Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóNyárimozi Fesztivál!


Itt a vakáció, itt a Nyárimozi Fesztivál! Pontos nevén ORANGE Kino Letnie Sopot-Zakopane 2012, mely már hagyományosan az ország két legnépszerűbb üdülőközpontjában kerül megrendezésre július 1 és augusztus 31 között!


Sopot és Zakopane az ország két egymástól igen távoli sarkában fekszik, hisz míg előbbi a Balti-tenger melletti legszebb üdülőhelyek egyike, addig városunk a legdélibb országrész kincsesdoboza. A két város partnersége már több, mint 50 éves múltra tekint vissza.

Ennek a partnerségnek az egyik friss kulturális gyöngyszeme a nyári mozi fesztivál melynek keretében a vakáció két hónapja alatt minden nap egy-egy film kerül bemutatásra a két városban. Ráadásul idén a fesztivál 5 esztendős lesz!
Mint az utóbbi években, így 2012-ben is tematikus módon épül fel a fesztivál programja. A hétfőkön nem csak a férfiakat várják, míg a keddek a skandináv mozi jegyében telnek. Az ORANGE MEG HIT szerda az utóbbi idők legnagyobb kasszasikereivel vár, a csütörtök a lengyel filmeké, míg a hét utolsó munkanapján egy kis francia varázslat vár rátok. Ha szombat, akkor Oscar, oscar minden mennyiségben, vasárnap pedig a rock 'n' roll hangulaté a főszerep.

A fesztivál teljes programját itt találjátok angol nyelven! (A filmeket angolul vetítik, lengyel felirattal. Természetesen ez csütörtökönként megcserélődik!)

Pár fontos dolog még:

Helyszín:

2012-ben a Równia Krupowa park a városközpontban. (A városközpontban található nagy busz és személyautó parkolók túloldalán lévő réten.) Ennek is a legtetején, a Krupówki sétálóutca felső végpontjánál!

Időpont:

Júliusban minden nap 21:30-tól, augusztusban minden nap 21:00 órától Zakopanéban. (Ha valaki Sopotban járna ekkor: ott júliusban 22:00 a kezdés, augusztusban pedig 21:30.)

Belépő, jegyár:

A fesztivál ingyenes, azaz az összes előadást térítésmentesen látogathatjátok!

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

« vissza

mozi   Zgłoś błąd do skasowania
~Atis
18:31 Ke, 26 Jún 2012
Na erre ránézünk! Indulunk csütörtökön.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 124030081 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.