Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: piacok

Treść:
sziasztok! sokat tájékozódtam a honlapon, mivel számunkra a piac fontos része volt a programnak. Miskolcon annak idején, amikor mindketten ott éltünk, a Zsarnai-n a lengyelek adták a piac sava-borsát. Mi elmentünk a zakopane-i paicra, majd másnap (csütörtökön) Novy Targ-ba is. Az útépítések és a hó ellenére is kevesebb, mint 1 óra volt az út (eltévedéssel együtt:). Marcinak igaza van abban, hogy a zakopane-i piac elsősorban turistáknak van, de mi azok voltunk. Nem találtunk túl sokmindent Novy Targ-ban, ami Zakopane-ban ne lett volna, úgyhogy a 2 piacról összesen szedtük össze a családi ajándékokat. Takarót anyáinknak Zakopane-ban olcsóbban találtunk (bár tény, hogy a hódara-viharban a Novy Targ piac ma nem volt a toppon). Viszont én kaptam egy csodálatos bőrkabátot (bundát), amit a novy targ-i piacot teljesen körbejárva igen jó áron vettünk meg - nem terveztük, ezek a vásárlások a legjobbak -. Szóval ha valaki nagy \"piacos\", akkor érdemes elautózni, de ha csak pár apró dolgot vennétek, akkor nem szükséges az utazásra szánni az időt. Meglehetős küönbségek vannak az árakban 1-1 stand között, így érdemes jól körülnézni.Alkudni lehet, bár van olyan ár, amikor az embernek már nincs képe hozzá, plusz volt hogy nem is sikerült. Sajnos angolul nemigen beszélnek, és nekem, aki ezzel mindig elboldogultam vicces volt a mindenféle nyelven történő kommunikáció. Az Euro-Zloty témáról annyit, hogy mi az út elején átálltunk a zloty-rs agyban, így nem is kértük az árakat euróban, hanem zloty-ból számolhattuk át. By the way, meglepő volt, hogy mekkora különbség van a váltóhelyek között. Volt ugyanis a sétálóutcán egy ajándékbolttal egybekötött váltóhely, ahol a többivel ellentétben 74 körül váltottak a többi 80,7 (és a bankomat 80) helyett... szóval érdemes ezügyben is türelmesen körülnézni ha valaki olyan szétszórt, hogy nem itthon vált időben (nekünk ez azért nem működött, mert annyira meglepetés volt az út, hogy akkor kiderült volna hova megyünk :)).

Dodany przez użytkownika: morzs
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Morskie Oko parkolás
~CsMarton
23:19 Hé, 25 Okt 2021
Igen. Ha pontosak szeretnénk lenni, akkor 2021 augusztus 2-től, és nem csak internetes...
Morskie Oko parkolás
~V.Péter
19:48 Hé, 25 Okt 2021
Sziasztok! 2021 től már csak az interneten előre megválltott jeggyel lehet behajtani a...
Re: jegyvásárlás
~Barbi
21:09 Sze, 20 Okt 2021
Rendben, köszönöm szépen! :)
Re: jegyvásárlás
~CsMarton
19:10 Ke, 19 Okt 2021
Szia! A nemzeti park holnapja szerint a rendszer él most is. Személyesen nem voltunk kint...
jegyvásárlás
~Barbi
15:21 Ke, 19 Okt 2021
Sziasztok! Október végén szeretnénk kirándulni Morskie Oko-hoz. Érdeklődnék, hogy a...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 64884677 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.