Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóWieliczka sóbánya

Krakkó mellett található wieliczkai sóbánya - mely az elsők közt került fel az UNESCO Világörökségi listára - méltán nevezetes tárnáiról és termeiről, valamint az azokban található csodás sószobrokról, és egyéb alkotásokról.

Ebben a leírásban igyekszünk minden tudnivalót összeszedni számotokra, hogy csoportotokkal meglátogathassátok ezt a gyönyörű földalatti múzeumot.

Jelen bejegyzés csoportoknak szól, de természetesen családoknak, kisebb baráti társaságoknak lehetőségük van egyéni vendégként is meglátogatni a bányát. A rájuk vonatkozó tudnivalókért kattintsatok ide!

Csoportoknak:

A bánya látogatása csak képzett bányász-idegenvezető vezetésével lehetséges. FONTOS, hogy csoportak minimum 20 fő minősül a bánya szabályzata szerint. E létszám alatt is van lehetőség saját idegenvezető foglalására, de ez esetben is minimum 20 jegyet kell fizetni.

A látogatás időtartama a hagyományos turistaútvonalon - mely összesen a bánya három szintjét érinti, és 135 méter mélyre visz a só birodalmába - kb 2,5 óra időtartamú. Fontos tudni, hogy lefele végig lépcsőkön, gyalog kell haladni, az út kezdetén rögtön 380 lépcső vár rátok és csapatotokra, hogy elérjétek az első szintet.
Felfelé már lifttel szállítják a turistákat!

A bányalátogatás végén lehetőség van a bányamúzeum fő részeinek meglátogatására is. Ez ugyan opcionális - kb további 1,5-2 órát jelent - de alapértelmezettnek tekintik a bányában a látogatást! Azaz, ha idő- vagy kedvbéli korlátok miatt nem akarjátok meglátogatni a múzeumot (ahol a kiállítás jó része megegyezik a bányában látottakkal), akkor ezt még az indulás előtt jelezni kell az idegenvezetőtöknél és a helyi diszpozitornál.

Árak szervezett csoportok számára:

2024-es árak:

Lengyel nyelvű vezetőt az alábbi árakon lehet foglalni.

- 98/86* pln/fő - normál jegy.
- 78/68* pln/fő - 65 éves kor felett, gyermek és diák 18 éves korig és felsőoktatási hallgató 18-26 év között**.

*: Az olcsóbb árak 2024 január 1-től április 30-ig és október 1-től december 31-ig érvényesek. A drágábbak 2024 április 30 és szeptember 30 között.

**: Ezt a jegyet 65 éven felüliek személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásásval, valamint 18 és 25 év közötti felsőoktatási hallgatók vehetik igénybe csak érvényes lengyel-, vagy nemzetközi diákigazolvánnyal. 18 éves korig elegendő az életkor igazolása személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. A bánya látogatása 4 éves kor alatt (szülői felügyelettel) ingyenes.

FONTOS, hogy a bánya csak akkor ad lengyel nyelvű idegenvezetőt egy nem lengyel csoportnak, ha erről külön kérelem érkezik, mert például már nincs szabadon magyar vezető, és a csoport meg tudja oldani valamilyen módon a lengyel vezető tolmácsolását. Sajnos azonban a tapasztalat az, hogy ilyen esetben is idegennyelvű árakat kell fizetni, tehát nem a fentieket, hanem a most soron következőeket.

---

Idegen nyelvű csoportoknál is hasonló lenne a helyzet, azaz önálló foglalás esetén a jegyárak az alábbiak szerint alakulak:

134/122* pln/fő - normál jegy.
112/102* pln/fő -
65 éves kor felett, gyermek és diák 18 éves korig és felsőoktatási hallgató 18-26 év között**.

*: Az olcsóbb árak 2024 január 1-től április 30-ig és október 1-től december 31-ig érvényesek. A drágábbak 2024 április 30 és szeptember 30 között.

