Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOSTEL SMOCZA JAMA    

31-072 Krakkó, ul. Wielopole 11/2
tel.: (+48) 12 42 155 11
fax: NINCS
honlap: www.smoczajama.com.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, központ, hostel, óváros, Kazimierz, centrum, WiFi.


Smocza Jama, ez bizony annyit tesz, hogy a "Sárkány Barlangja". Aggodalomra azonban semmi ok - mi nem áldozzuk fel a szűzeket a sárkánynak, tehát nyugodtan alhattok nálunk. Mondjuk nálunk mindenki nyugodtan alhat, hisz családias berendezkedésünk miatt, olyan mintha csak otthon lenne.

24 férőhelyünkön szerettel látunk benneteket. Hmm... bár krakkói viszonylatban semmi különlegessel nem rendelkezünk, de folyamtosan szépítjük, fejlesztjük hostelünket, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálunk.

Szezonon kívüli áraink szabadszemmel alig láthatóak, 45 pln/fő-nél kezdődnek (ha valaki többfős hálószobában tér nyugovóra). A magányos vitézek fizetnek a legtöbbet 90 pln/fő-t, kivéve ha megoszták szobájukat egy hölggyel, vagy nagyobb tárassággal. Nincsenek szemérmetlen áraink, ugye?

A környék semmi kívetnivalót nem hagy maga után. A centrum közel egy kőhajításnyira van, de azért ne dobálj köveket, mert még véletlenül eltalálod a Főpostát, amely pont félúton található. Ha sarkon fordulsz, Kazimerzbe tévedsz, amely nem véletlenül viseli a zsidónegyed nevet, de ne feledd még 1335-ben alapította Nagy Kázmér király, és kölcsönözte neki saját nevét. Itt garantált egész évben a szórakozás felejthetelen romkocsmákban és pubokban!

A lelkesebb túristák 10 perc sétával megközelíthetik a busz- és vasúti pályaudvart, a kevésbé lelkesek igénybe vehetik a városi tömegközlekedést (100 méterre a háztól van a megálló), s csak  egy megállót kell utazniuk. A reptér már kicsit messzebb van, mindenképpen fogni kell egy taxit vagy vonatozni. A Krakowska Galeria pláza egy megálló, Kazimerz centruma két megálló, csak a másik irányba. Látjátok, hozzánk minden közel van, de ha ez sem lenne elég, akkor jó ha tudjázok, hogy csak az épületünkben 4 szórakozóhely is található, szóval itt is biztosan találtok magatoknak valamit!

De a részletekre nem kell emlékeznetek, hiszen recepciós csapatunk mindent itt a helyszínen is szívensen elmond és megmutat Nektek. Ráadásul az első emeleten vagyunk, így még el sem fáradtok a lépcsőmászásban, ha végre megérkeztetek hozzánk. Mi már várunk rátok!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
Re: Magyar idegenvezetés
~Babi
07:41 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Márton! július 10.én szeretnénk Auschwitzi körtúrát tenni,megoldható lenne...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
08:32 Csü, 30 Máj 2024
Kedves Krisztina! Köszönjük hozzászólásodat. Kérlek, auschwitzi idegenvezetés...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 122969207 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.