Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA EXCELSIOR    

34-500 Zakopane, Grunwaldzka u.9
tel.: +48 18 20 13 221
fax: +48 18 20 13 221
honlap: http://www.excelsior.com.pl/
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, panzió, Zakopane, központ, ingyenes parkolás, vinotéka, síugrás, centrum


A Willa "Pod Berłami" egy kifejezetten elegáns, századeleji épületben található. Ideális elhelyezkedésnek köszönhetően nagyon népszerű . Egy csendes utcában áll, mégis közel a városközponthoz, alig  5 percnyi sétára Krupówki utcától, közvetlenül a városi park mellett, és kevesebb mint 10 percre a Tátrai útvonalak némelyikétől.

Maga az épület teljesen felújított és korszerűsített, és ma is - akár csak már a II. világháború előtt - magas színvonalú szolgáltatsokkal várja vendégeit. Esztétikus beltér, kényelem, tisztaság, családias hangulat, s mindehez mérsékelt árak. A szállás előnyei közé sorolható még nagy kertje és biztonságos parkolója. A villa földszintjén egy kellemes társalgó, hangulatos bár, a pincében egy borbár, valamint sífelszerelés tároló áll a vendégek rendelkezésére. 

A  "Pod Berłami" villa  36 férőhellyel rendekezik egyágyas, kétágyas szobákban, valamint háromágyas studiószobákban, és két apartmanban. Minden szoba zuhanyzós fürdőszobával, műholdas TV-vel rádióval, WiFi-vel és telefonnal rendelkezik. A legtöbb szoba erkélyes. A reggeliket svédasztalos formában tálalják. 

Csoportokat,  konferenciákat is szívesen vendégül látnak. A villa rendelkezik egy professzionálisan felszerelt konferenciateremmel is, amelyben színházi elrendezés esetén 35 fő fér el kényelemesen.  

Barátságos és profeszionális  személyzetük minden vendégnek szivesen segít megszervezni az itt tartózkodást, csoportok esetében akár teljes programokat.

Vinotéka:

A Podhale régióban egyedülálló bor gyüjteménnyel rendelkeznek. Vendégeiknek majd 100 különbőző bor megkóstolására van lehetőségük. Emellett kiváló kávét és teát szolgálnak fel, valamint saját recept alapján készülő forralt bort és hideg üdítőket. A borbár különleges hangulata,  és a barátságos légkör kellemes pihentető pillanatokat nyújt minden betérőnek. A kiválasztott borokat kérésre házhoz is szállitják. 
« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:15 Pé, 18 Dec 2020
Kedves Virág! Fontos és friss kiegészítő info, hogy 2020 december 28 és január 17...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
10:37 Csü, 17 Dec 2020
Kedves Virág! Röviden lehet beutazni, nincs határellenőrzés az EU-s határokon. A...
Érdeklődés
~Virág
10:27 Csü, 17 Dec 2020
Sziasztok! Most mi a helyzet Zakopaneban? Lehet beutazni? Ott működik a téli élet? Tehát...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
14:59 Sze, 14 Okt 2020
Kedves Marianna! A vírushelyzet hasonló mint Magyarországon, vagy Lengyelország nagy...
Érdeklődés
~Marianna
14:52 Sze, 14 Okt 2020
Üdvözlet, Milyen most a vírushelyzet Zakopánéban? Látnivalók szabadok? Éttermek nyitva...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 50849292 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.