**: Ezt a jegyet 65 éven felüliek személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásásval, valamint 18 és 25 év közötti felsőoktatási hallgatók vehetik igénybe csak érvényes lengyel-, vagy nemzetközi diákigazolvánnyal. 18 éves korig elegendő az életkor igazolása személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. A bánya látogatása 4 éves kor alatt (szülői felügyelettel) ingyenes.

A foglalásban örömmel állunk rendelkezésetekre. Díja 5 pln/fő, de minimum 100 pln/csoport.

Rendelkezésre álló nyelvek: angol, német, francia, spanyol, orosz, olasz, cseh, szlovák, magyar, ukrán, fehérorosz, szerb, horvát és eszperantó. Az év bizonyos szakaszaiban litván, japán, svéd, görög, albán és holland vezető is van.

40 főnél nagyobb csoport esetében a csoportokat bontják, és minimum két idegenvezető foglalása szükséges.

FONTOS, hogy foglalás esetén a csoport minimális létszáma 20 fő. Amennyiben csoportodban kevesebben vannak, foglalni akkor is lehet, de minimum 20 belépő fizetendő mindkét foglalási mód esetében.

Foglalási tudnivalók:

Foglaláshoz kérjük írj emailt az office@zakopaneinfo.hu címre. Üzenetedben kérünk add meg, hogy mely napon, milyen időpontra szeretnél foglalni csoportodnak helyet, a csoport létszámát, valamint hogy milyen nyelvű idegenvezetőt kértek, és egy tartalék nyelvet is. (Utóbbi a bánya kérése, hogy ha bármilyen ok miatt nem tudják az első helyen megjelölt nyelvet biztosítani, akkor is legyen egy tartalékban tartott vezető, aki rendelkezésre áll.) Ezen adatok alapján tudjuk intézni számotokra a foglalást, ahol a foglalási díjat és a jegyeket is előlegként kell befizetni a foglaláskor, mivel teljes pénzügyi felelősséget kell vállalunk a foglalásainkért.

Mit tegyél, ha nem jut csoportodnak magyar nyelvű idegenvezető?

Mivel jelenleg két fő magyar nyelvű vezető dolgozik a bányában, ezért könnyen előfordulhat - főleg a hosszú hétvégék idején, mikor sok magyar csoport utazik - hogy nem tud a bánya magyar nyelvű vezetőt biztosítani. Ötleteink erre az esetre:

  • Ha van a csoportban valaki, aki a fent felsorolt idegennyelvek valamelyikét jól beszéli, és vállalja az idegenvezető tolmácsolását, akkor foglalj más (nektek megfelelő) nyelven idegenvezetőt.
  • Igény esetén kérjetek lengyel idegenvezető mellé gyakorlattal rendelkező tolmácsot tőlünk.

A bánya egyéb szolgáltatásai:

Szívesen vállalják konferenciák, családi- és céges rendezvények megszervezését, csoportoknak pedig a bánya földalatti éttermében tranzitmenük megrendelését. Részletekért kérjük írj nekünk az office@zakopaneinfo.hu címre!

Ezen felül zarándokcsoportoknak külön, speciális útvonalat tudnak biztosítani, amelyről részletesen itt olvashattok!

Mivel kösd össze a wieliczkai látogatást:

A hagyományos wieliczkai sóbányalátogatás kb félnapos program, így bátran összeköthetitek más környékbeli látnivalók megtekintésével is. Ötleteink:

A múzeum nyitvatartása, és címe:

  • 2023 január 1-től március 31-ig: 9:00 - 17:00*
  • 2023 április 1-től 28-ig: 8:30 - 17:30*
  • 2023 április 29-től június 30-ig: 8:00 - 18:00*
  • 2023 július 1-től augusztus 31-ig: 8:00 - 19:00*
  • 2023 szeptember 1-től október 31-ig: 8:30-17:30*
  • 2023 november 1 és december 31 között: 9:00 - 17:00*

*= A zárási időpont a pénztár zárását, és az utolsó csoport lemeneteli időpontját takarja.

Speciális nyitvatartás:

  • December 31: 8:00 - 16:00

Január 1-jén, Húsvétvasárnap, November 1-jén, valamint December 24-25-én a bánya zárva tart!

