Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóIdeiglenes buszpályaudvar


Zakopanéban - a vasútállomás rendezésének és átépítésének következtében - új, ideiglenes buszpályaudvar került kialakításra a városközpontban. Ez érinti azokat is akik a helyi tömegközlekedéssel számolnak, és a turistabuszokkal érkezőket is, mert az ideiglenes végállomás pont a városi buszparkoló helyén került átadásra... Az intézkedés 2022 június 13 és december 15 között lesz érvényben.


2022 június 13 és december 15 között a zakopanei buszpályaudvar ideiglenesen elköltözik a megszokott helyéről, azaz a vasútállomás mellől (ul. Chramcówki 35). Ide csak a 11-es és 15-ös városi buszok térnek be ezután is.
Minden más busz az Aleja 3-ego Maja utcán, az ulica Nowotarska és ulica Zborowskiego (itt van a LIDL épülete, ha ez segít a betájolásban) közötti szakaszon kialakított ideiglenes buszpályaudvarra érkezik és innen is indul. (Lett légyen az helyi - pl Morskie Oko, Kuznice, Dolina Koscieliska, stb - vagy távolsági - pl Krakkó, Varsó stb - járat...) A cikkhez csatolt térképen ezt láthatjátok a kép bal oldalán sárgával jelölve.
És igen, ezzel sikerült felszámolni a turistabuszok parkolóját hosszú időre. Új, ideiglenes parkolóról nem tudunk egyelőre. Maradnak a környező sípályák parkolói - pl a Polana Szymaszkowa előtt viszonylag sok hely van a buszoknak... Illetve a főszezonig (július-augusztus) az Aleja 3-ego Maja és az ulica Nowotarska utcák kereszteződésében lévő körforgalom alatti parkolóba is beállhatnak a buszok.
« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Auschwitz
~Irénke
07:53 Ke, 05 Júl 2022
Kedves Marci! Most érkeztünk haza Debrecenbe, és nagyon hálásak vagyunk a...
Re: S.O.S. defektprobléma
peterborsos
09:10 Csü, 23 Jún 2022
Kedves Gabi és Marci! Egészen fantasztikus emberek vagytok, mivel a fenti bejegyzésemre...
S.O.S. defektprobléma
peterborsos
18:29 Sze, 22 Jún 2022
Sziasztok! S.o.s. segítségre lenne szükségünk, mivel Zakopane egyik parkolójában defektet...
Re: Érdeklődés belépőkről
~CsMarton
10:14 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Attila! Köszönjük hozzászólásodat, kedves szavaidat. Kérjük a témában írj...
Érdeklődés belépőkről
OATTILA61
10:12 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Gabi és Marci! Szeptemberre tervezünk családi (8fő) kirándulást...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 77328794 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.