Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóAuschwitz

Az auschwitzi haláltábor látogatását az ott elkövetett szörnyűségek és kegyetlenkedések ellenére is ajánljuk mindenkinek, aki a múltat szeretné alaposan megismerni. A látogatás során az Auschwitzi haláltábort (KL-Auschwitz I.) és a Birkenaui lágert (KL-Auschwitz II.) tudjátok bejárni! Érdemes minimum 3,5-4 órát szánnotok a két tábor bejárására!

Jelen leírás azoknak a csoportoknak szól (létszámtól függetlenül) akik saját idegenvezetőt szeretnének maguknak. 10 fő felett ez kötelező is, de természetsen akár 1 fő is kaphat idegenvezetést.

Fontos tudni azt is, hogy maximum 10 fős társaságok egyéni vendégként, idegenvezető nélkül, egyénileg is látogathatják Auschwitzot. Ezekért a tudnivalókért tudnivalókért kattintsatok ide!

Csoportoknak:

A tábor területén működő múzeum kategorizálása szerint minden 10 fő feletti társaságnak idegenvezetőt kell fogadnia és fülhallgatókat kölcsönöznie! (A maximum 10 fős társaságok is igénybe vehetik az idegenvezető szolgáltatásait, de fülhallgatókat nem kell bérelniük!) Az idegenvezetőt előzetesen le kell foglalni a múzeum magas látogatottsága miatt! A múzeum vezetése kiemelten kéri, hogy legalább két héttel a tervezett látogatás előtt foglaljátok be a vezetőtöket! A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy ennél jóval hamarabb érdemes. Foglalni 3 hónapra előre lehet maximum. A foglalás minimális előzetes határideje 5 nap, ezen az időtartamon belül a foglalás már nem lehetséges.

A múzeum 2015 január 1-től erős változtatásokat vezetett be a foglalásban, látogatásban. Ennek keretében mindenféle látogatási formát előzetesen regisztrálni kell, az idegenvezető szolgáltatásait pedig előre, 100%-ban rendezni is kell, különben a foglalás érvényét veszíti.

A foglalások fizetését bankkártyás vásárlás (vagy lengyel bankszámláról történő gyorsított utalás formájában - már ha valakinek van lengyel bankszámlája) tudjátok rendezni önálló foglalás esetén. Természetesen, ha nálunk foglaltok, akkor a regisztrációt, és a fizetést mi tudjuk intézni.

2020-tól pedig a csoportos foglalás feltétele az is, hogy a foglalás fizetésekor le kell adni a résztvevők névsorát, a múzeum névre szóló jegyeket generál, és belépéskor ellenőrizhetik is ezt. A névsort jelen állás szerint nem lehet módosítani annak leadása után. Bár ez az elvárás kb nonszensz, per pillanat nem tudunk mást tenni, csak annyit, hogy kérjük, foglaláskor bocsássátok rendelkezésünkre ezt a névsort. Köszönjük előre is.

Árak:

Előre foglalt csoportok esetében belépőt nem kell fizetni, csak az alábbi díjakat:

1) Hagyományos látogatás Auschwitz és Birkenau területén. (Időtartama kb 3,5 óra.)

 • Idegenvezető 10 főig: 720 pln/csoport.
 • Idegenvezető 11-20 fő között: 820 pln/csoport, mely az idegenvezetés mellett még maximum 20 fülhallgató bérlésének árát is tartalmazza. *
 • Idegenvezető 21-30 fő között: 870 pln/csoport, mely az idegenvezetés mellett még maximum 30 fülhallgató bérlésének árát is tartalmazza. *
 • Foglalási díj: A teljes idegevezetői díj 10%-a.

Az árak lengyel és egyéb nyelvű idegenvezetőkre is vonatkoznak. Egyéb kérhető nyelvek: magyar, angol, cseh, görög, héber, holland, horvát, japán, francia, koreai, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szerb, szlovák és ukrán.

Egy idegenvezető maximum 30 fővel léphet be a múzeum területére. Amennyiben csoportotok e létszámkorlát felett van, akkor második idegenvezetőt kell fogadni, és a csoportot ketté osztják. Az új rendszer ezt automatikusan regisztrálja, azaz ha 31-en mentek, akkor automatikusan két idegenvezetőt regisztrál a csoporthoz, és két idegenvezetési díjat számol fel.

* = A fülhallgató nem audioguide, hanem az idegenvezető kihangosítását szolgáló eszköz.

FONTOS!!! Idegenvezető foglalása esetén a megrendelést a múzeum visszaigazolását követő 72 órán belül ki kell fizetnetek, különben a foglalást törlik! A kifizetéshez mi tudunk megfelelő segítséget nyújtani, hogy ne kelljen a nemzetközi utalás sebességétől függni, de ebben nektek is partnereknek kell lenni a gyors fizetésben.
KIEMELTEN FONTOS, hogy a 72 órába hétvégék, ünnepek esetén a nem banki munkanapok is beleeshetnek, éppen ezért időnként ez a 72 órás időintervallum is lecsökkenhet kevesebbre!

Fizetés után megküldjük a jegyeket (amelyeknek külön költsége nincs), amiket mindenképpen magatokkal kell majd vinnetek - a vonalkód épségére ügyeljetek - mert csak ezekkel tudtok belépni! Komoly késés, nem megjelenés esetén nem adnak vissza pénzt. Kis késés esetén az idegenvezetés csökkentett időtartamban valósulhat meg.
FONTOS, hogy 2020-tól a jegyek névre szólók, a múzeum ellenőrizheti azokat, ezért a beléptetésnél ne csak a jegyetek, de személyi igazolvány vagy útlevél is legyen nálatok.

A kifizetett rendeléseket az érkezés előtt 8 nappal költségmentesen lehet lemondani (visszafizetik a pénzt), vagy módosítani (kifizetik a részlegesen visszajáró pénzt). 8 napon belül semmilyen körülmények közt nem adnak vissza pénzt, és nem adnak lehetőséget a módosításra sem!!!

2) Más típusú látogatási lehetőségek Auschwitz és Birkenau területén

A múzeum a hagyományos látogatás mellett számos egyéb időtartamú (6 órás, 8 órás vagy kétnapos tanulmányút Auschwitz és Birkenau területén) vezetést kínál az idelátogatóknak, hogy jobban megismerhessék a tábor történetét.
Amennyiben ezek érdekelnék csoportotokat, kérjük írjatok emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, és tájékoztatást adunk róluk!

A fent leírt fizetési feltételek ezekre a hosszabb idegenvezetésekre is kivétel nélkül vonatkoznak!

Mit tegyél, ha nem jut a csoportodnak magyar nyelvű idegenvezető?

Minthogy összesen 2-3 magyaros vezető van Auschwitzban, sajnos sokszor ez nem elegendő létszám, hatöbb magyar csoport érkezik. Ez leginkább a magyar ünnepekhez kapcsolódó hosszú hétvégéken jellemző, illetve a "főszezon" (április - október) hétvégéin, amikor amúgy is megemelkedik a régióba látogató magyar csoportok száma. Ötleteink:

 • Amennyiben van megfelelően képzett, és valamely fenti idegennyelvet jól beszélő utaskísérőtök a csoportban, vagy egy bátor csoporttag, aki vállalja a tolmácsolást, akkor bármely (természetesen a nektek megfelelő) nyelven érdemes vezetőt rendelni.
 • Szívesen adunk a csoport mellé lengyel-magyar tolmács-utaskísérőt, aki tudja vállalni a tolmácsolást lengyel nyelvből és már rendelkezik auschwitzi gyakorlattal. A tolmács-utaskísérő ára: 500-700 pln/csoport, attól függően, hogy kit találunk szabadon. Munkája más programmal is összeköthető a múzeum látogatása mellett - pl Wieliczka látogatás - és ez esetben napidíjra adunk ajánlatot a csoport igényeinek megfelelően.

Mivel kösd össze az auschwitzi látogatást?

A hagyományos auschwitzi vezetés mindennel egyben kb félnapos program. (Erősen függ attól, hogy honnan indultok reggel, avagy hova kell megérkeznetek este.) Csoport szinten az alábbi programokkal érdemes összekötni:

 • Látogatás Wadowicében, a pápa szülővárosában. (kb 1,5 órás program)
 • Városnézés Krakkóban - ha Krakkóban van a szállásotok.
 • Wieliczkai sóbánya látogatása - ha Krakkóban van a szállásotok.

Az Auschwitz múzeum nyitvatartása:

 • December: 8:00-14:00
 • Január és November: 8:00-15:00
 • Február: 8:00-16:00
 • Március és Október: 8:00-17:00
 • Április, Május és Szeptember: 8:00-18:00
 • Június, Július és Augusztus: 8:00-19:00

A fenti zárási időpontok az utolsó belépési lehetőségre vonatkoznak. A múzeum területét elhagyni a zárás után 1,5 órában kell. Tehát például októberben belépni 17:00-ig lehet, a múzeumból kijönni 18:30-ig kell.

A múzeum január 1-jén, Húsvét vasárnap és december 25-én zárva tart. Ezeken felül hivatalos küldöttségek látogatásai alkalmával a múzeum szintén zárva tarthat!

A múzeum címe:

2023 június 15-től új látogatói központ van, ennek címe: 32-603 Oświęcim, ulica Więżniów Oświęcimia 55. Aki volt már, az se menjen a régi címre!

érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~kikelet
20:31 Sze, 20 Márc 2013
SZIASZTOK!
Április 26-ára szeretnék 12-13 fő részére magyar idegenvezetőt az Auschwitzi tábor megtekintéséhez.Ha kérhetnélek, adjatok tájékoztatást, milyen lehetőségek lennének.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:58 Csü, 21 Márc 2013
Küldtem választ emailben!
Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~kikelet
19:17 Ke, 26 Márc 2013
SZIA MARCI! A MEGADOTT E-MAIL CÍMRE(papnetunde@algyoktv.net ) NEM ÉRKEZETT ÜZENET.
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:30 Ke, 26 Márc 2013
Elküldtem újra. A kommentedből másoltam ki az email címet, remélem most megérkezik. Esetleg nézd meg, kérlek, a kéretlen (spam) levelek között, hátha oda tette a levelezési rendszered!
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~kikelet
16:50 Hé, 01 Ápr 2013
Küldtem egy másik e-mail címet, mert az előzőre nem kaptam meg a választ. Kérlek, küld el még egyszer. Köszi!
[ Válasz ]
                                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:12 Hé, 01 Ápr 2013
Szia!

Elküldtem mindkét címre, ráadásul most nem csak az office@zakopaneinfo.hu címről, hanem a polandtourism@gmail.com címről is.
Ha nem érkezett meg, akkor nézzétek meg a SPAM fiókokat, és ha ott sincs, akkor kérlek írj egy emailt a polandtourism@gmail.com címre! Köszönöm...
Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Dávid
20:19 Va, 04 Feb 2018
Kedves Marci!

Április 28-án kb 15 fős magyar csoporthoz, kellene magyar idegenvezető. Van erre lehetőség vagy bármilyen mód?
Köszönettel
Kovács Dávid
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:54 Hé, 05 Feb 2018
Szerintem nincs. Már rég nincs magyar vezető szabadon erre a hétvégére, de egy ideje már a csoportos limitek is beteltek, szóval szinte sansztalan az is, hogy a csoport más nyelvet foglaljon és vigyen magával tolmácsot.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~nehez ildiko
15:12 Sze, 06 Jún 2018
Szia! Három hét múlva szeretnénk menni a táborba.kb húsz fő,idegenvezetőt keresnénk mi is.tudsz nekünk ebben segíteni? válaszodat előre is köszönöm.Üdv Ildikó.
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:18 Sze, 06 Jún 2018
Kedves Ildikó!

Köszönjük hozzászólásodat. Alap esetben azt kérném, hogy írj emailt. Mivel írtál, ezért már válaszoltunk is. Minden továbbit emailen keresztül.
Marci
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~B.Ricsi
14:17 Ke, 23 Ápr 2013
Sziasztok,

mi kb. 10-12 mennék 2013. május 19-én 11-12 óra körül. Szeretnék időpontot és idegenvezetőt foglalni.
Hogyan lehetséges ez?

Előre is köszönöm a választ!

Ricsi
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:21 Ke, 23 Ápr 2013
Kedves Ricsi!

Emailben alapesetben, de május 19 sajna sansztalan, mert se 18-ra, se 19-re nincs már szabad magyaros idegenvezető.

Ha a május 20 (pükösdhétfő) még jó nektek, akkor oda viszont 10:00-ra van egy csoport, amihez tudnátok csatlakozni.
Ha ez jó nektek, akkor kérlek az office@zakopaneinfo.hu címre írj nekünk! Köszi!

Üdv!
Marci
[ Válasz ]
Köszönet!   Zgłoś błąd do skasowania
~Ricsi 09:00 Ke, 30 Ápr 2013 Kedves Mindenki,

nagyon sok segítséget kaptam ezen az oldalon (Marcitól)!
Gyors és pontos válaszokat kaptam a felmerülő kérdéseimre!
Ajánlom mindenkinek!

Köszönöm Marci!
[ Válasz ]
Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~daldi
12:22 Hé, 03 Jún 2013
Szeretném megkérdezni, hogy 2013.06.06-06.09 közötti intervallumban lesz-e magyar idegenvezetés, amihez ketten tudnánk csatlakozni?
A választ előre is nagyon köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:30 Hé, 03 Jún 2013
Kedves daldi!

Sajnos (jelen állás szerint) mi nem szervezünk. Hétvégére (június 8 vagy 9) le tudom kérdezni, hogy van-e szabad idegenvezető, és meghirdethetjük, hátha csatlakozik Hozzátok más.)
Marci
[ Válasz ]
POntosítás   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi
23:11 Csü, 27 Jún 2013
Sziasztok!