A múzeum címe:

32-020 Wieliczka, ulica Daniłowicza 10.

köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~GerencsérZs 15:09 Pé, 29 Márc 2013 Kedves Marci és Gabi!

Szeretném megköszönni Nektek azt a segítséget, amit a lengyelországi programunk megszervezéséhez nyújtottatok!!!

A Wieliczka-i idegenvezető nagyon szépen beszélt, a csoport számára igazán nagy élmény volt nemcsak a bánya, hanem az ő személye, amit, ahogyan mesélt: a bánya kialakulásának történetéről, a hely történelméről.
Ezúton is szeretném kifejezni köszönetünket mindezért.

Köszönöm a Ti munkátokat is, hogy az útközben támadt gondomat ilyen segítőkészen oldottátok meg! Ha felénk utazik valaki és segítség kell, ha tudunk, mi is szívesen segítünk.

Zsuzsa
József Attila Gimnázium
Makó
[ Válasz ]
Idegenvezető foglalása   Zgłoś błąd do skasowania
~Ildikó! 20:53 Hé, 21 Okt 2013 Köszönöm a villámgyors intézkedést. Jól esik, hogy szerte a világban találunk magyar segítőket.
Üdv.: Ildikó
[ Válasz ]
köszönet és beszámoló   Zgłoś błąd do skasowania
~Andrea 14:48 Hé, 05 Máj 2014 Kedves Marci!

Lezajlott a négynapos kirándulásunk, minden a helyén volt, minden az elképzeléseim szerint zajlott.
Lengyelország egy csodálatos ország. Rend, figyelem, kedvesség, profi módon szerveződő vendégfogadás, rendületlenül mosolyogva bírták a turistarohamot mindenhol.
Néhány nap múlva majd skype-n is mondok néhány szót, de ami nem várhat még addig sem, kérlek tolmácsold Auschwitz-ba Ewa-nak és Wieliczkába Marikának elismerésünket és köszönetünket.
Ugyanez vonatkozik a Hotel Monttis személyzetére és a Piast-ra is.
Mindenben nagyon rugalmasak voltak, Sucha Beskidzkán ugyan a sofőrök a buszban aludtak, de Krakkóban rendkívül nagyvonalúan kaptunk gratis egy egyágyas szobát a plusz gépkocsivezetőnknek.
Neked is sokadjára nagyon szépen köszönöm a segítséget, nélküled nem sikerült volna.

Üdvözlettel
Andre a
[ Válasz ]
pünkösdi utunk   Zgłoś błąd do skasowania
~Piri 18:18 Ke, 10 Jún 2014 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. A csoportomban mindenkinek nagyon tettszett és jól érezte magát a kiránduláson.
Az idegenvezető jól felkészült és barátságos volt. Még egyszer nagyon köszönöm, további sok sikert kívánok munkádhoz.

Piri
[ Válasz ]
jól sikerült   Zgłoś błąd do skasowania
~EK Zsolt 09:26 Sze, 01 Júl 2015 Kedves Marci!

A krakkói utazás nagyon jól sikerült. Mindannyian jól éreztük magunkat Lengyelországban.

Köszön jük a sok segítséget, amit Tőled kaptunk. A sóbányában vártak már minket, minden a megbeszélt rend szerint történt.

Remélem, a közeljövőben a családommal is meglátogathatom Lengyelországot.

Szép napot: Zsolt
[ Válasz ]
Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~hortense 11:15 Szo, 16 Ápr 2016 Sziasztok!
Április 18-21 között leszünk (ketten) Krakkóban, és tervezünk Wielicka-i kirándulást is. Kérdésem az lenne, van-e ezeken a napokon olyan magyar vezetés, ahova esetleg csatlakozhatunk.
Köszi.
[ Válasz ]
        
Re: Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:18 Szo, 16 Ápr 2016
Szia!
Nekünk nincsen csatlakozható csoportunk ebben az időszakban a sóbányában.
Marci
[ Válasz ]
sóbánya látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Andu 11:20 Sze, 01 Jún 2016 Kedves Marci!

