Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóHószánozás

Sokan akadnak, akik nem érik be a lovasszánnal - mondván 2 lóerő az nem teljesítmény - és kicsit erősebb gépet keresnek, ráadásul olyat, amit maguk irányíthatnak. Nos, erre itt a remek lehetőség a motoros hószánozás formájában, amitől annak sem kell megijednie, aki még nem csinált ilyet, hiszen az alább kínált programok mind oktatással kezdődnek, képzett vezető társaságában zajlanak!

A programok csak télen, megfelelő mennyiségű hó esetén megvalósíthatók!
 

Programok:

Snow Trip: Rövid túra a Gubałówka-hegy ösvényein kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! Időtartam: 1 óra. A 2021/22-es szezonban 10:00-tól minden másfél órában indul 16:00-ig.

Snow Fun: Hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein, és olyan utakon, melyek csak hószánnal járhatóak, így a kaland garantált. A túrához kétszemélyes hószánokat használtok majd, és képzett vezető áll az élre. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2021/22-es szezonban 9:30-kor és 14:30-kor indul.

Snow Night: Éjszakai túra a Gubałówka-hegy ösvényeink kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével a csillagok és a hold alatt. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak hószánt vezetni. A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2021/22-es szezonban minden nap 18:00-tól indul.

Snow Adventure: Ez már egy nagyobb kaland Zakopane és a tőle nyugatra eső Chochołów falu között, csodás erdei tájakon, közel a lengyel-szlovák határhoz, izgalmas ösvényeken haladva. A túra kétszemélyes hószánokon zajlik képzett oktató vezetésével. A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 6 óra. A program a 2021/22-es szezonban csak péntekeken, vagy külön megrendelésre (elérhetőség függvényében), 9:30-kor indul.

Snow Aqua: háromórás, eldugott ösvényeken való kalandozás után kellemes ejtőzés vár rátok a régió legnagyobb aquaparkjában, a Terma Chochołowskában. A túra során - még a fürdőhely elérése előtt - tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Az aquaparkból busszal szállítanak vissza Benneteket a motoros hószánosok báziásra. A túrához képzett oktatót és kétszemélyes hószánokat biztosítanak. Időtartam: 5 óra. A program a 2021/22-es szezonban hétfőnként, vagy külön megrendelésre (elérhetőség függvényében), 9:30-kor indul.

Árak:

 
 

Túra Ár* Foglalási díj**
Snow Trip 250/350 pln + ÁFA 10%
Snow Fun 700/900 pln + ÁFA 10%
Snow Night 500/600 pln + ÁFA 10%
Snow Adventure 1300/1700 pln + ÁFA 50%
Snow Aqua 990/1190 pln + ÁFA 50%

*= Az árakból az első egy személyre vonatkozik kétszemélyes hószánon, míg a második pedig két személy közös ára a kétszemélyes hószánon, és nettó árak. Amennyiben igényeltek számlát a szános cégtől, úgy az ÁFA is fizetendő. Az ÁFA mértéke 23%. Olyan programoknál, amelyek minimum 50% előlegfizetéssel járnak, illetve csoportos foglalás (minimum 10 fő) esetén mindenképpen ÁFÁ-val együtt fizetendő az ár.

​A megadott árak a hószánozás teljes költségét, az oktatót és az alap védőfelszerelést (bukósisak, szemüveg, sál), a tábortűz melletti falatokat (amenyik programban van ilyen) tartalmazzák, valamint a Snow Aqua program esetén a termálfürdőbe szóló belépőt is.

A szánokra lehet biztosítást kötni (45 pln/fő + ÁFA), így ha kárt tesztek a szánban, akkor maximum 1000 zlotyi összegig kell a kárt téríteni. Egyéb esetben ez többszöröse - akár tízezer zlotyis nagyságrend is lehet!

**= A foglalási díj előre fizetendő, és per szán értendő.

Foglaláshoz, kérjük írjatok emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, amiben megadjátok a dátumot, a kiválasztott programot, a tervezett indulási órát, a létszámot és hogy hány szánt kértek. Illetve egy kapcsolattartó ember nevét és (Lengyelországban is elérhető) telefonszámát!

FONTOS TUDNIVALÓ, hogy szezonkezdettől (minden évben december 1) a program foglalható, méghozzá két módon:

  • Vagy csak szánozás formájában, ezen esetben, ha nincs (elég) hó, és a program elmarad, akkor a pénzetek visszafizetésre kerül. Amikor épp nincs (elég) hó, akkor a programot addig nem is igazoljuk vissza (bár az időpontot blokkoljuk nektek), amíg nem válik a hóhelyzet megfelelővé a program megvalósításához.
  • Vagy szánozás/quadozás formájában foglalnunk. Ez esetben, ha nincs elég hó, akkor a program quadokon valósul meg, és az ár ugyanaz. Az ilyen foglalásokat azonnal vissza tudjuk igazolni, és mindenképpen megvalósításra kerülnek az időjárásnak megfelelő eszközön.

