Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

TUTTI FRUTTI HOSTEL    

31-019 Krakkó, ul Floriańska 29
tel.: (+48) 12 428 00 28
fax: ---
honlap: tuttifruttihostel.com
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

hostel, szállás, Krakkó, központ, óváros, svédasztalos reggeli, többfős szobák, olcsó szállás, WiFi, centrum


A Tutti Frutti Hostel az egyik legújabb hostel Krakkóban, a belváros szívében, az óváros egyik legnépszerűbb és híresebb utcáján, a Floriańskan található. Innen néhány perc a busz- és vasúti pályaudvar. A híres krakkói főtér, a Rynek Główny 1 perc sincs, míg a Wawel 10 perc séta a királyi úton. (Egykor ezen vonult be a király a várba minden nagyobb esemény kapcsán.) Ez az utca amellett, hogy gyönyörű középkori épületek szegélyezik, több étteremnek, éjszakai szórakozóhelynek,  bárnak és clubnak ad helyet.

Hostelünket vendégeink igényeinek figyelembe vételével alakítottuk ki. A teljes hostel igen tágas és több, mint 60 férőhely van benne. Hangulatos labirintusában mindenki kényelmesen kipihenheti magát. Vendégeink rendelkezésre áll egy nagy és jól felszerelt konyha, ahol nyugodtan lehet főzni, akár nagyobb társaságok részre is, valamint egy tágas társalgó, ahol össze lehet esténkén ülni és a kényelemes fotelekből TV-t nézni (rengeteg csatornánk és bőséges DVD film választékunk van), vagy hajnalig beszélgetni. Reggelente e társalgóban szolgáljuk fel a reggelit is.

Vendégenink számára korlátlan és ingyenes WiFi-t biztostunk.

Tíz, nyolc, hat, négy és két fős szobákkal rendelkezünk, melyekben többségében emeletes ágyak és zárható szekrények, valamint asztalok találhatóak. Szobáink hangulata - akárcsak teljes hostelünké - fiatalos, barátságos és igen egyedi, hisz egy XVIII. századi műemlék bérházban került kialakításra. Fürdőszobáink többségében a folyósóról nyílnak, nagyon igényesen és színvonalasan lettek kialakítva, és többnyire két szobára jut egy fürdőszoba.

Szeretettel várjuk vendégeinket. Nem csak szállással szolgálunk, hiszen munkatársaink szívesen segítenek abban is, hogy mit érdemes megnézni a városban, hova érdemes kiruccani estére.

Azoknak, akik bensőségesebb hangulatra, saját fürdőszobára vágynak ajánljuk a TUTTI FRUTTI APARTMANOKAT.« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Nyitvatartás
~CsMarton
21:16 Hé, 08 Aug 2022
A piac minden egyes nap nyitva van Zakopanéban.
Nyitvatartás
~Kinga
21:13 Hé, 08 Aug 2022
Szia Hétköznap nyitva van a piac? Férjemmel most mennénk szerda csütörtök péntek...
Túra
~cszb
18:11 Sze, 03 Aug 2022
Még annyit, hogy rettenetesen sokan voltak, hömpölyög a tömeg. De kárpótol a szép...
Fagyos barlang
~cszb
17:40 Sze, 03 Aug 2022
Sziasztok! Ma voltunk Kiryben és a barlangot nem lehet látogatni jelenleg, mert lezárták a...
Re: időjárás
~CsMarton
15:29 Szo, 30 Júl 2022
Szia! Hát, egész pontosan változékony. Néha napsütés, néha eső, és leginkább a...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 79304973 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.