Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóA határnyitásról


2020 június 13-tól Lengyelország megnyitotta EU-s határait, ami azt jelenti, hogy Zakopane és Magyarország között az összes határ nyitva áll. Folyamatosan frissülő cikkünk célja, hogy az esetleges későbbi változásokat bemutassa.

Utolsó frissítés: 2020 július 14


Lengyelország június 12-vel Litvánia felé, míg június 13-tól az összes többi EU-s, azaz a német, cseh és szlovák határon oldotta fel a határzárat. A feloldás után a határok lezárása előtti állapot lépett érvénybe, azaz beutazni egészségügyi korlátozások nélkül (nincs karantén, nem kell negatív teszt stb) lehetséges számotokra.

A nemzetközi légiközlekedés június 16-tól indulhatott újra. FONTOS, hogy ennek normalizálódása, a nemzetközi légitársaságok menetrendjeinek visszaállítása, időt vesz majd igénybe.

A lengyel hatóságok tehát nem gördítenek semmilyen akadályt utazásotok elé.

______________________

Magyarországra hazatérve 2020 június 18-tól nem szükséges 2 hét karanténba vonulni, így most már a magyar hatóságok sem gátolják lengyelországi utazásotokat!

2020 július 12-én Magyarország határellenőrzést jelentett be, amely három típusra osztja az országokat. A zöld jelzésű országokból hazatérő magyar állampolgárok szabadon utazhatnak be hazánkba. A sárga és piros jelzésű országokból hazatérve két hetes karantén vár rátok. Mindkét típus esetén a karantén előbb elhagyható. Sárga ország esetében egy negatív teszttel (de 48 órán kívül még egyet kell produkálni, hogy végleges lehessen a karantén elhagyása), míg piros ország esetében csak két, egymás után minimum 48 óra különbséggel elvégzett negatív teszt esetén hagyható el a karantén.

A kormány minden csütörtökön (a szerdai kormányülés után) teszi közzé a változtatásokat, vagy ha valahol kiugró növekedés van, akkor akár azonnal is dönthetnek a szigorításokról.

Lengyelország státusa: ZÖLD
Szlovákia státusa: ZÖLD
Csehország státusa: ZÖLD
Ausztria státusa: ZÖLD

______________________

Szlovákia 2020 június 20-tól szüntette meg a korlátozásokat azzal, hogy Lengyelországot a biztonságos országok közé sorolta. Így ettől a dátumtól szabadon átutazhattok turisztikai céllal, a szlovák hatóságok sem akadályozzák az utazásotokat!

« vissza

Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
István
15:12 Szo, 13 Jún 2020
Ezt nem értem,biztos én vagyok a buta!Az én ismereteim szerint,mint magyar állampolgár,mindenféle korlátozás nélkül utazhatok Szlovákia bármely részére!Teszem azt elmehetek,akármelyik,határ faluba is!Akkor milyen tranzit engedély szükséges?Vagy ez csak akkor kell,ha átakarom lépni a határt?De hát már átutaztam az országon!
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton (redaktor)
15:44 Szo, 13 Jún 2020
Kedves István!

Szlovákia bármely részére valóban korlátozás nélkül utazhatsz. A gond ott kezdődik, hogy mi arról írunk, hogy Lengyelországban miképp juthatsz el. És az nem megy a szlovák-lengyel határ átlépése nélkül (hacsak nem kerülsz egy jóízűt Ausztria és Csehország felé).

A szlovák-lengyel határ átlépése per pillanat (őszinte bánatunkra) csak tranzitálási engedély birtokában lehetséges szlovák részről (lengyel részről lehet e nélkül is). Az meg nem jár alanyi jogon attól, hogy elutaztál a szlovák-lengyel határig...
Reméljük, nem sokáig lesz ez így.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Joe 16:08 Szo, 13 Jún 2020 Teljesen egyetértek Istvánnal, ha az átutazás kontrollja a cél, így ennek semmi értelme, ha a lengyel határig szabadon eljuthatok..

Nekem foglalásom van Zakopane apartmanra 06. 27.-tól.
25.-e éjfélig díjmentesen lemondhatót választottunk direkt. Ezek szerint esélyes , hogy le kell mondjam a foglalásomat?
Van kerülési lehetőség? Szlovák- cseh- lengyel vonalon, még ha 100-150km-el több lenne is? Vagy a csehek fele is ugyan ezt játsszák a szlovákok velünk?
köszi, Joe
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:18 Szo, 13 Jún 2020
Üdv Joe!

