: Kloó Éva
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:22 Ke, 24 Ápr 2018
Kedves Éva!

A városban jegyautomatákból pár napra előre (ha még van, azért a hosszú hétvége elég népszerű) lehet jegyeket vásárolni.
Főoldalunkon részletes cikket találsz erről.
Marci
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
köszönet
~Magdi
21:14 Ke, 22 Máj 2018
Kedves Marci! Nem sikerült volna ilyen jól a kirándulásunk, ha nem bukkanok rá a...
Köszönet :)
~Csuth Barna
21:59 Va, 20 Máj 2018
Kedves Gabi és Marci ! Szerencsésen haza értünk ! Köszönjük szépen a vendéglátást...
honlap
~Cs. Péter
10:38 Va, 20 Máj 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci! Párommal pár napot töltöttünk Zakopaneban, aminek a...
Re: látogatás
~Júlcsi
13:33 Ke, 15 Máj 2018
Köszönöm kedve Marci a segítséget. Remélem sikerrel járunk.
Re: látogatás
~CsMarton
13:21 Ke, 15 Máj 2018
Szia Júlcsi! Hivatalosa 14 éves korig nem ajánlott, de korhatár nincs, szülői...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 17794685 látogató
1999-2018 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.