Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó 
szukaj któregokolwiek słowa szukaj wszystkich słów zaawansowane
szervezés, csoportkísérés Zgłoś post do skasowania
~Németh Miklós
09:34 Pé, 29 Okt 2010
Az idén októberben egy 65 fős (!) céges csoporttal töltöttünk egy hosszú hétvégét Zakopanéban. Helyismeret hiányában az interneten fellelt Gabit és Marcit kértem meg a programunk kinti részének szervezésére, szállásfoglalásra, vacsorák megszervezésére, felvonójegyek foglalására és a helyi idegenvezetésre. A teljes szervezőmunkát és a foglalásokat e-mailen bonyolítottuk. Kiérkezve megtapasztaltuk, hogy a szervezés tökéletes volt: a szállások, étkezések nagyon jók (nem drágán!), az idő kihasználása, a program szervezése első osztályú, az idegenvezetés informatív és humoros. Mindenkinek ajánlani tudom Gabi és Marci szolgáltatásait!
csoportkíséret, idegenvezetés Zgłoś post do skasowania
~Erika
19:33 Va, 24 Júl 2011
Kedves Gabi és Marci!

Szeretném megköszönni még egyszer a munkátokat.
Jó kis csapat vagytok, csak így tovább!
Programszervezés Zgłoś post do skasowania
~terranis
21:59 Hé, 05 Szept 2011
Az idén aug. 26-28 között voltunk egy 20 fős csoporttal Zakopanéban,ahol Gabi és Marci segítségét vettük igénybe a szálláshoz,az éttermek kiválasztásához és a dunajeci tutajozáshoz.Minden a várakozásunknak megfelelő volt,ezúton is nagyon köszönjük a segítségeteket!
További sok sikert!
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Kovács Erika
12:20 Hé, 02 Jan 2012
2011. december 9-10-én voltunk egy 32 fős csoporttal Zakopánéban. Célunk egy karácsony előtti, ádventi hangulatban eltöltendő két nap volt, melyben a város és a környék megismerése is szerepelt. Az interneten megtalált honlap alapján kerestük meg Gabit és Marcit, rajtuk keresztül építettük fel elképzeléseink alapján a programot, foglaltuk le a szállást és étkezést. Azt kell mondanunk, hogy mindenben a segítségünkre voltak, felhívták a figyelmünket a programok ésszerű kialakítására. A csoport utazása előtt egy személyes találkozás során mindent sikerült ügyesen - és jó hangulatban! - lerendezni, kezdve a szállás kiválasztásától az ott fogyasztandó étkezések tartalmán át a csoport időbeosztásáig (lanovka jegy rendelés, lovasszán, stb.).
Végül a kétnapos kirándulásunk, ha nem is a terveknek megfelelően - ugyanis az időjárás átrendezte a programunkat a Kasprowy lanovka nagy szél miatti leállítása okán -, de remekül sikerült (azért másnap - hála Gabi és Marci rugalmas segítségének - sikerült feljutni a csúcsra).

Kedves Gabi és Marci!
A csoportunk résztvevőinek utólagos elmondása alapján nagyon jól érezték magukat, meg voltak elégedve a szállással, étkezéssel, idegenvezetéssel és úgy általában az egész programmal. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat, azt a segítőkész hozzáállást, amit mindvégig tapasztaltunk részetekről.
Köszönjük, hogy a kirándulás befejezése utáni kérésünket is minden további nélkül teljesítettétek.
Már ajánlottuk a szolgáltatásaitok igénybevételét ismerőseinknek és ezután is ezt fogjuk tenni, mert a beszélgetéseink során a hitvallásotokból kiderült, hogy csak jóra számíthat, aki rajtatok keresztül szervezi a Zakopánei programját.
Munkátokhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk! Ja, és BÚÉK!
Bizonyára találkozunk még!
KÖSZÖNET Zgłoś post do skasowania
~Kertész József
13:38 Hé, 23 Júl 2012
Kedves Gabi, Kedves Marci!

A magam és Nelli nevében mindenképpen, de sok útitársam nevében is nagyon köszönöm minden előkészítő és velünk együtt dobbanó szíveteket.

Hogy elejétől végig gondunkat viseltétek. (Idegen) vendégvezetésből, kezelésből magas szinten bizonyítottatok.

Remélem, hogy életetek pályája nem tér el majd erről a nemes vonalról!