Július 5-6-7 megyünk Murzasichle faluba.Szeretnénk megnézni a tábort.2 felnőtt 4 gyerekkel.Hogyan is működik pontosan?Árak és idegenvezető?Köszönöm a választ!
[ Válasz ]
        
Re: POntosítás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:39 Hé, 01 Júl 2013
Válasz ment emailben, a Facebookon megbeszéltek szerint.
Marci
[ Válasz ]
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~robi0621
16:25 Szo, 06 Júl 2013
Sziasztok mi és a kis csoportunk szeretnék meglátogatni a tábort!De még nem voltunk ott így nem tudjuk,hogy hogyan zajlik a kiutazás,tolmács stb..Tudnátok nekem ebben bővebb felvilágosítást adni,hogyan működik a látogatás intézése és,hogy mennyibe kerül!Előre is köszönöm Üdv:Róbert
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:48 Sze, 10 Júl 2013
Kedves Róbert!

Köszönöm türelmedet. Pár perccel ezelőtt küldtem emailt is, amiben minden kérdésre válaszolok. A fenti cikk is elég jól behatárolja a látogatás árát, programját idejét.
Természetesen minden felmerülő kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésre.
Marci
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vik
20:40 Szo, 13 Júl 2013
Szia,
Szeretném kérdezni, hogy július 30 vagy 31-én mennénk Auschwitzba, sosem jártunk még ott. 2 felnőtt + 1 gyerekkel tudnánk magyar csoporthoz csatlakozni és mennyibe kerülne?
Köszönöm a vàlaszt előre is
Viki
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:41 Hé, 15 Júl 2013
Kedves Viki!

Köszönjük nejegyzésed, és türelmedet is.

Sajnos a keresett időszakban még nics csoportunk, amihez csatlakozhatnátok, de persze ez változhat.

Kiscsoportok kialakítására is van lehetőség, ilyenkor az alábbi árakkal kell számolni:

- Magyar nyelvű idegenvezető: 250 pln/csoport.
- Foglalási díj: 50 pln/foglalás.

Ezt úgy tudjuk olcsóbbá tenni, hogy meghirdetjük a ZakopaneInfo és KrakkoInfo oldalakon, és ha más is csatlakotik, akkor az idegenvezető díja arányosan eloszlik.
Most is (2013 július 15( találsz ilyen meghirdetést a főoldalon, vagy számosat az archívumban.

Üdv Zakopanéból:
Marci
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~clipesmiska
17:39 Sze, 17 Júl 2013
Szia!
Mi is mennénk, nekünk is jó lenne a július 30 vagy 31. ketten vagy hárman mennénk. Ha esetleg be tudnánk csatlakozni valamelyik csoportba az jó lenne.
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~clipesmiska
17:41 Sze, 17 Júl 2013
Ha valaki tud valamit, légyszi emailben írjatok.
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:17 Sze, 17 Júl 2013
Sajnos csoportunk nem lesz az adott időszakban. Ha van kedvetek összeállni a fenti kommentelővel, akkor írjatok az office@zakopaneinfo.hu címre nekünk emailt, és szívesen foglalunk nektek idegenvezetőt, és a költségek rögtön feleződnek.

Marci
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:01 Ke, 23 Júl 2013
Szia Misi!

Nagyon eltüntél, pedig rengeteg email ment.
Marci
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Misi
18:22 Csü, 18 Júl 2013
Tisztelt Viki!
van már valami előrelépés az ügyben? Kaptunk egy ötletet Marcitól. Sajnos egyelőre rajtunk kívül senki nincs ezen időpontra így mi lennénk.
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Viki 15:23 Pé, 19 Júl 2013 Kedves Misi,
Marci segítő közreműködésével úgy tűnik idegenvezetővel látogathatjuk meg Auschwitzot, ha Ti is jöttök
Üdv.: Viki
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Éva
07:16 Va, 28 Júl 2013
Kedves Marci!
Sajnos csak most, utazásunk szervezésének finisében bukkantam erre az oldalra. Júli. 30-tól aug. 2-ig leszünk Krakkóban. Szeretnénk meglátogatni Auschwitzot is. Esetleg van tudomásotok olyan magyar idegenvezetésű csoportról az adott időszakban, akihez csatlakozhatunk? 4-en mennénk. 2 felnőtt + 2 gyerek. Válaszod előre is köszönöm, Éva
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:31 Va, 28 Júl 2013
Kedves Éva!

Sajnos pont körbelőttétek a csoportjainkat...
Marci
[ Válasz ]
szervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~may2010 09:02 Sze, 21 Aug 2013 Kedves Marci,

Szeretném megköszönni a szervezést és ezt az élményt, amit kaptunk, az auschwitzi látogatáson. Nélküled ez nem valósulhatott volna meg. Magam, és a társak nevében is csak hálás lehetek, és mindenhol ajánlani fogom a nevedet. :)

Még sok sikeres szervezést kívánok!!!
Egy nagyon elégedett és hálás látogató :):)

Emese
[ Válasz ]
Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
talinka70
16:32 Sze, 28 Aug 2013
Sziasztok

Ketten szeretnenk menni a kisfiammal aki 14 eves magyar nyelvu csoporttal ha tudtok idopontot vagy esetleg csoportot szivessen csatlakozznank.

Udvozlettel Katzer Katalin
[ Válasz ]
Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
talinka70
16:33 Sze, 28 Aug 2013
Sziasztok

Ketten szeretnenk menni a kisfiammal aki 14 eves magyar nyelvu csoporttal ha tudtok idopontot vagy esetleg csoportot szivessen csatlakozznank.

Udvozlettel Katzer Katalin
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:24 Sze, 28 Aug 2013
Kedves Katzer Katalin!

Jelenleg egy csoportunk van szeptember 21-re, amihez lehet csatlakozni. A meghirdetést a főoldalunkon megleled.

Más időpontot megoldást javasolni a Ti tervezett utazásotok dátumának ismeretének hiányában nem tudok.
Marci
[ Válasz ]
Foglalás...   Zgłoś błąd do skasowania
~bejca
02:47 Ke, 03 Szept 2013
Sziasztok!

Október 6-7-8.-án mennék Lengyelországba és szeretném megnézni a tábort!Hogyan tudok foglalni magyar idegenvezetőt valamelyik napra ha csak 2-en vagyunk?
[ Válasz ]
        
Re: Foglalás...   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
07:48 Ke, 03 Szept 2013
Szia!

Ha csak ketten vagytok akkor is lehet idegenvezetőt foglani, az ár ebben az esetben 250 pln/max 10 fő + 50 pln foglalásidíj és nem kell fülhallgató.
Jelentkezni nálunk kell mailban az office@zakopaneinfo.hu címen. Bővebb leírást a programok menüpont alatti Auschwitznál találsz. Link mutat rá ennek a cikknek az elején, az egyéni venédégekről szól mondatban. Szép napot Gabi
[ Válasz ]
Auschwitz látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Évi 09:54 Csü, 26 Szept 2013 Kedves Gabi!

Szeretném utólag megköszönni a közbenjárásotokat.

Megható és nagyon szomorú volt az Auschwitz-i látogatás, de óriási élmény volt, és ezzel együtt fantasztikus három napot töltöttünk Krakkóban.
Évi
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
Tata
15:19 Va, 06 Okt 2013
Szia, Marci!

Október 27-én, vasárnap reggel szeretnénk Auswitzba menni öten. Tudnál ajánlani magyar nyelvű idegenvezetőt, esetleg kisebb-nagyobb csoportot, akihez tudnánk csatlakozni?
Előre is köszönöm, Anita
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:34 Va, 06 Okt 2013
Szia Anita!

Sajnos csoportot nem tudok ajánlani, mert nekünk 27-én (még) nincs. Foglalni remélem tudunk nektek, ez ügyben emailt írok.
Marci
[ Válasz ]
idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~RT
12:11 Ke, 22 Okt 2013
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok e abban segíteni, hogy mi 9-en mennénk most hétvégén, október 26.-án Auschwitzba, és lenne e lehetőségünk magyar idegenvezetésre, illetve ha igen, akkor ez milyen költséggel járna?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Válasz ]
        
Re: idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:22 Ke, 22 Okt 2013
Kedves RT!

Ami biztos, hogy 26-án nincs már szabad magyaros idegenvezető Auschwitzban, mindet (2 fő) befoglalták már egész napra...
Nekünk október 25-re sikerült foglalni, nem tudom az nektek jó lehet-e, de a ZakopaneInfo főoldalán meglelitek a csatlakozási lehetőségről szóló cikket.

Ha csak a 26-a jó nektek, akkor egyedül az önálló megtekintés marad, ami ingyenes, ha nyitás után 8:00 és 10:00 között léptek be a múzeum területére, hiszen 11 fő alatt nem számítotok csoportnak.
Illetve esetleg más idegennyelvű idegenvezetőt lehet fogadni, ha van a csapatban valaki, aki tolmácsolja. Ennek költsége: 250 pln/idegenvezető, 50 pln/foglalási díj. Más költség nincs.

Marci
[ Válasz ]
                
Re: idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~RT 13:20 Ke, 22 Okt 2013 Rendben, köszönöm Marci, átgondoljuk, de a péntek 9 óra nem igazán lehetséges, mert péntek hajnalban indulunk
Azért köszönöm!
[ Válasz ]
                        
Re: idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:24 Ke, 22 Okt 2013
Ez egy elég elfogadható indok.
Marci
[ Válasz ]
Auscwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~imolka21
17:27 Hé, 20 Jan 2014
Kedves Marci!Írtam egy email-t mert lenne még kérdésem de lehet,hogy egy betűt elírtam az email címben ezért inkább itt is írok. Ez az ár bármelyik túrára vonatkozik vagy csak a hagyományos túrára?Ez email cím amit a foglalással kapcsolatosan megadtál ez a te email címed és akkor te intézed a foglalást ingyen nektek ezért nem kell fizetni vagy kié az email cím? A foglalási díjat a helyszínen kell kifizetni vagy el kell utalni? Bocsánat a sok kérdésért lehet csak én vagyok nehéz fejű.Válaszod előre is köszönöm!
Imola
[ Válasz ]
        
Re: Auscwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:58 Hé, 20 Jan 2014
Levelet megkaptuk, és küldtem is már rá választ!
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Adrienn
17:45 Ke, 18 Márc 2014
Szia! Szeretnénk meglátogatni a párommal és egy ismerősünkkel a tábort. Nem jártunk még ott. Az lenne a kérdésem, hogy 2014.04. hónapban szeretnénk menni idegenvezetővel mindenképp.Meg lehetne oldani? Tudnál segíteni nekünk? Előre is köszi. Adrienn
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:57 Ke, 18 Márc 2014
Kedves Adrienn!

Reméljük igen. Elvben bármikorra tudunk nektek idegenvezetőt foglalni magyar nyelven. Sőt, április 11-re most van is egy időpontunk, amire lehet jelentkezni.

A ZakopaneInfo Főoldalán meg is leled ennek meghirdetését. Ebben rögtön az árak is benne vannak, és persze itt az a bónusz, hogy a más jelentkezőkkel közösen akár osztozni is tudtok a költségeken.
Persze ha ez a dátum nem jó nektek áprilisban, vagy nem szeretnétek közösen menni másokkal, akkor más időpontok is szóba jöhetnek, ahogy nektek megfelelő.

Természetesen felmerülő kérdések, kérések kapcsán állok rendelkezésetekre az office@zakopaneinfo.hu címen.
Marci
[ Válasz ]
Magyar nyelű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Rita
20:41 Sze, 16 Ápr 2014
Kedves Marci! Szeretnék érdeklődni, hogy május elsején vagy másodikán van-e magyar nyelvű csoport? Mi 6-an mennénk. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv Rita
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Tekla
20:55 Sze, 23 Ápr 2014
Kedves Rita!
Ha van rá lehetőség, mi is szeretnénk csatlakozni hozzátok (4 fő) ha május 2-án tervezitek a látogatást.
[ Válasz ]
                
Re: Magyar nyelű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:17 Csü, 24 Ápr 2014
Sziasztok!

Május 1-4-re már semmilyen nyelven nem lehet csoportot foglalni, és olyan csoportunk sincs sajnos, akikhez csatlakoztatni lehetne bárkit.

Csak az egyéni látogatás lehetősége marad, erről leírás ezen a linken van, érdemes elolvasni:

http://www.zakop aneinfo.hu/?strona,menu,pol,gl owna,1408,0,1537,idegenvezetes ek,ant.html
[ Válasz ]
kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Tekla
20:53 Sze, 23 Ápr 2014
Sziasztok!
máj 2-re keresünk magyar idegenvezetőt a táborba!
[ Válasz ]
        
Re: kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:18 Csü, 24 Ápr 2014
Sziasztok!

Május 1-4-re már semmilyen nyelven nem lehet csoportot foglalni, és olyan csoportunk sincs sajnos, akikhez csatlakoztatni lehetne bárkit.

Csak az egyéni látogatás lehetősége marad, erről leírás ezen a linken van, érdemes elolvasni:

http://www.zakop aneinfo.hu/?strona,menu,pol,gl owna,1408,0,1537,idegenvezetes ek,ant.html
[ Válasz ]
Csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Barbi
16:18 Pé, 09 Máj 2014
Szia!
Megszeretném kérdezni, hogy június 28-30 között mennénk Auswitz-ba 7-en. Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség magyar idegenvezetésre és mennyiért.
Előre is köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:37 Hé, 12 Máj 2014
Kedves Barbi!

Köszönjük megkeresésedet, és persze türelmedet is... Van lehetőség Auschwitzban 7 főre idegenvezetőt foglalni magyar nyelven:

Auschwitzban a helyi idegenvezetés az alábbiak szerint alakul:

Útvonal: Tartalmazza Auschwitz tábor bejárását, a benne található barakkok, főbb épületek és kiállítások megtekintését, valamint a kb 3 km-re lévő Birkenau haláltábor megnézését is magyar nyelvú idegenvezetővel.

Időtarta m: kb 3.5 óra.

Ár:

- Magyar nyelvű idegenvezető: 250 pln/csoport (max 10 főig)
- Foglalási díj: 50 pln/csoport.

Természetesen minden felmerülő kérdés, kérés kapcsán állunk rendelkezésedre.
Marci
[ Válasz ]
látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Jakus László
14:50 Sze, 02 Júl 2014
Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy 30 fős csoporttal hogyan lehet bejutni a táborba, magyar idegenvezetéssel, július 19-én?
Üdv: Laci
[ Válasz ]
        
Re: látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:52 Sze, 02 Júl 2014
Kedves László!

