Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

PENSJONAT MELITTON    

34-500 Zakopane, ul. Grunwaldzka 23c
tel.: (+48) 503-026-100
fax: (+48) 18 20 666 99
honlap: www.melitton.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Zakopane, panzió, központ, szauna, reggeli, ingyenes parkoló, centrum


A panzió, mely egy igazi fából épült góral ház Zakopane csendes részén fekszik. A vendégek rendelkezésésre tágas szobák és egy apartman állnak saját fürőszobával, valamint műholdas TV-vel és WiFi internettel felszerelve. Az épületben konyha - jól felszerelve - étkező, konditerem, szauna is szolgálja a nyaralók kényelmét.

A ház mindössze 300 méterre található a Krupówki sétálóutcától, és kb 500 méterre a Weilka Krokiew hegyen lévő síugrósáncoktól. A közelben sípálya, regionális éttermek és uszoda is található.

A panzió jó elhelyezkedésének köszönhetően sok-sok tátrai túrának (Dolina Białego, Dolina Strążyska, Giewont, vagy éppen az Alsó Erdei Út nevű sétútvonalnak) lehet remek kezdőpontja.

Zakopanéba, mely Lengyelország hegyi fővárosa: a Tátra lábainál, a fensséges Giewont hegy előtt fekszik, egyaránt érkeznek vendégek a pihenés és az aktív kikapcsolódás céljából. A panzió is szeretettel vár Benneteket télen és nyáron is. A hegyek között akár rövid és könnyű völgytúrákat, vagy hosszabb, és nagyobb szintemelkedésű túrákat is lehet tenni nyáron. Persze télen sem lehet unatkozni a városban, hiszen számos sípályán, köztük akár a Kasprowy-csúcson lehet a téli sportok örömeit megtapasztalni - kezdőknek és haladóknak egyaránt nagy a választék.

Persze a napi program után sincs vége az élményeknek, hiszen számos regionális étterem kínálja a góral konyha ízletes étkeit a turistáknak - többek közt Lengyelország lehíresebb sétálóutcáján, a Krupówkin.

A panzióba és Zakopanéba is szeretettel invitálnak mindenkit a tulajdonosok.« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:15 Pé, 18 Dec 2020
Kedves Virág! Fontos és friss kiegészítő info, hogy 2020 december 28 és január 17...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:37 Csü, 17 Dec 2020
Kedves Virág! Röviden lehet beutazni, nincs határellenőrzés az EU-s határokon. A...
Érdeklődés
~Virág
10:27 Csü, 17 Dec 2020
Sziasztok! Most mi a helyzet Zakopaneban? Lehet beutazni? Ott működik a téli élet? Tehát...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
14:59 Sze, 14 Okt 2020
Kedves Marianna! A vírushelyzet hasonló mint Magyarországon, vagy Lengyelország nagy...
Érdeklődés
~Marianna
14:52 Sze, 14 Okt 2020
Üdvözlet, Milyen most a vírushelyzet Zakopánéban? Látnivalók szabadok? Éttermek nyitva...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 50568743 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.