Ez a hatályos szlovák szabály. Az értelméről vitatkozni nem sok teteje van. (Főleg nekünk, még ha tudnánk az ottani illetékesekkel...) Mi örülnénk, ha már ma fogadhatnánk magyar turistákat, mert ebből élünk. Annak viszont ennek ellenére több értelmét látom, hogy pontos tájékoztatást adunk, amely kormányzati infókon alapul. A szlovák tudnivalókról a pozsonyi és a krakkoi (magyar) konzulátusoknak köszönhetően van infónk.

Itt is, ahogy mi is leírtuk az áll, hogy 2-3 hetet adnak annak, hogy ezt a szlovákok eltöröljék. Mi nagyon bízunk benne, hogy megy ez majd gyorsabban is.
Elvben a csehek felé lehet kerülni, de ha Zakopanéba jösz, akkor szerintem az mindenképpen elég nagy kerülő.

Nyilván nem tudjuk mit lépnek az érintett kormányok, mi bízunk az kölcsönösség elvében. Más országok kapcsán (Ausztria, Horvátország stb) ment ez elég gyorsan. Addig a legegyszerűbb tanács, hogy június 25-ig még rengeteg idő van. De tény, ahogy eddig is, most is fentáll annak a lehetősége, hogy le kell mondanod a foglalásodat.
Viszont most 12 nap óriási idő, ha addig lemondhatod a foglalásodat díjmentesen, akkor legyél türelmes egy kicsit.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
VWKrisz
16:09 Szo, 13 Jún 2020
István : ne akard érteni a rendszert ;)
Én kb két hete már kiröhögtem magam ezen
Akkor Magyaro-ról még csak a csehekhez lehetett menni gond nélkül. Akkor a szlovákok kb ugyan ezt játszották. HA 48 óránál nem tartózkodsz többet a cseheknél, akkor az egyik irányba átmehettél a szlovákokon keresztül. De vissza már az osztrákokon keresztül kellett jönnöd...
https://www.bumm.sk/percrol- percre/2020/05/26/szijjarto-pe ter-sajtoja-a-hatarnyitasrol

Ezen azóta már túl vagyunk, arrafelé már szabadon lehet jönni - menni
Szerintem Lengyelországba is max két hét, és nyugodtan mehetünk
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:20 Szo, 13 Jún 2020
Szerintem itt a lényeg. Pár nap alatt minden ilyen kérdés normalizálódott eddig. Reméljük itt is így lesz.
Mi aktualizáljuk majd a cikket, amint változnak a szabályok.
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
István
16:44 Szo, 13 Jún 2020
Köszönöm szépen,a választ!Egyetértünk,ebben az ügyben,biztos változás lesz,mert ennek semmi értelme így!
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Joe 16:52 Szo, 13 Jún 2020 Mást egyenlőre nem tehetek, mint várok, és figyelem az oldalatokat :)
köszi minden infót.
[ Válasz ]
                                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:12 Szo, 13 Jún 2020
Örömmel, remélem hamar tudjuk frissíteni a cikket!
[ Válasz ]
Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dezső
11:39 Va, 14 Jún 2020
Szép napot mindenkinek!
A Szlovákok elvileg átengedik a Magyarokat Csehország felé hiszen a négy ország megállapodott egymással.
https://index.hu/belfold/2020/ 06/04/korlatozas_nelkul_lehet_ holnaptol_utazni_ausztriaba_cs ehorszagba_es_szlovakiaba/

Az a kérdésem hogy Csehországból be juthatok-e Lengyelországba. Az nem akkora kerülő.
[ Válasz ]
        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:47 Va, 14 Jún 2020
Szia Dezső!

Tudtunkkal igen.
[ Válasz ]
                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 12:16 Ke, 16 Jún 2020 Koszi az infot!
Hat Cieszyn fele nem olyan veszes...
Ausztriat legalabb nem kell meglatogatni, tolunk 5 helyett 8 ora alatt jutunk el Zakopaneba (25-én megyunk). Zsolna fele az utviszonyok sem rosszak ahogy emlekszem.
+3 ora nyilvan nem kellemes, de en emiatt nem mondanam le a nyaralast.

Ha esetleg meg tudnatok erositeni, hogy a cseh hataron keresztul lehet menni, az oriasi segitseg lenne a magyar turistaknak!
[ Válasz ]
                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:30 Ke, 16 Jún 2020
Szia!