Az anyagi és technikai feltételek a foglaláshoz a következőek:

A látogatás kb 3,5 órás, tartalmazza Auschwitz tábor főbb épületeinek, a fő- és a magyar kiállításnak a megtekintését, valamint a kb 3,5 km-re lévő (a múzeum ingyenes buszjáratot üzemeltet oda) Birkenau bejárását.

Ár:

- Idegenvezetés bármilyen nyelven: 300 pln/csoport*
- Foglalási díj: 50 pln/csoport
- Fülhallgató kölcsönzési díj: 5 pln/fő**
- Belépő: NINCS

*: Egy idegenvezető csak maximum 30 fős csoporttal léphet be, ezért elvben ha akár eggyel is többen vagytok, akkor kettő kell. A gyakorlatban azért mostanság nem ilyen szőrös szívűek...
**: A fülhallgató nem tourist guide, hanem az idegenvezető kihangosítását szolgálja.

Ha ez nektek megfelelő, kérem jelezd emailben, és azt is add meg, hogy inkább a délelőttöt, vagy a délutánt preferáljátok. Email címünk: office@zakopaneinfo.hu

A fenti elvi ajánlat, azt jelenleg nem tudom megmondani, hogy szabad magyaros idegenvezető van-e erre a napra...

Üdv Zakopanéból:
Marci
[ Válasz ]
Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Kónya L.
12:59 Hé, 14 Júl 2014
Szia Marci!

Július 16-án utazunk Lengyelországba, Krakkó alatt Sulkowice nevű helyen lesz a szállásunk a Gala Hotelben. Krakkóban a parkolásról tudsz nekem információt adni? Hol érdemes parkolni, hétvégén ingyenes-e, stb. Auschwitz-ról olvastam az infókat, oda is megyünk 17-én csütörtökön, sok hasznos infót olvastam. Köszönöm válaszod: Kónya L.
[ Válasz ]
        
Re: Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:06 Hé, 14 Júl 2014
Kedves Kónya L!

Három javaslatom van. Belvárosi, utcai parkolás. Ez pénzbedobós automatákkal megy, kb 4-5 pln/óra. Szombaton és vasárnap ingyenes.
Vannak belvárosi parkolók is, ezek zártak őrzöttek, jellemzően 15-20 pln/autó/nap díjon lehet parkolni.
Személy szerint, ha a Belvárosban van dolgom, akkor a Galeria Krakowska (tk egy pláza) tetején szoktam parkolni, itt az első óra ingyenes, a második 2 pln, és minden további megkezdett óra 4 pln.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Kónya L.
13:28 Hé, 14 Júl 2014
Szia! Köszönöm a gyors válaszodat!
Üdv.: Kónya L.
[ Válasz ]
KÉrdés   Zgłoś błąd do skasowania
stjuca
11:14 Hé, 28 Júl 2014
Szia Marci!

Július 31-én látogatnánk (2fő) a táborokba. Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség magyar nyelvű csoporthoz csatlakozni? Ha nincs, akkor légyszíves abban segíts, hogy 10-15 óra közötti időszakban kell-e fizetni az egyéni látogatásért? Ha csoporthoz csatlakoznánk, akkor milyen díjakra kell számítanunk?

Előre is köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: KÉrdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:37 Hé, 28 Júl 2014
Szia stjuca!

Sajnos nekünk olyan csoportunk, amihez csatlakozni tudnál, nem lesz ezen a napon.

Az egyéni látogatás részleteit ezen a linken leled:

http://zakopaneinfo. hu/index.php?strona,menu,pol,g lowna,1514,0,1513,idegenvezete s_auschwitzban,ant.html

VAG Y itt a felső menüsorban válaszd a Programok menüpontot, majd azon belül (bal oldalt) az idegenvezetéseket, és azon belül Auschwitzot.

Lényegében 10 és 15 óra között a múzeum által indított csoportokhoz lehet csatlakozni egyéni látogatóként. Számos nyelven (de magyarul nem), és jó pár időpontban indulnak ezek. A nyelveket, indulási időpontokat és árakat a fenti linken megleled.

Marci
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
yucca68
17:12 Szo, 02 Aug 2014
Sziasztok!

Augusztus 16-án szeretnénk ellátogatni Auschwitzba a családdal. 3-an vagyunk, tudnánk valakikhez csatlakozni, akik foglaltak magyar nyelvű idegenvezetést?
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:42 Szo, 02 Aug 2014
Szia yucca68!

Köszi a kommentet, de mivel emailt is írtál, ezért ott fogok válaszolni neked, remélem már a holnapi napon.
Marci
[ Válasz ]
auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~orovecz marta
07:28 Ke, 19 Aug 2014
Szia szeretném megkérdezni , h 2014 08 23. v 24 van-e lehetőség magyar nyelvű idegenvezetésre és hogyan lehet csatlakozni? Köszönettel M
[ Válasz ]
        
Re: auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:27 Ke, 19 Aug 2014
Szia Márta!

Főoldalunkon találsz egy meghirdetést, pont augusztus 24-re. A cikkben minden info megvan a jelentkezéshez.

Főoldal: www.zakopaneinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Joli
20:32 Va, 24 Aug 2014
Sziasztok !Mi mennénk 4-en 2014 szeptember 19-20-21.-én.Szeretnék érdeklődni hogy magyar idegen vezetés ,belépő mennyi lenne.Ha okés az idegenvezetés is akkor kérlek tájékoztassatok!Köszönöm: Joli
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:57 Hé, 25 Aug 2014
Kedves Joli

Auschwitzban 10 fős létszámig idegenvezetőt fogadni nem kötelező. Azonban szeptemberben (Egészen pontosan áprilistól októberig) az ilyen egyéni látogatók reggel 8 és 10 között léphetnek be a múzeum területére, vagy 15:00 után. Természetesen, ha 10:00 előtt bementek, akkor 10 óra után nem raknak ki Benneteket.
A látogatás így, egyénileg és idegenvezető nélkül teljesen ingyenes.

E mellett természetesen nem csak 10 fő feletti csoportoknak, hanem kisebb társaságoknak is van lehetőségük idegenvezetőt felfogadni. Ebben az esetben már magyar nyelvű vezető igénybe vételére is van lehetőség. A helyi idegenvezetés az alábbiak szerint alakul:

Útvonal: Tartalmazza Auschwitz tábor bejárását, a benne található barakkok, főbb épületek és kiállítások megtekintését, valamint a kb 3 km-re lévő Birkenau haláltábor megnézését is magyar nyelvú idegenvezetővel.

Időtarta m: kb 3.5 óra.

Ár:

- Magyar nyelvű idegenvezető: 250 pln/csoport (max 10 fő)
- Foglalási díj: 50 pln/csoport.

Marci
[ Válasz ]
magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás
14:14 Csü, 09 Okt 2014
Sziasztok!

2014.10.24 vagy 25.-ére szeretnénk kérni magyar idegenvezetőt 4 fő részére. Megoldható lenne? Mit kell tenni?
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:32 Csü, 09 Okt 2014
Szia Tamás!

Sajnos NEM megoldható. A magyar hosszú hétvége miatt annyi a magyar csoport, hogy Auschwitzban már hónapokkal ezelőtt nem lehetett magyar idegenvezetőt (nincs belőlük túl sok) foglalni.
Sajnos nekünk nincs most olyan foglalásunk, amihez csatlakozni lehetne, a mások foglalásaira pedig nem látunk rá...

Máskor talán nem lenne ilyen a helyzet, de a hosszú hétvége miatt ez most sansztalan.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~Ritek
21:14 Hé, 13 Okt 2014
Sziasztok,

Épp mi is erre a hétvégére terveztük a látogatást... :(
Teljesen kizárt, hogy csoporthoz tudnánk csatlakozni?
Mi is 4-en lennénk!
[ Válasz ]
                        
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
22:06 Hé, 13 Okt 2014
Szia Ritek!

Részünkről sajnos tényleg nem tudunk semmit tenni az ügyben. Mivel nem csak mi foglalunk idegenvezetéseket, nem mondanám, hogy teljesen kizárt, mert ha ott vagytok, akár bele is futhattok olyan magyar csoportba, akinek van foglalása, és még a létszáma sem haladja meg a maximálisat, és még be is fogadnak Benneteket.
Csak mi ezért tenni nem tudunk sajna, meg szerintem így azért elég lutri a dolog.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~dragonfly 15:38 Sze, 15 Okt 2014 Szia Marci!

Mi 2015.01.02-án vagy 01.03-án mennénk, lehetséges lenne erre az időpontra magyar csoporthoz csatlakozni?

Köszönöm,

Kata
[ Válasz ]
                        
Re: magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:33 Sze, 15 Okt 2014
Kedves Kata!

Egyenlőre csoportunk ekkorra nincs. Ha tudnál küldeni egy emailt: office@zakopaneinfo.hu akkor egyeztetnénk, hogy mit lehet még tenni, ha csoport nem lesz.
Marci
[ Válasz ]
nyitvatartás   Zgłoś błąd do skasowania
~Kitti Nyers
19:05 Va, 19 Okt 2014
Hello,az lenne a kérdésem, egyénileg mennénk ki nem is ragaszkodunk idegenvezetéshez, mint egyéni látogatók hány órától hányig lehet mennünk?(mintha úgy olvastam volna, hogy 8-11ig lehet igy belépni)köszi a választ
[ Válasz ]
        
Re: nyitvatartás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:09 Va, 19 Okt 2014
Kedves Kitti!

8 és 10 óra között, vagy 15 óra után. Mindezt április 1-től október 31-ig, mert a fennmaradó időben (nov-márc) egész nap lehet ingyenesen bemenni. Ami fontos, hogy mindezt MAXIMUM 10 fővel.

Nálunk ezt egyben leírva ezen a linken leled:

http://zakopaneinfo. hu/index.php?strona,menu,pol,g lowna,1514,0,1513,idegenvezete s_auschwitzban,ant.html

Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
Romaedda
21:07 Va, 19 Okt 2014
Szia!

Szeretnénk részt venni Október 25-én a túrán 9-en és szeretnénk idegenvezetőt. Mennyibe kerülne?

Üdv: Máté
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:52 Hé, 20 Okt 2014
Kedves Máté!

Kérlek írj mailt, mert nekünk nincs október 25-én túránk Auschwitzban. office@zakopaneinfo.hu
Marci
[ Válasz ]
Programszervezés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa 18:34 Ke, 21 Okt 2014 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a segítségedet.
A program nagyon jól sikerült, az idegenvezető hölgy nagyon kedves volt.

Ajánlani fogom ismerőseimnek is a közreműködésedet.

Köszönettel: Zsuzsa
[ Válasz ]
Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Georgina 18:45 Va, 07 Dec 2014 Sziasztok!

2015. január 2.án vagy 3.án mennénk meglátogatni az Auschwitzi tábort. Érdeklődnék hogy 3-4 főnek érdemes-e magyar idegenvezetőt fogadni vagy elég ha beszerzünk egy ismertető, tájékoztató füzetet. Továbbá ha idegenvezetőt fogadunk, akkor lenne lehetőség egy másik kisebb magyar csapathoz való csatlakozásra?

Előre is köszönöm a választ!
[ Válasz ]
        
Re: Magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:57 Va, 07 Dec 2014
Kedves Georgina!

Ami biztos:
- 3-4 főneke egy idegenvezető 250 pln díjba kerül, míg a kis füzet csak 5 pln, hárman vagy négyen akár egy füzetből is elvagytok.
- A füzet jóval kevesebbet tud, mint az idegenvezető, de alap kiváncsiás mellett akár elégséges is lehet.

Hogy mit érdemes, és mi elég, azt már ezek alapján szerintem nektek kell eldönteni.
Sajnos nekünk ezeken a napokon előzetesen nincs csoportunk még.
Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Niky
19:44 Ke, 10 Feb 2015
Sziasztok! érdeklődni szeretnék , hogy április 11 én indul e magyar idegenvezetős csoport? 4-5 fő mennénk. előre is köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:50 Ke, 10 Feb 2015
Szia Niky!

Jelen állás szerint nem. Mivel kísérleti, új rendszer van Auschwitzban, aminek keretében mindent előre kell fizetni (foglalási díjat, idegenvezetőt), és a foglalás után nem lehet semmin sem módosítani, ezért valószínűleg egyáltalán nem lesznek ebben az új rendszerben összegyűlős idegenvezetések.

Bár mindenkinek jó volt, hogy 2-5-8 fős társaságok összeállhattak, és közösen fizethettek ki egy idegenvezetőt... Ezt ez az új rendszer ellehetetleníti sajnos.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Niky
19:28 Sze, 11 Feb 2015
Kedves Marci!

köszönöm a gyors választ. akkor április 11 én ha megyünk barátokkal ,idegen nyelvű csoportokhoz csatlakozhatunk ?
[ Válasz ]
                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:31 Csü, 12 Feb 2015
Kedves Niky!

Vagy idegennyelvű csoporthoz csatlakozhattok, vagy (ha nem vagytok többen, mint 10 fő), akkor a cikkben leírtaknak megfelelően bemehettek önállóan, vezető nélkül.
És természetesen akár magyar idegenvezetőt is foglalhattok magatoknak, hiszen ezt akár 1-2 fő is megteheti.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Niky
19:54 Va, 15 Feb 2015
Kedves Marci!

Hogyan tudok magyar idegenvezetőt fogadni? Annak esetleg a díjazásáról is tudsz némi felvilágosítást adni? Köszönöm .
( bocsi a sok kérdés miatt )
[ Válasz ]
                                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Niky
07:47 Hé, 16 Feb 2015
árakat megtaláltam
[ Válasz ]
                                        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:37 Hé, 16 Feb 2015
Szia Niky!

