Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóLovaskocsizás Zakopaneban és környékén

Aki lovaskocsizott már, annak nem kell mesélni arról, milyen érzés az, amikor csendben suhan el a kocsi mellett a táj és a házak, s csak a lópatkók ütemes kopogását hallani. Ebből a szemszögből nézve még a varázslatos Tátra, és a hangulatos kis faházak is szebbnek tűnnek.

4 fős lovaskocsikon Zakopane ismert, és kevésbbé ismert zugaiba viszik el az érdeklődőket a kocsisok, megmutatják a síugrósáncot, híres épületeket, amelyek kiérdemelték, hogy bekerüljenek a faépitészet remekei közzé. Végiggurulnak a Droga na Antałówce úton, amely Zakopane egyik festőien békés negyedén vezet keresztül, majd innen  feldöcög a kocsi az Antałówka hegy oldalába, ahonnan csudaszép kilátás nyílik a Tátrára.

A program igény szerint napközben bármikor megvalósítható. Egyéni vendégeknek és csoportoknak is ajánljuk, hogy előre foglaljanak, hiszen jó időben nagy divat a turisták körében Zakopane városát bejárni lovaskocsin.

A lovaskocsizás időtartama a fenti útvonalra kb 1 óra.

A lovaskocsizás ára 45 PLN/fő/óra (4 fős kocsikban) de mindenképpen minimum 4 főre fizetendő, vagy nagyobb társaságok esetében 10-12 fős lovaskocsikon 40 PLN/fő/óra

Részletekért, és időpont egyeztetésért keressetek minket emailban az
office@zakopaneinfo.hu címen!


Lovaskocsi   Zgłoś błąd do skasowania
~Attila 11:26 Ke, 18 Aug 2015 Kedves Marci!

Hálásak vagyunk a segítségért, minden a legnagyobb rendben ment, 15 perccel korábban értünk a megbeszélt helyre, de már a kocsisok is ott voltak. Szuper volt a kocsikázás és a többi programunk is, bár az eső kicsit megáztatott minket a Gubalówkán, de nem szegte kedvünket és a szép panoráma is kárpótolt. Ja és persze jókat ettünk-ittunk- :)
Télen újra el szeretnénk látogatni Zakopánéban, akkor kereslek majd - ha nem jelent gondot.

Még egyszer nagyon köszönjük!

Üdv.: Attila
[ Válasz ]
Re: Lovaskocsi   Zgłoś błąd do skasowania
~flenderne
07:10 Va, 31 Jan 2016
A lovakocsiért mi ötven plzy-it fizettünk. A lanovákára menet a parkolóban 20 plzy-it kértek, majd onnan a lanovkára a lovaskocsira nyolcvan plzy-it. A taxi a parkolóig húsz plzy-t kért, vagy nagyon felmentek az árak, vagy egyszerűen leszedtek minket, nem beszélve a lanovka pénztáros bunkó stíluásról. Mi nem így emlékeztünk Lengyelországra, de úgy tűnik már ez sem a régi.
[ Válasz ]
        
Re: Lovaskocsi   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:50 Va, 31 Jan 2016
Egy órás lovaskocsizásért a városban (Krupówki sétálóutcán, Kuznice felé stb) jellemzően 40-50 zl. A linken megadott árak szervezett, nálunk megrendelt programokra vonatkoznak.
A parkoló díj ott, ahol nem órára mérik, ott 15-20 pln normális. A 80 zlotyi a parkoló lanovka közt sok, bár nem tudom honnan mentetek. Ugyanez igaz a taxira, bár Kuznice környékén szerintem érdemesebb a kisbuszokat használni.
Viszont a pénztáros bunkóságára nincs magyarázat, még akkor sem, ha gondolom mindenkivel az volt...
[ Válasz ]
Zakopane, december 2-3   Zgłoś błąd do skasowania
~Irén 19:17 Hé, 04 Dec 2017 Kedves Marci!

Ha szánozás nem is sikerült, de kellemes meglepetésben volt részünk. Havas volt a táj már a Magyar Szlovák határtól és ezt még tetőzte, hogy szombaton este elkezdett esni a hó. Mesében sem kívánhattunk volna szebbet és jobbat. Nagyon szép helyekre vittek el bennünket a kocsisok. Több ételt kipróbáltunk. Párom aki vacsora után még tud vacsorázni, a csülköt nem bírta legyőzni, akkora adag volt. Mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat! Vásárfiát is sikerült begyűjteni, sör, gyapjú cipő, zokni, sajtok....

Nagyon köszönöm a sok-sok segítséget amit nyújtottál, e nélkül nem valósulhatott volna meg a kirándulásunk!

Üdvözlet tel: Irén
[ Válasz ]
Re: Lan. Lovaskocsi   Zgłoś błąd do skasowania
~moharos86
16:49 Szo, 09 Márc 2019
Kedves Marci!

Még abban szeretnénk a segítségedet kérni, hogy a lovaskocsis program foglalásában is tudsz segíteni? Vagy esetleg van még lehetőség a lovasszánozásra is?
Illetve, hogy van olyan program amit ajánlasz kis babával?

Üdvözlettel,
Moharos Gábor
[ Válasz ]
        
Re: Lan. Lovaskocsi   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:04 Szo, 09 Márc 2019
Kedves Gábor!

Igen, pont ezért született az a cikk, amihez hozzászóltál... Lovasszánozás nincs már sajnos hetek óta, mert nincs elég hó. Ahogy az előrejelzés kinéz, ez már nem is lesz a következő télnél előbb.

Babábal, ha tényleg kicsi, akkor csak rajtatok múlik, hogy mit vállaltok be. Kisebb kirándulás, lovaskocsizás szerintem mind nyugodtan beleférhet.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
07:03 Szo, 19 Okt 2019
Kedves Béla! Arrafelé még egyátalán nincs hó. Síelni leghamarabb decembertől... Ezen...
Gubalowka
~Békési Béla
21:04 Pé, 18 Okt 2019
Sziasztok! A Gubalowka alatt lehet már síelni? Mi a helyzet, lehet tudni valamit, hogy egyszer...
Köszönet
judit71
13:06 Pé, 18 Okt 2019
Kedves Marci! Ezúton is szeretném megköszönni azt a sokoldalú segítséget, amit Tőled...
Re: Auswitz
~susy05
12:42 Pé, 18 Okt 2019
Kedves Gabi! Köszönöm szépen a választ! Andrea
Re: Auswitz
~Gabi
13:15 Sze, 16 Okt 2019
Kedves Andrea! Eu-n belül elfogadják mindenhol a biztosítás alap kötvényét, nem...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 31910180 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.