Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóÚtlezárás a Morskie Oko felé


2023 szeptember 14-15 között, valamint szeptember 18-22 között a Morskie Okohoz vezető piros jelzésen aszfaltozási munkák miatt lezárások lesznek. A tó ez idő alatt is megközelíthető lesz turistaúton, de az előbbiekben említett napokon csak kerülővel. Lássuk a tudnivalókat!


A lezárások oka, hogy aszfaltozási munkákat végeznek az út egyik legfelsőbb szakaszán, egészen pontosan a Włosienica (Hajfű-tisztás) névre hallgató felső lovaskocsi állomás alatti részen. A munkálatok tervezett ütemezése:

- Szeptember 14-15: A munkálatok zajlanak, a piros jelzés a Mickiewicz-vízesések és a Hajfű-tisztás között nem használható gyalogosan és lovaskocsikkal sem.
- Szeptember 16-17: A hétvégére a munkákatokat leállítják, lehet az utat használni mindenkinek.
- Szeptember 18-22: A munkálatok zajlanak, a piros jelzés a Mickiewicz-vízesések és a Hajfű-tisztás között nem használható gyalogosan és lovaskocsikkal sem.

A fenti ütemterv persze csak akkor tartható, ha az időjárás is hozzájárul majd. 

A lezárásos napokon is el lehet jutni a Morskie Okohoz, azonban csak kerülővel. A legrövidebb és legkézenfekvőbb megoldás a Wodogrzmoty Mickiewicza (azaz Miczkiewicz-vízeséseknél) letérni a zöld jelzésre, felmenni a Lengyel-Öt-tó völgyébe és onnan a kék jelzésen a Swistowa Czuba (Mormota-halom) érintésével menni a Morskie Oko felé. Ez időben és szintben is kerülő és persze a kilométerszám is növekszik.

A menedékház a Morskie Oko partján a teljes időszakban nyitva tart.

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 123879418 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.