Nincs gond a kérdésekkel, azért vagyunk, hogy kérdezhessetek, maximum mi sem tudjuk a választ. Amennyiben szükséges, akkor tudjuk mi intézni az idegenvezető foglalását, de kérem, hogy ezt már emailben egyeztessük le.

office@zakopaneinfo.hu


Marci
[ Válasz ]
információ kérés   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika
12:20 Csü, 19 Feb 2015
Kedves Johanna, Gabi és Marci!
Június 9-én tervezzük a látogatást. Családunk 3 fő. Csatlakozhatunk magyar nyelvű csoporthoz? Ha igen hol, mikor tudunk jelentkezni?
vagy
Egész napos program keretében krakkói városnézéshez + Auschwitz-i tábor vezetéshez idegenvezetőt kérnénl jelen levelünkkel. A lehetőségeket és a részleteket válaszlevélben várom.

Üdvözöllek:
Ré dei Attiláné, Erika
[ Válasz ]
        
Re: információ kérés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:13 Pé, 27 Feb 2015
Kedves Erika!

Köszönjük hozzászólásodat. 2015-től Auschwitzban új rendszer lépett életbe. Ennek egyik lényegi pontja, hogy megakadályozza csoportok egyesülését, kis létszámú egyéni látogatók, családok csatlakozását nagyobb csoportokhoz. (Ennek értelme semmi, de sajnos jelenleg nem tudunk ellene semmit sem tenni.) Így a csatlakozást nem tudjuk megoldani.
Egész napos Krakkó + Auschwitz idegenvezetést nem tudunk szervezni, mert mások vezethetnek Krakkóban, és mások Auschwitzban, olyat nem tudunk adni, aki egész nap veletek mehetne.
Természetesen, mint napi programot, a Krakkó + Auschwitz idegenvezetéseket össze tudjuk hozni, de erről már tényleg értekezzünk emailben. A mi címünk: office@zakopaneinfo.hu

Igye kszünk mindenben a rendelkezésetekre állni.
Marci
[ Válasz ]
idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~Pap Zsolt
15:19 Sze, 04 Márc 2015
ÜDV! ÉRDEKLŐDNÉK,HOGY 2015.03.30.-ÁN 10FŐNEK SZERETNÉNK MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐT KÉRNI HÁNY ÓRÁRA LENNE MEGFELELŐ ÉS HOGYAN KELL MEGRENDELNI AZ IDEGENVEZETŐT.KÖSZÖNÖM ÉS VÁROM A VÁLASZT.
[ Válasz ]
        
Re: idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:27 Sze, 04 Márc 2015
Kedves Zsolt!

Amennyiben még van szabadon idegenvezető, akkor a foglalást meg tudjuk tenni, azaz nálunk az office@zakopaneinfo.hu email címen tudsz rendelni.

Hogy hány órára lenne megfelelő? Írd meg, hogy nektek mikor lenne jó, és megpróbáljuk elérni, hogy az auschwitzi idegenvezető alkalmazkodjon hozzátok.

Várjuk emailedet!
Marci
[ Válasz ]
                
Re: idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~Pap Zsolt
18:47 Szo, 07 Márc 2015
Üdv Marci! Elfelejtettem megkérdezni,hogy mennyibe kerülne az idegenvezető 10főre,de lehet hogy 15főre?Köszönöm.
[ Válasz ]
                        
Re: idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:59 Szo, 07 Márc 2015
Kedves Zsolt!

10 főig 250 pln/csoport + foglalási díj.
11-30 fő között 300 pln/csoport + foglalási díj.

Mellesleg a negyedik bekezdés a cikkben, és mivel sok hasznos információ van benne, ezért javaslom az egészet elolvasásra.
Marci
[ Válasz ]
egyéni látogatás 2015.ápr.   Zgłoś błąd do skasowania
~Lilla
11:22 Sze, 11 Márc 2015
Sziasztok!
A fent leírtakban nem teljesen világos, hogy hogyan működik, ha egyéni látogatóként megy az ember lánya. Most akkor van belépő vagy nincs? kell online regisztrálni vagy nem?
És hogyan lehet magyar idegenvezetőt szerezni 4 fő részére és mennyibe kerül.
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. Lilla
[ Válasz ]
        
Re: egyéni látogatás 2015.ápr.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:39 Sze, 11 Márc 2015
Szia Lilla!

Ez a cikk arról szól, hogy tudod idegenvezetővel (pl magyarral) meglátogatni a tábort. Akár 10 fő alatti létszámmal is. Szóval ehhez mindent meglelsz a cikkben.
A cikk második bekezdésében van szó arról, hogy külön bejegyzést szenteltünk az önálló látogatásnak. Link is van benne ehhez a cikkhez. Az egyéni látogatásról ott mindent megtalálsz.

Az új, kötelező regisztrációs rendszerben mindenféleképpen kapsz jegyeket, még ha azok ingyenesek is. (Előre foglalt idegenvezetés és idegenvezető nélküli látogatás esetén is.) Ha a helyben, a múzeum által indított csoportokhoz csatlakoztok, akkor is előre kell regisztrálni, fizetni, és akkor is kaptok belépőket. Szóval jegyek most már mindenképpen vannak, csak maximum 0 zlotyiba kerülnek, de nem lehet nélkülük bejutni.

Igyekeztem még egy kicsit fésülgetni a zöld szövegrészt, hogy még egyértelműbb legyen, de hozzá kell tenni, hogy ezek az idei változtatások eléggé megbonyolították a dolgokat. Igyekeztem a legegyszerűbben fogalmazni, ennél egyértelműbben nem tudok sajna.

De természetesen minden felmerülő kérdés, kérés kapcsán állok rendelkezésre itt is, vagy az office@zakopaneinfo.hu email címen is.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: egyéni látogatás 2015.ápr.   Zgłoś błąd do skasowania
~Lilla
15:12 Sze, 11 Márc 2015
Köszi Marciaz infót. Újra elolvasom akkor a zölddel szedett részt:)
Láttam a korábbi hozzászólásokban, hogy vki kérdezte, nem megy-e csoport egy bizonyos időpontban. Esetleg nincs olyan csoport, amelyik április 6án menne és be lehetne hozzájuk csatlakozni?
Köszi.
Lilla
[ Válasz ]
                        
Re: egyéni látogatás 2015.ápr.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:19 Sze, 11 Márc 2015
Kedves Lilla!

Köszönöm a választ. A feketével szedett részek is fontosan természetesen, de azok nem változtak. A zölddel szedett részek inkább technikai jellegű változások, de elég sok nyűg van velük. Egy szó, mint száz, a látogatás nem lett egyszerűbb idén... Ezért is köszi az alapos olvasás.

Jelen rendszerben a csoportoknak is úgy kell foglalni, hogy megadják a létszámukat, és azon nem módosítanak. Így aztán nem tudnak csatlakozókat fogadni (sajna) rajtuk kívül álló okok miatt, és persze a rendszer hibájából.
Éppen ezért mi sem tudunk 2015-ben olyan csoportokat meghirdetni, amelyekre összegyűlik a nép (eddig több ilyen is volt évente), mert előre meg kell adnunk a létszámot, kifizetni a vezetést, és vagy jön elég ember, vagy nem. Idén ezt eddig csak a hoki vb idejére mertük vállalni, és elég esélyes, hogy ez az idei első és utolsó ilyen alkalom sajna.

És ha ez nem volna elég, még nincs is csoportunk április 6-ra, így sajna biztosan nem tudjuk megvalósítani a csatlakoztatást. :(
Marci
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Endrea-András 10:07 Va, 29 Márc 2015 Kedves Marci! Köszönöm a segítséget az egy hónappal ezelőtti csoport krakkói útján. MINDEN OKÉ VOLT, Auschwitzban 31 fő ment be de úgy oldották meg ,hogy ő nem kapott fejhallgatót,de mi azt hittük hogy be sem engedik! Kellemes munkát vagy pihenést! Üdv: Endre András
[ Válasz ]
csoportos utazás   Zgłoś błąd do skasowania
~erika 16:14 Csü, 02 Ápr 2015 Sziasztok!április 29-30-án leszünk Lengyelországban.tanulmányi kirándulás egy busznyi diákkal.kb.45 fő.milyen lehetőségeink vannak bejutni a táborba?kösz a választ
[ Válasz ]
        
Re: csoportos utazás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:20 Csü, 02 Ápr 2015
Kedves Erika!

Mivel 10 főnél többen vagytok, ezért pont az ebben a pontban leírtak érvényesek rátok.
Természetesen a cikken túl felmerülő minden kérdés, kérés kapcsán örömmel állok rendelkezésetekre az office@zakopaneinfo.hu címen.
Marci
[ Válasz ]
                
4 fős csoport   Zgłoś błąd do skasowania
torokera
10:17 Va, 26 Ápr 2015
Sziasztok!

Május 2-án, szombaton szeretnénk látogatást tenni a táborba. Előre láthatóan van e esetleg magyar csoport akikhez csatlakozhatnánk? Ill. ha nincs, megoldható-e magyar idegenvezetés, így hogy a 2 hetes előjegyzésbe sanszos hogy nem férünk bele? A segítséget nagyon köszönöm előre is.
[ Válasz ]
                        
Re: 4 fős csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:59 Hé, 27 Ápr 2015
Kedves torokera!

Sajnos idén Auschwitzban a csatlakozást eléggé szabotálja maga a múzeum azzal, hogy a foglalásokat előre, konkrét létszámra kell tenni, és nem lehet rajta módosítani.
Nagyon nagy szerencsével helyben lehet találni egy-egy magyar csoportot, de hogy még csatlakozni is tudjatok hozzájuk, az a fentiek miatt elég nehézkes...

Magyar idegenvezető sajnos pedig már jó 2 hónapja nincs szabadon, így magatoknak foglalni magyar vezetést szerintem egyenlő a lehetetlennel.

Marci
[ Válasz ]
                                
Re: 4 fős csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~torokera 08:07 Hé, 27 Ápr 2015 Kedves Marci!

Nagyon köszönöm a választ. Számoltam ezzel... de egy próbát mindenképp megért.
Szép napot! :)
[ Válasz ]
Júniusban   Zgłoś błąd do skasowania
~Horváthék 10:21 Szo, 23 Máj 2015 Sziasztok!

Június 10 és 20 között mennénk 1 hétköznapon. Igazodnánk a lehetőségekhez, amennyiben lenne ez idő alatt olyan csoport, akikhez négyen becsatlakozhatnánk!
Ha ez nem megoldható, akkor minket minden megoldás érdekel, mellyel magyar idegenvezetést kaphatunk.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv. Jani
[ Válasz ]
        
Re: Júniusban   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:19 Szo, 23 Máj 2015
Kedves Jani!

Kérlek küldj egy emailt az office@zakopaneinfo.hu címre.
Marci
[ Válasz ]
Idegenvezetőt/csoportot keresünk   Zgłoś błąd do skasowania
~N.Zsolt
09:37 Ke, 11 Aug 2015
Sziasztok,
Augusztus 21 vagy 22.-én szeretnénk ellátogatni ide ketten, van csoport esetleg amihez csatlakozhatnánk, vagy ötletetek, hogyan tudnánk megoldani? Más nyelvü idegenvezető csoporthoz nem szeretnénk csatlakozni..
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetőt/csoportot keresünk   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:40 Ke, 11 Aug 2015
Sajnos nekünk nincs csatlakozható csoportunk, csak az, ahol már csak egy hely van... Más auschwitzi foglalásokra pedig nincs rálátásunk sajna...
Marci
[ Válasz ]
Èrdeklődnèk   Zgłoś błąd do skasowania
~Csongor
11:45 Va, 13 Szept 2015
Sziasztok! Kèrdèsem az lenne, idegenvezetőt 2 főre ki lehet bèrelni?
[ Válasz ]
        
Re: Èrdeklődnèk   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:25 Va, 13 Szept 2015
Igen
[ Válasz ]
Október 10   Zgłoś błąd do skasowania
~thomeee
15:44 Szo, 19 Szept 2015
Sziasztok,

Október 10-én szeretnénk meglátogatni (4 fő) a tábort. Van lehetőség erre az időpontra magyar idegenvezetőt bérelni? Ha igen, akkor mi lenne a teendő?
[ Válasz ]
        
Re: Október 10   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:25 Va, 20 Szept 2015
Kedves thomeee!

Elvben igen. Gyakorlatban csak akkor, ha van még szabadon magyar nyelvű idegenvezető. Ezt az információt viszont a múzeum nem adja ki előzetesen, csak konkrét foglalási igényre.
Részletesebben keress minket az office@zakopaneinfo.hu címen.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitz látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabriella 09:55 Pé, 09 Okt 2015 Kedves Marci,
Minden eddigi ténykedésedet \"tanítani\" kellene! Nagyon köszönöm az egyetem és hallgatóim nevében is, ahogyan ezt intézted. A beszámolómban mindenképpen hivatkozni fogok Rád!

A facebookon és minden más saját körömben ajánlani foglak!!

Ha személyesen nem is tudjuk jelenleg megköszönni, de nagy köszönet munkádért, munkátokért!!

üdvözlett el

Gabriella
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vivien
12:43 Sze, 28 Okt 2015
Sziasztok!!

Segítséget szeretnék... kb 10-en mennénk december 2 vagy 3-án.. magyar idegenvezetést szeretnénk kérni. Lehetséges ez?

Köszönöm a választ!
Vivien
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:15 Sze, 28 Okt 2015
Kedves Vivien!

Szerintem igen, bár minden attól függ, hogy lelünk-e szabadon magyaros idegenvezetőt. A többit, kérem, hogy emailben rendezzük. (office@zakopaneinfo.hu)
Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vivien
13:30 Sze, 28 Okt 2015
Kedves Marci!

Írok e-mailt. egy kérdésem lenne, hogy ha nincs magyar idegenvezető akkor betudunk menni anélkül is? mennyi időt tölthetünk bent?
Vivien
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:39 Sze, 28 Okt 2015
Be tudtok menni! Elvben az idegenvezető nélküli látogatás esetében csak a nyitva tartás szab időkeretet.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Vivien 13:58 Sze, 28 Okt 2015 köszönöm a segítséget!
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
bodzika15
20:29 Ke, 03 Nov 2015
Kedve Gabi! November 13-án szeretnénk az osztályommal Auschwitzba menni.12 órára kellene időpont 2 csoport számára magyar idegenvezetéssel.
38 diák és 5 felnőtt.Köszönöm a segítséget.
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:21 Sze, 04 Nov 2015
Kedves bodzika15!

