Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóFontos tudnivaló a rendszabályokról

Bár sok-sok rendszabály van, ami a szurkolókra vonatkozik, mi ebből a legfontosabb részeket emeljük ki számotokra.

1) A kapuzárás.

Ez a legfontosabb szabály. A kvalifikáció napján és a két versenynapon kb a verseny/kvalifikáció megkezdésekor zárják a stadiont. Egészen pontosan pénteken 18:00-kor, szombaton 16:15-kor és vasárnap pedig 16:00-kor! Ez azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem lehet bejutni még érvényes jeggyel sem. Kijönni ki lehet, de a kijövetelről érdemes tudni, hogy utána már (lekezelt jeggyel) nem engednek vissza, akár a kapuzárás előtt, akár utána vagytok!

Óvatos kiegészítés, az elmúlt évek tapasztalata alapján ez a rendszer sokat enyhült. DE NE ERRE ALAPOZZATOK! 

2) A tiltott tárgyak listája.

Tilos bevinni tűz- és robbanásveszélyes dolgokat, lőfegyvert, kést, botokat, stb. Szóval a szokásos, és érthető korlátozások. Ezen felül alkoholt és kábítószert is tilos bevinni, azt bármilyen formában találják meg nálad, elkobozzák. Az elkobázáson túl a stadionból kiutasíthatnak Benneteket, és még rendőrségi ügy (rövidebb elzárás, pénzbűntetés) is lehet a dologból.
Innivalót a legújabb szabályozás szerint maximum 0,2 literes műanyag (csak PET palack) vagy papír tartóban lehet bevinni. Fém, hagyományos üveg flaskákat semmilyen méretben sem vihettek be és a fenti űrmértéket meghaladó papír és PET palackokat is elveszik.
Tilos bevinni mindennemű olyan tárgyat, ami verekedésre alkalmas lehet. A szabályzat ezt nem részletezi, így mi sem tudjuk pontosan mi minősül ilyennek, kb bármi, szóval felesleges dolgokat ne hozzatok. Ilyen szempontból praktikus azoknak, akik hoznak zászlót, hogy annak rúdja könnyű, hajlékony műanyag legyen. Ne fa, nem fém, ne valami merev műanyag.

3) Az azonosíthatóság:

Mindenkinek az érvényes jegy mellett belépéskor rendelkeznie kell érvényes személyi igazolvánnyal, vagy útlevéllel. Ezt kérés esetén fel kell mutatnia! Ugyanez vonatkozik a stadionon belüli bármikori ellenőrzésre!
TILOS a teljes arcra kiterjedő arcfestés, sísapka, ami lehetetlenné teszi fényképes igazolvány alapján való azonosítást! Kisebb arcfestés (homlokra, szem alá, stb) természetesen megengedett.
Aki fenti szabályok ellen vét, azt nem csak kiutasíthatják a rendezvény területéről, de akár rendőrségre is adhatják az ügyét, és büntetés
(rövidebb elzárás, pénzbűntetés) is lehet a dologból.

4) Alkohol és egyéb tudatmódosító szerek:

Nagyon fontos, hogy alkoholos (vagy bármilyen más tudatmódosító szer hatására kialakuló) állapotban nem engednek be a versenyre senkit. Nem szondáztatnak, sima vizuális alapon szűrik ki, ha valaki nem megfelelő állapotban van. Akit a verseny közben találnak nem megfelelő állapotban, azt is kidobhatják a stadionból.
Sajnos az utóbbi évek tapasztalata, hogy nem (csak) professzionális beengedők dolgoznak, és igaz ez a biztonsági őrökre is. Ha valaki a társaságotokból véletlenül rosszabb állapotban lenne, mint hogy egy ilyen vizuális vizsgálaton átmenjen, inkább el se vigyétek magatokkal!

 

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek van a bevihető tárgyakkal, vagy a stadion rendszabályokkal kapcsolatban, akkor keressetek bátran minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!

fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~M.Dorka 10:28 Ke, 17 Jan 2017 Attól azért most igen mókás kedvem kerekedett, ahogy elképzeltem amint kinyitom a fotóstáskám és egyesével széthajigálom az objektíveket,vakukat, egyebeket... Tényleg ne vigyek? Eddig mindig volt nálam felszerelés eddig nem kobozták el. Izguljak? Köszi!
[ Válasz ]
        
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:31 Ke, 17 Jan 2017
Igen, izgulj. Mert könnyen lehet, hogy elveszik. És nem kapod vissza. Sajnos ez egy hülye és 2017-es döntés a szervezők részéről. Elvben az biztos, hogy a marokméretű - okostelefon és kb hasonló méretű - fényképezőképeket engedik be elvben.
Láttunk már olyat, hogy bizonyos szabályokat nem tartanak be - pl két vagy három éve él a teljes arcfestés tiltása, de mindig látunk ilyet a stadionban - csak hogy mi ezt nem tudjuk előre jósolni.
Vagy betartatják, vagy nem... Szerintem nagyobb, komolyabb gépekért ilyen esetben kár lenne, de természetesen mindenkire rábízzuk, hogy kockáztat-e.
És persze a szabállyal nem értünk egyet mi sem, de tenni ellene nem tudunk.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~M.Dorka 11:09 Ke, 17 Jan 2017 Köszi Marci!
Akkor marad a szálláson a felszerelés. De érthetetlen
És milyen jó, hogy szóltál, simán beballagtam volna a táskámmal most is, mint eddig. Belegondolni is rossz...
[ Válasz ]
                        
Re: fotóapparát   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:14 Ke, 17 Jan 2017
Mi is nagyon meglepődtünk tegnap...
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: VAP-1
~Gabi
08:33 Hé, 12 Ápr 2021
Kedves Utazás 2000Bt! A VAP-1 formanyomtatványt nem böngészőben kell kitölteni, hanem...
VAP-1
~Utazás 2000Bt
08:13 Hé, 12 Ápr 2021
Tisztelt címzett! Szeretném elküldeni a 2021 1 negyedévre a nullás...
Re: kérdés
~CsMarton
14:56 Va, 14 Feb 2021
Kedves Ferenc! Van ilyen. Skiringnek hívják (meg van skiskiring is, utóbbinál ló ás...
kérdés
~Marusa Ferenc
13:57 Va, 14 Feb 2021
Szia. Keresünk egy lovas eseményt.Skioring vagy valmi ilyesmi. Ott rendezik nem messze...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:15 Pé, 18 Dec 2020
Kedves Virág! Fontos és friss kiegészítő info, hogy 2020 december 28 és január 17...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 55032261 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.