Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóTour de Pologne 2018


2018-ban már 75. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 4-10 között a lengyel nemzetközi kerékpárverseny, azaz a Tour de Pologne. Idén (a szokott módon) két etap is érinti a környéket, méghozzá az utolsó két szakasz. Inkább Bukovina Tatrzańska központtal, de érinti a verseny Zakopanét és a környlk közlekedését is.


A körverseny VI. és VII. napján Zakopane környékén halad, ezért több-kevesebb ideiglenes lezárás is várható a környéken 2018 augusztus 9-én és 10-én, azaz csütörtökön és pénteken.

Lássuk hát a praktikus információkat:

A verseny VI. etapjának - mely Zakopane városából indul, és onnan kelet felé haladva ér el Bukowina Tatrzańska településre, majd onnan észak-keleti irányban Brzegi, Jurgów, Łapsze Wyżne, Trybsz, Czarna Góra útvonalon tesz négy kört mire visszatérne a bukowinai befutóra - térképét innen tudjátok letölteni.
A verseny VII. etapjának, mely egy Bukowina Tatrzańska, Brzegi, Jurgów, Łapsze Wyżne, Trybsz, Gronków, Szaflary, Bańska Wyżna, Biały Dunajec, Gliczarów Dolny, Bukowina körpálya, térképét pedig
 innen tudjátok letölteni*.

Minkét napon jelentős forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell számítani a nap második felében. A hatodik szakasz 15:50 körül startol Zakopanéból, a hetedik pedig 15:30-kor Bukowinából, és kb este 19 óra körül érnek végett. Ezekben az időintervallumokban a fenti linkeken található utakon, községekben nem nagyon lehet majd közlekedni. Fontos, hogy az útlezárások, forgalomkorlátozások már kb 3 órával a start előtt megkezdődnek majd, hiszen akkor indulnak el a technikai és kísérő járművek. Ezeken a környékeken ne közlekedjetek ezeken a napokon.

Mivel Zakopane és környéke nyáron amúgy is nehézkesen közlekedő, fokozottan ajánljuk, hogy ezeken a napokon, ha nem muszáj ne üljetek kocsiba. Mindkét versenynapra a Nyugati-Tátrában való túrázást ajánljuk, hiszen azt a környéket a verseny nem érinti.

---- ----

Természetesen a versenyre érkezőknek jó szurkolást kívánunk, mindenki másnap pedig sok türelmet.

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Advent vásar
István
14:02 Hé, 15 Okt 2018
Köszönöm szépen,a világos,mindenre kiterjedő választ!
Re: Advent vásar
~CsMarton
13:54 Hé, 15 Okt 2018
Kedves István! A piac folyamatosan megy, minden nap nyitva van. Igazán persze akkor indul...
Re: Advent vásar
István
13:49 Hé, 15 Okt 2018
Kedves Márton!Neked van igazad,ezt már máskor kifejtetted,hogy ami van,az nem Adventi...
Re: Advent vásar
~CsMarton
09:45 Va, 14 Okt 2018
Nincs ádventi vásár Zakopanéban.
Advent vásar
~Dénes
20:01 Szo, 13 Okt 2018
Azt szeretném meg kerdezni hogy az adventi vásar mikor kezdödik?
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 20242402 látogató
1999-2018 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.