Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA POD SKOCZNIĄ    

34-500 Zakopane, ul. Piłsudskiego 59a
tel.: (+48) 18 20 146 82
fax: (+48) 18 20 146 82
honlap: www.podskocznia.pl

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, panzió, Zakopane, konferencia, étterem, regionális konyha, síugrás


Csodálatos hangulat és kitünő elhelyezkedés - ezek a Willa Pod Skocznią legfontosabb adui.

Mindazok számára, akik csendes, nyugodt helyen keresnek szállást, de nem messze Zakopane főbb látnivalóitól, ideális választás a Willa Pod Skocznią. Az ajánlott szolgáltatások magas színvonala, a meleg, családias hangulat és a hagyományos zakopanei vendégszeretet adják a hely varázsát, amitől a panzió megfelelő szálláshely lesz télen és nyáron is.

A villa mindössze 300 méterre található Zakopane centrumától, a Krupówki sétálóutcától, míg a síugrósáncok csupán pár percnyi sétára vannak. A szállás közelében kalandpark, sí- és teniszpályák találhatóak, valamint a COS (Olimpiai Előkészítő Központ) uszodája. A legközelebbi sípálya, valamint sífutásra alkalmas terület csak 400 méter a szálláshelytől.

Ajánlataik természetesen nem csak a sportok szerelmeseinek és az aktív kikapcsolódás híveinek szólnak, hanem azoknak is, akiket Zakopane egyedülálló hangulata vonz az év minden szakában. Így a panzió ideális pihenőhely lehet kisebb társaságok, családok számára, akik a város látnivalóinak közelsége mellett családias hangulatot és a jó konyhát keresik. Vendégeink számára a parkolás ingyenes a szállás parkolójában, és rendelkezésükre áll kertünk is.

Éttermünket, mely a hagyományos góral konyha étkeit kínálja időről időre megfűszerezve a világkonyha ínyencségeivel, nem csak a szállás vendégeinek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki Zakopanéban jár!

A villa sok szeretettel invitál Titeket a Hotel Pod Skocznią *** épületébe is, ahol a szálláshely szolgáltatásait három csillagos színvonalon élvezhetitek!« vissza

síugró VK, Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~WCS 16:52 Csü, 17 Jan 2013 A Willa Pod Skocznia tökéletes megoldás volt. Elhelyezkedése a városban nagyon jó (sánc és a sétáló utca közelsége, szemben hangulatos kiskocsma). A tisztaság, szoba felszereltsége, fűtése, a parkolási lehetőség, a reggeli minősége és bősége kifogástalan. A személyzet segítőkészsége (recepció, felszolgálok) nagyon jól esett. A 110 pln/fő/éj ár a kapott szolgáltatásért igazán megfelelő volt számunkra. Ide máskor is szívesen mennénk.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Felvonó
Katus11
15:44 Szo, 13 Ápr 2024
Köszönöm! Mindig van egy új kérdés 😊 Fent a hegyen is ugyanezek a jegyárak...
Re: Felvonó
~CsMarton
15:45 Pé, 12 Ápr 2024
A felmenetel idejére nincs általános szabály, mert minden nap más lehet, de általában, ha...
Re: Felvonó
Katus11
15:26 Pé, 12 Ápr 2024
Köszönöm! Még 2 kérdés :) Május 1.-én megyünk Zakopaneba. Abban az időszakban mármint...
Re: Felvonó
~CsMarton
11:01 Csü, 11 Ápr 2024
Szia! Nem, lefelé nem szokott nagy sor lenni.
Re: Felvonó
~Katus11
09:47 Csü, 11 Ápr 2024
Sziasztok!! Érdeklődnék, ha lefelé menetre fent a hegyen szeretnék jegyet venni, ott is...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 115448196 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.