Érdeklődnék, hogy 2016.06.14-17 között van-e olyan csoport, amelyhez csatlakozhatnánk a párommal? Szívesen megnéznénk a sóbányát, ha lenne magyar nyelvű idegenvezetés.

Köszönöm !
[ Válasz ]
        
Re: sóbánya látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:44 Sze, 01 Jún 2016
Kedves Andu!

Sajnos jelen állás szerint nincs ilyen csoportunk. Persze ez változhat. Jósolni nem merek, de ha lesz, akkor a főoldalon természetesen meghirdetjük majd.
Marci
[ Válasz ]
Wieliczka látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
jtakacs
06:19 Hé, 20 Jún 2016
Kedves Marci!
E hét vasárnap, azaz június 26-án délután kb.17 órától szeretnénk látogatást tenni a sóbányában. Érdeklődöm, hogy magyar nyelvű vezetéssel van-e erre lehetőség.
Hárman vagyunk (2 középiskolás diák és jómagam).
Az árakat illetően, jól értelmezem, hogy a belépődíjon felül további 290+50 zloty lenne hármunknak a magyar nyelvű vezetés?
Segítségedet előre is köszönöm szépen,
Üdvözlettel,
Takács Judit
[ Válasz ]
        
Re: Wieliczka látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:55 Hé, 20 Jún 2016
Kedves Judit!

Igen, jól értelmezted. Szerintem magyar idegenvezetőt jó eséllyel találunk nektek erre az időpontra, de az már nem biztos, hogy a bányának is lesz szabad lemeneteli ideje 17:00-körül.
Kérem, hogy a többit ez ügyben emailben egyeztessük le...
Marci
[ Válasz ]
sóbánya   Zgłoś błąd do skasowania
~Panda
19:44 Sze, 03 Aug 2016
Kedves Segítők!
Szeretném megkérdezni, hogy augusztus 13-án indul -e magyar nyelvű idegenvezetés, ahova 2 fővel tudnánk csatlakozni?
Ha nem indul magyar csoport, milyen lehetőségeink vannak?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Tamás
[ Válasz ]
        
Re: sóbánya   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:56 Sze, 03 Aug 2016
Kedves Tamás!

Nekünk sajnos nincs csoportunk erre az alkalomra. Mivel csoportokat augusztus végéig nem lehet foglalni a nagy tömeg és a sok előzetes foglalás miatt, ezért csak az egyéni látogatás marad.
Erről infót a PROGRAMOK menüpontban, a Kultúrális programok almenüben Wieliczka címszónál lelsz.
Marci
[ Válasz ]
éreklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~szilvia920430
07:42 Csü, 23 Feb 2017
Jó napot kívánok!
Éedeklődni szeretnék, hogy március 16 vagy 17.én nincs esetleg lehetőség magyar csoporthoz csatlakozni ? 5 en lennénk, édesapám, édesanyám,nővérem a barátom és én.
Ha esetleg lenne leheőség, mennyibe kerülne /fő ?
Köszönöm a választ !
Üdvözlettel : Tagscherer Szilvia
[ Válasz ]
        
Re: éreklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
08:05 Csü, 23 Feb 2017
Kedves Szilvia!

Sajnos nincs csatlakozható csoportunk ebben az időpontban Wieliczkában.
Marci
[ Válasz ]
                
Érdeklődés 2017.03.24-26   Zgłoś błąd do skasowania
~Tomi
15:33 Csü, 16 Márc 2017
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy március 24 - 26 között nem lehetne-e magyar nyelvű csoporthoz csatlakozni 2 fő?

Előre is köszi!
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődés 2017.03.24-26   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
15:38 Csü, 16 Márc 2017
Kedves Tomi!

