Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóKötélvasutak Zakopane városában és környékén

Zakopane és környéke számos kötélvasúttal rendelkezik. Ezek jó része sípályákhoz kapcsolódóan sokszor csak télen üzemel, de jópár nyáron is, vagy egész évben várja utasait. Ebben a menüpontban ezeket igyekszünk összeszedni nektek.

A menüpont két nagy részre bontható:

Az első a PKL, azaz a Polskie Koleje Linowe (azaz a Lengyel Kötélvasúttársaság) által üzemeltetett felvonók sora, míg a második kategóriában mások, más szervezetek/cégek által üzemeltetett kötélvasutakról leltek információt.

Mindazon kötélvasutakról, amelyek sípályaként is üzemelnek, itt nem teszünk említést. Róluk információt a Sípályák rovatban lelhettek. Ilyenek a Harenda felvonó, a Szymoszkowa felvonó, a Witówi felvonó, vagy a Kotelnica síkomplexum.

Jó böngészést!

Otthon kell megvenni a jegyet   Zgłoś błąd do skasowania
~csabika69
14:16 Ke, 05 Aug 2014
08.03-án voltunk a Kasprowy lanovkával. Sajnos jó lett volna tudni, hogy a jegyeket otthon, interneten célszerű megvenni, mert akkor soron kívül engedik a beszállást. Egyébként majdnem 2 órát álltunk sorba, a sor baromi lassan halad, mert mindig csak annyi jegyet adnak ki, amennyien egy kabinba beférnek.Utána a következő kabin érkeztéig áll a sor, nincs jegykiszolgálás. A lanovkás cég e-mail címe : www.pkl.pl. Remélem, mások okulnak belőle.
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek és minden más   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit 13:12 Pé, 08 Júl 2016 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönöm a közreműködést. Szuper, hogy ilyen segítőkész emberek vagytok és segítetek a kis tájékozatlan embereken :)
Szuper az oldalatok is, rengeteg az infó ami nagyban segíti a magyar turistákat azon a csodálatos helyen ahol Ti is éltek.

Üdv. Judit.
[ Válasz ]
Hosszúhétvége   Zgłoś błąd do skasowania
~Kató 07:09 Csü, 06 Okt 2016 Sziasztok!
November közepén megyünk Zakopanéba. Pénteken késő délután- este érünk oda és vasárnap jövünk haza. Milyen programot tudnátok ajánlani egy 4fős társaságnak a piacon kívül? Mi az amit feltétlenül érdemes megnézni a környékben? Van a közelben valamilyen vadász-múzeum?

Illetve, ha a családnak karácsonyi ajándékokat, bőrt, faárut, sajtot szeretnénk venni, akkor a zakopanei piacot ajánljátok, vagy inkább valamelyik másikat a környékben?

Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: Hosszúhétvége   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:58 Hé, 10 Okt 2016
Kedves Kató!

Programok kapcsán a Túrázóknak, a Látnivalók és Programok menüpontok átolvasását javaslom, szerintem bőségesen lelsz majd bennük ötleteket.

A zakopanei piac is alkalmas lehet a dologra, de akár a Nowy Targ városában lévő hetipiac is. Ez viszont csak csütörtökön és szombaton van nyitva, míg a zakopanei minden nap. A Nowy Targ-i piac nagyobb, és sok minden, olcsóbb is, a zakopanei kimondottan a turizmusról szól.
Marci
[ Válasz ]
kisbusz   Zgłoś błąd do skasowania
~Juli66 23:48 Szo, 24 Jún 2017 Kedves Marci !
Tavaj voltunk Zakopanéban. nagyon jo volt ezért az idén visszamegyünk.Köszönöm az akkori infot !
Az idén szeretnénk a lanovkával felmenni (ez tavaj nem jött össze) de nem tudom hogy a kisbusz indulo állomása csak Rondo Jana Pawła II körforgalom vagy van lehetőség buszpályaudvaron vagy köztes állomáson felszállni ? Mit kell figyelni mi van a kisbuszra irva , a végállomás vagy valami szám is?
Bocs hogy ilyen sokat írtam.
elü
öre is köszönöm
juli
[ Válasz ]
        
Re: kisbusz   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:41 Va, 25 Jún 2017
Kedves Juli!

A lanovkához közlekedő kisbuszokra Kuznice felirat van téve, szám nem szokott lenni. A kisbuszok a zakopanei buszpályaudvar és Kuznice között több helyen megállnak, az utolsó megállójuk a körforgalom, de előtte az Aleja 3-ego Maja és az ulica Zamoyskiego-n végighaladva.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: kisbusz   Zgłoś błąd do skasowania
~Juli66 19:18 Va, 25 Jún 2017 Kedves Marci !
Nagyon köszönöm a választ ! Sokat segítettél !
Minden jót !
Juli
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Auswitz
~Gabi
13:15 Sze, 16 Okt 2019
Kedves Andrea! Eu-n belül elfogadják mindenhol a biztosítás alap kötvényét, nem...
Re: Auswitz
~susy05
12:53 Sze, 16 Okt 2019
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Autóval megyünk és azt szeretném még...
Re: Auswitz
~CsMarton
10:48 Ke, 15 Okt 2019
Nem. Birkenau egyelőre teljesen ingyen, mindenféle előzetes regisztráció nélkül...
Auswitz
~susy05
10:45 Ke, 15 Okt 2019
Jövőhéten indulunk Auschwitzba a jegyeink megvannak. Megszeretnénk nézni a Birkenaui lágert...
Re: Híd lezárás
~tomi
17:37 Va, 13 Okt 2019
Köszönöm a gyors választ ,sokat segítettek:)))
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 31866165 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.