Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA U SIAROSIA    

34-511 Kościelisko Nędza Kubińca utca 207
tel.: +48 669 718 085
fax: -
honlap: www.usiarosia.wzakopanem.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, panzió, Zakopane, Kościelisko, természetközeliség, grill, ingyenes parkolás, főzési lehetőség, regionális stílus


A Willa u Siarosia a Zakopanéval szomszédos Kościelisko településen található 4 km-re Zakopane centrumától. Szeretettel várnak családokat, baráti társaságokat, csoportokat. 2000 nm-es kertjükben grilltűzhely található egy tágas teraszon kényelmes asztalokkal, székekkel, ahonnan gyönyörű Tátra panoráma látható. A legkisebbek számára az udvaron játszótér, az épületben játszósarok áll rendelkezésre.  Itt mindenkinek jut elég hely, hogy pihenhessen, vagy játszhasson kedve szerint. 

Vendégeink rendelkezésére 2, 3, 4 fős szobák, valamit többszemélyes apartmanok állnak. Valamennyi szobánk regionális stílusban van berendezve tömörfa bútorokkal. Kandallós társalgóval, valamint teljesen felszerelt konyhával várjuk vendégeinket.  A villában egy beszédes Jákó papagáj és két kutya (egy angol bulldog valamint egy mopsz) is él, mindegyikük ember- és gyerekbarát. Szívesen látjuk vendégeink házkedvenceit is!

Áraik időponttól és létszámtól, valamint a tartózkodás időtartalmától függően 35 - 50 plz/fő/éj-től kezdődnek. Gyerekek számára kedvezényeket biztosítanak (megegyezés szerint), 3 éves kor alatt pedig teljesen ingyenesen szállhatnak meg.

Szeretettel várják Önöket Agata és Jacek Nędza valamint gyermekeik Joszko, Tomek és Wiktoria.« vissza

szállásunk   Zgłoś błąd do skasowania
~GFerenc 12:03 Pé, 03 Feb 2012 Ami a szálláshelyet illeti (Villa Siarosia), arról is csak jót mondhatok. Építészetileg is szép épület, lakrészünkből remek kilátás nyílt a Tátra csúcsaira. A szobák tiszták, barátságosak és kényelmesek. A vendéglátók pedig (ami lengyelekről lévén szó, persze nem meglepő) nagyon kedvesen fogadtak. Nyílt, barátságos emberek. A ház elrendezése is hangsúlyozza a családias légkört, a földszinti étkező különösen alkalmas az oldott együttlétre, beszélgetésekre. Külön előnye a háznak, hogy onnan a városközpont és a sánc nagyon könnyen és gyorsan elérhető. Egyszóval, nyugodtan ajánlhatom ezt a szálláshelyet másoknak is. Lehetőleg nem a jövő évi VK idejére, mert akkor is szívesen igénybe vennénk.
[ Válasz ]
Willa U Siarosia   Zgłoś błąd do skasowania
~G.Mónika 11:48 Sze, 30 Szept 2015 Az elmúlt pár évben számtalanszor jártam már Zakopaneban,így lehetőségem volt többféle szálláshelyet kipróbálni.
Azonban külön ki kell emeljem a Willa U Siarosiat ahol volt szerencsém idén is megszàllni.
Nem véletlenül mentünk újból oda:
Egyrészt lenyűgözött a panoràma,a ház stílusa,másrészt az ott tapasztalt mérhetetlen vendégszeretet és tisztasàg.Azt hiszem nekünk,magyaroknak lenne mit tanulni tőlük...
Kedves Agatha,biztos hogy visszatérünk
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:15 Pé, 18 Dec 2020
Kedves Virág! Fontos és friss kiegészítő info, hogy 2020 december 28 és január 17...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:37 Csü, 17 Dec 2020
Kedves Virág! Röviden lehet beutazni, nincs határellenőrzés az EU-s határokon. A...
Érdeklődés
~Virág
10:27 Csü, 17 Dec 2020
Sziasztok! Most mi a helyzet Zakopaneban? Lehet beutazni? Ott működik a téli élet? Tehát...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
14:59 Sze, 14 Okt 2020
Kedves Marianna! A vírushelyzet hasonló mint Magyarországon, vagy Lengyelország nagy...
Érdeklődés
~Marianna
14:52 Sze, 14 Okt 2020
Üdvözlet, Milyen most a vírushelyzet Zakopánéban? Látnivalók szabadok? Éttermek nyitva...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 50355180 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.