Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóNovemberi munkaszüneti napok


Akárcsak Magyarországon, itt Lengyelországban is munkaszüneti nap november 1. Érdemes tudni, hogy 10 nappal később, november 11-én a Függetlenség Napját ünnepli a lengyel nép, így az is munkaszüneti nap lesz. Praktikus tudnivalók a tovább gombra kattintva!


A két munkaszüneti napon - november 1 és 11 - a boltok nagy része, hivatalok zárva tartanak, de Zakopanéban a szolgáltatók nagyja - éttermek, kocsmák és a PKL járművei is normál nyitvatartással üzemelnek. Várhatóan 1-én a piac csak kevés árussal lesz nyitva!
Mivel 11-e szombatra esik, így a boltokon túl a hivatalok alapból is zárva tartanak! A kötélvasutak üzemelnek majd, kivéve a Butorowy libegőt, ami egész novemberben amúgy is zárva tart.

Nincs zárvatartás az Auschwitz-Birkenau múzeumbanitt mind a két munkaszüneti napon látogatható lesz a tábor, ellenben a Wieliczkai Sóbánya november 1-én zárva tart, de a 10 nappal később esedékes munkaszüneti napon, azaz november 11-én már látogatható.
A dunajeci tutajosok november elsején bezárnak, de nem az ünnep, hanem a szezonzárás miatt, így velük utazni legközelebb már csak 2018 április 1-én tudtok majd.

Krakkóban mindkét ünnepnapon a múzeumok nagy része zárva tart.

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Érdeklődés
~CsMarton
09:36 Csü, 23 Nov 2017
Attól függ, merre mész. Két alapút van, az egyik a zöld jelzés, azon olyan 3-3,5 óra...
Re: Érdeklődés
~Viri
09:23 Csü, 23 Nov 2017
A lanovka felső állomásáig.
Re: Érdeklődés
~CsMarton
18:10 Sze, 22 Nov 2017
Hova?
Érdeklődés
~Virág
17:44 Sze, 22 Nov 2017
Sziasztok! A barátommal hétvégén megyünk Zakopaneba és szeretnénk kipróbálni a...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
12:55 Sze, 22 Nov 2017
Lehet. A városban és a Tátrai Nemzeti Park bejáratainál lévő szuvenírárusoknál,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 15899251 látogató
1999-2017 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.