Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó

KARCZMA POLANY

34-511 Kościelisko, Chotarz 453

tel.: (+48) 880 147 603
fax: NINCS
honlap: www.polany.pl

étterem, Zakopane, Kościelisko, góral konyha, lengyel konyha, pizza, catering, élőzene, rendezvényszervezés


A Karczma Polany már több, mint 15 éve várja vendégeit Kościeliskoban, a góral- és lengyel konyha remekeivel fontos pontnak számít a Podhale régió gasztronómiai térképén. A családias hangulta, a sokéves tapasztalat, valamint a kedves és professzionális kiszolgálás teszik lehetővé, hogy minden pocaknak megtalálják a megfelelő élményt.

Az étterem csak 7 km-re fekszik Zakopane központjától, így bármikor könnyen elérhető egy finom ebéd, vagy vacsora erejéig. Az éttermek nem csak családoknak ajánljuk, hiszen rendezvénytermükben céges rendezvények megvalósítását is örömmel vállalják.

A már majdnem 100 éves, fából épült csodaszép épület, ahol az éttermet találjátok, csak egy ugrásra fekszik számos tátrai túraösvénytől. Az épület előtt számos parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére. A góral- és lengyel konyha hagyományainak ápolásáért és megújításért már számos díjat kapott a hely, de számukra a legnagyobb öröm a sok-sok visszajáró vendég, aminél nagyobb dícséret a szakmában nincsen.

Az étteremben kb 65 főnek van hely, a rendezvényterem pedig 120 fős, így aztán rendezvények, koncertek megvalósítására is alkalmas. E mellett nyáron a kerthelységben, valamint még három kinti helyszínen tudnak szabadtéri rendezvényeket is magvalósítani, mindenhol akár 400 fő erejéig is.

Az étterem catering szolgáltatást is vállal 5-től 500 főig.


« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
19:00 Pé, 18 Szept 2020
Kedves Erzsébet! A lakhatás gondolom első körben albérletben oldható meg. Munka...
érdeklődés
~Elizavetta
09:01 Pé, 18 Szept 2020
Sziasztok! Üdvözöllek Benneteket! Szeretnék,egy kis információt,arra vonatkozóan...
Re: Fagyos barlang
~CsMarton
15:34 Hé, 17 Aug 2020
Szia! Köszi a belépő infót. Végignéztem pár oldalt, mindenhol 4 pln-t írnak, azaz...
Re: Fagyos barlang
Utto.gyorgy@gmail.com
14:38 Hé, 17 Aug 2020
Sziasztok, Ma 5pln volt a belépő. A vizes részeken pallókat rakták le. Én nem vagyok túl...
Re: Ü
~CsMarton
11:31 Hé, 17 Aug 2020
Szia! Az átvételi pontokra ott a link a cikkben - használd. A tehergépjárművek esetén...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 43592067 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.