Szeretettel: József és Nelli
köszönet Zgłoś post do skasowania
~lb
10:21 Szo, 13 Okt 2012
Kedves Gabriella és Márton!

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a lengyelországi szálláskeresésben való készséges munkájukért és segítségükért.
A szállások mind Zakopanéban, mind Krakkóban a legteljesebb mértékben megfeleltek, bőséges reggelit kaptunk és a recepciósok is kedvesek voltak. Az étteremben is kedves kiszolgálásban volt részünk, az étel ízletes volt.
Köszönjük a jó időt is, mindig megvolt mikor szükségünk volt rá :)
További sikerekben gazdag, békés, boldog évet kívánunk!

Lukács Bence, az egész 12.a osztály nevében.
köszönet Zgłoś post do skasowania
~VMiklós
17:50 Csü, 08 Nov 2012
Kedves Johanna!

Utólagosan is szeretném megköszönni Önnek, hogy ilyen profi módon leszervezte nekünk a kirándulásunkat.
Csak gratulálni szeretnék, mind a szervezéshez, a panzióhoz, és a felejthetetlen vacsorához is.

Akinek csak tudom, ajánlani fogom az Önök szolgáltatását.
Jó egészséget és sok-sok vendéget kívánok, az egész csapatnak.

Remélem egyszer, egy téli szezonban is eljutunk oda. Akkor biztosan keresem majd.

Üdvözlettel:

V. Miklós
Zakopane, síugrás Zgłoś post do skasowania
~Andrea
09:40 Hé, 14 Jan 2013
Szia MARCI,

köszönjük a közreműködésedet, fantasztikus hétvégét töltöttünk ismét Zakopánéban, minden remek volt, a hó, a napsütés, a hegyek, az emberek.
köszönet Zgłoś post do skasowania
~prücsök
17:49 Hé, 25 Feb 2013
Kedves Márton és Gabi!

Szerencsésen haza értünk már 22órára itthon voltunk.mégegyszer szeretném megköszönni a sok segítséget a kedvességet legyetek mindig ilyen jó kedvűek mosolygósak.Remélem még találkozni fogunk.

Köszönettel: Erzsi
köszönet Zgłoś post do skasowania
~Balázs
14:42 Sze, 12 Jún 2013
Szia Marci!

Ezúton szeretném mindannyiunk nevében megköszönni a segítséget, a szervezést és mindent, amivel hozzájárultál(tatok) a gyülekezeti kirándulásunk zökkenőmentességéhez.
Bá r az időjárás nem volt mindig a legjobb, de a programokat meg tudtuk csinálni, és csak Wadowicében áztunk meg, a többi alkalommal akkor esett, amikor buszban voltunk. Sajnos a tutajozást ki kellett hagynunk, mait nagyon sajnálunk, de reméljük majd egy másik alkalommal még ezt meg tudjuk tenni. A többi helyen minden rendben volt, Nedec várát is sikerült megnéznünk. A szlovákokkal való kommunikáció elég nehézkes volt hazafele is, de a sok szép emlék feledteti a kellemetlenségeket.
Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent! Életetekre és további munkátokra Isten áldását kívánjuk!
voucherek Zgłoś post do skasowania
~Krisztina
15:29 Hé, 15 Júl 2013
Kedves Marci!

Immár haza is érkeztünk a diákjaimmal és egy fantasztikus utazásban volt részünk. Elbűvölt az emberekből felénk áradó szeretet és persze a sok szép látnivaló is.
Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, amit kaptunk és azt gondolom, hogy nem ez volt sem nekem, sem pedig a gyerekeknek az utolsó lengyelországi kirándulás. :)

Kívánok további szép nyarat!

Üdvözlettel: Krisztina
Augusztus 17-19, csoport Zgłoś post do skasowania
~Zsuzsa
10:16 Pé, 23 Aug 2013
Kedves Gabi és Marci!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Nagyon jól éreztük magunkat mind a három nap!

