Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóNovemberi munkaszüneti napok


Akárcsak Magyarországon, itt Lengyelországban is munkaszüneti nap november 1. Érdemes tudni, hogy 10 nappal később, november 11-én a Függetlenség Napját ünnepli a lengyel nép, így az is munkaszüneti nap lesz. Praktikus tudnivalók a tovább gombra kattintva!


A két munkaszüneti napon - november 1 és 11 - a boltok nagy része, hivatalok zárva tartanak, de Zakopanéban a szolgáltatók nagyja - éttermek, kocsmák és a PKL járművei is normál nyitvatartással üzemelnek. Várhatóan 1-én a piac csak kevés árussal lesz nyitva!
Mivel 11-e szombatra esik, így a boltokon túl a hivatalok alapból is zárva tartanak! A kötélvasutak üzemelnek majd, kivéve a Butorowy libegőt, ami egész novemberben amúgy is zárva tart.

Nincs zárvatartás az Auschwitz-Birkenau múzeumbanitt mind a két munkaszüneti napon látogatható lesz a tábor, ellenben a Wieliczkai Sóbánya november 1-én zárva tart, de a 10 nappal később esedékes munkaszüneti napon, azaz november 11-én már látogatható.
A dunajeci tutajosok november elsején bezárnak, de nem az ünnep, hanem a szezonzárás miatt, így velük utazni legközelebb már csak 2018 április 1-én tudtok majd.

Krakkóban mindkét ünnepnapon a múzeumok nagy része zárva tart.

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: lovaszánozás
~CsMarton
08:28 Ke, 20 Feb 2018
Kedves Szandra! Nálunk tudsz jelentkezni emailben, minden mást megbeszélünk....
Re: lovaszánozás
~Szandra
07:51 Ke, 20 Feb 2018
Szia! Kérhetnénk egy címet,hogy hova menjünk motorosszántúrára? Holkell bérelni? Köszönöm
Re: Sífelszerelés bérlés
~CsMarton
16:42 Pé, 16 Feb 2018
Szia! Minden sípályánál van vagy 3-4 kölcsönző minimum. Használt, de jó...
Re: Harenda síkölcsönző
~CsMarton
16:40 Pé, 16 Feb 2018
Szia! A Doctor Ski-t nem ismerem, de minden sípályánál van vagy 3-4 kölcsönző...
Sífelszerelés bérlés
AbariB
13:22 Pé, 16 Feb 2018
Kedves Marci, meg tudod mondani, hogy helyben kb milyen árban tudunk majd komplett...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 16701409 látogató
1999-2018 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.