Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóVáltozás a kedvezménykártyák rendszerében


Ez úton értesítünk bennetekek, hogy 2019 január 23-tól változás áll be a tőlünk igényelhető éttermi kedvezménykártyák rendszerében. Kuponok lesznek továbbra is, de apró változásokkal. Hogy mik a főbb újdonságok? Kattintsatok a "Tovább" gombra és elolvashatjátok.


Összesen négy éttermet nem érint a változás, azaz a Gazdowo Kuźnia, a Karcma Po Zbóju, a Sport Corner és a Zapiecek éttermekbe továbbra is 10% kedvezménnyel fogyaszthattok (ételt és italt is), ha igénylitek kedvezménykártyáinkat.

A rossz hír az, hogy a Stek Chałupa kikerül a rendszerből, így oda a továbbiakban kedvezményt nem tudunk biztosítani. Mivel a változás viszonylag hirtelen, ezért a már kiadott kártyákat 2019 június 30-ig az étterem elfogadja, azaz addig fogyaszthattok még itt is 10% kedvezménnyel. A hely most, és a június 30 utáni időszakban is marad a magyarbarát éttermek sorában, azaz magyar nyelvű étlapot továbbra is tudok itt is kérni majd.

A jó hír pedig az, hogy a Krupowa Izba étterembe (korábbi nevén Staro Izba) már 15% kedvezményt biztosító kupont tudunk nektek küldeni mostantól!

A kedvezménykártyák rendszerének leírását ezen a linken lelitek, az igénylés módja is itt van leírva. Jó étvágyat Zakopanéhoz!

« vissza

Kedvezmény kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Völgyesiné Kati 18:08 Ke, 12 Márc 2019 Kedves Marci!
Nagyon szépen köszönöm a kedvezmény kártyákat! Völgyesiné Kati
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Látogató
~CsMarton
21:20 Va, 17 Máj 2020
Kedves Gergő! Köszönjük megkeresésedet. Szívesen segítünk, de kérjük ez ügyben...
Látogató
~Gergő
21:18 Va, 17 Máj 2020
Helló!sok jót olvastam itt a kommentek között!augusztus 12-14 lennénk 8felnőtt!szeretnénk...
Re: Járvány ügy miatti lemondás!
~CsMarton
10:05 Ke, 31 Márc 2020
Köszönjük hozzászólásodat. Március 25-én küldtem is választ. Bemásolom ide:...
Járvány ügy miatti lemondás!
~Krisztián1010
09:59 Ke, 31 Márc 2020
Szia Marci! Március 25.-én küldtem egy e-mail-t a zakopaneinfo.hu címetekre, hogy,a...
Re: Megbetegedés
~TOTI
13:02 Szo, 14 Márc 2020
Kedves Marci és Gabi! Jó pihenést kívánok, pihenjetek minél többet ha lehetséges!
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 37373467 látogató
1999-2020 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.