Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóJegyrendelés a Kasprowy lanovkára


A Zakopanéba, és a környékre érkező turisták méltán kedvenc programja a Kasprowy Wierch (Gáspár-csúcs, 1987 m) kötélvasuttal történő meghódítása. A program hátránya, főleg szezonban, hogy bizony igen sokan próbálkoznak vele, így nem egyszer órákat kell a jegyekért sorba állni. Ezt a problémát próbáljuk orvosolni jelen cikkünkben!


A lanovkát működtető Lengyel Kötélvasút Társaság (PKL) 2015 óta lehetővé teszi a jegyek előzetes megváltását nem csak csoportoknak, de egyéni igények szerint akár egy főre is. Három módszert is tudunk számotokra ajánlani a jegyek előzetes megvásárlásása.

  • a) Interneten, elővételben.
  • b) Zakopanéban jegyautomatából és az ügyfélszolgálati irodában.
  • c) A ZakopaneInfon keresztül, akár elővételben.

Szezonban, azaz 2024 április 15-26, május 6-17, június 3-21 valamint október 1-től előzetes foglalás esetén a jegyárak az alábbiak szerint alakulnak:
 

Jegytípus Teljes árú Kedvezményes
Egy útra 89,00 pln 79,00 pln
Retúr 109,00 pln 89,00 pln
  • Kedvezményes jegyre gyermekek 4 és 14 év között, 14 és 26 év közötti diákok (lengyel vagy nemzetközi diákigazolvány birtokában és 65 év felettiek jogosultak.
Főszezonban:

2023 december 16-tól 2024 április 14-ig, majd április 27 - május 5 és május 18 - június 2 illetve június 22-től szeptember 30-ig így alakulnak az elővételi árak:
 

Jegytípus Teljes árú Kedvezményes
Egy útra 109,00 pln 89,00 pln
Retúr 129,00 pln 109,00 pln

Kedvezményes jegyre gyermekek 4 és 14 év között, 14 és 26 év közötti diákok (lengyel vagy nemzetközi diákigazolvány birtokában és 65 év felettiek jogosultak.
A kuźnicei kassza árait ezen a linken lelitek.

FONTOS ÚJÍTÁS 2021 nyarától a premizált jegyvásárlási lehetőség, amit az üzemeltető a jobb utaseloszlás érdekében vezetett be KIZÁRÓLAG FŐSZEZONRA. Ennek keretében a korai és a későbbi időpontokra 10-20% közötti kedvezményt is tudunk biztosítani, viszont dél és kettő óra között a jegyek még akár 10%-kal is drágábbak lehetnek a fentieknél.

Lássuk a foglalási lehetőségeket:

a) Interten, elővételben:

A PKL honlapján elérhető jegyvásárlási linken lehetséges lengyel vagy angol nyelv használatával. Fizetni bankkártyás tranzakcióval lehet a megrendelt jegyeket, amelyeket a rendszer emailben küld meg nektek, és a lanovkához vagy kinyomtatva kell elhoznotok, vagy okostelefonon is be tudjátok mutatni.
A rendelési honlap linkje
ezen az oldalon elérhető, a felső menüsor jobb szélén. (Bár az angol nyelvű linket adtuk meg, sajnos maga a jegyvásárlás pillanatnyilag csak lengyelül lehetséges...)

b) Zakopanéban, jegyautomatából és ügyfélszolgálaton:

Zakopane 5 pontján:

- Gubałówka-sikló alsó állomásának épülete (jegyautomata, és ügyfélszolgálati iroda is).
- Gubałówka-sikló felső állomásának épülete (csak jegyautomata)

- A sétálóutcán, az ulica Krupówki 20 szám alatt, a Főposta épületénél.
- A sétálóutcán, az ulica Krupówki 2 szám alatt, egész pontosan az aluljáró mellett
- Kuźnicében, a kasszával szemben található ügyfélszolgálati irodában, és a mellett lévő automatában.

