Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóX. Európai Regionális Termékek Vására


Az idén immáron tizedik, jubileumi alkalom megrendezésre kerülő Európai Regionális Kézműves Termékek Vására, mely 2019-ben már 5 napon keresztül vár Benneteket augusztus 11 és 15 között!


A vásár mind az öt napján már 11:00-től fogadja az érdeklődőket egészen késő estig a Równia Krupowa réten felállított fesztiválsátor mögött. A sátrat a rét felső részén az Aleja 3-ego Maja, az ulica Kościuszki és az ulica Sienkiewicza utcák által behatárolt részen keressétek.

A kiállításon idén is számos kiállító vesz részt. Idén négy szegmensre osztották őket. A négy csoport a mezőgazdász termékek, a kézműves-kozmetikai termékek, a kézműves dísztárgyak, és a gasztronómia kiállítóit foglalják magukban.

A vásárosok látogatása mellett kézmúves mesterségek bemutatói, sajtkészítés, gasztronómiai prezentációk és kóstolók várnak Benneteket, no meg a színpadon számos népi együttes műsora. Esténként pedig szintén a színpadon koncertek!

A záró napon pedig megrendezésre kerül az oscypek sajt fesztiválja is, melynek keretében nem csak  megválasztják a legjobb sajtkészítőt választják meg, de fejési, birkanyírási bemutatók is lesznek.

A programokhoz és a vásárhoz jó szórakozást kívánunk nektek!

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Zakopane túrák
~CsMarton
14:08 Va, 02 Aug 2020
Kedves Gábor! Köszönjük hozzászólásodat. Ami nagyon fontos általánosságban, az az,...
Zakopane túrák
~Gábor
11:27 Szo, 01 Aug 2020
Sziasztok, A jövő hétvégén tervezünk egy hosszú hétvégét Zakopane-ban. Még nem...
Re: Gáspár csúcs
~CsMarton
07:38 Pé, 31 Júl 2020
Kedves Viktória! Igen, van út lefelé. Több is, de két népszerű van, nyáron,...
Gáspár csúcs
~Nagy Viktória
21:36 Csü, 30 Júl 2020
Sziasztok! Augusxtusban készülünk a Gáspár csúcsra,felfelé felvonóval mennénk. Azt...
Re: Utazás
~Edina
14:15 Csü, 30 Júl 2020
Nagyon szépen köszönöm az információt! Szép napot kívánok!
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 40762872 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.