Azt meg tudom erősíteni, hogy a cseh/lengyel határon EU-s polgárként átkelhettek, lengyel részről ennek nincs akadálya. Amennyire látom cseh részről sem, de erre pontos infót nem leltem.
A szlovák-cseh határátlépés kapcsán nem leltem infót a tranzitengedély kötelezettségről. (Néztem a Konzuli Szolgálat Csehország, Szlovákia bejegyzéseit, valamint a prágai és pozsonyi követség és konzulátus oldalát.)

A krakkói konzulástus oldalán van egy cikk, ezen a linken:
https://krakko.mfa.go v.hu/news/Utaz%C3%A1si%20tan%C 3%A1csok%20%E2%80%93%20Lengyel orsz%C3%A1g%20bels%C5%91%20EU- s%20hat%C3%A1rainak%20megnyit% C3%A1sa

(Bocs, ki kell vágni, el kell a \"space\"ket tüntetni...)

Itt azt írják, hogy amíg a szlovákok nem törlik el a tranzitengedélyt, addig \"Megfontolásra javasoljuk, hogy a Lengyelországba történő utazását lehetőség szerint jelenleg ne Szlovákián keresztül, vagy egy későbbi időpontban (kb. 2-3 héttel később) tervezze\"

Ez nem bíztató a szlovák/cseh határra nézve. A legjobb tán, ha a pozsonyiaknál érdeklődsz, szerintem a szlovák dolgokban ők vannak képben a legjobban.
[ Válasz ]
                                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dezső
18:20 Ke, 16 Jún 2020
Mi június 21.én megyünk Zakopaneba, ha addig nem változik semmi akkor a Cseheken keresztül próbálunk bejutni Lengyelországba. Ide majd leírom hogy mennyire sikerült
[ Válasz ]
                                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:39 Ke, 16 Jún 2020
Köszönjük előre is a gyakorlati infót!
[ Válasz ]
                                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 16:38 Csü, 18 Jún 2020 A Prágaiak válaszoltak, Cseh oldalról sincs korlátozva a cseh-lengyel határ, legalábbis odafele. Visszafele meg ha jól értem egyenesen szlovákián át is jöhetünk haza. A pozsonyiaktól még várom a választ, ha megjön írom azt is.

“ Tudtunkkal a sziléziai átkelőhelyeken beengedik Lengyelországba, vissza, Csehországba belépni onnan azonban csak negatív teszt bírtokában tud. Javasoljuk, hogy a Sziléziai részt lehetőleg kerüljék ki.”
[ Válasz ]
                                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:06 Csü, 18 Jún 2020
Köszönjük a cseh külügyes infót! Szlovákián keresztül mehetsz haza (legyen magyar útlevél vagy személyi, de ez alap), viszont megállás nélkül, maximum 8 órát az országban töltve!
[ Válasz ]
                                                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 09:15 Pé, 19 Jún 2020 Pozsonyból még mindig nem érkezett hasznos infó, de a Prágaiak megválaszolták helyettük is:
\"a cseh-szlovák határon magyar állampolgár bármelyik irányban gond (és teszt) nélkül átléphet!\"

Ezek alapján sima: odafele szlovákia-csehország-Cieszyn -Zakopane, visszafele a szokásos útvonalon haza.
Csütörtökön teszteljük élőben, írom ha bármi akadályba ütköztünk.
[ Válasz ]
                                                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:19 Pé, 19 Jún 2020
Köszönjük minden olvasó nevében előre is!
[ Válasz ]
                                                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 09:22 Pé, 19 Jún 2020 pro tipp: ha már úgy is útba esik, és ott megy el mellette az ember, érdemes betérni a Bielsko-i Auchanba. Irtózatos méretű, bármit lehet kapni, lengyel édességek, kolbászok, sajtok, halak garmadája. És mivel Auchan, ezért olcsobb is, mint máshol. Tankolni is itt szoktunk.
[ Válasz ]
Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
István
13:12 Csü, 18 Jún 2020
Megkérdeztem a Külügyminisztérium Konzuli szolgálatát email-ben,a beutazással kapcsolatban!A válasz:Szlovákián keresztül,autóval nem utazhatok be Lengyelországba!(Ezt tudtam sajnos!)Repülővel azzal mehetek!És nincs semmilyen információjuk,hogy ez mikor fog megváltozni!Legszívesebben megmondtam volna,hogy jó lenne tenni valamit!És erélyesen fellépni,mind magyar,mind lengyel részről!De hát ki vagyok én,hogy utasítsak bárkit is
[ Válasz ]
        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:28 Csü, 18 Jún 2020
Hát igen, de repülővel egyelőre csak Varsó elérhető fapadossal... A LOT csak július 1-én nyit, akkor is csak Varsóba. Az mondjuk Zakopane felé már erős kerülő...

