Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóTour de Pologne


2022-ben már 79. alkalommal kerül megrendezésre július 30 és augusztus 5 között a lengyel nemzetközi kerékpárverseny, azaz a Tour de Pologne. Idén csak egy etap érinti a környéket, méghozzá a hatodik szakasz. Viszonylag eldugottabb utakon zajlik majd az erre a napra jutó időfutam, így a közlekedésre idén tán kevesebb hatással lesz a verseny, mint szokott.


A körverseny VI. szakaszán Nowy Targ és Bukowina Tatrzańska között rendeznek majd egyéni időfutamit, ezért több-kevesebb ideiglenes lezárás is várható a környéken 2022 augusztus 4-én. Mivel idén a verseny közvetlenül Zakopanét, a környező határátkelőket (Chochołów és Łysa Polana), valamint a nagyobb főutakat egyátalán nem érinti, így a szokottnál jóval visszafogottak hatása lesz a környékre.

Lássuk hát a praktikus információkat:

A verseny VI. etapjának - mely egy Nowy Targ (igazából tőlre délre, Gronków telepélés) és Bukowina Tatrzańska között halad majd - térképét innen tudjátok letölteni.

Az első versenyző 13:20-kor indul Nowy Targból, az utolsó kb 16:20-kor és így kb 16:40-re ér majd véget az erre a napra tervezett küzdelem. Mivel a verseny a 47-es és a 49-es (párhuzamosan futó) főutak közötti mellékútvonalon fut majd, ezért ha csak nem konkrétan erre a környékre terveztek ezen a napon menni, akkor komolyabb fennakadásokra lezárásokra nem kell készülnötök.

---- ----

Természetesen a versenyre érkezőknek jó szurkolást kívánunk!

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Nyitvatartás
~CsMarton
21:16 Hé, 08 Aug 2022
A piac minden egyes nap nyitva van Zakopanéban.
Nyitvatartás
~Kinga
21:13 Hé, 08 Aug 2022
Szia Hétköznap nyitva van a piac? Férjemmel most mennénk szerda csütörtök péntek...
Túra
~cszb
18:11 Sze, 03 Aug 2022
Még annyit, hogy rettenetesen sokan voltak, hömpölyög a tömeg. De kárpótol a szép...
Fagyos barlang
~cszb
17:40 Sze, 03 Aug 2022
Sziasztok! Ma voltunk Kiryben és a barlangot nem lehet látogatni jelenleg, mert lezárták a...
Re: időjárás
~CsMarton
15:29 Szo, 30 Júl 2022
Szia! Hát, egész pontosan változékony. Néha napsütés, néha eső, és leginkább a...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 79459631 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.