Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSíugrás 2020


Frissítve: 2020 január 19

Mint minden évben, így 2020-ban is Zakopane téli életének csúcspontja a síugró VK szezonjának városunkban megrendezésre kerülő futamai lesznek. Nos itt vannak az legfontosabb információk, konkrétumok! Jó böngészést kívánunk - cikkünk folyamatosan frissül!


Bár a tavalyi év és a nyár is inkább szólt japán, mint lengyel sikerekről, azért a hazaiak is ott vannak még mindig a világ élmezőnyében. Reméljük ezt a november végén kezdődő 2019/20-as VK sorozatra is átmentik, fejlesztik. Így vagy úgy, de a helyiek idén is nagy reményekkel várják a zakopanei síugró VK hétvégét, bízva a feltörekvő ifjú lengyel titánok sikereiben, mellette Kamil Stoch hazai jó eredményeiben, és persze ebből következően egy (vagy két) lengyel győzelemben is. (Ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján bizony fergeteges élmény lenne!) - Egy szó, mint száz: A hangulatra idén sem lesz panasz!

Versenynapok:

  • 2020 január 24, 18:00 - péntek: KVALIFIKÁCIÓ.
  • 2020 január 25, 16:15 - szombat: CSAPATVERSENY.
  • 2020 január 26, 16:00 - vasárnap: EGYÉNI VERSENY.

A szervezés idén hatalmas katasztrófa. Az elmúlt évekkel ellentétben a szervezők egész nyáron csúsztatták a jegyértékesítést, és ahelyett, hogy ez már július végén, augusztus elején megindult volna, csak szeptember végén jelentek meg az árak. Sajnos csak az árak, mert a jegyek zöme elérhetetlen, a szervezők arról beszélnek, hogy minden elkelt, ugyanakkor szinte mindenki, akivel beszéltünk, lemaradt a jegyekről. Egyéni ügyfelektől nagy presztizsű zakopanei utazási irodákig, akik évek óta ezerszám értékesítik a jegyeket.

Mi idén is lehetőséget biztosítunk minden magyar síugráskedvelőnek, hogy elővételben megszerezze jegyét, de jelen állás szerint igen korlátozott számban. Félő, hogy ezen bővíteni nem tudunk, de mindent megteszünk majd érte, hogy legyen több jegyünk is.
Az alábbi táblázatban igyekszünk folyamatosan frissíteni a még elérhető jegyek számát.

Nap Alsó szektorok Felső szektorok
2019 január 25 NINCS jegyünk NINCS jegyünk
2019 január 26 NINCS jegyünk NINCS jegyünk

A kvalifikációra még korlátlanul állnak rendelkezésünkre jegyek!

A jegyrendeléshez az összes tudnivalót, információt eléritek a ZakopaneInfon, egész pontosan ezen az oldalon! Kérjük legyetek gyorsak, mert igen kis kerettel tudunk gazdálkodni.

Természetesen idén is megszervezzük nektek a Magyar Szektort a verseny idejére. Ne gondoljatok lezárt stadionrészekre, ahol csak magyarok vannak, pusztán arra hogy közösen szurkoljuk végig mi magyarok (átlagban az elmúlt évek tapasztalata alapján 50-100 fő között) a versenyt magyar zászlókkal, és kinek-kinek kedvence szerinti lobogókkal, kiegészítőkkel.
A jegyeladás körüli anomáliák miatt a "D" szektorba megyünk 2020-ban.

Már pénteken, a kvalifikáció napján is lesz Magyar Szektor! További részletek a Magyar Szektorról külön cikkben a ZakopaneInfon - egészen pontosan ezen a linken!

Ezt a bejegyzést folyamatosan frissítjük, így kérünk Titeket, hogy újra és újra látogassatok majd el erre az oldalra, hogy minden fontos információt beszerezhessetek! - Jó készülődést kívánunk!

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Foglalás lemondás
~CsMarton
17:02 Pé, 03 Júl 2020
Nincs külön regisztráció Birkenaura. Ha van érvényes auschwitzi regisztrációd, az jó oda...
Re: Foglalás lemondás
~ERA
16:57 Pé, 03 Júl 2020
Köszönöm ,reményeim szerint sikerült lemondani,de írtátok hogy Birkenau-ba is kell...
Re: érdeklődés
~Bea
10:53 Pé, 03 Júl 2020
Köszönöm!
Re: érdeklődés
~Joe
10:00 Pé, 03 Júl 2020
Sziasztok, Múlt szombaton mentünk Zakopánéba, tegnap jöttünk haza, szlovákokon...
Re: érdeklődés
~CsMarton
13:56 Csü, 02 Júl 2020
Nincs. Ha lenne, frissítenénk ezt a cikket.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 38955229 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.