Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó

KARCZMA POLANY

34-511 Kościelisko, Chotarz 453

tel.: (+48) 880 147 603
fax: NINCS
honlap: www.polany.pl

étterem, Zakopane, Kościelisko, góral konyha, lengyel konyha, pizza, catering, élőzene, rendezvényszervezés


A Karczma Polany már több, mint 15 éve várja vendégeit Kościeliskoban, a góral- és lengyel konyha remekeivel fontos pontnak számít a Podhale régió gasztronómiai térképén. A családias hangulta, a sokéves tapasztalat, valamint a kedves és professzionális kiszolgálás teszik lehetővé, hogy minden pocaknak megtalálják a megfelelő élményt.

Az étterem csak 7 km-re fekszik Zakopane központjától, így bármikor könnyen elérhető egy finom ebéd, vagy vacsora erejéig. Az éttermek nem csak családoknak ajánljuk, hiszen rendezvénytermükben céges rendezvények megvalósítását is örömmel vállalják.

A már majdnem 100 éves, fából épült csodaszép épület, ahol az éttermet találjátok, csak egy ugrásra fekszik számos tátrai túraösvénytől. Az épület előtt számos parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére. A góral- és lengyel konyha hagyományainak ápolásáért és megújításért már számos díjat kapott a hely, de számukra a legnagyobb öröm a sok-sok visszajáró vendég, aminél nagyobb dícséret a szakmában nincsen.

Az étteremben kb 65 főnek van hely, a rendezvényterem pedig 120 fős, így aztán rendezvények, koncertek megvalósítására is alkalmas. E mellett nyáron a kerthelységben, valamint még három kinti helyszínen tudnak szabadtéri rendezvényeket is magvalósítani, mindenhol akár 400 fő erejéig is.

Az étterem catering szolgáltatást is vállal 5-től 500 főig.


« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérdés
~CsMarton
21:50 Pé, 10 Júl 2020
Köszönjük előre is.
Re: kérdés
~vilcseke
21:46 Pé, 10 Júl 2020
Rendben.
Re: kérdés
~CsMarton
21:10 Pé, 10 Júl 2020
Igen, ez szuper, és így vírus után/előtt/közben praktikus is. Azért ha ott lesztek, nézz...
Re: kérdés
~vilcseke
21:07 Pé, 10 Júl 2020
Köszönöm. Online vásárlást javasolják a PKL oldalán, így megpróbáltam. Elég...
Re: kérdés
~CsMarton
20:01 Pé, 10 Júl 2020
Szia! Ebben nem vagyunk most 100%-ig biztosak, de elé jó eséllyel igen a válasz. A PKL...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 39449382 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.