Mivel emailt is írtál, ezért ott válaszolunk.
Marci
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~kitty1987 12:47 Ke, 19 Jan 2016 Sziasztok Szeretnék idegen vezetőt kérni 2016.05.14.-re Auschwitziba. Nem tudom ,h működik a dolog! Előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~kitty1987
12:49 Ke, 19 Jan 2016
Leírtam az email címemet is
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:49 Ke, 19 Jan 2016
Kedves kity1987!

Kérlek írj emailt ez ügyben: office@zakopaneinfo.hu

Kös zönöm előre is.
Marci
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás 09:41 Hé, 25 Jan 2016 Kedves Marci,

mind a négyünk nevében szeretném mégegyszer megköszönni neked a szervezést. Minden rendben zajlott, az idegenvezető kedves, segítőkész volt, minden úgy történt ahogy leírtad. Maradandó élményt nyújtott a tábor és a múzeum.

Köszönettel:
Ta más
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Újf 12:49 Ke, 21 Jún 2016 Sziasztok!

2016. július 22 - július 24ig utazunk Lengyelországba (kb 30 fő), és július 23-án szerettünk volna ellátogatni Auschwitzba, de úgy látjuk, hogy ebben az időszakban nem látogatható. Az lenne a kérdésünk, hogy esetleg valami módon nem e lehet mégis ellátogatnunk Auschwitzba?

Pásztorné
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:56 Ke, 21 Jún 2016
Kedves Pásztorné!

A múzeum által nemrég kiadott közlemény szerint július 20-29 és augusztus 1-3 között a múzeum nem látogatható, csak a Katolikus Ifjúsági találkozóm (meg annak elő- és utótalálkozóin) résztvevők részére. Ha Te nem erre utaztok, akkor attól tartok, hogy sansztalan lesz a dolog ebben az időszakban.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Újf 13:15 Ke, 21 Jún 2016 Szia!

Köszönöm a válaszod!
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~evabagi
15:48 Pé, 12 Aug 2016
Kedves Marci!

Mi 2016.aug.18-án tudnánk/szeretnénk Auschwitzba elmenni és megnézni.Hogyan lehetséges a látogatás mert mi csak 4-5-en mennénk.Ott tudunk bejelentkezni?
Köszönöm a választ előre is!
Üdvözlettel:Tóthné Éva
[ Válasz ]
                        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:50 Pé, 12 Aug 2016
Kedves Éva!

Jelen cikkben a harmadik bekezdésben találod a linket az egyéni látogatáshoz. Olvasd át kérlek jó alaposan. Bejelentkezni előre kell Auschwitz weboldalán, a cikkben van ehhez is leírás.
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~evabagi
22:23 Pé, 12 Aug 2016
Kedves Marci!
Köszönöm,átolvasta m alaposabban időközben és megtaláltam mindent,amit kerestem.
Éva
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Ági 12:11 Szo, 13 Aug 2016 Sziasztok!
Mi a héten (08.10) voltunk Auschwitzben.
A főbejárattól balra van egy jegyárusító \"lakókocsi\", ott kell megvenni a jegyet, ha be akar menni valaki. Mi kb. 1-1,5 órát sorakoztunk, 10 után jutottunk a pénztárhoz ahol már csak csoporthoz tudtunk csatlakozni. Érdemes korán, nyitásra odamenni hogy időben bejusson az ember. Rengeteg a látogató.
A könyvesboltban 5zl-ért lehet tájékoztató füzetet venni magyar nyelven. Az idegenvezető lényegében ugyan azt mondja el mint ami le van írva. Kb. 1-1,5 óra a túra ha csoporthoz csatlakozik valaki.
Üdv.: Ági
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
15:15 Szo, 13 Aug 2016
Kedves Ági!

Köszönjük tapasztalataid megosztását. Célszerű előre online regisztrálni/jegyet venni, ez esetben nem kell sorban állni, főleg azért, mert csak akkor nyit ki ez a lakókocsis regisztrációs rész, ha online nem keltek el a jegyek.
A kis füzetet mi is ajánljuk annak, aki szeretne pár gondolatot, alap útmutatót kapni a látogatáshoz.
Viszont mindenki tanulságára írom, hogy nagyon rossz idegenvezetőtök lehetett, mert egy normál vezető sokkal többet mond el, mint a füzet, és a legrövidebb idegenvezetés is minimum 2-2,5 óra Auschwitzban, és még jó 30-40 perc Birkenauban.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsosz
20:47 Sze, 24 Aug 2016
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy november 02-05.-ig leszünk Zakopanéban és Auswitzba is szeretnénk ellátogatni amihez szeretnénk idegenvezetőt 5felnőtt és két gyermek részéretudnátok ebben segíteni?köszönöm Czingráberné Peredi Zsuzsanna
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:50 Sze, 24 Aug 2016
Kedves Zsuzsanna!

Bízom benne, hogy tudunk segíteni. Minden mást emailben: office@zakopaneinfo.hu
Marci
[ Válasz ]
Fotózás   Zgłoś błąd do skasowania
~Klárik Loránd
21:59 Szo, 04 Feb 2017
Az lenne a kérdésem, hogy a tábor területén a fotózás, minden részén megengedett, vagy van ahol nem lehet? S a másik hogy fotózásért fizetni kell e?
[ Válasz ]
        
Re: Fotózás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
07:34 Va, 05 Feb 2017
Nem kell fizetni a fotózásért, videózásért, de nem az egész tábor területén megengedett. Nagyon sok helyen lehet, ahol nem, ott erre tábla, idegenvezető figyelmeztet.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Fotózás   Zgłoś błąd do skasowania
~Blani
00:25 Hé, 20 Feb 2017
Hello Marci!
Érdeklődnék,ha 2017.április.30.-án szeretnénk 4-en meglátogatni a tábort..Akkor tudunk-e valakikhez csatlakozni magyar idegenvezetésben??
Meg nincs-e valami telefonszám ahol tudok beszélni valakivel?? Jó lenne!! Előre köszi!
[ Válasz ]
                        
Re: Fotózás   Zgłoś błąd do skasowania
~Blani
00:29 Hé, 20 Feb 2017
Sorry !!! Márton! :)
[ Válasz ]
                                
Re: Fotózás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
07:36 Hé, 20 Feb 2017
Jó a Marci!

Nekünk nincs csoportunk áprilisban, és sajnos nem is lesz, mert már minden napra ebben az időszakban elkeltek a magyar idegenvezetők.

Emailben elérsz minket: office@zakopaneinfo.hu
Marci
[ Válasz ]
Idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
karli
12:51 Szo, 24 Jún 2017
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy július 15-21-ig van-e szabad magyar idegenvezető? Köszi Karli!
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:53 Szo, 24 Jún 2017
Szia!

Írj mailt legalább annyi kiegészítéssel, hogy hány főre kéne...
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
karli
17:26 Szo, 24 Jún 2017
Még egy kérdés: kutyát be lehet oda vinni?
[ Válasz ]
                        
Re: Idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:40 Szo, 24 Jún 2017
Persze, ha vakvezető. Amúgy nem.
Marci
[ Válasz ]
Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~knotzildi
21:30 Ke, 27 Jún 2017
Szeretném megkérdezni, hogy a július 2-7 napok valamelyikén tudunk-e még egy 12 fős társasággal magyar nyelvű idegenvezetéssel időpontot foglalni Auschwitzbe illetve Birkenauba.
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:40 Ke, 27 Jún 2017
Küldtem emailt.
Marci
[ Válasz ]
kérés   Zgłoś błąd do skasowania
~bognaribolya
09:33 Pé, 07 Júl 2017
Jó napot!
Augusztus 18-19.-én mennénk Auschwitzba, a kérdésem az lenne hogy lenne e akkorra magyar idegenezető? 10 fő alatti létszámra.
Üdvözlettel
B.Ibolya
[ Válasz ]
        
Re: kérés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
09:50 Pé, 07 Júl 2017
Kedves Ibolya!

Nem tudjuk sajnos megmondani. Ki tudjuk deríteni, de ilyen igényt kérem, hogy emailben jelezz. címünk: office@zakopaneinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~bognaribolya 15:57 Csü, 17 Aug 2017 Kedves Marci!
Köszönjük szépen a sok segítséget, megjártuk Auschwitzot és minden rendben volt!
Üdvözlettel,
Ibolya
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CGPéter 14:41 Hé, 25 Szept 2017 Szia,
kaphatnék egy telefonos elérhetőséget hozzátok? 4 fővel szeretnék október 19én magyar idegenvezetést kérni vagy egy meglévő csoporthoz csatlakozni. Lehetséges lenne?
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:47 Hé, 25 Szept 2017
Szia!

Meglévő csoportunkhoz nem tudtok csatlakozni, mert nincs erre a napra. Ha lenne, hirdetnénk. A magyar idegenvezető kérésre van sansz. Az nem komment és nem telefon téma.
Írj emailt: office@zakopaneinfo.hu

Kös zönjük.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Varga Béláné
20:00 Szo, 07 Okt 2017
Kedves Márton! Október 21-én szombaton érkeznénk Ausohwitzi látogatásra családdal. Szeretnénk belépőt vásárolni idegenvezetővel hogyan lehet ezt Mo-ról Egerből intézni. Még esetleg ha tudnál segiteni autópálya matrica ügyben ugy látom Zólyom és Beszetercebánya között kell vásárolni. Köszönöm előre is a választ: Varga és Kis család = 8 fő Üdv: Vargáné
[ Válasz ]
                        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:16 Va, 08 Okt 2017
Kedves Vargáné!

Idegenvezetőt szerezni az interneten kereszttül tudsz. Jelen cikk, amihez hozászólásodat írtad, csoportoknak szól. Ha a ZakopaneInfon a PROGRAMOK főmenüt választod, ott a KULTÚRÁLIS PROGRAMOK almenüben leled Auschwitz leírását. Azt, hogy milyen nyelveken indulnak csoportok, az árakat stb. Az internetes regisztrációhoz és vásárláshoz is lelsz információt a cikkben.
Így magyar idegenvezetőt nem lehet szerezni. Azt csak csoportoknak adnak. Elvben 8 fő is lehetne csoport, de sajnos a kis számú (2 fő) helyi magyar idegenvezető a hosszú hétvégére már hónapokkal ezelőtt le lett foglalva, ezért már erre sansz sincs...

Szlovákiában sok helyen kell, hogy legyen autópálya matrica a kocsin. Amennyiben Eger felől Zólyomba mentek, és onnan az E77-es úton mentek északnak, akkor valóban csak a megjelölt helyen szükséges. Elég rövid szakasz, így a régi főúton díjmentesen, és komolyabb időveszteség nélkül ki lehetkerülni.
Amúgy szinte minden szlovákiai benzinkúton lehet venni matricát.
Marci
[ Válasz ]
                        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Nemes Kata 10:02 Hé, 16 Okt 2017 Mi is ezen a hétvégén szombaton mennénk 4 fővel, lehet együtt kellene egy csoportot alkotni magyar idegenvezetővel! :) Kata
[ Válasz ]
Látogatás magyar idegenvezetővel   Zgłoś błąd do skasowania
~Andrea
20:46 Sze, 04 Okt 2017
Sziasztok,
November 25-én fogjuk meglátogatni a tábort, érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség 4 főre magyar idegenvezetőt kérni és ha igen azt pontosan milyen módon tudjuk megrendelni? Erről szeretnék bővebb infót. Nekünk az is megfelelne, ha más csoporthoz hozzá tennének minket.Köszönöm szépen előre is a választ: Andrea
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás magyar idegenvezetővel   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:01 Csü, 05 Okt 2017
Kedves Andrea!

Van lehetőség. Részletek a cikkben, amihez hozzászóltál. Foglalás kapcsán nyugodtan írj nekünk emailt.
Nekünk november 25-én nincs csatlakozható csoportunk, így a csatlakozásban nem tudunk segítni.
Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés!   Zgłoś błąd do skasowania
~Nemes Kata 09:53 Hé, 16 Okt 2017 Sziasztok! Ezen a hétvégén szombaton szeretnénk meglátogat az Auschwitzi múzeumot, 4 fő lenne, de szeretnénk kérni mindenképpen magyar idegenvezetést! meg lehet így neten keresztül oldani, hogy biztos legyen mire megyünk? Természetesen előre ki is fizetnénk! Megadom az emailcímem, amire választ várok! nemesmagyarkata78@gmail.com Válaszotokat nagyon köszönöm! Kata
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés!   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:06 Hé, 16 Okt 2017
Kedves Kata!

Röviden: NEM.

Hosszabban. Auschwitzban van magyar idegenvezetés, de a magyar vezetők csak csoportok számára elérhetők. Persze 4 ember is lehetne csoport, de az októberi hosszú hétvégére a kis számú (2 fő) magyar idegenvezetői gárda már hónapokkal ezelőtt be lett foglalva.

Marci
[ Válasz ]
auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~anzso
20:57 Sze, 25 Okt 2017
november 2-án 3-an szeretnénk megnézni a tábort. Az általatok ajánlott foglalási oldalon reggel 7.30-ra van hely. Mi történik, ha lekésnénk az időpontot? Beengednek később?
Esetleg tudtok ajánlani vezetett csoportot ahová csatlakozhatnánk?
[ Válasz ]
        
Re: auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:37 Sze, 25 Okt 2017
A késik, az kimaradhat. Gondolom függ ez a késés mértékétől, de Auschwitz múzeum nem toleráns ez ügyben. Csak mint ha vonat- vagy színházjegyed lenne.