A megadott időpontra nincs csatlakozható csoportunk sajnos. Ha lenne, hirdetnénk.
Marci
[ Válasz ]
kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
kozel
10:54 Hé, 20 Márc 2017
Üdvözlöm!
Április 15-én egy 30fős társasággal megnéznénk a sóbányát. Van e még szabad hely? Ha nálatok foglalunk jegyeket akkor mennyi az ára, van e még amiért fizetni kell? Gondolok én a felvonóra fényképezés. Ha netán többen leszünk van e lehetőség plusz jegy vásárlásra?
[ Válasz ]
        
Re: kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
12:49 Hé, 20 Márc 2017
Kedves kozel!

Nem tudom, hogy van-e még szabad hely, de a húsvét miatt necces a dolog. Árak a honlapon leírtak szerint. Minden más kérdéseben emailben tudunk segíteni: office@zakopaneinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kata
16:00 Sze, 05 Ápr 2017
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e segíteni 2017.04.14-én a Wieliczkai sóbányába magyar nyelvű idegenvezetőt találni egy 9 fős csoport számára. Szeretnénk előre időpontot is foglalni, hogy ne kelljen hosszú időt várakoznunk a bejutásnál.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
17:52 Sze, 05 Ápr 2017
Kedves Kata!

Sajnos már hetek óta elfogytak a lefoglalható időpontok nagypéntekre Wieliczkában (is), így bár a tudás és a kapcsolat rendelkezésre áll, de sajnos hely hiányában már nem tudunk segíteni.
Marci
[ Válasz ]
Sóbánya   Zgłoś błąd do skasowania
~Tóth Csilla
10:26 Pé, 09 Jún 2017
Szia!
Érdeklődnék, hogy június 16-18 között van-e lehetőség magyar nyelvű csoporthoz csatlakozni.

Nagyon köszönöm
üdvözlettel

Csilla
[ Válasz ]
        
Re: Sóbánya   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:29 Pé, 09 Jún 2017
Kedves Csilla!

A megadott napokon sajnos nekünk nincs csatlakozható csoportunk. (Ha lenne, hirdetnénk.)
Marci
[ Válasz ]
wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
varadija
12:39 Pé, 14 Júl 2017
Azt kérdezném, hogy 2017.július 19én vagy 20-án van e ill. lesz esetleg magyar csoportnak idegen vezetés? 2 fővel mennénk.
[ Válasz ]
        
Re: wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:53 Pé, 14 Júl 2017
Nekünk nincs, de lehet, hogy lesz. Mivel nagyon kevés már addig az idő, szerintem az esély bőven 1% alatt van. De ha lesz, akkor hirdetjük majd a főoldalon.
Marci
[ Válasz ]
wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Bee 21:35 Sze, 19 Júl 2017 Érdeklődnék, hogy július 26-án vagy 27-én van-e magyar nyelvű idegenvezetéssel csoport a sóbányába, akikhez hárman becsatlakozhatnánk
köszöne ttel
Erika
[ Válasz ]
        
Re: wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:57 Sze, 19 Júl 2017
Kedves Erika!

Nekünk nincs ilyen csoportunk sajna.
Marci
[ Válasz ]
Re: szervezés, csoportkísérés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Ferencné
10:10 Hé, 11 Szept 2017
Tisztelt Cím
Marcival szeretném felvenni a kapcsolatot privátban.
Nem tudom hogy jó helyen járok-e?
Üdv Kovács Ferencné
[ Válasz ]
        
Re: szervezés, csoportkísérés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:12 Hé, 11 Szept 2017
Igen is, meg nem is. Van itt Marci, de azért ez minden, csak nem privát. Javaslom az office@zakopaneinfo.hu cím használatát.

Marci (reméljük a megfelelő...)
[ Válasz ]
Magyar csoporthoz csapodnank   Zgłoś błąd do skasowania
~Fersogi
07:57 Hé, 30 Okt 2017
Szervusztok,
Tisztelettel érdeklôdöm, hogy a kovetkezo napokban, legkesobb nov.02-án milyen magyar nyelven vezetett csoprthoz volna lehetosegunk csapodni.
Válaszotokat, lehetoseg szerint e-mailben elore is koszonom.

Üdv
Fefe
[ Válasz ]
        
Re: Magyar csoporthoz csapodnank   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:41 Hé, 30 Okt 2017
Kedves Fefe!

