Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA CETYNKA    

34-500 Zakopane, ul. Gubałówka 215c - GPS: 49.309851, 19.936714
tel.: (+48) 18 20 150 18
fax: NINCS
honlap: www.cetynka.z-ne.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Zakopane, panzió, Gubałówka, félpanzió, csoportoknak, természetközelség, pályaszállás, WiFi


A Willa Cetynka az 1123 méter magas Gubałówka-hegy oldalában helyezkedik el, ahonnan páratlan panoráma nyílik Zakopane városára és a Tátrára. A panzió könnyen megközelíthető, hiszen a városból a közelbe érkezik fel a siklóvasút, és buszok is járnak errefelé, de természetesen a vendégek könnyen eljuthatnak a szálláshelyre saját autóikkal is, melyekkel az épület előtti parkolóban állhatnak meg. A panzióhoz nagy kert tartozik, ahol remekül lehet játszani, grillezni, vagy éppen csak pihenni egyet a finom levegőn. Az erdők, vagy éppen sétálva a Gubałówka csúcsának, és siklóval Zakopane központjának közelsége okán mindenki könnyen talál itt elfoglaltságot, s ez által élvezheti a probléma- és streszmentes nyaralást.

Az aktív pihenés kedvelőinek minden évszakban remek lehetőségek kínálkoznak az időtöltésre a környéken. Nyáron a környék és a Tátra turistaútjait ajánljuk, vagy éppen lovaglást, vagy kerékpáros túrákat. Estére tábortüzet, akár báránysütéssel, vagy góral zenekar muzsikájának kombinálásával. Télen a szállás környezetében kisebb-nagyobb, jól előkészített sípályák állnak többféle nehézségben a vendégek rendelkezésére. Ezeken a helyeken a kezdő síelők is könnyen találnak angol vagy német nyelvű, felkészült oktatókat, és felszerelés kölcsönzésre is van lehetőség a panziótól 50 méterre.

A vendégeket jó állapotú, regionális stílusú 2-, 3- és 4 fős szobák, valamint apartmanok várják a panzióban. A szobákban TV, saját fürdőszoba és vízforraló is rendelkezésre áll. A szobák világosak, és kialakításuknál a házigazdák a pazar kilátás biztosításáról sem feledkeztek meg.
A panzióban bőséges, regionális fogásokat is tartalmazó étkezésekkel várják a vendégeket.
« vissza

Willa Cetynka   Zgłoś błąd do skasowania
~Bobi 19:14 Szo, 31 Dec 2016 Sziasztok!

Mindent köszönünk, hibátlan volt a szállás és az ellátás is karácsonykor. Gyönyörű hóesésben is volt részünk, a gyerekek élvezték a hófánkot is, ami mellesleg a Villa Cetynka kapujából indult. Gyönyörűséges Zakopane, megbántuk, hogy nem több napra mentünk.

Mindenképpen tervben van egy krókusz néző túrázgatás is, sőt a Morskie Oko is kimaradt, ezeket be kell pótolni, majd keresünk benneteket ismét.

Köszönünk mindent, Boldog ÚJ Évet Kívánunk Nektek!

István és családja
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Határátkelés
~CsMarton
07:31 Ke, 04 Máj 2021
Szia! Én is köszönöm a választ. A tranzitálási dokumentum tényleg létezik, azonban...
Re: Határátkelés
~Villámka
23:05 Hé, 03 Máj 2021
Köszönöm a válaszod! A Tornyosnémeti határátkelőnél kérdeztük meg szombaton, ott...
Re: Határátkelés
~CsMarton
16:25 Hé, 03 Máj 2021
EU-s országból EU-s országba (pl Magyarországról Lengyelországba) nem kell...
Határátkelés
~Villámka
16:01 Hé, 03 Máj 2021
Sziasztok! A szlovákok csak tranzit papírral engednek át az országon Lengyelország felé....
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:28 Hé, 03 Máj 2021
Kedves Lgabor! Köszönjük hozzászólásodat! Jelen cikk (amihez hozzászóltál) negyedik...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 56401865 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.