Nekünk nincs olyan csoportunk, amihez csatlakozhatnátok, így maximum azokat tudom ajánlani, amelyek a foglalási oldalon elérhetőek. (Már ha van még belőlük.)
Marci
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~dorinabakos
09:08 Hé, 13 Nov 2017
Sziasztok! Kérhetnék segítséget? Én anyukàmnak szeretném ezt a látogatást adni karácsonyra. Nem szeretnénk télen menni, de márciusba már igen. 4en vagy 5en lennénk és szeretnék magyar idegenvezetőt kérni. Szivesen csatlakozunk akár egy magyar csoporthoz is. Mi ilyenkor a teendő? Mennyi pénzt számoljak belépőnek és idegenvezetővel egyaránt? Tud valaki segiteni!?? Koszonom szepen.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:18 Hé, 13 Nov 2017
Hát, ha elolvastad volna a cikket, akkor láthatnád, hogy csoportos látogatásra nincs belépőjegy, szóval arra nem kell semmit sem számolni. Csak az idegenvezetésre, foglalásra.

Ha szeretnél foglalni, akkor írj nekünk, az office@zakopaneinfo.hu címre, és igyekszünk segíteni.

Marci
[ Válasz ]
Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ildiko 18:17 Ke, 17 Ápr 2018 Sziasztok! Április 30.-án, vagy május 1.-én mennénk 3-an egyénileg idegenvezető nélkül Auschwitzba. Láttam, hogy 8-10 között illetve 15-17 óra között nem szükséges idegenvezető, mi alapvetően anélkül szeretnénk menni, mert a család nem beszél jól angolul. Van erre lehetőség? Foglalni egyáltalán nem lehet, ez azt jelenti, hogy a szabad órákban sem fognak beengedni?
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
05:22 Sze, 18 Ápr 2018
Kedves Ildikó!

10 és 15 között egyéni látogatókat a múzeum ingyenese, idegenvezető nélkül nem enged be a területére, csak akkor, amikor Te is írod.

Ha a neten elfogynak a jegyek, akkor hivatalosan már helyben sem lehet regisztrálni. Hivatalosan... A tapasztalat az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárás előtt kb egy órával mentek, akkor van sansz még ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra. Ez sem mindig jön be, szóval nem 100%, de ha már ott vagytok, akkor egy próbát megérhet.

Ha a fenti dolog nem jön össze, akkor nézzétek meg Birkenaut. Csak 3 km Auschwitz múzeumtól, és még ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül látogatható egész nap nyitva tartási időben.
[ Válasz ]
segítség   Zgłoś błąd do skasowania
~kisparis
14:52 Ke, 24 Ápr 2018
Sziasztok!
Sajnos nem foglaltam 28-ára jegyet 4főnek és már nem is tudok. Valaki esetleg járt már úgy, hogy nem volt ingyenes belépő regisztrációja és bejutott? Az a baj, hogy a szállást sem tudom már lemondani :( Esetleg ha valakinek lenne felesleges jegye 4 db azt is szívesen megvásárolnám 2018.04.28 belépésre.
Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: segítség   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:03 Ke, 24 Ápr 2018
Szia

Ha a neten elfogynak a jegyek, akkor hivatalosan már helyben sem lehet regisztrálni. Hivatalosan... A tapasztalat az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárás előtt kb egy órával mentek, akkor van sansz még ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra. Ez sem mindig jön be, szóval nem 100%, de ha már ott vagytok, akkor egy próbát megérhet.

Ha a fenti dolog nem jön össze, akkor nézzétek meg Birkenaut. Csak 3 km Auschwitz múzeumtól, és még ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül látogatható egész nap nyitva tartási időben.

Marci
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
Grützmachet
18:00 Csü, 07 Jún 2018
2018 szeptember 22 vagy 23 vagy esetleg 24-re szeretnék magyar nyelvű idegenvezetést 5 főre. Ezen felül, ha lehet, transfert a szállodából és vissza.
Már hetek óta próbálkozom különböző honlapokon, sajnos minden eredmény nélkül . Kérem segítségüket, több rokonom pusztult el ott, többek között a nagyszüleim is. Előre is köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:13 Csü, 07 Jún 2018
Írj emailt a témában nekünk. Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Kös zönöm előre is.
[ Válasz ]
Auschwitz-Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
haemangioma
13:32 Va, 17 Jún 2018
T.Cím!
Augusztus 3-ra szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetést Auschwitz-i és Wieliczkai látogatáshoz belépőt foglalni.
Mit kell tennünk?

Üdv:Láng Judit
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz-Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:35 Va, 17 Jún 2018
Kedves Judit!

Írj emailt a témában nekünk. Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Kös zönöm előre is.
Marci
[ Válasz ]
Auswitz magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~MMárta
17:06 Pé, 22 Jún 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Családommal 2018 július 23-27 ig leszünk Zakopaneban.
Ezen a héten kedden, szerdán, vagy csütörtökön szeretnénk ellátogatni az Auswitz-i táborba. Szeretnénk egy magyar idegenvezetőt. Melyik napot ajánlod? Esetleg tudsz segíteni a foglalásban is?

Köszönöm szépen a választ.
[ Válasz ]
        
Re: Auswitz magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:54 Szo, 23 Jún 2018
Kedves MMárta!

Bízom benne, hogy tudunk segíteni. Alapvetően azt a napot kéne belőni, amelyikre van még szabad magyar idegenvezető. Hogy ez melyik, azt ki kell derítenünk.

Minden továbbihoz emailezzünk.
Marci
[ Válasz ]
csoportos túra   Zgłoś błąd do skasowania
~harbarbi
10:01 Sze, 18 Júl 2018
Sziasztok!

Szeptember 14-15-én szeretnénk 25 fővel menni. Magyar idegenvezető kéne.
Tudtok ebben segíteni?

Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!
Üdv,
Barbi
[ Válasz ]
        
Re: csoportos túra   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:11 Sze, 18 Júl 2018
Kedves Barbi!

Ha még van szabadon (magyaros) idegenvezető, akkor tudunk segíteni. Minden továbbit emailben. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Robi
23:00 Szo, 28 Júl 2018
Sziasztok! Előreláthatólag szeptember 22. szombaton szeretnénk menni megnézni a tábort. 4-en vagy 5-en megyünk és szeretnék magyar nyelvű idegenvezetést. Van-e rá lehetőség? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv: Robi
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:29 Va, 29 Júl 2018
Kedves Robi!

Ha még van szabadon (magyaros) idegenvezető, akkor van rá lehetőség és tudunk segíteni. Minden továbbit emailben. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Helén
09:23 Va, 26 Aug 2018
Sziasztok,

Augusztus 30 -án (jövő csütörtökön) délután be tudunk még magyar idegenvezetős csoporthoz csatlakozni? Ketten lennénk, valamikor kora délután érkeznénk, a csoport indulásához igazítva.

Köszönjük a visszajelzéseteket!

Üdv.H elén&Gergő
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:30 Va, 26 Aug 2018
Kedves Helén és Gergő!

Sajnos nekünk a megadott napon nincs csatlakozható csoportunk. (Ha lenne, hirdetnénk.)
Marci
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szabolcs
23:51 Szo, 01 Szept 2018
Sziasztok!
Nagyon úgy tűnik, hogy már csak idegen nyelvű csoporthoz tudunk csatlakozni, ha be szeretnénk jutni. Nem tudunk annyira németül sajnos, hogy megértsük a vezetést. Ha elszakadunk a csoporttól, akkor abból lehet probléma?

üdv,
Szabolcs
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:20 Va, 02 Szept 2018
Kedves Szabolcs!

Hivatalosan a csoporttal kell közlekednek, ha arra foglaltál. Ha leszakadsz, akkor nem velük közösen adod le a fülhallgatót, stb, ami macerás lehet.
Ettől függetlenül már találkoztam a múzeum területén leszakadókkal, szóval van aki csinálja. Talán lesz itt hozzászóló, aki személyes élményeket meg tud osztani.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szabolcs
14:18 Hé, 03 Szept 2018
Köszönöm. Hasonlóan gondoltam én is. Mivel nem láttam más megoldást, ha mindenképp meg akarjuk nézni, akkor talán ez a járhatónak. Esetleg fel sem vesszük a fülhallgatót, akkor nem lesz azzal sem gond.
[ Válasz ]
Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Kocsis Benjamin 17:04 Ke, 18 Szept 2018 Sziasztok!
Szeptember 26.i napon szeretnénk egy 20 fős csoporttal bemenni a táborba magyar idegenvezetővel!
Légyszíve s jelezzétek vissza ha van rá lehetőség, hogy ezen a napon bemenjünk!

Előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:28 Sze, 19 Szept 2018
Szia!

Egyeztettünk a múzeummal, erre a napra már nincs sajnos szabad magyaros idegenvezető.
[ Válasz ]
idegenvezetés2   Zgłoś błąd do skasowania
~Füstös Klára
15:16 Pé, 21 Szept 2018
Sziasztok!

Sziasztok! Szükségem lenne magyar idegenvezetésre Auschwitzba október 27 vagy 28-ra ( 30 fő). A másik nap krakkóba is jól jönne az idegenvezetés ha lehet :) Köszönettel Klára
[ Válasz ]
        
Re: idegenvezetés2   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:14 Szo, 22 Szept 2018
Kedves Klára!

Kérjük, hogy ez ügyben írj nekünk emailt. Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Így előzetesen Auschwitzre nagyon kicsi esélyt látok, de megpróbáljuk, amit lehet. Várjuk leveled, üdv:
Marci
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsu
21:57 Ke, 25 Szept 2018
Sziasztok!
Október 20 vagy 21-én szeretnénk 4fővel csatlakozni magyar csoporthoz, ahol magyar idegenvezető lenne segítségünkre, hogy ha lehetséges.
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:24 Sze, 26 Szept 2018
Kedves Zsu!

Nekünk nincs csatlakozható csoportunk ebben az időpontban. Ha lenne, hirdetnénk.
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~m1976 20:23 Va, 09 Dec 2018 Sziasztok!
12.26-12.30-ig mennénk mi is a tábort megnézni.Érteklődnék hogy lessz e magyar idegenvezető?
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:33 Hé, 10 Dec 2018
Szia!

Magyar idegenvezető három is van a táborban, így szinte minden nap van bent valaki. A kérdés az, hogy foglaltak-e már. (Amennyire legutóbb érdeklődtünk csoportoknak, igen.)
Mi ebben az időszakban nem szervezünk csatlakozható idegenvezetést.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~m1976 18:53 Hé, 10 Dec 2018 Köszönöm a válaszod!
[ Válasz ]
látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~taniko 15:29 Pé, 01 Feb 2019 Április 3-án vagy 4-én mennénk Auschwitzbe, esetleg van akkor magyar nyelvű idegenvezető? 4 főről lenne szó.
[ Válasz ]
        
Re: látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:49 Pé, 01 Feb 2019
Ha van egy kis szerencsétek, akkor van.
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~gyuszinger
13:35 Szo, 02 Feb 2019
2019.03.16-án szeretnénk a táborba menni (4fő) tudnál segiteni idegenvezetésben, magyarul?
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:37 Szo, 02 Feb 2019
Elvben igen, a gyakorlatban kicsit félek, hogy nincs már magyar vezető erre az időszakra szabadon. Kérlek, írj egy mailt, és egyeztetünk lehet-e valamit tenni.
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~gyuszinger
13:51 Szo, 02 Feb 2019
üdv

Irtam
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szjutka
11:40 Csü, 07 Feb 2019
Érdeklődnék --- 2019. április 4 (vagy körülötte lévő napokra) MAGYAR (esetleg 3 fő!) idegenvezető foglalható-e?
[ Válasz ]
                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szjutka
11:43 Csü, 07 Feb 2019
az idegenvezetők száma (csoportlétszám alapján) : 2 fő lenne, elnézést elütöttem az előbb....
[ Válasz ]
                                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:45 Csü, 07 Feb 2019
Kedves Jutka!

Kommented még így javítással sem átlátható. Kérjük írj emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, amiben a létszámotokat és a nektek megfelelő napokat megjelölöd.
Köszönjük!
[ Válasz ]
                                        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szjutka
12:11 Csü, 07 Feb 2019
oké írok és köszönöm a gyors reagálást!
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~gyuszinger
13:47 Hé, 11 Feb 2019
Kedves Marci,Johanna és Gabi!

Itt is szeretném megköszönni a segítségeteket, profik vagytok!

Mindenkinek ajánlom őket, mindent lezsíroztak nekünk, úgy ahogy azt megígérték.

Jegyek már a zsebben! :)

Gyuszi
[ Válasz ]
Auswitzi idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Raska Norbi
20:49 Ke, 12 Feb 2019
Kedves Marcell!
Érdeklődni szeretnék, hogy 2019.04.18-án lehetne e magyar nyelvű idegenvezetést kérni? Mindkét tábort szeretnénk megnézni. Négy fős család lennénk. A foglalásban és a jegyvásárlásban is szeretnék segítséget kérni. Köszönettel! Raska Norbert
[ Válasz ]
        
Re: Auswitzi idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:53 Ke, 12 Feb 2019
Kedves Norbert!

Bár Marcell nincs köztünk, de gondolom, hogy ettől még nekünk címezted a hozzászólást. Kérjük, hogy emailt írj az ügyben.

Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Marci
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Ó. Gábor
15:00 Szo, 23 Feb 2019
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni! Hogyan tudok regisztrálni 16 fős csoportot Magyar idegenvezetéssel konkrét időpontra ?
Ha regisztrálok hova kell utalnom ?

Előre is köszönöm a választ ! :)
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
15:17 Szo, 23 Feb 2019
Kedves Ó. Gábor!

Csoportos foglalást az visit.auschwitz.org honlapon tudsz tenni, ez esetben küldenek egy fizetős linket. Vagy elküldheted nekünk mailben az office@zakopaneinfo.hu címere.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
                
Re: Köszönöm   Zgłoś błąd do skasowania
~Ó. Gábor
15:28 Szo, 23 Feb 2019
Köszönöm a gyors választ!

Neked is további szép napot !! :)
[ Válasz ]
\"elvesztem\"   Zgłoś błąd do skasowania
~Csilla 14:11 Sze, 06 Márc 2019 Sziasztok.
Szeretnék kis segítséget kérni.
2019-04-08-ra tervezünk párommal, hogy meglátogatnánk Auschwitz-et. Ellenben nem tudom, hogyan tudok esetleg magyar idegenvezetős csoporthoz csatlakozni, vagy hol találunk ott ilyet? Szeretnénk ilyenben részt venni. A választ előre is köszönöm
Csilla
[ Válasz ]
        
Re: \\   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton (redaktor)
15:37 Sze, 06 Márc 2019
Kedves Csilla!

