Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóFontos tudnivaló a rendszabályokról

Bár sok-sok rendszabály van, ami a szurkolókra vonatkozik, mi ebből a legfontosabb részeket emeljük ki számotokra.

1) A kapuzárás.

Ez a legfontosabb szabály. A kvalifikáció napján és a két versenynapon kb a verseny/kvalifikáció megkezdésekor zárják a stadiont. Egészen pontosan pénteken 18:00-kor, szombaton és vasárnap pedig 16:00-kor! Ez azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem lehet bejutni még érvényes jeggyel sem. Kijönni ki lehet, de a kijövetelről érdemes tudni, hogy utána már (lekezelt jeggyel) nem engednek vissza, akár a kapuzárás előtt, akár utána vagytok!

Óvatos kiegészítés, az elmúlt évek tapasztalata alapján ez a rendszer sokat enyhült. DE NE ERRE ALAPOZZATOK! 

2) A tiltott tárgyak listája.

Tilos bevinni tűz- és robbanásveszélyes dolgokat, lőfegyvert, kést, botokat, stb. Szóval a szokásos, és érthető korlátozások. Ezen felül alkoholt és kábítószert is tilos bevinni, azt bármilyen formában találják meg nálad, elkobozzák.
Innivalót a legújabb szabályozás szerint nem lehet bevinni semmilyen formában sem, sem termoszban, sem műanyag palackban, sem egyéb tárolóedényben.
Tilos bevinni mindennemű olyan tárgyat, ami verekedésre alkalmas lehet. A szabályzat ezt nem részletezi, így mi sem tudjuk pontosan mi minősül ilyennek, de igyekeztünk alaposan utánajárni.

3) Az azonosíthatóság:

Mindenkinek az érvényes jegy mellett belépéskor rendelkeznie kell érvényes személyi igazolvánnyal, vagy útlevéllel. Ezt kérés esetén fel kell mutatnia!
TILOS a teljes arcra kiterjedő arcfestés, ami lehetetlenné teszi fényképes igazolvány alapján való azonosítást! Kisebb arcfestés (homlokra, szem alá, stb) természetesen megengedett.

4) Alkohol és egyéb tudatmódosító szerek:

Nagyon fontos, hogy alkoholos (vagy bármilyen más tudatmódosító szer hatására kialakuló) állapotban nem engednek be a versenyre senkit. Nem szondáztatnak, sima vizuális alapon szűrik ki, ha valaki nem megfelelő állapotban van.
Sajnos az utóbbi évek tapasztalata, hogy nem (csak) professzionális beengedők dolgoznak, és igaz ez a biztonsági őrökre is. Ha valaki a társaságotokból véletlenül rosszabb állapotban lenne, mint hogy egy ilyen vizuális vizsgálaton átmenjen, inkább el se vigyétek magatokkal!

 

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van a bevihető tárgyakkal, vagy a stadion rendszabályokkal kapcsolatban, akkor keressetek bátran minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!

fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~M.Dorka 10:28 Ke, 17 Jan 2017 Attól azért most igen mókás kedvem kerekedett, ahogy elképzeltem amint kinyitom a fotóstáskám és egyesével széthajigálom az objektíveket,vakukat, egyebeket... Tényleg ne vigyek? Eddig mindig volt nálam felszerelés eddig nem kobozták el. Izguljak? Köszi!
[ Válasz ]
        
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:31 Ke, 17 Jan 2017
Igen, izgulj. Mert könnyen lehet, hogy elveszik. És nem kapod vissza. Sajnos ez egy hülye és 2017-es döntés a szervezők részéről. Elvben az biztos, hogy a marokméretű - okostelefon és kb hasonló méretű - fényképezőképeket engedik be elvben.
Láttunk már olyat, hogy bizonyos szabályokat nem tartanak be - pl két vagy három éve él a teljes arcfestés tiltása, de mindig látunk ilyet a stadionban - csak hogy mi ezt nem tudjuk előre jósolni.
Vagy betartatják, vagy nem... Szerintem nagyobb, komolyabb gépekért ilyen esetben kár lenne, de természetesen mindenkire rábízzuk, hogy kockáztat-e.
És persze a szabállyal nem értünk egyet mi sem, de tenni ellene nem tudunk.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~M.Dorka 11:09 Ke, 17 Jan 2017 Köszi Marci!
Akkor marad a szálláson a felszerelés. De érthetetlen
És milyen jó, hogy szóltál, simán beballagtam volna a táskámmal most is, mint eddig. Belegondolni is rossz...
[ Válasz ]
                        
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:14 Ke, 17 Jan 2017
Mi is nagyon meglepődtünk tegnap...
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Kasprowy
~CsMarton
09:52 Szo, 17 Aug 2019
A kasszában nem (kivéve, ha az egyben nemzetközi diákigazolvány is). Ha elővételben...
Re: Parkolás
~Tobias magnus
22:02 Pé, 16 Aug 2019
A tótok 5 eurot kérnek a parkolásért. Az kb. 21 pln
Kasprowy
~János
21:53 Pé, 16 Aug 2019
Sziasztok, a Kasprowyre elfogadják a magyar diákigazolványt? Köszi
Re: Üzemel a felvonó?
~CsMarton
17:29 Pé, 16 Aug 2019
Köszi. Ahhoz képest, hogy közzétették, hogy augusztusban nem közlekedik... Hamarosan...
Re: Üzemel a felvonó?
~Éva
17:12 Pé, 16 Aug 2019
Kedves Marci! Végül nem írtam, mert sokáig gondolkodtunk, hogy melyik nap menjünk a...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 30520077 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.