A következő napokban nincsenek csatlakozható csoportjaink. Sehol.
Marci
[ Válasz ]
sóbánya látogató   Zgłoś błąd do skasowania
~Anny 21:09 Pé, 08 Dec 2017 Sziasztok!
December 15-én szeretnénk a sóbányát megnézni, eudnátok-e segíteni? Csoporthoz csatlakoznánk vagy szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetőt! please
[ Válasz ]
        
Re: sóbánya látogató   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:16 Pé, 08 Dec 2017
Ha csoporthoz csatlakoznátok akkor jelen cikk felső részében kattintsatok a linkre, ami átugrat az egyéni utazók részre. (Vagy ugyanez a honlap: PROGRAMOK menüpont, Kultúrális Programok oldalmenü, és végül Wieliczka.)

Ha magyar idegenvezetőt szeretnétek, akkor pedig írj nekünk emailt, és ne feledd ki belőle, hogy hányan lennétek.
Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Csoportos látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~papa
10:29 Va, 29 Ápr 2018
Sziasztok!

Érdeklődék, hogy július 26-án volna-e lehetőség magyar csoporthoz csatlakozni 2 fővel? Ha igen, mennyibe kerülne?
Köszönöm a választ !

Üdv.
István
[ Válasz ]
        
Re: Csoportos látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:21 Hé, 30 Ápr 2018
Kedves István!

Köszönjük hozzászólásodat. Sajnos a 2018-ban bevezetett, minimum 20 fős, illetve közelező letétes rendszerben, nem áll módunkban csatlakozós csoportokat szervezni. Így - ha valamiféle csoda nem történik - akkor most elég sokáig nem lesznek Wieliczkában csatlakozható csoportjaink.
Marci
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Hajni
15:51 Csü, 25 Okt 2018
Kedves Marci!
Dec. 29-től jan. 1-ig Krakkóban és környékén leszünk a családdal. Olvastam mennyire bonyolúlt a Sóbánya látogatása. Azt szeretném megkérdezni, hogy mi 4-en milyen módon tudnánk meglátogatni a Bányát, ha becsatlakozni nem lehet, többen meg nem vagyunk.
Köszönöm!
Hajni
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:41 Csü, 25 Okt 2018
Kedves Hajni!

A cikk, amihez hozzászóltál csoportoknak szól. A cikk bekezdésében találod azt a linket, ami az egyéni látogatóknak szóló bemutatóra repít át.
Marci
[ Válasz ]
Re: Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvi
13:26 Csü, 29 Nov 2018
Üdv!
2018.12.28-29-IG leszünk 4-en Wieliczkán ezeken a napokon be tudnánk valamikor csatlakozni magyar csoporthoz?
[ Válasz ]
        
Re: Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:29 Csü, 29 Nov 2018
Kedves Szilvi!

Nekünk sajnos ezeken a napokon nincs csatlakozható csoportunk. Ha lenne hirdetnénk a főoldalon. Ha úgy alakul, hogy lesz csatlakozható csoport, akkor fogjuk hirdetni a főoldalon.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Szilvi
13:37 Csü, 29 Nov 2018
Köszönöm a választ!
[ Válasz ]
Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Nagyediana 21:27 Va, 28 Ápr 2019 Sziasztok!
2 és fél éves kisgyerekkel mekkora az esély rá,hogy április 30.-án bejussunk a wieiliczkai sóbánýába?Nincs esetleg egy csapat,ahová csatlakozhatnánk \"véletlenül\"?
Köszönöm ia
[ Válasz ]
        
Re: Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
04:09 Hé, 29 Ápr 2019
Sajnos mi nem tudunk erre a napra csatlakozható csoportról. A gyermek kora nem számít.
[ Válasz ]
Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Kata 15:29 Csü, 09 Máj 2019 Kedves Marci!

Csak egy gyors visszajelzést szeretnék adni: minden a legnagyobb rendben, zökkenőmentesen zajlott. A világ legjobb ötlete volt nyitásra menni a sóbányába: elsőként mentünk be, nem másztak egymásra a csoportok, nyugodtan tudtunk nézelődni. Hihetetlen élmény volt mindannyiunknak.

