Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

API 1-4    

34-500 Zakopane, Pardałówka utca 9
tel.: +48 18-20122-66
fax: +48 18-2011-900
honlap: www.zakopane-api.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, panzió, Zakopane, központ, természetközelség, szauna, kemping, ingyenes parkolás, csoportoknak


Az API 1, 3 és 4 Üdűlő és rekreációs központ családi vállalkozás, mely 3 nagyobbacska panziót foglal magában.

Az API 1 (34-500 Zakopane, Pardałówka 9) épülete háromszintes, ahonnan mesés kilátás nyílik a Tátrára. E panzió ideális a családias hangulatot kedvelő, békés pihenésre vágyó vendégeknek, gyerekes családoknak, baráti társaságoknak, vagy továbbképzések, konferenciák számára. Hitvallásuk, hogy a kellemes, meleg, családias hangulat és a kedves kiszolgálás lehetővé teszi hogy vendégeik elfelejtsék a mindennapi élet rohanását és kikapcsolódjanak, és ezért aki egyszer ellátogat hozzájuk újra és újra vissza fog térni. 

Szobáik mind fürdőszobásak, komfortosan berendezettek, műholdas TV-vel, és nem utolsó sorban gyönyörű Tátra panorámával rendelkeznek. 2+2 fős studió szobáinkban a TV mellett hűtő és vízforraló is található. Rendelhető reggeli és estebéd is. Az egész épületben Wifi Internet van, valamint kávézó, drink bár, étkező, multimédiás hangosítással felszerelt konferenciaterem (50 főre konferencia formátumban, 70 főre színházi elrendezésben) és szauna áll a vendégek rendelkezésére.

Konferenciák ideje alatt tudnak cateringet, gálavacsorákat biztosítani, valamit a konferencia terem közvetlen kapcsolatban áll egy terasszal és a kerttel, amely ideális felfrissülést nyújt a konferencia szüneteiben.

Az API 3 (34-500 Zakopane, Pardałówka 11) épülete az API 1 mellett található, regionális stílusban épült és kertjéből gyönyörű Tátra panoráma csodálható meg. Tökéletes helyszín a családias hangulat kedvelőinek, békés pihenésre vágyó vendégeknek, gyerekes családoknak, baráti társaságoknak, vagy továbbképzések, konferenciák számára.

Az API 4 (34-500 Zakopane, ul. Podhalanska 22) újonan megnyitott épület, különösen ideális helyen. A közelben több sípálya is van a "Nosal" valamint a "Kasprowy" kabinos felvonó alsó állomása sincs messze. Tökéletes helyszín azoknak, akik sokra értékelik a nyugalmat és az elegáns környezetet, valamint a síelés és a kirándulás kedvelőinek. Az épület kellemes kertben áll, ahonnan nem csak szép kilátás nyílik a Tátrára, de ingyenesen parkolhatnak is.

Vendégeinknek kellemes pihenést, és békés kikapcsolódást biztosítunk. Több oklevéllel is rendelkezünk, többek közt a bitztonságot értékelő rendőrségi oklevéllel, valamint a Vajdasági Turisztikai Hivatal elismerésével is. « vissza

API 1-3   Zgłoś błąd do skasowania
~Balázs 14:44 Sze, 12 Jún 2013 Kedves Marci!

A szállással is mindenki meg volt elégedve, nagyon jó volt az ellátás is. Egyszóval minden szép és jó volt!
[ Válasz ]
API 2   Zgłoś błąd do skasowania
~Philippe 11:31 Hé, 15 Júl 2013 Köszönjük a foglalást! A szállás szép volt és igényes, igaz nem túl nagy, de pont elég volt erre a pár napra.
Az időjárás sajnos nem kedvezett nekünk, mert sokat esett illetve szemerkélt az eső, de cserébe hatalmas látvány volt ahogy a Giewont karcolta a felhőket.. gyönyörű volt.. Köszönjünk még egyszer.
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~macsék 20:24 Szo, 24 Aug 2013 Kedves Gabi és Marci!

Ezúton köszönöm meg, amit értünk tettetek! Nagyon jól éreztük magunkat Lengyelországban. Csodákat láttunk, tapasztaltunk. Zakopane fantasztikus, még mindig nem tudtuk teljesen bejárni.
Tervezzük jövőre a következő utat, remélem akkor is tudunk közös programon találkozni.

Üdvözöl Benneteket: Kriszti, Szabina, Benji, Zsefi és Marianna
[ Válasz ]
megérkeztünk   Zgłoś błąd do skasowania
~GO 12:06 Csü, 17 Júl 2014 Szia Marci!

A csoport pénteken este hazaérkezett.
Minden rendben volt, teljes az elégedettség a szállással, étkezéssel, programokkal és az idegenvezetéssel is.
Egy tanulság van: foci vb idején ne kiránduljunk ….!
Ottó
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Fekete család 18:18 Csü, 14 Aug 2014 Kedves Gabi és Marci!

