Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóPARKOLÁS - Morskie Oko


2021 augusztus 2-től a Morskie Okohoz (valamint a Lengyel-Öt-tó völgyébe vezető zöld jelzéshez) vezető út parkolóinál új szabályozás lép életbe. Ennek megfelelően NINCS MÓD parkolójegy vásárlására a helyszínen, csak elővételben, aminek több módja is van. Lássuk a részleteket!


Az új rendelkezés az útvonal összes parkolójára, azaz a Palenica Białczanska és Lysa Polana (régi határállomás) parkolókra, és a kettő közötti út azon szakaszaira, ahol az út szélén is lehet parkolni, vonatkozik. Ennek értelmében 2021 augusztus 2-től a helyszínen nem lehet parkolójegyet váltani. Aki nem rendelkezik ilyennel, azt a Bukowina Tatrzańska községben található parkolókba küldik vissza. Innen tömegközlekedéssel lehet elérni Palenica Białczanskát, azaz a turistaösvények kiindulási pontját. Alternatíva lehet normál határviszonyok mellett a Lysa Polana határ szlovák oldalán található parkoló.

Elővételi jegyfoglalásra online ezen a linken van lehetőség. Van angol nyelvű opció is. Fizetni elektronikusan lehet. Az így megváltott jegyek nem konkrét helyre szólnak, de a Tátrai Nemzeti Park garantálja, hogy nem adnak el több jegyet, mint amennyi hely rendelkezésre áll a fenti parkolókban. Érdemes korán a helyszínre menni, hiszen a helyeket érkezési sorrendben osztják ki, így aki előbb megy, jóval közelebb parkolhat túrája célpontjához, mint a későn jövők, akiket már a Lysa Polana határállomásból kialakított parkolóba terelnek majd. Nyáron a nagy tömeg miatt kialakuló dugók miatt szintén érdemes már reggel 8 előtt a helyszínen lenni.

Azoknak, akik online fizetni nem tudnak, van mód személyes jegyelővételre is a Tátrai Nemzeti Park Turisztikai Információs Pontján (Punkt Informacji Turystycznej) Zakopanéban, az ulica Chałubińskiego 44 szám alatt. Az információ pont minden nap 7:30 és 16:30 között tart nyitva.

Mivel nyáron nagyon sok ember keresi fel a Morskie Okot, ezért erősen javasoljuk, hogy az elővételt ne hagyjátok az utolsó pillanatra, érdemes már jó pár nappal tervezett kirándulásotok előtt megtenni azt.

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
visszajelzés
~Gabszi
10:11 Csü, 23 Szept 2021
Szia Marci! Minden nagyon jól sikerült, a diákok és mi is nagyon jól éltük meg ezt...
Re: gluténmentes étkezés étteremben
~CsMarton
08:42 Va, 19 Szept 2021
Szia Adri! Ma már elég sok étterem tud alkalmazkodni a gluténmentes igényekhez, és...
gluténmentes étkezés étteremben
~Adri
20:10 Szo, 18 Szept 2021
Sziasztok, 23-án megyünk 4 napra Zakopánéba és érdeklődnék, hogy mennyire fogok...
Re: érdeklődés
~CsMarton
08:50 Csü, 19 Aug 2021
Kedves Lina! Sajnos két okból nem tudjuk a programot megvalósítani. Az egyik, hogy...
érdeklődés
~Lina
08:22 Csü, 19 Aug 2021
Kedves Johanna, Gabi és Marci, szeretnék érdeklődni a vodka kóstolástól. 2021.08.21...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 63434812 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.