Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA POD SKOCZNIĄ    

34-500 Zakopane, ul. Piłsudskiego 59a
tel.: (+48) 18 20 146 82
fax: (+48) 18 20 146 82
honlap: www.podskocznia.pl

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, panzió, Zakopane, konferencia, étterem, regionális konyha, síugrás


Csodálatos hangulat és kitünő elhelyezkedés - ezek a Willa Pod Skocznią legfontosabb adui.

Mindazok számára, akik csendes, nyugodt helyen keresnek szállást, de nem messze Zakopane főbb látnivalóitól, ideális választás a Willa Pod Skocznią. Az ajánlott szolgáltatások magas színvonala, a meleg, családias hangulat és a hagyományos zakopanei vendégszeretet adják a hely varázsát, amitől a panzió megfelelő szálláshely lesz télen és nyáron is.

A villa mindössze 300 méterre található Zakopane centrumától, a Krupówki sétálóutcától, míg a síugrósáncok csupán pár percnyi sétára vannak. A szállás közelében kalandpark, sí- és teniszpályák találhatóak, valamint a COS (Olimpiai Előkészítő Központ) uszodája. A legközelebbi sípálya, valamint sífutásra alkalmas terület csak 400 méter a szálláshelytől.

Ajánlataik természetesen nem csak a sportok szerelmeseinek és az aktív kikapcsolódás híveinek szólnak, hanem azoknak is, akiket Zakopane egyedülálló hangulata vonz az év minden szakában. Így a panzió ideális pihenőhely lehet kisebb társaságok, családok számára, akik a város látnivalóinak közelsége mellett családias hangulatot és a jó konyhát keresik. Vendégeink számára a parkolás ingyenes a szállás parkolójában, és rendelkezésükre áll kertünk is.

Éttermünket, mely a hagyományos góral konyha étkeit kínálja időről időre megfűszerezve a világkonyha ínyencségeivel, nem csak a szállás vendégeinek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki Zakopanéban jár!

A villa sok szeretettel invitál Titeket a Hotel Pod Skocznią *** épületébe is, ahol a szálláshely szolgáltatásait három csillagos színvonalon élvezhetitek!« vissza

síugró VK, Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~WCS 16:52 Csü, 17 Jan 2013 A Willa Pod Skocznia tökéletes megoldás volt. Elhelyezkedése a városban nagyon jó (sánc és a sétáló utca közelsége, szemben hangulatos kiskocsma). A tisztaság, szoba felszereltsége, fűtése, a parkolási lehetőség, a reggeli minősége és bősége kifogástalan. A személyzet segítőkészsége (recepció, felszolgálok) nagyon jól esett. A 110 pln/fő/éj ár a kapott szolgáltatásért igazán megfelelő volt számunkra. Ide máskor is szívesen mennénk.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Aktuális helyzet
~CsMarton
14:02 Hé, 13 Júl 2020
Örömmel! A cikkeket pedig minden új intézkedés kapcsán frissítjük. Ha az utolsó...
Re: Aktuális helyzet
Gaby
12:24 Hé, 13 Júl 2020
Köszönöm a választ!A cikkeket mindenképpen tanulmányozom!
Re: Aktuális helyzet
~CsMarton
12:00 Hé, 13 Júl 2020
Szervusz Gaby! Az esetszámoktól eltekintve az aktuális helyzetet tartalmazó cikkünkre...
Aktuális helyzet
Gaby
11:54 Hé, 13 Júl 2020
Sziasztok! Az aktuális korinavírus helyzetről szeretnék érdeklődni!A hétvégén...
Re: kérdés
~CsMarton
21:50 Pé, 10 Júl 2020
Köszönjük előre is.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 39577114 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.