Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóHószánozás

Sokan akadnak, akik nem érik be a lovasszánnal - mondván 2 lóerő az nem teljesítmény - és kicsit erősebb gépet keresnek, ráadásul olyat, amit maguk irányíthatnak. Nos, erre itt a remek lehetőség a motoros hószánozás formájában, amitől annak sem kell megijednie, aki még nem csinált ilyet, hiszen az alább kínált programok mind oktatással kezdődnek, képzett vezető társaságában zajlanak!

A programok csak télen, megfelelő mennyiségű hó esetén megvalósíthatók! Hó hiányában a programokat quadokon szolgáltatják nektek!
 

Programok:

FONTOS! Minden program esetében 30 perccel kezdés előtt a helyszínre kell érnetek. Ez a fél óra időt ad a bejelentkezésre, beöltözésre és a szánok vezetésének megtanulására. Ha késtek, akkor a programidőtök csökken!

Snow Trip: Rövid túra a Gubałówka-hegy ösvényein kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! Időtartam: 1 óra. A 2023/24-es szezonban 10:00-tól minden másfél órában indul 16:00-ig, valamint 18:00-kor is.

Snow Duo*: Kicsit már hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein mindazoknak, akik már profibbaknak érzik maggukat. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! Időtartam: 2 óra. A 2023/24-es szezonban minden nap 9:30-kor és 14:30-kor indul. *: Korábban Snow Pro néven....

Snow Fun: Hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein, és olyan utakon, melyek csak hószánnal járhatóak, így a kaland garantált. A túrához kétszemélyes hószánokat használtok majd, és képzett vezető áll az élre. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a szánok vezetésére! A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2023/24-es szezonban 9:30-kor és 14:30-kor indul.

Snow Fun Night: Éjszakai túra a Gubałówka-hegy ösvényeink kétszemélyes szánokon képzett instruktor vezetésével a csillagok és a hold alatt. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak hószánt vezetni. A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2023/24-es szezonban minden szombaton 18:00-tól indul.

Snow Adventure: Ez már egy nagyobb kaland Zakopane és a tőle nyugatra eső Chochołów falu között, csodás erdei tájakon, közel a lengyel-szlovák határhoz, izgalmas ösvényeken haladva. A túra kétszemélyes hószánokon zajlik képzett oktató vezetésével. A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol némi kis meleg, regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 5 óra. A program a 2023/24-es szezonban egyelőre nem elérhető.

Árak:

 
 

Túra Ár* Foglalási díj**
Snow Trip 297/397 pln 100%
Snow Duo 547/697 pln 100%
Snow Fun 697/897 pln 100%
Snow Fun Night 597/797 pln 100%
Snow Adventure aktuálisan nem elérhető 100%

*= Az árakból az első egy személyre vonatkozik kétszemélyes hószánon, míg a második pedig két személy közös ára a kétszemélyes hószánon. A foglalás csak 100% előlegfizetéssel lehetséges.

​A megadott árak a hószánozás teljes költségét, az oktatót (angol vagy lengyel nyelven) és az alap védőfelszerelést (bukósisak), a tábortűz melletti falatokat (amenyik programban van ilyen) tartalmazzák. A sisak alá símaszk használata kötelező. Ha van sajátotok, használhatjátok azt, vagy helyben 20 pln/fő áron lehet venni újat, vagy ingyenesen kölcsönözni használtat (ez utóbbit természetesen tiszta állapotban).

FONTOS, hogy karácsonyi, szilveszteri elő- és utóidőszakokban, vagy más kiemelt dátumokon (pl Valentín nap) lehetnek a fentieknél időszakosan drágább árak. 2023/24-ben december 22 és január 3 között minden program 100 pln/szán ünnepi felárral foglalható.

A programon nincs életkori megkötés, bárki részt vehet, de vezetni csak 18 éven felüliek vezethetik a szánokat.

A szánokra lehet kárcsökkentő biztosítást kötni (75 pln/fő) helyben. Így ha kárt tesztek a szánban, akkor maximum 4000 zlotyi összegben kell a kárt téríteni, ennél többet nem kell fizetni. Egyéb esetben ez többszöröse - akár tízezer zlotyis nagyságrend is lehet!

**= A foglalási díj előre fizetendő. A program nyolc nappal érkezés előtt költségmentesen lemondható. Nyolc napon belül a foglalási díj elvész. Amennyiben az időjárás bármikor a szezonban melegre fordul, elolvad a hó, akkor a program quadokon kerül megvalósításra. A költségmentes lemondási határidő olvadás esetén is nyolc nap - a quadokra való átállás nem rövidíti le.