Zsuzsa
Köszönet a 4 csajtól! Zgłoś post do skasowania
~palagyik
14:52 Pé, 23 Aug 2013
Kedves Gabi, Marci és Dani!
Szeretnénk megköszönni a segítségeteket a négy napos programunk összeállításához és megvalósításához. Nagyon nagy élmény volt számunkra Zakopane és Krakkó környékét bejárni, mely élményt a Ti közvetlenségetek, humorotok, figyelmességetek csak fokozott. Őszintén reméljük, hogy még lesz alkalmunk ellátogatni Felétek, mert a négy nap kevés volt bejárni azt a csodát, ami ott található. Kívánunk Nektek további sok sikert, sok \"jó\" vendéget! Üdvözlettel: a 4 csaj Debrecenből.
köszönet Zgłoś post do skasowania
~Antal
20:58 Ke, 17 Szept 2013
Kedves Gabi és Marci!
Az osztályom nevében szeretném megköszönni a munkátokat. Nagyon tartalmas és gyönyörű kirándulás volt. Köszönjük a programokat és a segítőkészségeteket. Minden jót kívánok nektek, üdvözlettel: Anti
Köszönet! Zgłoś post do skasowania
~Maryka
22:02 Va, 29 Szept 2013
Kedves Marci!

Nagyon szép és jó volt ott Nálatok! Annyira igyekeztem, hogy mindenkinek jó legyen, és az hogy Te ilyen jól összehoztad és megoldottál mindent,....nagyon hálás vagyok érte!!! Az egész csapatnak a szívébe zártad magad!!!

Hamarosan keresni foglak ismét, mert már meg van az ötletem a következő csoport programjához is! Így hát készülj!!!
Még egyszer köszönöm, köszönöm!!
Üdvözlöm Gabit is, és neki is nagyon köszönök mindent, a segítséget projektor ügyben is!!!
Szenzációsak vagytok!!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek a továbbiakhoz!!!
Üdv!
Marlka
csoport Zgłoś post do skasowania
~KRSZ
12:48 Hé, 10 Márc 2014
Kedves Marci!

Szeretném még egyszer megköszönni egyrészt a sok-sok segítséget, amelyet a csoportunk zakopanei kirándulásának megszervezéséhez nyújtottál, valamint másrészt a minden résztvevő által kiemelkedően magas színvonalúnak ítélt városnézést.

Üdvözlett el:

Pósa Zoltán
KRSZ elnök
visszajelzés Zgłoś post do skasowania
~Ildikó
09:05 Ke, 15 Ápr 2014
Kedves Marci!

Nagyon köszönöm a munkátokat! Valamennyiünk nevében állíthatom, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk az általatok szervezett programok során. Sosem fogom elfelejteni, hogy anyagilag is mekkora segítséget jelentett, amikor olyan rugalmasan sikerült faragni a költségeken. Szerintem a sikerhez nagy mértékben hozzájárult az a fajta közvetlenség és fiatalos, ugyanakkor igényes hang, ami mindkettőtök munkáját jellemzi.
Nagyon hálásak vagyunk a zakopanei szállásért is, ami minden várakozásunkat felülmúlta. Utunk során a diákjaim sokat hallottak és tanultak a lengyel-magyar barátságról és közös történelmi múltról, s biztosra veszem, hogy ez is majd beépül a személyiségükbe, s felnőttként is remélhetőleg visszatérnek ebbe a szép országba, s tovább ápolják ezt a kapcsolatot. Én magam is szeretnék mielőbb visszatérni még, hogy immár nyugodtabban, s csak önmagamra figyelve mélyülhessek el a csodálatos tájban és az emberek vendégszeretetében. Reméljük, erre is hamarosan sor kerülhet.
Addig is még egyszer mindent köszönök, munkátokhoz további sok sikert, erőt és kitartást, valamint nagyon jó egészséget kívánok a férjem, a kisfiam és az osztályom nevében is! Ildikó
visszajelzés Zgłoś post do skasowania
~OTP Travel
17:54 Sze, 07 Máj 2014
Szia Marci!

Beszéltünk a csoport kísérőjével, mondta hogy minden tökéletes volt: a szálloda, az id.vez és az étterem is fantasztikusan jó volt.

Szóval köszönünk mindent.

Szia
Gyöngyi
voucherek Zgłoś post do skasowania
~Kölcsey, 10D
14:04 Hé, 12 Máj 2014
Kedves Marci!

A voucherek rendben átjöttek :).
Nagyon köszönöm a részletes információkat, és a hasznos tanácsokat. Remélem nem fogunk sehol eltévedni.
Idejét sem tudom mikor találkoztam ilyen segítőkész, kedves és gyors ügyintézéssel .
Úton-útfélen foglak ajánlani benneteket :)!!!!!

