Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOSTEL SMOCZA JAMA    

31-072 Krakkó, ul. Wielopole 11/2
tel.: (+48) 12 42 155 11
fax: NINCS
honlap: www.smoczajama.com.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, központ, hostel, óváros, Kazimierz, centrum, WiFi.


Smocza Jama, ez bizony annyit tesz, hogy a "Sárkány Barlangja". Aggodalomra azonban semmi ok - mi nem áldozzuk fel a szűzeket a sárkánynak, tehát nyugodtan alhattok nálunk. Mondjuk nálunk mindenki nyugodtan alhat, hisz családias berendezkedésünk miatt, olyan mintha csak otthon lenne.

24 férőhelyünkön szerettel látunk benneteket. Hmm... bár krakkói viszonylatban semmi különlegessel nem rendelkezünk, de folyamtosan szépítjük, fejlesztjük hostelünket, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálunk.

Szezonon kívüli áraink szabadszemmel alig láthatóak, 45 pln/fő-nél kezdődnek (ha valaki többfős hálószobában tér nyugovóra). A magányos vitézek fizetnek a legtöbbet 90 pln/fő-t, kivéve ha megoszták szobájukat egy hölggyel, vagy nagyobb tárassággal. Nincsenek szemérmetlen áraink, ugye?

A környék semmi kívetnivalót nem hagy maga után. A centrum közel egy kőhajításnyira van, de azért ne dobálj köveket, mert még véletlenül eltalálod a Főpostát, amely pont félúton található. Ha sarkon fordulsz, Kazimerzbe tévedsz, amely nem véletlenül viseli a zsidónegyed nevet, de ne feledd még 1335-ben alapította Nagy Kázmér király, és kölcsönözte neki saját nevét. Itt garantált egész évben a szórakozás felejthetelen romkocsmákban és pubokban!

A lelkesebb túristák 10 perc sétával megközelíthetik a busz- és vasúti pályaudvart, a kevésbé lelkesek igénybe vehetik a városi tömegközlekedést (100 méterre a háztól van a megálló), s csak  egy megállót kell utazniuk. A reptér már kicsit messzebb van, mindenképpen fogni kell egy taxit vagy vonatozni. A Krakowska Galeria pláza egy megálló, Kazimerz centruma két megálló, csak a másik irányba. Látjátok, hozzánk minden közel van, de ha ez sem lenne elég, akkor jó ha tudjázok, hogy csak az épületünkben 4 szórakozóhely is található, szóval itt is biztosan találtok magatoknak valamit!

De a részletekre nem kell emlékeznetek, hiszen recepciós csapatunk mindent itt a helyszínen is szívensen elmond és megmutat Nektek. Ráadásul az első emeleten vagyunk, így még el sem fáradtok a lépcsőmászásban, ha végre megérkeztetek hozzánk. Mi már várunk rátok!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Látogató
~CsMarton
21:20 Va, 17 Máj 2020
Kedves Gergő! Köszönjük megkeresésedet. Szívesen segítünk, de kérjük ez ügyben...
Látogató
~Gergő
21:18 Va, 17 Máj 2020
Helló!sok jót olvastam itt a kommentek között!augusztus 12-14 lennénk 8felnőtt!szeretnénk...
Re: Járvány ügy miatti lemondás!
~CsMarton
10:05 Ke, 31 Márc 2020
Köszönjük hozzászólásodat. Március 25-én küldtem is választ. Bemásolom ide:...
Járvány ügy miatti lemondás!
~Krisztián1010
09:59 Ke, 31 Márc 2020
Szia Marci! Március 25.-én küldtem egy e-mail-t a zakopaneinfo.hu címetekre, hogy,a...
Re: Megbetegedés
~TOTI
13:02 Szo, 14 Márc 2020
Kedves Marci és Gabi! Jó pihenést kívánok, pihenjetek minél többet ha lehetséges!
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 37417522 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.