 

Az automaták lengyel és angol nyelven használhatók, készpénzes és bankkártyás fizetést is elfogadnak. Hátrányuk, hogy mindig csak az adott napra és másnapra lehet belőlük jegyet igényelni, bár helyben ez akár elegendő is lehet. Az első kettő és az utolsó cím esetében nem csak jegyautomatából, hanem a helyben üzemeltetett ügyfélszolgálati irodában is van mód az elővételi jegyvásárlásra.

c) A ZakopaneInfon keresztül:

Mint a PKL partnerei, örömmel jelentjük be, hogy 2015-től nálunk is tudtok előzetesen akármilyen létszámra jegyet rendelni a felvonóra. A nálunk történő jegyrendelésről, a jegyárakról, az átvétel módjáról minden hasznos információt megleltek ezen az oldalon!

Természetesen minden felmerülő kérdés, kérés kapcsán állunk rendelkezésetekre!

« vissza

Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~HÁgi 14:27 Hé, 17 Aug 2015 Kedves Marci!

Csodálatos hetet töltöttünk Zakopane-ban. Még egyszer nagyon köszönjük a Kasprowy jegyek intézését, amellyel több óra sorban állást takaríthattunk meg, egyik fénypontja volt az üdülésünknek, csak úgy mint a Morskie Oko túránk, amire rendkívül felkészülten érkeztünk a honlapotokon leírtak alapján, igaz kicsit több időbe telt megtennünk az utat, de büszkék voltunk mindannyian, hogy gyalog sikerült teljesítenünk! A tó gyönyörű volt, habár meglepően \"teltház\"-as.

További sikereket kívánunk munkátokban!
Üdv, Ági
[ Válasz ]
Lanovka leállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dobsa Dezső
19:08 Hé, 19 Okt 2015
Jó az infóm , hogy a lanovka 2015.10.26-30.-ig leáll karbantartás miatt?
[ Válasz ]
        
Re: Lanovka leállás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton 19:13 Hé, 19 Okt 2015 Igen,
Marci
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Béla és családja 10:58 Pé, 03 Márc 2017 Tisztelt Marci!

Köszönöm a segítséget, és a gyors ügyintézést.
Minden nagyon jól sikerült. Köszönöm a 10%-os éttermi kuponokat, azoknak is nagy hasznát vettük.
Külön köszönet a lanovka lefoglalásának időpontjáért ( 10.00 ), így teljesen zökkenőmentesen ( sormentesen ) tudtunk feljutni a Kasprowi csúcsra. Később ez már nem biztos hogy így lett volna.
Sok sikert jó egészséget, és minden jót kívánok!

Üdv:
Béla
[ Válasz ]
Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Mimi 23:49 Ke, 20 Jún 2017 Ma kipróbáltuk a Lanovkát.
Nem vettük meg előre a jegyeket. Nagy hiba volt 4 órát vártunk. A parkolás ára 25 zloty volt egész napra a II. János Pál körforgalomnál. Innen fejenként 3 zloty Kuznice.
Az automatában aznap délutánra lett volna jegy.
Nagyon ajánlom mindenkinek aki Lanovkázni akar, hogy vegye meg előre a jegyet a városban automatából.
[ Válasz ]
        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit
13:21 Sze, 25 Okt 2017
Kedves Gabi és Marci!
Szeretném kérdezni,hogy mi nov.3-án szeretnék kipróbálni a Lanovkát. Szerintetek ebben az időpontban is érdemes megvenni előre a jegyeket,vagy aznap a városban az automatából?
Vagyis kérdésem az lenne,hogy ilyenkor is hosszú sor áll a pénztárnál?
Köszönöm szépen!
Judit
[ Válasz ]
                
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:47 Sze, 25 Okt 2017
Kedves Judit!

