Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

SOSNICA***    

34-500 Zakopane, ul. Modrzejewskiej 7
tel.: +48 18 20 66 796
fax: ---
honlap: www.sosnica.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, hotel, Zakopane, központ, család- és gyerekbarát, játszótér, gyereksarok, étterem, regionális konyha, bár, ingyenes parkoló, WiFi, wellness, fedett medence, szauna.


Sośnica*** szálloda Zakopane belvárosában található egy csendes mellékutcában, 600 méterre a Krupówkitól, azaz a zakopanei sétálóutcától. Kiváló szállás mindazoknak, akik szeretnének Zakopaneban mindenbe egy kicsit belekóstolni - túrázni a hegyekben vagy síelni és mindeközben élvezni a belváros forgatagát. 

E panzió igazi család- és gyerekbarát szálláshely, körbekerített nagy kerttel, napozó teraszal és játszótérrel rendelkezik, valamint ingyenes parkolóval. Az épületben tágas játszószoba, pinpong asztal, modern uszoda, szauna és spa részleg várja a vendégeket. A Sośnica*** saját bárral és  étteremmel rendelkezik. Ez utóbbiban szolgálják fel a svédasztalos reggeliket és a regionális valamit a lengyel konyha szerint készülő vacsoráikat. Minden fogást helyben készítenek el, friss alapanyagokból és mindig ügyelnek rá, hogy a legyen a gyermekek ízlésének is megfelelő fogások. 

A Sośnica*** szálloda 24 órás recepcióval és korlátlan Wifi-vel rendelkezik. Kiváló helyszín csoportok részére, akár konferencia vagy csapatépítő programok szervezésére is.« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Látogató
~CsMarton
21:20 Va, 17 Máj 2020
Kedves Gergő! Köszönjük megkeresésedet. Szívesen segítünk, de kérjük ez ügyben...
Látogató
~Gergő
21:18 Va, 17 Máj 2020
Helló!sok jót olvastam itt a kommentek között!augusztus 12-14 lennénk 8felnőtt!szeretnénk...
Re: Járvány ügy miatti lemondás!
~CsMarton
10:05 Ke, 31 Márc 2020
Köszönjük hozzászólásodat. Március 25-én küldtem is választ. Bemásolom ide:...
Járvány ügy miatti lemondás!
~Krisztián1010
09:59 Ke, 31 Márc 2020
Szia Marci! Március 25.-én küldtem egy e-mail-t a zakopaneinfo.hu címetekre, hogy,a...
Re: Megbetegedés
~TOTI
13:02 Szo, 14 Márc 2020
Kedves Marci és Gabi! Jó pihenést kívánok, pihenjetek minél többet ha lehetséges!
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 37362944 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.