Üdv: Sné Csilla
csoport Zgłoś post do skasowania
~KissTours
07:49 Hé, 19 Máj 2014
Kedves Gabi és Marci !!

Tegnap beszéltem a csoporttal , és a buszsofőrökkel is. Nagyon --nagyon szépen köszönöm , a remek szervezést , és vezetést !!!
Csak dicsérő szavakat hallottam , persze gondoltam , hogy így lesz , de azért izgultam kicsit , hogy két napba mi fog beleférni.
A csapat elégedett volt , mindent megnézhettek amiért mentek.

Még egyszer köszönök szépen mindent , vigyázzatok magatokra !

Hálás szívvel gondolok Rátok ! Minden jót kívánok !
Üdvözlettel : Erzsi
utazás Lengyelországba Zgłoś post do skasowania
~Etelka
08:17 Pé, 04 Júl 2014
Kedves Marci!

Lengyelországi utunk rendkívül jól sikerült. Ez nagy részben Nektek köszönhető, hiszen minden pontosan úgy zajlott, ahogy megbeszéltük. Egyedül a Scandaléban volt \"kis\" gond a fizetéssel, de Gabi segítségével ezt is megoldottuk.

Wieliczkán kicsit késtünk (az útfelújítások miatt sok volt a terelés és a dugó), de nagyon rugalmasan kezelték a helyzetet, s végül nagy élmény volt mindnyájunknak. Krakkó csodálatos volt, és csak délelőtt esett egy kicsit az eső, amit nem is igazán érzékeltünk a sok szép látnivaló miatt. Barbara kivívta tantestületünk csodálatát remek magyar nyelvtudásával, és a profi idegenvezetéssel. Tolmácsként is tökéletes volt, nagyon hálás vagyok ezért neki. Zakopane egy kis csoda, most éppen mindenki oda vágyik vissza, és azért nyafog, hogy miért nem maradtunk tovább.

Mindkét vendéglőben nagyon elégedettek voltunk az ételekkel, és igazán kifogástalan kiszolgálásban volt részünk.

Egyszóval, nagyon jó volt!

Még egyszer nagyon köszönöm a sok segítséget.

Szép nyarat kívánok Nektek.

Üdvözlettel:

E telka
Zakopane Zgłoś post do skasowania
~IBUSZ
16:00 Ke, 15 Júl 2014
Kedves Marci!

Ma reggel egy köszönő levelet kaptunk a csoporttal kapcsolatban, nagyon-nagyon elégedettek voltak, máskor is csak velünk utaznak! :)
Így én is szeretném Nektek megköszönni a rengeteg munkát, amit ebbe öltetek, tényleg profi kiszolgálást kaptunk, kapott a csoport! Minden simán ment, mindent időben elértek, nem volt fennakadás sehol sem!!

Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy akkor, ott Krakkóban megismerkedtünk és ilyen jó kis együttműködés kezdődött köztünk!

További sok-sok sikert Nektek!

Üdvözlettel: Melinda
Zakopane Zgłoś post do skasowania
csodoz
11:10 Va, 10 Aug 2014
Kedves Marci!

Nagyon szépen Köszönjük a segítséget, szuper volt minden.

Zoli Edelényből
Köszönet! Zgłoś post do skasowania
~Maryka007
18:51 Va, 14 Szept 2014
Szia Drága Marci!

Szeretném Nektek megköszönni, az egész csapat nevében, ezt a felejthetetlen három napot, és hogy újra érezhettük azt,hogy mennyire segítőkészek, kedvesek , és felkészültek vagytok minden téren!! Bebizonyosodott, hogy amit tavaly megtapasztaltunk Veletek kapcsolatban nem csak véletlen, és egyszeri alkalomra szólt, és lehet Rátok számítani bármikor, ugyan olyan készségesek vagytok!! Köszönet érte!! Ismét nagyon jól éreztük magunkat!
Kívánok nagyon jó egészséget, további sok- sok sikert, és persze sok erőt és kitartást a további munkátokhoz, és......hogy néha jusson egy kevés időtök egymásra is!
Nagyon örülök, hogy Gabival is találkozhattam, és Őt megismerhettem! Nagyon szimpatikus páros vagytok!
Köszönöm a sok munkát, és a segítséget Gabinak is! Biztos, hogy nem ez volt az utolsó közös szervezésünk! Nagyon szeretnék még Veletek találkozni, és együtt dolgozni!
Üdvözlettel, és sok szeretettel!
Marika
köszönet nyilvánítás Zgłoś post do skasowania
~MLaci
08:43 Ke, 28 Okt 2014
Kedves Gabriella és Marci.

