Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

TUTTI FRUTTI APARTMAN    

31-019 Krakkó, ul Floriańska 29
tel.: (+48) 12 428 00 28
fax: ---
honlap: tuttifruttihostel.com
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

apartman, szállás, Krakkó, központ, óváros, olcsó szállás, WiFi, centrum, konyhasarok


A Tutti Frutti Hostelben a vendégek igényeit figyelembe véve lettek kialakítva a hangulatos apartmanok. Kellemesen elkülönülnek a hostel népes vendégseregétől, és a békés pihenésről a XVIII századi bérház vastag falai is gondoskodnak.

A szállás nagy előnye az apartmanok kiváló fekvése, hisz Krakkóban, a belváros szívében, az óváros egyik legnépszerűbb és híresebb utcáján, a Floriańskan található. Innen néhány perc séta csak a busz- és vasúti pályaudvar. A híres krakkói főtér, a Rynek Główny 1 perc sincs, míg a Wawel 10 perc séta a királyi úton. (Egykor ezen vonult be a király a várba minden nagyobb esemény kapcsán.) Ez az utca amellett, hogy gyönyörű középkori épületek szegélyezik, több étteremnek, éjszakai szórakozóhelynek, bárnak és clubnak ad helyet.

Összesen 4 apartman áll jelenleg vendégeink rendelkezésére.

  • Retro I és II  -  a hostel főépületében a 29 szám alatt a II. emeleten találáhatók. Az egyik ablakai a Floriańska utcára nyílnak, míg a másikéi egy csöndes, belső udvarra. Mind a két apartmanban jól felszerelt konyhasarok, a nappali részben két külön ágy, fürdőszoba és egy franciaágyas háló található.
  • A Tutti Frutti apartman - a 24-es szám alatt van, szintén a Floriańska utcában, a II. emeleten, ablakai egy belső udvarra nyílnak. Jól felszerelt konyhasarokból, nappaliból részből, melyben két külön ágy van, fürdőszobából és egy kétágyas hálóból áll az apartman.
  • Attic apartman - szintén a 24-es szám alatt található, a padlástérben. Jól felszerelt konyhasarokból, nappaliból részből, melyben egy kétszemélyes kanapé van, fürdőszobából és egy kétágyas galériából áll az apartman.

Minden apartman rendelkezik ingyenes Wifi hozzáféréssel, jól felszerelt konyhával, melyben hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények és mosgép található, valamit a nappali részben TV.

Szeretettel várjuk vendégeinket. Nem csak szállással szolgálunk, hiszen munkatársaink szívesen segítenek abban is, hogy mit érdemes megnézni a városban, hova érdemes kiruccani estére.

Azoknak, akik nagyobb társassággal érkeznének ajánljuk a TUTTI FRUTTI HOSTELT!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Utazás (Hóhelyzet)
~CsMarton
20:25 Ke, 07 Feb 2023
Jók, már két napja nincs intenzív havazás és vad szél. Takarítanak mindent, jól lehet...
Utazás (Hóhelyzet)
~Fruzsina
19:58 Ke, 07 Feb 2023
Sziasztok, Február 11-én megyünk autóval Zakopane-ba Budapestről. Milyenek most az...
Utazás (Hóhelyzet)
~Fruzsina
19:57 Ke, 07 Feb 2023
Sziasztok, Február 11-én megyünk autóval Zakopane-ba Budapestről. Milyenek most az...
Zakopane lovasszán
~László
13:56 Ke, 07 Feb 2023
Kedves Johanna, Gabi, Marci! Ismételten nagyon szépen köszönjük a sok segítségeteket....
Re: Szánkózás
~CsMarton
06:27 Ke, 07 Feb 2023
Kedves Pál! Hivatalos szánkópálya van a Nosal és a Harenda sípályák mellett,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 87960128 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.