Foglaláshoz, kérjük írjatok emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, amiben megadjátok a dátumot, a kiválasztott programot, a tervezett indulási órát, a létszámot és hogy hány egy- és hány kétszemélyes szánt kértek. Illetve egy kapcsolattartó ember nevét és (Lengyelországban is elérhető) telefonszámát!

 

Mindezeken túl kéréseitekkel, kérdéseitekkel keressetek minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!

 

Lovasszánozás és motoros szánozás   Zgłoś błąd do skasowania
~Monika 08:30 Szo, 10 Dec 2016 Kedves Marci!
Szeretnem megkoszonni a motoros hoszanozasban (is) a kozremukodesedet. Hatalmas elmeny volt, nagyon jol ereztuk magunkat, 2 oras turara kellett volna menni, de majd legkozelebb 😊 Orulok, hogy legalabb ez a program nem hiusult meg az olvadas miatt.
Este mar az egyik kuponos etteremben vacsiztunk, nagyon hangulatos volt es fincsi a kaja. Ezt is nagyon szepen koszonom!
Remelem, holnap megusszuk az esot es minden adott lesz a lanovkas programhoz is.
Mindent nagyon koszonok.
Monika
[ Válasz ]
SNOW FUN   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 16:13 Ke, 17 Jan 2017 Kedves Marci!

Köszönjük a szervezés fantasztikus élmény volt.
Ádám
[ Válasz ]
Snow Fun   Zgłoś błąd do skasowania
~Virág 17:35 Pé, 05 Jan 2018 Szia Marci!
Köszönjük szépen a szervezést, nagyon sajnáltuk volna ha kimarad ez a program. Életünk egyik legjobb élménye volt!
Jövőre is jövünk! Vagy még idén ;)
[ Válasz ]
Zakopanei programlehetőségek   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 20:45 Ke, 23 Jan 2018 Kedves Marci,

Nagyon köszönjük a segítséget, élvezetes program volt a motorosszánozás, csak ajánljuk azóta is! Az e-mail címedet megadtam 1-2 ismerősnek, mert tervezik ők is, hogy mennek és a program számukra is szimpatikus! A srácok a szolgáltatónál nagyon kedvesek voltak, a kinyomtatott voucher nélkül is tudták, hogy érkezünk és előttünk is volt egy magyar csapat, meg is jegyezték a srácok, hogy sok magyart szerveztek nekik :)

A lovasszánozásról sem mondtunk le, egy ismerős ajánlotta, hogy induljunk egy nappal hamarabb és menjünk el a Morskie Oko-hoz, mert csodaszép hely! Azóta inkább csodahelynek nevezem, mert maga a tökéletesség úgy, ahogy van!

Az étterem kedvezmény kártyát is ki tudtuk használni két helyen, azt is köszönjük!

Tervezzük, hogy nyáron is elmegyünk megnézni Zakopanet és a környéket, biztosan fogok ismét hozzátok fordulni, mert szuper programokat láttam már most a weboldalatokon!

Köszönjü k még egyszer a sok segítséget!

Üdv,
Judit
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
Andi 2018
09:56 Hé, 17 Dec 2018
Sziasztok
Szeretnénk motoros hószán túrára jelentkezni írtam mailt de sajnos nem kapok választ :((

Légyszi irjatok .

Köszi Andi
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:59 Hé, 17 Dec 2018
Kedves Andi!

A hétvége igen megterhelő nekünk, mert adventben tele vagyunk csoportokkal, egyéni vendégekkel stb. Megkaptuk leveledet, fogsz kapni választ. Kérjük türelmedet.
[ Válasz ]
Motoros hószántúra   Zgłoś błąd do skasowania
~Magyar Csapat 19:06 Va, 30 Dec 2018 Szia Marci

Szeretnénk megköszönni a segítséget a túránkkal kapcsolatosan szuper volt minden gyönyörű időt fogtunk ki és a túravezetők is nagyon kedvesek és figyelmesek voltak .

Boldog Új Évet kívánunk
Magyar Csapat
[ Válasz ]
Snow Trip   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 12:30 Sze, 02 Jan 2019 Kedves Marci,

nagyon szépen köszönjük a gyors és rugalmas szervezést. Minden a megbeszéltek szerint tökéletesen zajlott és egy nagyszerű élménnyel gazdagodtunk.

Boldog Új Évet kívánunk!