Szeretnénk megköszönni közreműködéseteket abban, hogy csodálatos napokat tölthettünk Lengyelországban. Külön köszönöm, hogy rendkívüli helyzetben (nem volt vonat, fényképező) is számíthattunk segítségetekre. Mindenkinek szívből fogjuk ajánlani irodátokat és ha mi újra szeretnénk ellátogatni Zakopánéba, (remélem hamarosan) keresni fogunk Benneteket.
Még egyszer köszönöm.

Üdvözlettel: Laci
lengyel utunk Zgłoś post do skasowania
~Gabi
09:39 Ke, 11 Nov 2014
Szervusz Marci!
Szeretném megköszönni a közreműködésedet és a segítségedet. Minden rendben volt, a szállás jó volt,- az étkezés is, ha úgy alakúl szívesen alszunk itt is a későbbiekben. A Barbarával is pontosan tudtunk találkozni, igazán aranyos , kedves, sok információt kaptunk tőle, egyszóval is minden jól sikerűlt. Kívánok szép téli hónapokat, sok vendéget , minden jót, üdv: Gabi
májusi hosszúhétvége Zgłoś post do skasowania
~Piroska
08:54 Hé, 04 Máj 2015
Szia Marci!
Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget amit a programunkhoz kaptunk. A társaság nagyon jól érezte magát és tetszettek nekik azok, amiket mi, közösen beleszuszakoltunk a programba.
P.
osztálykirándulás Zgłoś post do skasowania
~Ági
09:47 Hé, 08 Jún 2015
Kedves Marci!
Épségben hazaértünk. Nagyon köszönjük a segítséget! Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenütt rendben volt minden. A szállás a célnak tökéletesen megfelelt, nagyon jó helyen volt, csupán parkolási problémánk akadt mikor megérkeztünk, de kis segítséggel ez is megoldódott.Barbarát nagyon köszönjük; hozzáértő, türelmes, tökéletes idegenvezető volt.
Utólagos engedelmeddel az elérhetőségeteket tovább adom a kollégáknak.
Minden jót kívánok, ismételt köszönettel: Ági
köszönet Zgłoś post do skasowania
~KisTravel
10:36 Hé, 24 Aug 2015
Kedves Gabi és Marci !!

Nagyon szépen köszönök Nektek mindent , a csoport egyetlen tagja sem elégedetlenkedett , mindenki jól érezte magát , a szállás és az ételek kitűnőek voltak, sőt még annál is jobbak ! A programok szervezése és az utaskíséret remek volt , csak \" legekben\" tudok Rólatok beszélni. Hálásan köszönök mindent , és remélem még sokszor fogunk együtt dolgozni.
Erzsi
utazás Lengyelországba Zgłoś post do skasowania
~COOP csoport
12:52 Hé, 28 Szept 2015
Kedves Marci!

Köszönjük ezúton is a közreműködést és segítséget, valamint a színes idegenvezetést.
Az eső ellenére is jól sikerült a lengyelországi kirándulásunk, s különösen tetszett a sóbánya. A jó leírásnak köszönhetően sikerült mindent időben elintézni, így egy órával hamarabb bejutottunk.

További jó munkát, sok sikert!

Éva
Zöldség piaz Zgłoś post do skasowania
~ricsi
14:59 Pé, 29 Júl 2016
Szia érdekelni hogy hol találom meg a zöldség nagybanit esetleg egy pontos címet tudnál nekem adni ? köszönöm
Re: Zöldség piaz Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
19:13 Pé, 29 Júl 2016
Krakkóban.
(Półłanki 33a, 30-740 Kraków)
ÉRDEKLŐDÉS Zgłoś post do skasowania
csuzsoj
16:11 Csü, 18 Aug 2016
sziasztok valaki tudna nekem segíteni mégpedig abban,hogy Én szeretnék a férjemmel vagyis Őt szeretném meglepni egy úttal,mert a tábort szeretné rég óta Auscwiczba
az időpontot még nem tudom,hogy mikor aktuális,csak,hogy menyibe kerűl nem egy hétre szeretnék hanem csak 2 napra kb Ha a múzeumot szeretném látogatni ösz vissz mennyibe kerűl?írtam emailt de nem kaptam választ
szállás árát
a belépés áráról is
előre köszönöm válaszotokat!!!!!
Re: ÉRDEKLŐDÉS Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
19:31 Csü, 18 Aug 2016
Kedves Csuzsoj!

