Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóVáltozás a kedvezménykártyák rendszerében


Ez úton értesítünk bennetekek, hogy 2019 január 23-tól változás áll be a tőlünk igényelhető éttermi kedvezménykártyák rendszerében. Kuponok lesznek továbbra is, de apró változásokkal. Hogy mik a főbb újdonságok? Kattintsatok a "Tovább" gombra és elolvashatjátok.


Összesen négy éttermet nem érint a változás, azaz a Gazdowo Kuźnia, a Karcma Po Zbóju, a Sport Corner és a Zapiecek éttermekbe továbbra is 10% kedvezménnyel fogyaszthattok (ételt és italt is), ha igénylitek kedvezménykártyáinkat.

A rossz hír az, hogy a Stek Chałupa kikerül a rendszerből, így oda a továbbiakban kedvezményt nem tudunk biztosítani. Mivel a változás viszonylag hirtelen, ezért a már kiadott kártyákat 2019 június 30-ig az étterem elfogadja, azaz addig fogyaszthattok még itt is 10% kedvezménnyel. A hely most, és a június 30 utáni időszakban is marad a magyarbarát éttermek sorában, azaz magyar nyelvű étlapot továbbra is tudok itt is kérni majd.

A jó hír pedig az, hogy a Krupowa Izba étterembe (korábbi nevén Staro Izba) már 15% kedvezményt biztosító kupont tudunk nektek küldeni mostantól!

A kedvezménykártyák rendszerének leírását ezen a linken lelitek, az igénylés módja is itt van leírva. Jó étvágyat Zakopanéhoz!

« vissza

Kedvezmény kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Völgyesiné Kati 18:08 Ke, 12 Márc 2019 Kedves Marci!
Nagyon szépen köszönöm a kedvezmény kártyákat! Völgyesiné Kati
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Sízés
~CsMarton
19:47 Ke, 10 Szept 2019
Mi! http://apartamentypodsl oncem.com/hu
Re: Sízés
~Dékány György
19:00 Ke, 10 Szept 2019
Köszönöm a gyors és bíztató választ,hogy már dec. közepétől lehet csúszkálni...
Re: Sízés
~CsMarton
11:41 Ke, 10 Szept 2019
Kedves György! Ha az ő honlapjukon sincs még infó, akkor mi sem tudunk pontosat mondani....
Sízés
~Dékány György
11:38 Ke, 10 Szept 2019
Szeretném megkérdezni,hogy Symaszkowa,Harenda,Suche pályák mikor kezdik a szezont,mert a...
köszönet
~Country
12:03 Hé, 09 Szept 2019
Kedves Gabi és Marci! Szerencsésen hazaérkezett a csoportunk, nagyon jól érezték...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 31360148 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.