Köszönö m és minden jót, üdv,
Kata
[ Válasz ]
Bankártyás fizetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vali
16:06 Va, 21 Júl 2019
Tisztelt Szervezők!
Érdeklődni szeretnék, hogy a bánya pénztáránál a belépő és a fotójegy fizetése bankkártyával lehetséges e, vagy csak készpénzben lehetséges.
Előre is köszönöm válaszát!
[ Válasz ]
        
Re: Bankártyás fizetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:49 Va, 21 Júl 2019
Kedves Vali!

Igen, lehet bankkártyával fizetni a Wieliczka sóbánya kasszáiban.
[ Válasz ]
                
Re: Bankártyás fizetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vali 17:13 Va, 21 Júl 2019 Köszönöm szépen a gyors választ!
Hatalmas segítség az oldaluk egy utazás előkészítéséhez!
[ Válasz ]
Sóbarlang látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Zoltán91 15:37 Ke, 18 Feb 2020 Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Április 18-adikán a délutáni órákban esetleg valamikor indul e magyar nyelvű idegenvezetés és ha igen, hogyan foglalható? milyen költségekkel jár?

Barlang belépőt külön kell venni? Tudnátok esetleg erről információt adni? Ha nincs magyar vezetés, akkor ha jól olvastam idegenvezető mindenképpen szükséges, ha csak odaérünk egy nem foglalt időpontban, akkor is lehetséges bemenni?

Segítségetek előre is köszönöm!

Zoli
[ Válasz ]
        
Re: Sóbarlang látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:41 Ke, 18 Feb 2020
Kedves Zoli!

Nekünk per pillanat nincs a megadott napra csatlakozható csoportunk a sóbányában. Ha lesz, hirdetni fogjuk a ZakopaneInfo főoldalán és Facebookján.
Amúgy a bányában csak belépőt kell fizetni, az magában foglalja az idegenvezetést. Egyéni látogatóknak sok nyelven (de magyaruk sajna nem) elérhető minden nap ez a szolgáltatás. Ha a felső menüsorban a Programok menüpontra kattintasz, majd oldalt a Kultúrális Programok, azon belül pedig a Wieliczka menüpontot választod, akkor el is tudod olvasni az összes vonatkozó infót.
[ Válasz ]
sóbánya, Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Mérei Erika
11:00 Ke, 26 Ápr 2022
Kedves Marci!
Érdeklődni szeretnék, hogy 2022. június 2-4 között 4 fővel utaznánk Krakkóba. Szeretnénk megnézni a sóbályát és Auschwitz-t, Krakkót.
Tudnál ajánlami magyar nyelvű idegenvezetőt?

Köszönöm Mérei Erika
[ Válasz ]
        
Re: sóbánya, Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:11 Ke, 26 Ápr 2022
Szívesen segítünk, de kérlek ez ügyben írj nekünk emailt.
Köszi.
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Alíz 10:52 Ke, 02 Máj 2023 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a segítséget a Sóbányai jegyek és az idegenvezető foglalásáshoz, intézéséhez.

Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérés
~CsMarton
22:34 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Dodi! Igen, sőt mi több, le is van írva itt a honlapon. A bal oldali menüben...
Re: Tutajozás jegyek foglalása
~CsMarton
22:33 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Judit! Írj emailt, egy konrét lekérés kapcsán nem fórumozunk. Köszönöm...
kérés
~dodi
22:32 Ke, 09 Júl 2024
Sziasztok! 18-án utazunk Zakopaneba. Annyi kérdésem lenne, hogy tudjátok-e, hogy a Gáspár...
Tutajozás jegyek foglalása
~L. Judit
22:31 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Marci! Húgommal, Lendvai Gabriellával leveleztek, Ő küldte most a Te válaszodat,...
Re: Piac
~CsMarton
10:52 Sze, 03 Júl 2024
Csak csütörtök és szombat. Az év minden hetében. (Vasárnap használt autó piac szokott...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126263418 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.