Auschwitz költségeit megleled a Programok menüpontvan a Kultúrális programok almenüben Auschwitznál.
Átnéztem a levelezést, a KrakkoInfora írtál ma 13:44-kor, és képes voltál 2,5 órát várni a válaszra. Mivel gépközelben sem voltunk, meg mivel más is van rajtad kívül a világon, azért kicsivel nagyobb türelmet gyakorolhatnál.
Az emailedre igyekszem még ma választ adni.
Marci
Zakopane, Auschwitz Zgłoś post do skasowania
~Edith
11:01 Sze, 19 Okt 2016
Kedves Marci!
Hétvégi utazásunk nagyon jól sikerült, amihez hozzájárult segítséged, közreműködésed is!
Köszönöm, és bízom további sikeres együttműködésünkben.
Üd vözlettel. Edit
köszönet Zgłoś post do skasowania
~EditD
09:35 Sze, 19 Ápr 2017
Kedves Marci!

Szeretnék megköszönni Nektek minden segítséget. Két remek napot töltöttünk Auschwitzban és Krakkóban és felejthetetlen emlékekkel tértünk haza. Mindenki jól érezte magát, és el is határoztuk, hogy még egyszer visszatérünk Krakkóba, hiszen maradt még bőven felfedeznivaló. 😊

Köszönök még egyszer mindent! 😊

Üdvözlettel:

Edit
100 fős csoport, nem először Zgłoś post do skasowania
~Nóra
16:38 Ke, 12 Dec 2017
Kedves Marci, Gabi!
Nagyon köszönjük a segítségeteket, a szervezést, ezúttal is csodálatosan sikerült minden. Az idegenvezetőktől el vagyunk bűvölve, Piotr hozta a formáját, Johanna pedig igazán lenyűgöző volt. A diákok rendkívül elégedettek voltak, minden ment simán. Nagyon jó Veletek dolgozni. További sok sikert, rengeteg vendéget kívánok Nektek, és boldog ünnepeket,
szeretettel: Nóra
diákcsoport Zgłoś post do skasowania
~Füstös Klára
15:37 Pé, 21 Szept 2018
Kedves Marci és Gabi!!!
Ismeretlenül fordulok hozzátok, hisz annyian dícsérnek titeket) . Október 27-28 -án Krakkóban leszek egy kb. 40 fős diákcsoporttal(12-18 évesek). Célom Auschwitz és Krakkó meglátogatása. Kérdések:
1. 12-14 évesek látogathatják-e CSOPORTTAL Auschwitzet?(valaki szerint 14 év alatt nem)
2. 600 pin kb. mennyi forint vagy euró ?
3. Jól értettem hogy csoporttal az idegenvezetés ára tartalmazza a belépő árát ?
4. LESZTEK-E A CSOPORTVEZETŐINK?
Üdvözlettel: Klára
Re: diákcsoport Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
12:19 Szo, 22 Szept 2018
Kedves Klára!

Igyekszem sorban:

1) Látogathatják, de csak felnőtt kísérő társaságában. A múzeum 14 év alatt nem ajánlja, de a fenti feltételek teljesülése mellett nem is tiltja.
2) www.mnb.hu - itt találsz árfolyamokat.
3) Igazából a belépés ingyenes, már ha Auschwitzról beszélsz jelen esetben. Hivatalosan csak az idegenvezetésért fizettek.
4) Kicsi rá az esély, mert már eléggé be vagyunk táblázva erre az időszakra. Meg amúgy is jobban jártok helyi idegenvezetőkkel (vagy éppen Auschwitzban másra nincs is mód.)

A többit emailben, ahogy másik hozzászólásodban is kértem.
Marci
Auschwitz, Krakkó Zgłoś post do skasowania
~Judit
10:31 Va, 19 Máj 2019
Kedves Marci!

