Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: busz Kuzmicebe

Treść:
Kedves Marci!
Eddig a hozzászólásokból azt olvastam, hogy busszal el lehet jutni a lanovka bejáratához. A saját oldalukon nem egészen értem, hogy mit ír, csak gyalog lehet menni? \"It is not possible to drive your own car to the entrance directly. You have to leave your car near the Jana Pawła roundabout.

The stop for buses and taxis will is moved to the intersection of ul. Przewodników Tatrzańskich and ul. Karłowicza. ATTENTION!!! This year, you will not be able to take the bus to the cable car station itself.

Therefore, we remind you - if you have a ticket for the Kasprowy Wierch cable car for a specific hour, give yourself more time to get to your destination.

The section of about 1500 m from the Jana Pawła II roundabout to the down station of the PKL Kasprowy Wierch cable car can be covered on foot in about 30-40 minutes.

You should arrive at the railway entrance at least 20 minutes before the time specified on your ticket/skipass. If you have bought your ticket/skipass prior to arrival, go to the entrance marked *tickets bought online*\"

Vagy csak a turistabuszok nem mehetnek és lehet ottani busszal menni, ahogy írtátok, 4 PLN-ért fejenként? Hol érdemes akkor kocsival parkolnunk (közvetlenül megyünk Magyarországról 12-én és az az első programunk lenne). Köszi, Lajos

Dodany przez użytkownika: ~Somodi Lajos
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Sípálya nyitvatartás
~CsMarton
12:10 Csü, 30 Nov 2023
Igen, de korán zárhatnak. 25-én, 26-án viszont normál menetrenddel nyitva minden.
Sípálya nyitvatartás
~Nagy Tünde
11:27 Csü, 30 Nov 2023
Érdeklődnék, hogy december 24-én még nyitva vannak a sípályák?
Re: Érdeklődés busz parkoló után
~Kata
08:56 Csü, 30 Nov 2023
Nagyon szépen köszönöm Marci a gyors választ! :)
Re: Érdeklődés busz parkoló után
~CsMarton
18:28 Sze, 29 Nov 2023
Meg-megnyitogatják, tehát lehet kicsit reménykedni, hogy ott. Ha nem, akkor vele szemben van...
Érdeklődés busz parkoló után
~Kata Bernát
18:23 Sze, 29 Nov 2023
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg a turista buszok hol, merre tudnak megállni...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 105113814 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.