Köszönjük hozzászólásodat. Sajnos nincs magyar idegenvezetés egyéni vendégeknek csatlakozós módon Auschwitzban, mert a kis számú magyar idegenvezető miatt a múzeum nem indít ilyet.
Mi, igények szerint, szervezünk ilyet. Ezek meghirdetései folyamatosan elérhetőek weboldalunkon, az aktualitások között.

Ha magatoknak szeretnétek csoportot foglalni, akkor pedig kérem, hogy emailben keressetek minket. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Csmarton   Zgłoś błąd do skasowania
~Norbert
12:01 Ke, 12 Márc 2019
Jó Napot
Csmarton elérhetősége kellene magyar nyelvű idegenvezetés
[ Válasz ]
        
Re: Csmarton   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
12:24 Ke, 12 Márc 2019
Kedves Norbert!

Az office@zakopaneinfo.hu cjmen tudsz elérni minket.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika
13:21 Sze, 13 Márc 2019
Sziasztok!
Június 9-én szeretnénk menni Auschwitzbe. Szeretnénk megkérdezni hogy lehet e még ekkorra magyar idegenvezetőt kérni? 5 felnőtt és 1 diák menne.
Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:23 Sze, 13 Márc 2019
Kedves Erika!

Ha van szabadon, akkor lehet. Részletek emailben. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kemény Ildi
10:55 Sze, 10 Ápr 2019
KEdves Marci! 2019. május 11-13 között leszünk Krakkóban a családdal. Van még lehetőség h ebben a 3 napban valamikor magyar idegenvezetővel megnézzük a tábort? Köszönöm Ildi
[ Válasz ]
        
Re: magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:58 Sze, 10 Ápr 2019
Kedves Ildi!

Nekünk speciel még május 11-re és 12-re is van csatlakozható csoportunk. Tudnivalók a ZakopaneInfo főoldalán lévő cikkünkben.
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Vanda
15:50 Szo, 04 Máj 2019
Sziasztok! A párommal szeretnénk ellatogatni Auschwitzba, július 22-én, magyar idegenvezetővel vagy nélküle de sehol nem találok megfelelő regisztrációs oldalt ahol ezt le tudnám foglalni. Tudna segíteni valaki?
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:29 Va, 05 Máj 2019
Elvben mi tudunk segíteni. Írj az office@zakopaneinfo.hu címre, kérlek.
[ Válasz ]
Csoportos Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Bence György
20:28 Va, 12 Máj 2019
Sziasztok
Auswitz-Birkenaui táborba szeretnénk idegenvezetést június 9 Vasárnapra előreláthatólag 20 fő részére. Segítségeteket előre is köszönjük.
[ Válasz ]
        
Re: Csoportos Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
22:12 Va, 12 Máj 2019
Kedves György!

Kérjük, hogy ezügyben emailt írj nekünk. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
                
Re: Csoportos Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Bence György
21:36 Pé, 17 Máj 2019
Először is köszönöm a választ. Az e-mailt immáron elküldtem de a létszám 24 főre módosult. kérem segítsenek! Voltam már itt 86-87-ben 2x, de akkor ilyen problémák még nem voltak. Most egy motorostúrát szerveztünk ide és 24 főnek lehetetlen más időpontot találni.
Köszönöm
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Nick
17:27 Sze, 15 Máj 2019
Tisztelt Uram !
Buszos utazás keretében utazunk Krakkóba,de érdeklődés hiányában nem indítanak csoportot Auschwitzba,de a férjemmel szeretnénk megnézni,de csak magyarul beszélünk. Hogyan lehetne magyar segítséget kérni Május 25 délutánra ? Előre is köszönettel : Ligeti Éva
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:29 Sze, 15 Máj 2019
Kedves Éva!

Kérjük írj mailt a témában. Címünk: offic@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika
20:30 Sze, 15 Máj 2019
Üdv., június 7-ére szeretnék egyéni látogatást tenni. A megadott linken próbálok regisztrálni. Rákattintok az egyéni látogatásra és a következő lépésnél nem ad más lehetőséget csak idegenvezetőset? Ehhez szeretnék segítséget kérni
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:33 Sze, 15 Máj 2019
Kedves Mónika!

Bár nem írod, hogy mihez kell segítség, de megpróbálom kitalálni. Ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra szeretnél regisztrálni? Ha eltaláltam, akkor az a rossz hír, hogy ha nem látsz helyet, akkor már elfogytak.

Ha a neten elfogynak a jegyek, akkor hivatalosan már helyben sem lehet regisztrálni. Hivatalosan... A tapasztalat az, hogy ha nyitásra (7:30), vagy zárás előtt kb egy órával mentek, akkor van sansz még ingyenes, idegenvezető nélküli látogatásra. Ez sem mindig jön be, szóval nem 100%, de ha már ott vagytok, akkor egy próbát megérhet.

Ha a fenti dolog nem jön össze, akkor nézzétek meg Birkenaut. Csak 3 km Auschwitz múzeumtól, és még ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül látogatható egész nap nyitva tartási időben.
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika
20:59 Sze, 15 Máj 2019
Szia, bocsánat nem írtam, hogy Aushwitz-ba szeretnénk menni, végigcsináltam a lépcsőket, hogy egyéni látógatóként tudja regisztrálni, de amikor szerettem volna kiválasztani az órát akkor már csak az idegenvezetős lehetőséget kinálja fel.
https://visit.auschwitz.org/ rezerwacja/termin.html?idg=1&d ata=2019-06-07&k=68040cd5f8625 75a374a5391f379db85
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:01 Sze, 15 Máj 2019
Akkor eltaláltam, és a korábban leírtak az érvényesek.
[ Válasz ]
                
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika
21:10 Sze, 15 Máj 2019
Köszönöm a segítséget, kár, hogy életemben egyszer megyek oda és nem tudok bejutni. Erről még nem hallottam sehol, hogy ennyire be van korlátozva a bejutás
Üdvüzlettel
[ Válasz ]
                        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:11 Sze, 15 Máj 2019
Ha már mész, próbáld meg helyben. Hátha. Ezen már nem veszíthetsz.
[ Válasz ]
                                
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika
21:16 Sze, 15 Máj 2019
Egyébként most kiváncsiságból megpróbáltam, hogy melyik napra lehetne bejutni, már július 12-nél tartok és még mindig nem ad lehetőséget. De ugyanakkor Ti azt írjátok, hogy két hónapnál korábban nem lehet regisztrálni. Akkor az az érzésem, hogy ebben az esetben a pénzre megy a szervezés, hogy ha már ott vagyunk akkor fizessek idegenvezetőt
[ Válasz ]
                                        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:19 Sze, 15 Máj 2019
Kedves Mónika!

Egy dolog biztos, hogy az ingyenes jegyek száma szörnyen korlátozott, és nagyon hamar fogynak el. Főleg olyan időszakban, amikor sok a látogató. Márpedig a nyár ilyen.
[ Válasz ]
                                                
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika
21:29 Sze, 15 Máj 2019
Köszönöm türelmed. Van még hely, ahová előzetesen kell jegyet venni? Sóbányába, Schindler gyárába is szeretnénk elmenni, ott is hasonló a felállás?
[ Válasz ]
                                                        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:37 Sze, 15 Máj 2019
Nem, ilyen hely nincs még egy (a világon)... Mindkét helyre van elővétel, de nem kötelező, és mindkét helyen lehet mindenképpen helyben is venni jegyet.
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
2001521
20:40 Szo, 18 Máj 2019
Jó napot kívánok!
Érdeklodni szeretnék, hogy Auschwitzba és Birkenauba mikorra lenne magyar idegenvezeto olyan max.25 fos csoportnak, ha lehetne akkor vagy szombatra vagy vasárnapra. Ezen a két napos kiránduláson Krakkot is meg szeretnénk nézni estleg még a sobanyat ha belefér.
Meg szeretném Ont kérni, hogy esetleg mit tanácsol, hogy hogyan lehetne a ket napot tartalmasan megszervezni.
Elore is nagyon szepen koszonom
Éva
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:35 Va, 19 Máj 2019
Kedves Éva!

Ha a három programok (Auschwitz, Wieliczka, Krakkó) betesszük két napba, az már tartalmas lesz.

Egyéb foglalási, szervezési dolgok emailben. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
2001521
19:10 Hé, 20 Máj 2019
Koszonom!
[ Válasz ]
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
kiskovacs86
00:04 Pé, 31 Máj 2019
Üdvözlöm!
Segítséget szeretnék kérni!
Auschwitzba szeretnénk menni 4-5 fős társasággal, és a jegyvásárlasban és a magyar idegenvezetésben lenne szükségünk segítségre. Az időpont 2019.június 25. A válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Kovács Attila
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:56 Pé, 31 Máj 2019
Kedves Attila!

Köszönjük hozzászólásodat. Magyar idegenvezetések kapcsán nincs lehetőség fórumon keresztüli szervezésre. Kérjük írj nekünk ez ügyben emailt. Címünk: office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Jo napot.   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Ferenc
18:56 Va, 14 Júl 2019
Szeretnék látogatást tenni Juli. 28. két személy . Lehetséges? Kell vásárolnom előre belépőt?Köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Jo napot.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:01 Va, 14 Júl 2019
Nem kell, de erősen ajánlott regisztrálni.

A csoportos látogatás tudnivalóihoz szóltál hozzá, ezért javaslom az egyéni látogatás tudnivalóinak átolvasását. A cikk felső részében leled az erre (10 főig terjedő társaságok) mutató linket.
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Nagy István
16:16 Va, 28 Júl 2019
Szia 2019.augusztus 09,vagy 10.én szeretnénk menni,a táborba 5 fő tudnál segíteni,magyar vezetésben?vitadent87@t-onlin e.hu István
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:25 Va, 28 Júl 2019
Üdv!
Kicsi rá az esély, hogy tudunk segíteni. 10-én biztos nincs magyar vezető szabadon, mert pénteken kerestem egy csoportnak.
Esetleg 9-re lehet sansz.

Írj mailt.
[ Válasz ]
Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~János
21:45 Ke, 06 Aug 2019
Szia!
Auschwitz-ba szeretnénk menni augusztus 16-17 között (10fő). Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség magyar idegenvezetésre (11 órától) és mennyiért.
Válaszod előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklödés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:12 Sze, 07 Aug 2019
Szia!

Hogy van-e lehetőség, azt ki kell deríteni. Mivel elég közeli napokról van szó, ezért kicsi az esély, de nem nulla.
Árak a cikkben, amihez hozzászóltál.
[ Válasz ]
Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
1970
10:31 Ke, 07 Jan 2020
Kedves Gabi és Marci!

2020.április 24-én pénteken szeretnénk 16 fővel Auschwitzba látogatni!
Érdeklődöm,hog y milyen lehetőségeink lennének?
Üdv:Attila
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitzi látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:34 Ke, 07 Jan 2020
Kedves Attila!

Pont abban a cikkben van leírva, amihez hozzászóltál. Ha egyéb kérdéses, konkrét foglalási szándékod van, akkor kérem, hogy emailben keres minket. office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~ORBÁN FERENCNÉ
13:03 Va, 12 Jan 2020
Sziasztok!
Orbán Ferencné nyugdíjas klub vezető Fejér megye Szár községből.Kérdés,Krakkó, Wieliczka,Auschwitz.és Zakopanei kirándulást tervezünk ebben az évben.Krakkóban keresünk olyan szállást,50/fő félpanzióval ami kulturált, de a nyugdíjasok pénztárcáját is kíméli egy kicsit.Nem tudok lengyelül így nehéz, ezért kérem a segítséget,hogy milyen árban kaphatunk szállást. Más megoldás is érdekel,ha Krakkóhoz közel lenne,árban és minőségben jó. Köszönettel
Üdv: Orbánné
[ Válasz ]
        
Re: kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:37 Va, 12 Jan 2020
Kedves Orbán Ferencné!

Köszönjük a kommentet, azonban a szálláskeresés nem hozzászólás téma, ezért kérem írj nekünk emailt az office@zakopaneinfo.hu címre. Ott örömmel állunk rendelkezésetekre szállás és program szervezésében is.
Egy tervezett dátumot küldj majd mindenképpen. Köszönjük előre is.
[ Válasz ]
Tájékoztatás kérése!   Zgłoś błąd do skasowania
~Bálint Vilmos
13:49 Hé, 27 Jan 2020
SZIASZTOK!
2020 Május 09-re szeretnék 5 fő részére magyar idegenvezetőt az Auschwitzi tábor megtekintéséhez.Ha kérhetnélek, adjatok tájékoztatást, milyen lehetőségek lennének.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Tájékoztatás kérése!   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:13 Hé, 27 Jan 2020
Írj nekünk mailt. office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mónika88 15:26 Va, 23 Feb 2020 Sziasztok! Március 28.-án szeretnénk ketten menni egy magyar nyelvű idegenvezetővel. Ez esetleg megoldható valahogy?
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:31 Va, 23 Feb 2020
Írj nekünk mailt. office@zakopaneinfo.hu
[ Válasz ]
Érdeklődés látogatásról SOS   Zgłoś błąd do skasowania
~Csete Gusztávné
10:16 Csü, 12 Márc 2020
Sziveskedjenek válaszolni, hogy a koronavirus miatt látogatható-e Auschwitz, 13-14-15 én mennénk Krakkó-Aushwitz utra. Mit ajánlanak. Nyugdijas vagyok, a család nem ajánlja az utat. Köszönettel Csete Gusztávn
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés látogatásról SOS   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:18 Csü, 12 Márc 2020
Honlapunk főoldalán leled folyamatonan frissülő cikkünket a koronavírussal kapcsolatban. Olvasd el!