Szeretném megköszönni mindnyájunk nevében munkád! Minden a legnagyobb rendben volt és tökéletesen működött! Nagyon szépen köszönjük! Igazán jól éreztük magunkat és biztonságban, hogy semmire nem volt gondunk és minden tökéletesen működött.

Szép napot szeretettel, Judit
köszönet Zgłoś post do skasowania
~Country
12:03 Hé, 09 Szept 2019
Kedves Gabi és Marci!

Szerencsésen hazaérkezett a csoportunk, nagyon jól érezték magukat utasaink. Imádtak benneteket!

Minden profi volt.

Hálásan köszönjük a gondoskodást a figyelmes kiszolgálást.

Szeretettel

Kati, Lilla és a Country Csapat
belépőjegyek Auschwitz Zgłoś post do skasowania
~Szabolcs (redaktor)
13:33 Ke, 01 Okt 2019
Kedves Marci és pàrja!

Nagyon szépen szeretnénk megköszönni mindent, csak ajánlani tudom a munkàtokat màsok felé, mindennel meg vagyunk elégedve, gyors szervezés, pontos munka. Kíváló. Bàrmikor ilyen vagy ehhez hasonló jellegű kiràndulàst szervezünk csak is veletek vesszük fel a kapcsolatot. Nagyon szépen köszönünk mindent!

Üdvözlettel.
Szabolcs és a csoport.
Szia Zgłoś post do skasowania
~Ajkaiak
11:49 Va, 13 Okt 2019
Szia Marci,
Szerencsésen haza érkeztünk, senkit nem hagytunk a sóbányában.🙂
Az ajkai csapat nevében nagyon szépen köszönöm az idegenvezetést, szervezést. Én személy szerint örülök, hogy Téged találtak meg idegenvezetőnek. Humoroddal is sikerült megfűszerezi azt a Veled töltött két napot.
A másik két nap is sikerül mindenhova időben oda érni, minden úgy volt, ahogy megirtad.

A szállások is nagyon jók voltak. Szerintem az elhelyezkedésük, szolgáltatások jók voltak, a Villa Kraspovyban nagyon kedves volt a család. Krakkoban a torta nagy meglepetés volt. Az ünnepelt nagyon meghatódott.
Szóval fantasztikus napokat töltöttünk Lengyelországban, és lehet nem utoljára.
Köszönünk szépen mindent és kívánom, hogy nagyon sok turistának tudjátok megmutatni ezeket a csodálatos helyeket.
Üdvözlettel:
Andi és az ajkai csapat
visszajelzés Zgłoś post do skasowania
~Gabszi
10:11 Csü, 23 Szept 2021
Szia Marci!

Minden nagyon jól sikerült, a diákok és mi is nagyon jól éltük meg ezt program-dús, intenzív három napot. A Tara Hostel ár-érték arányban, frekventáltságban, segítőkészségben kiváló szállás volt, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Az étkeztetés is kifogástalan volt, elégedettek lehettünk. Auschwitz idegenvezetése profira sikeredett, informatív és kellően érzékenyítő élményt jelentett. Szerencsénkre az időjárás is végig kegyelt bennünket.
Külön köszönöm a buszsofőröknek nyújtott parkolási segítségeteket, ez is flottul ment. Mára megvan az összes elszámolás, még pénzt is tudunk visszaosztani a gyerekeknek. Örülök, hogy ilyen korrekt módon tudtunk együttműködni, két érdeklődő kollégámnak is továbbítottam a programot és az elérhetőségeiteket. Bárkinek jó emlékkel és szívesen ajánlva Benneteket,

köszönettel és üdvözlettel: Gábor
Májusi út Zgłoś post do skasowania
~Apollo
19:54 Hé, 01 Máj 2023
Kedves Marci!

A programok végére értünk, minden rendben ment és nagyon jó volt !
Nagyon szépen köszönjük a segítségedet,munkátokhoz további sikereket kívánok!