Egy novemberi, pénteki napon - főleg ha délelőtt mentek - szerintem nem kell sok sorbanállással számolni. Még ha gyönyörű is az idő.
Marci
[ Válasz ]
                        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 14:49 Sze, 25 Okt 2017 Köszönöm szépen!
[ Válasz ]
Gáspár hegx   Zgłoś błąd do skasowania
~tom 20:05 Ke, 27 Jún 2017 Mi ma voltunk a Gáspár hegyen. 7.15-re ott voltunk a felvonó pénztáránál(8-kor nyit), 8.30-kor már a lanovkán ültünk! Lefelé a gyaloglást választottuk, 3-3,5 óra alatt kényelmesen leértünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
[ Válasz ]
Köszi   Zgłoś błąd do skasowania
~Istvánék 12:06 Pé, 28 Júl 2017 Kedves Gabi és Marci!

Hazaérkezvén már csak egy tisztem maradt,hogy köszönetet mondjak mindkettőnk nevében! Az éttermek szuperek, a Lanovka a külön jeggyel szintúgy /menetből felmentünk/ hihetetlen sor állt. A Beskid legyőzve!!!
Köszi a segítséget, bárkinek ingerenciája támad Zakopanéra csak Titeket fogunk ajánlani!!

Üdvözlettel: Jutka István
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Annamari 19:04 Hé, 01 Jan 2018 Kedves Marci!
Szeretném újra megköszönni a sok segítséget.Már hazaértünk,de számos élménnyel gazdagodtunk.Felejthetetlen és hihetetlen emlék lesz Zakopane!További sikeres munkát kívánok nektek az elkövetkező esztendőre!
Üdv:Annamari
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Inez 13:09 Csü, 25 Jan 2018 Kedves Marci!

Megjártuk Zakopánét. Csodálatos hely, minden segítséged nagyon köszönjük, sok fontos információnak nagy hasznát vettük. Minden úgy intéződött, ahogy előre mondtad.

Még egyszer nagyon köszönöm.

Inez
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi 14:46 Ke, 27 Márc 2018 Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy április 4-én délelőtt várhatóan nyitva lesz-e a lanovka, illetve hosszú sorra ebben az időszakban kell-e számítani (az igaz, hogy nem főszezon és hétköznap, de húsvét után van, így nem tudom lesz-e akkor iskolai szünet vagy bármi \"rendkívüli\"), valamint érdemes-e előre jegyet venni vagy elegendő lehet majd a helyszínen?

Köszönöm előre is
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi 15:08 Ke, 27 Márc 2018 Illetve még egy gyors kérdés, erre az időszakra is igaz az (alapvetően), hogy délelőtt érdemesebb menni? (mert a másik lehetőség, április 3-án délután.)

Köszönöm!
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:22 Ke, 27 Márc 2018
Szia!

Nem lesz elvben sok ember, nincs ilyenkor szünet, csak húsvét hétfőig. Szerintem jegyet venni is elég a helyszínen, nem hinném, hogy max 20-30 percnél többet kéne várni a kasszára, de tán még annyit sem.
Áprilisban igazából bármikor eshet (elég bolond hónap tud lenni, mint otthon, csak itt ez folytatódik májusban is), így talán a legcélravezetőbb, ha egy-két nappal előre döntötök az időjárás előrejelzés ismeretében.
Marci
[ Válasz ]
Re: hóhelyzet   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Ferencné
20:42 Csü, 14 Jún 2018
Kedves Gabi és Marci
Szeretném megköszönni mégegyszer azt a sok segítséget amit kaptunk Tőletek a Zakopánei Krakkói Wieliczkai túránkhoz,nem utolsó sorban Nedec várnál és a tutajozásnál nyujtott idegenvezetésért. Nagyon sokat köszönhetünk Nektek,fantasztikus emberek vagytok.Nélkületek ez nem sikerült volna ilyen jól. 3 felejthetetlen napot töltöttünk Lengyelországban 20 nyugdíjas társammal együtt.Kívánok további sikereket és nagyon jó egészséget Üdv Kovács Marika Gödöllőről
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci 09:11 Hé, 18 Jún 2018 Kedves Marci!

Zakopane-i nyaralásunk véget ért. Felejthetetlen élmény volt, amiben Neked illetve az oldalatoknak is nagy része van.

Ez úton szeretném még egyszer megköszönni a segítséget! Reményeim szerint nem az utolsó utunk volt oda...

