Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA KANADA    

34-500 Zakopane, Jaszczurówka 16a
tel.: (+48) 18 20 013-31
fax:
honlap: www.willakanada.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, apartman, Zakopane, természetközeliség, ingyenes parkolás


Szeretnénk bemutatni Önnöknek szállás ajánlatunkat, amelyben teljesen felszerelt, összkomfortos, zakopanei apartmanok találhatóak. Az apartmanok Zakopane – Jaszczurówka negyedében, az egyik legnagyobb síkomplexum: a Nosal közelében, a Morskie Okohoz és a Łysa Polana határátkelőhöz vezető főút mellett helyezkednek el.

Villánk a Tátrai Nemzeti Park közelében van, 500 m-re a Nosal síkomplexumtól, 100 méterre az Olczyski-völgy bejáratától, és mintegy 800 méterre a  Kuźnicebe vezető körforgalomtól.  Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló helyszín túrázni vágyóknak és a síelés megszállottjainak. A közelben  "Nosalowy Dwór" regionális fogadó várja az éhező vendégeket.

Ajánlatunkban 6 kényelmes, különböző nagyságú, 2-6 fős apartman található (30-tól 70 m2-ig). Az apartmanok egy önálló házban vannak, mely előtt ingyenesen tudnak parkolni. Földszinten egy nagy apartman kandallóval, az első emelten 2 apartman, a másodikon 2 apartman (ebből az egyik galériás), a tetőtérben pedig egy kis apartman van.

Az apartmanok két helyiségből állnak, egy hálóból és egy nappali részből (TV-vel), amelyben egy teljesen felszerelt konyhasarok is van, ahol tűzhely, mikrosütő, hűtő, edények, evőeszközök várják a vendégeket. A fürdőszobák zuhanyzósak, és minden apartmannak van erkélye.
« vissza

zakopane kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Norbert 15:01 Pé, 17 Jún 2011 Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a Villa Kanadában. Az apartman tiszta, rendezett és nagyon barátságos volt, az angolul jól beszélő házigazda pedig minden fontos infót elmondott nekünk a városról, az éttermekről, a közlekedésről.

A szállás a város szélén van, viszonylag messze a központtól, de közvetlenül a nemzeti park mellett, így mivel mi elsősorban túrázni mentünk, ez nem volt gond.

Télen az épület fekvése még akár előnyös is lehet, ugyanis gyalog mindössze pár perces séta innen egy sípálya.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 124013825 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.