Köszönettel: Márti
osztálykirándulás Zgłoś post do skasowania
~GyG
10:43 Szo, 13 Máj 2023
Kedves Marci!
Óriási élményekkel, rengeteg emlékkel, jó benyomásokkal tértünk haza Lengyelországból.

feltöl tődés, kikapcsolódás volt számomra. Szeretném újra megköszönni a precíz szervezést. Péter, a krakkói idegenvezetőnk fantasztikus volt. A program után még egy órát sörözgettünk, jó szellemi partnere volt a férjemnek. Tüneményes volt a sóbányában is az idegenvezető hölgy. Kiderült, járt már Zalaegerszegen. Szóval minden szuper volt!!! Köszi. köszi.köszi...
További jó munkát, jó szervezést kívánok!
Gabi Zalaegerszegről
Zakopanei út Zgłoś post do skasowania
~Judit
16:29 Csü, 28 Szept 2023
Kedves Marci!

Kicsit ugyan megkésve, de szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget! Nagyon szuper volt minden! Az egész csapat nagyon jól érezte magát. A szállás és ellátás csodás volt! Az idegenvezetés szintén nagyon jól sikerült! Egyetlen amit sajnáltunk kevés volt az időnk, nem tudtunk mindent megnézni amit szerettünk volna, úgyhogy jövőre visszatérünk! Ugyanerre a szállásra és ugyanezt az idegenvezető hölgyet szeretnénk majd, de akkor a sóbányába mennénk majd vele. Persze ezt majd jövőre megbeszéljük. Ja, különben nagyon nagy élmény volt a tutajozás is! Megfogadtam a tanácsod és viszonylag korán ott voltunk. Szinte egy percet sem vártunk, csak míg kifizettem a csoport jegyeit, aztán már indult is az első tutajamit azonnal követett a másik kettő is.

Még egyszer köszönet a segítségért! Mindenkinek ajánlani fogom Lengyelországot és a Ti segítségeteket. További szép napot, sok sikert kívánok Neked és csapatodnak!
Üdv. Judit
1. utazás Zgłoś post do skasowania
~Zsóka
19:42 Ke, 24 Okt 2023
Kedves Marci!

Jól sikerült az utazásunk, bár volt egy-két rajtunk kívül álló zavaró tényező.

A szervezésed profi volt! A szállás tökéletes, a kaja ízletes volt. A belépőjegyek stimmeltek... vagyis csak szuperlatívuszokban tudok róla szólni. Még egyszer nagyon köszönöm!
Szánozás Zgłoś post do skasowania
~Ircsi
08:53 Csü, 14 Dec 2023
Kedves Marci!
Sajnos elmúlt az elsö szép napunk.Az egész csoport nevében írok: Nagyon jól sikerült minden: Flottul ment a szobák elfoglalása, jó volt a szállás,a programok: SZáNOZÁS a kolbász sütéssel, a vacsora Köszönjük a jó szervezést és a sok türelmet.A további együttmüködés reményében,baráti üdvözlettel: Ircsi és Marika
Zakopanei adventi hétvége Zgłoś post do skasowania
~Margó
09:53 Sze, 20 Dec 2023
Kedves Marci !

Szeretném megköszönni a közreműködéseteket az élményekben gazdag hétvégi programunkhoz!
A szálláshely és a vendéglátás kifogástalan volt, nagyon kedves és segítőkész volt a szállásadónk is.
Köszönöm a kedves párodnak a tolmácsolást!
További sikeres munkát és jó egészséget kívánok az új évben is és boldog ünnepeket az egész csoport nevében!
Tisztelettel: Margó

[Pokaż drzewko]                Dodaj nowy temat
   « powrót do listy tematów
Posty na forum
Ilość postów dodanych w ostatnim tygodniu: 4
Ilość postów dodanych w ciągu ostatniego dnia: 0

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérés
~CsMarton
22:34 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Dodi! Igen, sőt mi több, le is van írva itt a honlapon. A bal oldali menüben...
Re: Tutajozás jegyek foglalása
~CsMarton
22:33 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Judit! Írj emailt, egy konrét lekérés kapcsán nem fórumozunk. Köszönöm...
kérés
~dodi
22:32 Ke, 09 Júl 2024
Sziasztok! 18-án utazunk Zakopaneba. Annyi kérdésem lenne, hogy tudjátok-e, hogy a Gáspár...
Tutajozás jegyek foglalása
~L. Judit
22:31 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Marci! Húgommal, Lendvai Gabriellával leveleztek, Ő küldte most a Te válaszodat,...
Re: Piac
~CsMarton
10:52 Sze, 03 Júl 2024
Csak csütörtök és szombat. Az év minden hetében. (Vasárnap használt autó piac szokott...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126263152 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.