Foglaláskor mindenképpen jelezzétek, hogy melyik foglalási módot kéritek! 

Mindezeken túl kéréseitekkel, kérdéseitekkel keressetek minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!

 

Lovasszánozás és motoros szánozás   Zgłoś błąd do skasowania
~Monika 08:30 Szo, 10 Dec 2016 Kedves Marci!
Szeretnem megkoszonni a motoros hoszanozasban (is) a kozremukodesedet. Hatalmas elmeny volt, nagyon jol ereztuk magunkat, 2 oras turara kellett volna menni, de majd legkozelebb 😊 Orulok, hogy legalabb ez a program nem hiusult meg az olvadas miatt.
Este mar az egyik kuponos etteremben vacsiztunk, nagyon hangulatos volt es fincsi a kaja. Ezt is nagyon szepen koszonom!
Remelem, holnap megusszuk az esot es minden adott lesz a lanovkas programhoz is.
Mindent nagyon koszonok.
Monika
[ Válasz ]
SNOW FUN   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 16:13 Ke, 17 Jan 2017 Kedves Marci!

Köszönjük a szervezés fantasztikus élmény volt.
Ádám
[ Válasz ]
Snow Fun   Zgłoś błąd do skasowania
~Virág 17:35 Pé, 05 Jan 2018 Szia Marci!
Köszönjük szépen a szervezést, nagyon sajnáltuk volna ha kimarad ez a program. Életünk egyik legjobb élménye volt!
Jövőre is jövünk! Vagy még idén ;)
[ Válasz ]
Zakopanei programlehetőségek   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 20:45 Ke, 23 Jan 2018 Kedves Marci,

Nagyon köszönjük a segítséget, élvezetes program volt a motorosszánozás, csak ajánljuk azóta is! Az e-mail címedet megadtam 1-2 ismerősnek, mert tervezik ők is, hogy mennek és a program számukra is szimpatikus! A srácok a szolgáltatónál nagyon kedvesek voltak, a kinyomtatott voucher nélkül is tudták, hogy érkezünk és előttünk is volt egy magyar csapat, meg is jegyezték a srácok, hogy sok magyart szerveztek nekik :)

A lovasszánozásról sem mondtunk le, egy ismerős ajánlotta, hogy induljunk egy nappal hamarabb és menjünk el a Morskie Oko-hoz, mert csodaszép hely! Azóta inkább csodahelynek nevezem, mert maga a tökéletesség úgy, ahogy van!

Az étterem kedvezmény kártyát is ki tudtuk használni két helyen, azt is köszönjük!

Tervezzük, hogy nyáron is elmegyünk megnézni Zakopanet és a környéket, biztosan fogok ismét hozzátok fordulni, mert szuper programokat láttam már most a weboldalatokon!

Köszönjü k még egyszer a sok segítséget!

Üdv,
Judit
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
Andi 2018
09:56 Hé, 17 Dec 2018
Sziasztok
Szeretnénk motoros hószán túrára jelentkezni írtam mailt de sajnos nem kapok választ :((

Légyszi irjatok .

Köszi Andi
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:59 Hé, 17 Dec 2018
Kedves Andi!

A hétvége igen megterhelő nekünk, mert adventben tele vagyunk csoportokkal, egyéni vendégekkel stb. Megkaptuk leveledet, fogsz kapni választ. Kérjük türelmedet.
[ Válasz ]
Motoros hószántúra   Zgłoś błąd do skasowania
~Magyar Csapat 19:06 Va, 30 Dec 2018 Szia Marci

Szeretnénk megköszönni a segítséget a túránkkal kapcsolatosan szuper volt minden gyönyörű időt fogtunk ki és a túravezetők is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak .

Boldog Új Évet kívánunk
Magyar Csapat
[ Válasz ]
Snow Trip   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 12:30 Sze, 02 Jan 2019 Kedves Marci,

nagyon szépen köszönjük a gyors és rugalmas szervezést. Minden a megbeszéltek szerint tökéletesen zajlott és egy nagyszerű élménnyel gazdagodtunk.

Boldog Új Évet kívánunk!

Köszönettel,

Ádám
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Hólánc
~CsMarton
07:41 Hé, 06 Dec 2021
Szia! Lengyelországban nem kötelező, viszont Szlovákiában igen, és voltak idők,...
Hólánc
~Viki
22:43 Va, 05 Dec 2021
Sziasztok Az autóra a hólánc kötelező vagy nem szükséges? Köszönöm
lovaskocsi
~Judit
18:43 Szo, 27 Nov 2021
Kedves Marci, Nagyon szuper volt a program, a kocsis nagyon kedves volt, a lo gyonyoru, a...
Re: parkolás
~CsMarton
19:12 Ke, 16 Nov 2021
Szervusz! Nagy autóbusszal nem lehet parkolni a Morskie Okohoz vezető turistaút egyik...
parkolás
~Korompay Katalin
06:36 Ke, 16 Nov 2021
Jó reggelt kívánok! Segítsetek nov 29.-én nagy autóbusszal csak le akarjuk tenni a...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 66906645 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.