Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó 
szukaj któregokolwiek słowa szukaj wszystkich słów zaawansowane
Fagyos-barlang Zgłoś post do skasowania
~Enikő
13:36 Sze, 15 Aug 2012
A belépő most 4pln és a barlang nevét komolyan kell venni, mert a hőmérséklet bent 6C, a végigjárásához pedig 10-15 perc kell.
Re: Fagyos-barlang Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
13:39 Sze, 15 Aug 2012
Ez is cserélve! Köszi az észrevételt!
Fagyos barlang Zgłoś post do skasowania
~Zsolt
16:56 Csü, 16 Júl 2015
Arról senki nem írt, hogy több helyen is csak négykézláb lehet áthaladni.:)
Egyébként nem szabad kihagyni nagyon jó.
De hiába hideg, a terepviszony és a bújócska megizzaszt elég egy vékonyabb pulcsi is ide. vászoncipő nem ajánlott mert vizes.
Re: Fagyos barlang Zgłoś post do skasowania
~Zsolt
16:59 Csü, 16 Júl 2015
És inkább 20-30 perc, néha torlódás van a szűk részeken
Re: Fagyos barlang Zgłoś post do skasowania
Utto.gyorgy@gmail.com
14:38 Hé, 17 Aug 2020
Sziasztok,
Ma 5pln volt a belépő. A vizes részeken pallókat rakták le. Én nem vagyok túl magas, így legugolva, le hajolva mindenhol át tudtam menni. Nagyon sokan voltak
Re: Fagyos barlang Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
15:34 Hé, 17 Aug 2020
Szia!

Köszi a belépő infót. Végignéztem pár oldalt, mindenhol 4 pln-t írnak, azaz elég friss emelés lehet. Mindenesetre javítottam az odalon.
Fagyos barlang Zgłoś post do skasowania
~cszb
17:40 Sze, 03 Aug 2022
Sziasztok! Ma voltunk Kiryben és a barlangot nem lehet látogatni jelenleg, mert lezárták a hozzá vezető utat. Figyelmeztető tábla van kint a fahídnál (lengyelül és angolul). A nemzeti parkba a napi belépő 8 PLN/fő, a gyerekeknek 4 PLN /fő. A 15 évesen is kedvezményt kapott, csak a kort mondtuk be. Busszal mentünk, 7 PLN volt fejenként Kirybe csak oda, gyerekkedvezmény nincs, a busz a Lidl melletti autóbusz állomásról indul. Kb 15 perces út, elég közel van, érdemes azzal menni mert amúgy tömegnyomor van! Az autóparkolás ha van helye valakinek, úgy láttuk 30 PLN volt. Itt érdekes a busz szolgáltatás, míg otthon előre felszálláskor fizetsz, itt utólag amikor leszállsz.
Túra Zgłoś post do skasowania
~cszb
18:11 Sze, 03 Aug 2022
Még annyit, hogy rettenetesen sokan voltak, hömpölyög a tömeg. De kárpótol a szép látvány. Mi, akik nem sokat túrázunk otthon, eléggé elfáradtunk. Annak aki nem gyakorlott túrázó, nem feltétlen sorolnám a könnyű kategóriába. A fenti réttől (ahol a lovaskocsik leteszik a vendégeiket) kissé meredek az út a menedékházig, de hogy emelkedik az biztos. A ház egyébként nagyon jó hogy ott van, mert fel tud frissülni az ember. Viszont a nagy emberáradat miatt a WC-k előtt kígyózó sorok vannak. Ha ételt szeretne vásárolni valaki, akkor 2 helyen tudsz kérni. Előre kifizeted, majd kapsz 2 blokkot. Az egyiket be kell adnod a kiadó ablaknál, hogy összekészítsék neked, addig félreállsz. Ha kész úgyis látod vagy szólnak is és viheted. Sajnos az étlap csak lengyelül van kiírva, de az egyik pultos beszélt angolul és jól elmondta mit lehet kapni. Csak példaként: gulyásleves 25 PLN , sült krumpli ketchuppal 18 PLN, nuggets hasonló árban és egész jó ízű is. Sör epres sziruppal 0,5 de 17 PLN, limonádé Kb 3-4 el 8 PLN, Almás süti kél áfonyával, szósszal 18 PLN (ISTENI, KÁR KIHAGYNI !!!! ), áfonyás tetejű piskóta kocka 15 PLN. Vannak kinti padok, de nem árnyékban. Sokan pokróc rá he erednek, úgy pihennek. Lefelé jövet könnyebb. Egyébként 15 percenként található mindig TOI-TOI wc.
Lezárás Zgłoś post do skasowania
~Dorottya
21:33 Va, 03 Márc 2024
A mapy térkép azt mutatja le van zárva a doki a koscielisko, de nem találtam máshol ilyen infót. Esetleg ti mit tudtok róla?!
Re: Lezárás Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
06:17 Hé, 04 Márc 2024
Nincs lezárva. Tegnap jártam arra, szép mennyiségű parkoló kocsi volt Kirynél. A Tátrai Nemzeti Park közleménye szerint sincs lezárva.

[Pokaż drzewko]                Dodaj nowy temat
   « powrót do listy tematów
Posty na forum
Ilość postów dodanych w ostatnim tygodniu: 2
Ilość postów dodanych w ciągu ostatniego dnia: 0

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 124020775 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.