A preventív intézkedések része, hogy a múzeum (mint minden egyéb lengyel múzeum) zárva van március 12-25 között. Szóval nem látogatható.
[ Válasz ]
Látogató   Zgłoś błąd do skasowania
~Gergő 21:18 Va, 17 Máj 2020 Helló!sok jót olvastam itt a kommentek között!augusztus 12-14 lennénk 8felnőtt!szeretnénk magyar idegenvezetőt a tábor látogatásához!ha tudsz segíteni vegyük fel a kapcsolatot!előre is köszönöm
Üdv Gergő
[ Válasz ]
        
Re: Látogató   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:20 Va, 17 Máj 2020
Kedves Gergő!

Köszönjük megkeresésedet. Szívesen segítünk, de kérjük ez ügyben írj emailt. Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Kös zönjük előre is.
[ Válasz ]
Erdeklodes   Zgłoś błąd do skasowania
~Eszti
14:00 Pé, 02 Okt 2020
Jonapot! Erdeklodni szeretnek,hogy ketten mennenk,es idegenvezeto nelkul szeretnenk! Lehetseges? Hol talalom meg az online jegyvetelt?
[ Válasz ]
        
Re: Erdeklodes   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:35 Pé, 02 Okt 2020
Kedves Eszti!

A cikkben, amihez hozzászóltál, a negyedik bekezdés adja meg a választ. Bemásolom. \"Fontos tudni azt is, hogy maximum 10 fős társaságok egyéni vendégként, idegenvezető nélkül, egyénileg is látogathatják Auschwitzot.\"

Kérlek, olvasd el a negyedik bekezdést Te is, mert a folytatásban ott a link az egyéni látogatáshoz. És az egyéni látogatás leírásában pedig megleled a linket Auschwitz online regisztrációs és jegyvásárlási felületéhez is.
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Marianna
14:52 Sze, 14 Okt 2020
Üdvözlet,
Milyen most a vírushelyzet Zakopánéban? Látnivalók szabadok? Éttermek nyitva vannak? A következő hétvégén tervezzük a látogatást 8-10 fős társasággal.
Kellemes napot!
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:59 Sze, 14 Okt 2020
Kedves Marianna!

A vírushelyzet hasonló mint Magyarországon, vagy Lengyelország nagy egészében. A látnivalók, piac működnek, látogathatók. Az éttermek működhetnek, igaz per pillanat csak 21:00-ig lehetnek nyitva. A Gubałówka sikló október 19-23 között nem közlekedik, de nem a vírus, hanem az esedékes őszi karbantartás miatt.
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Lgabor
10:19 Hé, 03 Máj 2021
Érdeklödni szeretnék hogy a családommal mennénk két felnött és 4 gyermekel Juniusban Auschwitz ba 2021 junius 18 án.a tábort megnézni és kell e belépöt váltani elöre vagy a helyszinen is lehet e?idegen vezetöt nem kérnénk. köszönöm elöre is a felvilágositást.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:28 Hé, 03 Máj 2021
Kedves Lgabor!

Köszönjük hozzászólásodat! Jelen cikk (amihez hozzászóltál) negyedik bekezdésében találod a linket, ami a 10 fő alatti csoportokra vonatkozik. Kérjük, kattints rá, és olvasd el amit ott lelsz.

Belépőt nem kell előre váltani (egész pontosan a látogatást nem kell előre regisztrálni), de a hivatalos szabály az, hogy ha a neten elfogynak a helyek, akkor már helyben sem lehet regisztrálni. Nyáron erre nagy esély van, mert jellemzően nagyon sokan vannak. Bár azt még most nem tudjuk, hogy milyen lesz a nyár, olyan számok lesznek-e, mint a pandémiát megelőző években.

Mindenestre a regisztráció ingyenes, bebiztosítod vele magad. Szóval minimum erősen ajánlott. De természetesen ez a Ti döntésetek.
[ Válasz ]
időpont   Zgłoś błąd do skasowania
~Moncsi47
15:26 Hé, 05 Júl 2021
Sziasztok!
Augusztus 16.-án szeretnénk menni 4 fő magyar idegenvezetővel.
[ Válasz ]
        
Re: időpont   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:59 Hé, 05 Júl 2021
Szuper! Ha ezt abból a célból írtad, hogy segítséget kérj benne, akkor örömmel állunk rendelkezésedre. Kezdésnek kérjük írj egy emailt erről nekünk.

Címünk: officezakopaneinfohu
[ Válasz ]
        
Re: időpont   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:26 Hé, 05 Júl 2021
Óóóóóh! Most látom csak, hogy a ZakopaneInfora kommenteket írsz, a KrakkoInfóra meg leveleket küldesz. Kérlek, olvasd el az ott megküldött válaszainkat. Köszi!
[ Válasz ]
magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
Ricsi8911
15:45 Sze, 21 Júl 2021
Hello. Érdeklődnék, hogyan tudok magyarnyelvű idegenvezetést foglalni Auschwitzba? segítséget szeretnék kérni ezzel kapcsolatban. köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:22 Sze, 21 Júl 2021
Kedves Ricsi!

Küldtünk választ emailben a címedre.
[ Válasz ]
magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~hl
15:35 Pé, 30 Júl 2021
Érdeklődni szeretnék, milyen feltételekkel tudok magyar nyelvű vezetést kérni 4 fő részére 2021. aug.4-én vagy 5-én, hogyan tudok esetleg más magyar csapathoz csatlakozni költségcsökkentés céljából? köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:14 Pé, 30 Júl 2021
Sajnos semmilyennel, ugyanis a magyar vezetést csoportos formában kell előre regisztrálni minimum 5 napra előre. Kommented azonbanban 15:00 után érkezett, amikorra a múzeum csoportos foglalási osztálya már bezárt, így hétfőnél előbb nem lehet majd regisztrálni, akkor meg már késő lesz.

Sajnos a megadott napokon csatlakozható csoportunk sincs, így abban sem tudunk már segíteni.

Őszintén szólva csak az egyéni látogatásra van ennyivel érkezés előtt mód regisztrálni, de abban magyar nyelvű vezetés sajnos nincs.
[ Válasz ]
                
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~hl
19:08 Pé, 30 Júl 2021
köszönöm szépen
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Timea
19:19 Pé, 29 Ápr 2022
Sziasztok!
Máj.14-én szeretnénk 4főnek magyar vezetést. Ehhez kérem a segítségeteket!bVe9nC
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:22 Pé, 29 Ápr 2022
Szia!

Pont van egy csatlakozható csoportunk. Pont négy hellyel, és már csak két napig lehet rá jelentkezni.

Részletek a lenti linken.

https://zakopaneinf o.hu/index.php?strona,doc,pol, glowna,1411,0,1373,1,1411,ant. html
[ Válasz ]
Magyar vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Anita
08:04 Ke, 10 Máj 2022
Sziasztok!
Június 22-én szeretnénk 3 főnek magyar vezetést. Ehhez kérném a segítségeteket!
Előre is köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Magyar vezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:07 Ke, 10 Máj 2022
Szia!
E témában emailt írj, kérlek. Címünk: office kukac zakopaneinfo pont hu
[ Válasz ]
Mai látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Betti
09:41 Va, 10 Júl 2022
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.A mai nap szeretnénk megnézni a tábort. 6 fő. Van még valamilyen lehetőség? Zakopanéból mennénk át.
Köszi Betti
[ Válasz ]
        
Re: Mai látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:31 Va, 10 Júl 2022
Ha még vannak szabad helyeik egyéni látogatásra, akkor még akár most is lehet menni, és foglalni jegyet mára helyben, vagy az interneten.

Honlapunkon kattints a Programok menüpontra, azon belül a Kultúrális programok menüre oldalt, és azon belül Auschwitz. Ott leled az egyéni látogatás tudnivalóit.
[ Válasz ]
Magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~M.Lisa
21:49 Szo, 15 Okt 2022
Október 29-én délelőtt szeretnénk magyar nyelvű idegenvezetést az auschwitzi múzeumban 4 főnek.
Tudtok kérlek segíteni?
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezető   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
06:51 Va, 16 Okt 2022
Kedves Lisa!

Némileg szkeptikus vagyok, hogy arra a napra van-e még szabad magyaros vezető, de ha igen, akkor tudunk segíteni a foglalásában.

Kérlek, ehhez emailben keress minket.
[ Válasz ]
magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
PGergő
13:22 Hé, 17 Okt 2022
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnénk, hogy október 23-25 között valamikor indul vagy foglalható magyar nyelvű idegenvezetés 4 főnek?

Választ előre is köszönöm
Üdv: Gergő
[ Válasz ]
        
Re: magyar nyelvű idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:24 Hé, 17 Okt 2022
Szia!

Induló vezetésünk nincs. De még némi sansz van, hogy tudunk nektek foglalni. Sok idő már nincs rá. Részletek emailben. Ide írj: office kukac zakopaneinfo pont hu
[ Válasz ]
info   Zgłoś błąd do skasowania
~DuZso 10:08 Va, 13 Nov 2022 Üdvözlöm!
Mi 2022. Dec.-17,-én tervezzük,hogy mennénk Auschwitz-ba,és a Birkenauba táborba is.
Ehhez jegyet előre tudok tőletek vásárolni?
A kettő mekkora távolságban van egymástól?
Mennyiért tudnánk egyénileg, Magyar nyelvű idegenvezetőt szolgáltatást kérni?
Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: info   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:12 Va, 13 Nov 2022
Üdv!

Ha van magyar idegenvezető szabadon az adott napra, akkor tudunk nektek foglalni. A foglalásban az amúgy ingyenes jegyek intézése is benne van. Árakért, tudnivalókért emailt írj, kérlek.

Auschwitz és Birkenau között 3 km a táv, kocsival pár perc, de van múzeumi ingyenes busz is, ami pár perc alatt átvisz.
[ Válasz ]
Auschwitz- Birkenau látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Katagulyas01
08:34 Szo, 25 Márc 2023
Sziasztok!

2023 március 29-én szeretnénk meglátogatni Auschwitz- Birkenau-t magyar idegenvezetővel. Elérhetőségeket küldjetek kérlek a megadott e-mailcímre.

Köszönöm:

Kata
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz- Birkenau látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:15 Szo, 25 Márc 2023
Szia Kata!

Milyen elérhetőségeket?
[ Válasz ]
                
Re: Auschwitz- Birkenau látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Melinda
15:33 Hé, 22 Máj 2023
Üdvözlöm!
A párommal 2023.05.29-30-án tervezzük,hogy Zakopanebol mennénkAuschwitz-ba és Birkenauba.
Ehhez jegyet előre tudok tőletek vásárolni?
Magyar nyelvű idegenvezető kérnénk.
Köszönöm válaszát előre is. Melinda
[ Válasz ]
                        
Re: Auschwitz- Birkenau látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:39 Hé, 22 Máj 2023
Ha van szabadon magyar vezető - nagyon kevés ilyen rövid határidővel rá az esély - akkor tudunk nektek foglalni. Ennek ügyében emailt írj nekünk. Köszönöm.

office kukac zakopaneinfo pont hu
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Ferenc
18:38 Ke, 27 Jún 2023
Sziasztok!
Október valamelyik hétvégéjén szeretnék a párommal, az
Auschwitz-Birkenaui tábort meglátogatni. Mi egyénileg csak ketten, idegenvezető nélkül szeretnénk a tábort látogatni. Kérdésem az lenne, hogy a belépés ilyenkor hogyan működik, tudok ott belépő jegyet venni, vagy esetleg interneten megrendelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Ferenc
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:41 Ke, 27 Jún 2023
Kedves Ferenc!

Van ez a cikk, amihez hozzászóltál... A harmadik bekezdésben kattints a linkre és már is az egyéni látogatás leírásánál vagy...
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Ivaakos 14:51 Ke, 22 Aug 2023 Szia, a helyszínen is lehet jegyetvásárolni, de csak aznapra, 16 óra utáni belépéssel
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:53 Ke, 22 Aug 2023
Ha marad, akkor igen.
[ Válasz ]
Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Miklosi Szende
11:47 Ke, 15 Aug 2023
Auschwitzi látogatásunk időtartamára magyar idegenvezetőt szeretnénk előre foglalni, 7 fős kis csoportunk számára. Tudnátok segíteni ebben?
A látogatás tervezett időpontja augusztus 29-e lenne.
Köszönöm a választ előre is.

Üdvözlettel
Miklosi Szende
[ Válasz ]
        
Re: Auschwitz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:58 Ke, 15 Aug 2023
Kedves Szende!

Örömmel segítünk, de kérjük emailt írj nekünk a témában.
[ Válasz ]
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Kertainé Heni
08:45 Pé, 17 Nov 2023
Sziasztok!

Jövőre, 2024. szeptemberre szeretnénk a családnak időpontot foglalni magyar idegenvezetővel. Kb. 6-an mennénk. Megtaláltam, hogy hol lehet foglalni, de magyar idegenvezetést nem lehet kiválasztani. Hogyan tudok akkor magyar idegenvezetőt foglalni?
Köszönöm előre is a választ.
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:51 Pé, 17 Nov 2023
Most sehogy. 90 napra előre lehet foglalni, majd egyátalán elkezdeni foglalkozni vele 2024 júniusában lehet.
[ Válasz ]
Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~Borsos Nikoletta 07:07 Va, 17 Márc 2024 Szia! Busszal érkezünk Auschwitzba é Zakopanéba. A parkolási díjakat esetleg ismered? Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:23 Va, 17 Márc 2024
Szia!

Busznak Auschwitz 40 pln, míg Birkenau 80 pln. Mindkettő napidíj.
Zakopanéban attól függ, hogy hol állsz meg, az ingyenestől a 100-120 zlotyis napidíjig sok minden lehet.
[ Válasz ]
Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Krisz
12:36 Sze, 29 Máj 2024
Sziasztok,
Július végén szeretnénk egy látogatást tenni Auschwitzban, amihez keresnénk magyar vezetést.
Dátum: július 24.
7 fő lesz, ebből 4 26 év alatti diák.
Tudtok segíteni benne?
Köszönöm előre is.
Gergely Krisztina
[ Válasz ]
        
Re: Magyar idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:32 Csü, 30 Máj 2024
Kedves Krisztina!

Köszönjük hozzászólásodat. Kérlek, auschwitzi idegenvezetés ügyében emailt írj nekünk. Köszönjük.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126775440 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.