Nem sokszor szoktunk olyanokat írni, ami most jön, mert nem szeretnénk alapvetően politikai színtérré alakítani ezt az oldalt még ideiglenesen sem. De a komment végével egyet kell értenünk, kormányainkank a kölcsönösség jegyében nyomást kéne gyakorolni a szlovákokra. Lengyel részről ez most nem várható, 10 nap múlva elnőkválasztás és láthatóan nem a kampány része, hogy tudjanak utazni a lengyelek...
[ Válasz ]
                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
István
16:46 Csü, 18 Jún 2020
Örülök,hogy egyetértünk,de nincs mit tenni!Felvettem a kapcsolatot,a budapesti szlovák nagykövetséggel is!Egy hölggyel beszéltem,és csak terelni tudott!Ők ebben a kérdésben nem tudnak segíteni stb!Nem akarta megérteni,hogy az ő által is képviselt Szlovákia,a probléma fenntartója!
[ Válasz ]
                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 16:53 Csü, 18 Jún 2020 sajnos ezt tudtuk eddig is, ezen nagyon nincs mit ragozni, intezni. inkabb arra kene hatarozott megerositest talalni, hogy a cseheken keresztul megkerulheto-e a problema, mert az meg vallalhato kerulo
[ Válasz ]
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~csabaymarton 09:31 Pé, 19 Jún 2020 Kedves mindenki!
Értem (dehogy értem...) a szlovák cirkuszt, de nem lehet, hogy ez amolyan elvi dolog, mint a küllőprizma a biciklin, a gyakorlatban pedig átgurulsz a határon és nem érdekel senkit?
Nincs valakinek tapasztalata, hogy pillanatnyilag mi a gyakorlat a SK-PL határon? Megállítanak egyáltalán valamelyik irányban?
Ha ugyanis átjutsz, onnantól nem lehet gáz, mert Szlovákiába meg Lengyelországba is mehetsz magyarként, az meg nincs rádírva hazafelé, hogy a \"szörnyű, fertőzött\" Lengyelországból jössz.
[ Válasz ]
        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:44 Pé, 19 Jún 2020
Kedves Csabaymarton!

De ez egy elvi dolog. A gyakorlatra kevés tapasztalat van még. Akitől van infónk, azt nem ellenőrizték. Ami nem jelenti azt, hogy amíg ez a szabály életben van, addig nem ellenőrizhetnek bárkit.

Egyrészről azt gondolom, hogy Magyarországról elautózni a lengyel/szlovák határig, és ott belefutni abba, hogy ellenőriznek és szépen visszafordítanak, az elég kellemetlen lehet. (Kifizetett, leelőlegezett szállással, programokkal méginkább.)

Másrészről azt gondolom, hogy ha magunkat ZakopaneINFOnak hívjuk, akkor pontos infot adunk az elvi lehetőségekről, és senkit sem bíztatunk annak megkerülésére. (Pedig van még szabad apartmanunk a hétvégére...)

Természet esen ezen felül mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, szabad világban élünk. Ezzel kapcsolatban két kérésünk van:
a) Viselje mindenki annak következményeit. (Reméljük senkinek nem lesz semmi gondja - őszintén!)
b) Utána senki se jöjjön ide, hogy de azt olvasta, hogy ez csak elvi és őt meg...

(Ha a szlovák hatóság bármilyen (állandó, szúrópróbaszerű) ellenőrzésén kiderül, hogy Lengyelországból jösz hazafelé, és megálltál Szlovákiában (a hazamenők csak tranzitálhatnak jelenleg, át kell haladniuk, nem állhatnak meg), akkor a bűntetési tétel 1600 €-nél indul Pro koponya.)

Mi nagyon örülünk, ha jöttök, még jobban ha bármiben segíthetünk, de senkinek sem szeretnénk, hogy egy zakopanei/lengyelországi utazás aztán keserű szájízt hagyjon emiatt.

