Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóStart


Minden kezdet nehéz. Még a blogolásé is, pedig én személy szerint egyszer már kezdtem ilyet. De az más volt... Mert ez most a www.zakopaneinfo.hu weboldal blogja.

Hogy miért?

Mert szeretnénk eljuttatni hozzátok a fejleményeket, megtudni a véleményeteket, vágyaitokat, és mindig értesíteni Titeket az új dolgokról. No meg, bizonyítandó, hogy az
aktualitások rovatot nem hasraütéssel gyártjuk, időről időre (szubjektív) beszámolókkal kedveskedni nektek az itteni eseményekről.

Hogy ki(k)nek?

Mindenkinek, akit kicsit is érdekel a Tátra, Zakopane, a síelés, a síugrás, a túrázás, a jóféle górál sajt (oscypek), vagy bármilyen zakopanei és környékbeli program, gasztronómiai lehetőség, stb.Szóval nektek!És máris csak az a kérdés marad, hogy hogyan és mikor és mennyit és miről írjunk itt?

Nos szeretnénk szórakoztatóan és hasznosan, amikor csak erőnk, igényünk futja rá, jó sokat és mindenről, ami Zakopane, blogolni, hogy semmiről se maradjatok le.

Lesz itt terveink szerint  "Gépház jelenti" cikk, ahol mindig be tudunk számolni az aktualitás változásokról a ZakopaneInfon. Lesznek itt beszámolók a kisebb-nagyobb rendezvényekről. És minden, amit csak szeretnétek.

És azt hiszem ez itt egy lényeges pont. Azaz, hogy Ti! Mármint, hogy nagyon számítunk rátok mind a blog, mind a portál szerkesztésében. Szeretnénk, hogy jó, azaz inkább legyen, és ez nem megvalósítható nélkületek. Nagyon nagy szükségünk van meglátásaitokra, véleményeitekre és arra is, hogy elmondjátok, mit hiányoltok az oldalról. Mindezt megtehetitek komment formájában - akár név nélkül (becenévvel) is - vagy emailben a Kapcsolat menüpont alatt fellelhető címek bármelyikére.

Előre is köszönjük a sok segítséget, és jó olvasgatást kívánunk!

Nem is szaporítom tovább a szót, mert ma még ki kell kicsit tekernem az informatikus nyakát, hogy ez a blog rendszer, amit kaptunk, nagyon nem olyan még, ahogy szeretnénk. Szóval kitartás, lesz ez még blogszerűbb is!

Szép estét kívánok Zakopane városából:

    Marci


« vissza

profi módon   Zgłoś błąd do skasowania
~vojtekne gitta
19:45 Csü, 04 Nov 2010
Kedves Utazó!
Kisebb társasággal utaztunk Zakopane-ba 2010. november 03.-án.Előző napokban pánikszerűen kerestem a neten mit kell tudni uticélunkról. Helyette szerencsémre Csomor Gabit és Marcit találtam meg. Megkértem Őket segítsenek megismerni a város nevezetességeit és olcsó étkezést is kértem. A szervezésük igazán profi volt, az ebéd olcsó, ízletes és a kiszolgálás is első osztályú. Mindenért csak köszönetet tudunk mondani ennek a két csodálatos embernek, akik változatossá és felejthetetlenné tették számunkra Zakopane-t.
Minden utazást kedvelő társamnak meleg szívvel ajánlom Gabi és Marci segítségét.Köszönettel a nekünk tett vezetésért és gondoskodásért : Vojtekné Gitta Salgótarján
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 124005249 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.