Köszönettel,

Ádám
[ Válasz ]
motorosszán   Zgłoś błąd do skasowania
~Évi 15:04 Ke, 22 Márc 2022 Kedves Marci,
köszönöm a szervezést, nagyon élveztük a motorosszánnal a túrát. A férjem olyannyira, hogy az aznapi utolsón duplázott. Tényleg fantasztikus volt!
[ Válasz ]
Zakopane utazás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ági 11:12 Ke, 20 Dec 2022 Kedves Marci!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy hozzá segítségünkre voltatok élményeink megszervezésében!
Köszönj ük a távoli tökéletes és megbízható ügyintézést!
Nagyon jól éreztük magunkat!
Mégegyszer nagyon köszönöm!

Üdvi, Ági
[ Válasz ]
Hószánozás   Zgłoś błąd do skasowania
~Anették 07:55 Sze, 01 Feb 2023 Kedves Marci,

Eszméletlen jó élmény volt! Köszönjük szépen a szervezést! Új függőség aktiválva 🤪✅ Imádtuk!

Köszönjük,
An ett és Zsolti
[ Válasz ]
szán   Zgłoś błąd do skasowania
~Tünde 14:21 Hé, 13 Feb 2023 Kedves Marci,

nagyon jól sikerült a tegnapi motorosszánozás!
Nagyon köszönjük, szuper emlék marad a gyerekeknek! Igazi szülinapi meglepi volt!
Késő éjjel értünk haza, de megérte, ezzel feltettük a koronát a zakopanei kirándulásra.

Legközeleb b, ha majd még tudunk menni, biztos keresni foglak Benneteket!
Jó egészséget kívánok!

Tünde
[ Válasz ]
Zakopanei kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika 10:34 Hé, 20 Márc 2023 Kedves Marci!

Köszönöm a segítséget a kirándulásunk megszervezésében! Remek kikapcsolódás volt! Zakopane nagyon szép hely, az építészet lenyűgözött minket, csakúgy, mint a helyi ételek. A zurek nagy kedvenc lett, már meg is kerestük a receptet, bevesszük az otthoni menünkbe :) A táj csodás, a levegő tiszta, szerencsénk volt az időjárással is.
Minden jót kívánunk nektek!

Üdvözlettel
Erik a
[ Válasz ]
Motoros hószán   Zgłoś błąd do skasowania
~Nóri 20:33 Ke, 05 Dec 2023 Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a remek programokat, a hószán szerelmesei lettünk!

Kellemes Ünnepeket Nektek!
Udv
Nóri
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika K 09:27 Sze, 13 Dec 2023 Kedves Szervezők,
Kedves Marci,

Ezúton is szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, a gyors válaszokat és szervezést. Fantasztikus napokat töltöttünk Zakopánéban, bár olyan érzésem volt, hogy gyorsabban telik az idő :) Hamar elrepült az idő :), de az biztos, hogy egy mesevilág, ami ott várja a látogatókat.

Ajánlani fogom mindenkinek a weboldlukat és az Önök által szervezett programokat is, mert mi maximálisan elégedettek voltunk :)

Hálásan köszönöm magam és családom nevében is a segítséget és a lehetőséget.

Üdvözlettel:
Erika
[ Válasz ]
Hószán   Zgłoś błąd do skasowania
~Katalin 18:45 Hé, 22 Jan 2024 Köszönet a hatékony, profi segítségért! Külön köszönet azért, h kérdések és magyarázkodás nélkül oldottátok meg a magunk hibájából alakult kellemetlen helyzetet. Minden tiszteletünk felétek, a munkátok felé!
Katalin
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérés
~CsMarton
22:34 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Dodi! Igen, sőt mi több, le is van írva itt a honlapon. A bal oldali menüben...
Re: Tutajozás jegyek foglalása
~CsMarton
22:33 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Judit! Írj emailt, egy konrét lekérés kapcsán nem fórumozunk. Köszönöm...
kérés
~dodi
22:32 Ke, 09 Júl 2024
Sziasztok! 18-án utazunk Zakopaneba. Annyi kérdésem lenne, hogy tudjátok-e, hogy a Gáspár...
Tutajozás jegyek foglalása
~L. Judit
22:31 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Marci! Húgommal, Lendvai Gabriellával leveleztek, Ő küldte most a Te válaszodat,...
Re: Piac
~CsMarton
10:52 Sze, 03 Júl 2024
Csak csütörtök és szombat. Az év minden hetében. (Vasárnap használt autó piac szokott...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126207575 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.