Nagyon köszönjük a segítséget a Zakopanei szálláskeresésünkkel kapcsolatosan.
Az API 2 kellemes hely volt, ahol segítőkész, családias vendéglátással, ízletes reggelikkel biztosították számunkra, hogy a város és környéke nyújtotta lehetőségekkel megismerkedhessünk.
Igaz az angol nyelv biztosította kommunikációs lehetőséget kevéssé tudtuk kihasználni, hiszen vendéglátónk csak németül és oroszul tudott, de érdekes, motiváló és időnként mulattató volt az orosz nyelvemlékeink előhívásával részt venni ezen az igazán intenzív villám lengyel nyelvi kurzuson:)
Az általatok ajánlott étkezési lehetőségek közül kettő, a Karcma Zapicek és a Stek Chalupa szolgáltatásait vettünk igénybe, ahol a magyar nyelvű étlapot és a 10% kedvezményt minden fennakadás nélkül biztosították, az ételek ízletesek, az adagok nagy mennyiségűek voltak, melyhez korrekt kiszolgálás társult.
Mindezek nyomán kellemes, emlékezetes élményekkel köszöntünk el Zakopanetól.

Minden jót kívánunk nektek!

Kati és Karcsi
[ Válasz ]
Köszönet.   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 09:44 Csü, 19 Feb 2015 Kedves Gabi és Marci!
Az API 2 panzióban töltöttünk tavaly augusztusban 3 éjszakát, általatok foglalva a szállást. Hát, jó megkésve értékelem a szállást, de jobb később mint soha. Nagyon meg voltunk elégedve a panzióval, a szobákkal. A reggelik és vacsorák nagyon finomak és bőségesek voltak. A panzió nagyon jó helyen van, csöndes mellékutcában, közel a sétálóutcához. Majdnem szemben a panzióval kisbolt van, egy-két házzal odébb pedig a panzió nagy parkolója. Németül lehetett kommunikálni az ügyintéző hölggyel, külön köszönjük neki, hogy segített az autónk műszaki problémájánál. Minden jót kívánunk, viszontlátásra legközelebb Zakopanéban.
[ Válasz ]
        
Re: Köszönet.   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 09:48 Csü, 19 Feb 2015 És persze nektek is köszönünk mindent.
[ Válasz ]
utazásunk Dél-Lengyelországba   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti 08:32 Ke, 01 Aug 2017 Kedves Marci!
Tegnapelőtt este, vasárnap hazaértünk Szegedre. Zakopane fantasztikus volt, pláne összehasonlítva azokkal a 80-as évek végéről való emlékeinkkel, amelyek bennünk éltek a várossal kapcsolatosan. Lengyelország jobban teljesít....
Pénteken tutajoztunk és bicikliztünk a Dunajecen, szuper nap volt, szombaton pedig felküzdöttük magunkat a Kasprowy-ra (a küzdelem alatt a háromórás sorban állást értem). De megérte!!!!! Szombat este a Krupowka végén levő nagy étterem teraszán 2 órányi gorál muzsikát hallgattunk egyre jobb kedvű zenészek előadásában.
Mindent összevetve (Krakkó, Dunajec és Zakopane) szuper 4 napot töltöttünk Malopolska-ban (ezt is megtanultuk). Köszönjük a szállások megszervezését és a jó tanácsokat.
Biztos, hogy visszamegyünk még kirándulni Lengyelországba az előttünk álló években.
Üdv:
Márti
[ Válasz ]
API 4   Zgłoś błąd do skasowania
~Orsi 07:22 Pé, 12 Máj 2023 Kedves Marci,

kissé késve, de szeretnénk köszönetet mondani a szervezésedért!
Elégedette k voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, nagyon rendben volt az étterem-ajánlatod is, szállásunkon a reggeli pedig pazar volt.
Köszönjük szépen,
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Felvonó
Katus11
15:44 Szo, 13 Ápr 2024
Köszönöm! Mindig van egy új kérdés 😊 Fent a hegyen is ugyanezek a jegyárak...
Re: Felvonó
~CsMarton
15:45 Pé, 12 Ápr 2024
A felmenetel idejére nincs általános szabály, mert minden nap más lehet, de általában, ha...
Re: Felvonó
Katus11
15:26 Pé, 12 Ápr 2024
Köszönöm! Még 2 kérdés :) Május 1.-én megyünk Zakopaneba. Abban az időszakban mármint...
Re: Felvonó
~CsMarton
11:01 Csü, 11 Ápr 2024
Szia! Nem, lefelé nem szokott nagy sor lenni.
Re: Felvonó
~Katus11
09:47 Csü, 11 Ápr 2024
Sziasztok!! Érdeklődnék, ha lefelé menetre fent a hegyen szeretnék jegyet venni, ott is...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 115445836 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.