Minden jót Nektek!

Üdv
Laci
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~kerekasztal7
21:20 Hé, 19 Nov 2018
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy idén karácsonykor megyünk Zakopánéba. dec. 23-27 között. Érdeklődnék, hogy van-e valami nyitva ezekben a napokban? pl a vízi világ, illetve a Gáspár hegyre menőlibegő, stb. \"!-én délelőtt Krakkóban van-e élet (boltok, emlékművek, stb)
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
06:08 Ke, 20 Nov 2018
Szia!

Az éttermek és a piac, nagy áltálánosságban nyitva vannak az ünnep alatt, december 24-én zárak korábban kb. 12:00-től. Minden étterem/piacos maga dönt róla és nincs általános érvényű szabály. A boltok elvileg 24-én délután bezárnak és az ünnep alatt zárva lesznek. Egy új törvény alapján, meglátjuk mennyire tartják be. Kasprowy felvonó, Gubałówka sikló nyitva lesz, a múzeumok és egyéb programok zárva. Krakkóban hasolnó a helyzet.
[ Válasz ]
2019.04.22. Kasprowy Wierch lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Heléna
15:25 Pé, 05 Ápr 2019
Kedves Marci!
04/22 húsvét hétfőn délelőtt szeretnénk felmenni a hegyre a lanovkával.
Fontolgatjuk, hogy megvesszük interneten előre a jegyeket, viszont úgy drágább.
Néhány komment alapján úgy tűnik, hogy ezen a napon talán nem is lesznek sokan,
talán csak fél órát kellene várni.
Mik a tapasztalatok és ezek alapján mit tanácsolnál?
Előre is köszönöm!
Heléna
[ Válasz ]
        
Re: 2019.04.22. Kasprowy Wierch lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:42 Pé, 05 Ápr 2019
Kedves Heléna!

Az alapproblémát értem, de tanácsolni nem tudok. Elvben hútvét hétfőn már mindenki hazafelé megy, a tavaszi szünet ugyanis jellemzően a lengyeleknél még mindig a húsvét elútti hét, de jósolni nem lehet.

Szóval sanszos, hogy már kevesen lesznek, sőt talán a hétvégén ez a legjobb nap a tömeg tekintetében, de hogy mennyit kell várni, azt passzolom. Józan eszem szerint nem kéne, hogy sok legyen.
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 11:15 Hé, 22 Ápr 2019 Kedves Marci!
Tegnap érkeztünk haza egy nagyon tartalmas kirándulásról.
Köszönjük a segítséget a jegyvásárlás során. Egészen biztosan nem álltuk volna ki a sorunkat a kislányunkkal, ha nem kapunk segítséget Tőletek.
Ezúton is köszönöm!

Üdv:
Zsolt
[ Válasz ]
Jegyelővétel   Zgłoś błąd do skasowania
~halakferenc
16:38 Csü, 16 Máj 2019
Tisztelt Marci!
Szeretnék elővételben jegyet venni a lanovkára de csak két napra előre engedi a rendszer.Ott van ugyan a naptár, amennyiben későbbi időpontra szeretnék jegyet,de az adott nap kijelölése után nem enged vásárolni.A kérdésem hogy ez mindíg így van, vagy csak valami anomália?Köszönöm a segítséget
[ Válasz ]
        
Re: Jegyelővétel   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:12 Pé, 17 Máj 2019
Kedves Ferenc!

A magam részéről anomáliának gondolnám, de az egyéni rendszert annyira nem ismerem. (Az utazási irodáknak egy külön rendszer van, ami 30 napra előre működik.)
[ Válasz ]
decemberi jegyfoglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Emese
09:12 Va, 29 Szept 2019
Kedves Marci!