U.i.: Mint magyar állampolgár ma hazautazom Magyarországra. Vasárnap, mint zakopanei tartózkodási engedéllyel bíró ember, visszaautózom Lengyelországba. Hétfőn jövök a tapasztalatokkal.
[ Válasz ]
                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:32 Pé, 19 Jún 2020
És akkor le is zárható a téma!!! Nemrég a szlovákok bejelentették, hogy felvették Lengyelországot is a biztonságos országok közé.
2020 június 20, reggel 6:00-tól szabadon lehet utazni Lengyelország felé, és onnan Szlovákiába, valamint Szlovákián keresztül!
[ Válasz ]
                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~csabaymarton 10:52 Pé, 19 Jún 2020 Nagyon köszönöm a maximálisan korrekt és informatív választ.
Hála istennek, azóta átvágták a gordiuszi csomót. Végre! ))
[ Válasz ]
                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:56 Pé, 19 Jún 2020
Örömmel! Mi is fellélegeztünk, lassan újra átmehetünk majd a saját funkciónkba, és megszűnünk nemzeti koronavírus infónak lenni. :)

Plusz megúszom a hétvégi PL/HU/PL kalandok megírását.

Jó utat nektek is és mindenkinek!
[ Válasz ]
                                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~blurnet 11:32 Pé, 19 Jún 2020 Köszönjük mi is az összes infot!

Jó utat neked is Marci, most már csak a jó idő végett izgulhatunk
[ Válasz ]
Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dezső
15:45 Va, 21 Jún 2020
Lysa polana határátkelő nyitva, szabad az átjárás! Most teszteltük😁(2020.06.21. 14:38)
[ Válasz ]
        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~Joe
21:08 Va, 21 Jún 2020
Kedves Dezső,

Köszi a friss helyszíni infót :)

Ez azt jelenti elgyalogoltatok a Halas-tóig? Ha igen, látszik a Marci által írt napi 2500 fős korlátozás? Ahogy néztem a kuznice-i kameraképeket, elég vizes a környék (ott is) mostanában :(

Szárazabb időt kívánok, főleg, ha több túrát is terveztetek..
[ Válasz ]
                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:50 Hé, 22 Jún 2020
Szia Joe!

Ha él is még a korlátozás - nem leltem arra vonatkozó infókat, hogy eltörölték volna - szerintem tuti nem tartatják be...
[ Válasz ]
                        
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~Joe 11:40 Hé, 22 Jún 2020 Hello,

Köszi.

Amúgy álldogálnak/üldögélnek a határokon (Hu-Sk, Sk-Pol, vagy már megszűnt minden látható jelenlét az átkelőkön, amit érintettél?

üdv,Joe
[ Válasz ]
                                
Re: Határnyitás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:41 Hé, 22 Jún 2020
Szia!

Nincs semmilyen jelenlét a határokon már. Mi próbáltuk tegnap, de egyre több visszajelzés van másoktól is. Levonultak jó gyorsan.
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Bea
13:40 Csü, 02 Júl 2020
Jó Napot kívánok!
Mi jövőhét szombaton készülünk Magyarországról Zakopánéba. Továbbra is járhatóak a határok karantén nélkül? Nincs negatív változás?
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:56 Csü, 02 Júl 2020
Nincs. Ha lenne, frissítenénk ezt a cikket.
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Joe 10:00 Pé, 03 Júl 2020 Sziasztok,

Múlt szombaton mentünk Zakopánéba, tegnap jöttünk haza, szlovákokon keresztül. Közben párszor a hét közben is átléptük a Pl-Sk határt, sehol sem volt semmilyen karhatalmi jelenlét. Üdv, Joe
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Bea 10:53 Pé, 03 Júl 2020 Köszönöm!
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
19:00 Pé, 18 Szept 2020
Kedves Erzsébet! A lakhatás gondolom első körben albérletben oldható meg. Munka...
érdeklődés
~Elizavetta
09:01 Pé, 18 Szept 2020
Sziasztok! Üdvözöllek Benneteket! Szeretnék,egy kis információt,arra vonatkozóan...
Re: Fagyos barlang
~CsMarton
15:34 Hé, 17 Aug 2020
Szia! Köszi a belépő infót. Végignéztem pár oldalt, mindenhol 4 pln-t írnak, azaz...
Re: Fagyos barlang
Utto.gyorgy@gmail.com
14:38 Hé, 17 Aug 2020
Sziasztok, Ma 5pln volt a belépő. A vizes részeken pallókat rakták le. Én nem vagyok túl...
Re: Ü
~CsMarton
11:31 Hé, 17 Aug 2020
Szia! Az átvételi pontokra ott a link a cikkben - használd. A tehergépjárművek esetén...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 43305231 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.