Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóHószánozás

Sokan akadnak, akik nem érik be a lovasszánnal - mondván 2 lóerő az nem teljesítmény - és kicsit erősebb gépet keresnek, ráadásul olyat, amit maguk irányíthatnak. Nos, erre itt a remek lehetőség a motoros hószánozás formájában, amitől annak sem kell megijednie, aki még nem csinált ilyet, hiszen az alább kínált programok mind oktatással kezdődnek!

A programok csak télen, megfelelő mennyiségű hó esetén megvalósíthatók!
 

Programok:

Snow Trip: Rövid túra a Gubałówka-hegy ösvényein kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! Időtartam: 1 óra. A 2016-17-es szezonban 10:00-tól minden másfél órában indul.

Snow Fun: Hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein, és olyan utakon, melyek csak hószánnal járhatóak, így a kaland garantált. A túrához kétszemélyes hószánokat használtok majd, és képzett vezető áll az élre. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! A túra során lehetőség nyílik egy górál kunyhónál megállni, és meleg étkezést fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2016-17-es szezonban 10:00 és 14:00 órakor indul.

Snow Night: Éjszakai túra a Gubałówka hegy ösvényeink kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak hószánt vezetni. A túra során lehetőség nyílik egy górál kunyhónál megállni, és meleg étkezést fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2016-17-es szezonban minden nap 17:00-tól indul.

Snow Adventure: Ez már egy nagyobb kaland Zakopane és a tőleg nyugatra eső Chochołów falu között, csodás erdei tájakon, közel a lengyel-szlovák határhoz izgalmas ösvényeken haladva. A túra kétszemélyes hószánokon zajlik képzett oktató vezetésével. A túra során lehetőség van egy górál kunyhónál megállni, és meleg étkezést fogyasztani. Időtartam: 6 óra. A program a 2016-17-es szezonban megrendelés szerint indul.

Snow Aqua: Kétórás tátrai ösvényeken való kalandozás, és a lengyel-szlovák határ átlépése után kellemes ejtőzés vár rátok egy aquaparkban. Innen az őt visszafele vezet majd Zakopaneba, de közben lehetőség nyílik majd megállni egy górál kunyhónál egy jó meleg ebédre. A túrához képzett oktatót és kétszemélyes hószánokat biztosítanak. Útlevél vagy személyi igazolvány szükséges! Időtartam: 7 óra. A program a 2016-17-es szezonban megrendelés szerint indul.

Árak:

 
 

Túra Ár* Foglalási díj**
Snow Trip 250 pln + ÁFA 10%
Snow Fun 640 pln + ÁFA 10%
Snow Night 640 pln + ÁFA 10%
Snow Adventure 1140 pln + ÁFA 50%
Snow Aqua 1140 pln + ÁFA 50%

*= Az árak minden esetben két főre vannak megadva (azaz kétszemélyes hószánokra), és bruttó árak. Csak a hószánozás költségeit tartalmazzák, a rendelhető meleg étkezést, a "Snow aqua" túra esetében a belépőjegyeket, és az igényelhető védőruházatot nem. Ezekre a szolgáltató cég minden esetben külön ajánlatot ad! Az ÁFA mértéke 23%.
**= A foglalási díj előre fizetendő, és per szán, ÁFA nélkül értendő.

Foglaláshoz, illetve kéréseitekkel, kérdéseitekkel keressetek minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!

 

Lovasszánozás és motoros szánozás   Zgłoś błąd do skasowania
~Monika 08:30 Szo, 10 Dec 2016 Kedves Marci!
Szeretnem megkoszonni a motoros hoszanozasban (is) a kozremukodesedet. Hatalmas elmeny volt, nagyon jol ereztuk magunkat, 2 oras turara kellett volna menni, de majd legkozelebb 😊 Orulok, hogy legalabb ez a program nem hiusult meg az olvadas miatt.
Este mar az egyik kuponos etteremben vacsiztunk, nagyon hangulatos volt es fincsi a kaja. Ezt is nagyon szepen koszonom!
Remelem, holnap megusszuk az esot es minden adott lesz a lanovkas programhoz is.
Mindent nagyon koszonok.
Monika
[ Válasz ]
SNOW FUN   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 16:13 Ke, 17 Jan 2017 Kedves Marci!

Köszönjük a szervezés fantasztikus élmény volt.
Ádám
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Birkenau latogatás
~CsMarton
07:29 Szo, 19 Aug 2017
Kedves Anikó! Valóban nem kell regisztrálni Birkenauban, nincs jegy, és nyitvatartásban...
Birkenau latogatás
~Anikó
22:20 Pé, 18 Aug 2017
Sziasztok! Idén tavasszal jártunk Auschwitzba a férjemmel. Nagyon megviselt minket lelkileg....
Re: Piac
~Balázs
18:23 Csü, 17 Aug 2017
Kedves Marci! Köszönjük a gyors választ. Mindent elolvastunk az oldalatokon, és hatalmas...
Auschwitz
~bognaribolya
15:57 Csü, 17 Aug 2017
Kedves Marci! Köszönjük szépen a sok segítséget, megjártuk Auschwitzot és minden...
Re: Piac
~CsMarton
10:03 Sze, 16 Aug 2017
Alapból nincs ilyen, de időnként van ilyen vásár. Mos épp van is, egy hetes és az ulica...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 14097435 látogató
1999-2017 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.