December 20-21-én lennénk Zakopanéban. Az lenne a kérdésem, hogy legkésőbb mikor érdemes jegyet foglalni a Kasprowy lanovkára, hogy biztos ne maradjunk hoppon? (Nem akarom nagyon előre megvenni, arra az esetre ha valamiért mégsem tudnánk elutazni) Akár aznap pár órával a program előtt is megvehető? Vagy karácsony környékén ilyennel ne kísérletezzünk inkább?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv:Emese
[ Válasz ]
        
Re: decemberi jegyfoglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:06 Hé, 30 Szept 2019
Szerintem 7-10 napra elég lehet. Még max csak indul ilyenkor a karácsonyi turnus, az emberek inkább az érkezéssel lesznek még elfoglalva, nem annyira a programokkal. Szóval kényelmesen van idő.
[ Válasz ]
Jegyvásárlás   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 21:47 Sze, 04 Dec 2019 Kedves Marci!
Dec.22-én érkezünk Zakopaneba,5 napra.
Az egyik nap szeretnénk felmenni felvonóval a Gáspár csúcsra.
Szerinted van rá esély, hogy a helyszínen tudunk jegyet venni?

Másik kérdésem. Karácsonykor a Morskie okohoz hogyan tudunk eljutni tömegközlekedéssel?

Kös zönettel:
Judit
[ Válasz ]
        
Re: Jegyvásárlás   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi (redaktor)
08:39 Csü, 05 Dec 2019
Kedves Judit!
Van rá esély, hogy tudok jegyet venni, de lehet, hogy sorba, kell érte állni. Általában reggel és zárás előtt kisebb szokott leni a forgalom. Valamint, ha több napot vagytok, szerintem célszerű a sétáló utcán található automatából jegyet venni pl. másnapra. Így nem kell fagyban sorban állni.
December 24 délután-este szünetel a tömegközlekedés 25-től normálisan működik. Szóval gond nélkül eljuttok a Morskie Okohoz. Induljatok reggel, mert ott már 15:00 körül lemegy nap.
Jó utat Gabi
[ Válasz ]
                
Re: Jegyvásárlás   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 18:12 Csü, 05 Dec 2019 Kedves Marci!

Köszönöm szépen gyors válaszodat.

Még egy kérdés.
Szállásunkról,(Residen z Polenia, Makuszynskiego 11d, 34- 500 Zakopane) hogyan/ mivel tudunk eljutni a Morskie oko bejáratához, tömegközlekedéssel, és kb mennyi időt vesz igénybe? Esetleg hol találok egy menetrendet?

Köszönöm, előre is.

Tisztelettel és üdvözlettel:
Judit
[ Válasz ]
                        
Re: Jegyvásárlás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:18 Csü, 05 Dec 2019
Kisbusszal. A Makuszynskiego és Zamoyskiego utcák kereszteződésében van megálló, a (kis)buszokon Morskie Oko felirat van. Kb 25-30 perc alatt kiérnek a parkolóig.
Hát, a menetrend az luxus errefelé. Néha van a megállókban, de az sem szentírás. Viszont népszerű célpont, szóval elég sűrűn jönnek általában a buszok
[ Válasz ]
Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~BB Sports 07:51 Ke, 08 Feb 2022 Kedves Marci.
Szeretném ezen platformon is megköszönni az elmúlt 5 napot.
134 ember indult el ebben a nehéz covid helyzetben,végig tele hittel és kitartással.
Megcsináltuk!! !
Köszönjük Neked a lelkiismeretes idegenvezetést,ami egyben volt profi és egyben volt nagyon jóhangulatú.
Köszönjük Neked az azonnali probléma kezelést ami gyakorlatilag 1 perc alatt megoldódott!!!
Pályafutásu nk során ilyen hibátlan szervezéssel még Nem találkoztunk!!!!
Bátran mondhatom ,találkozunk jövőre is!!!!
Ölelés és óriási Üdvözlet!!!!
Bálint
[ Válasz ]
lanovka jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi 21:36 Sze, 27 Júl 2022 Kedves Marci!

A zakopanei kirándulásunk nagyon jól sikerült! Nagyon hálás vagyok a segítségedért!
További erőt és kitartást kívánok! Óriási segítség vagy, nekünk, magyaroknak!
Üdvözlettel!
Gabi
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126785743 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.