Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó 
szukaj któregokolwiek słowa szukaj wszystkich słów zaawansowane
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Vinnai Szilárd
11:35 Sze, 19 Jan 2011
Kedves Gabi és Marci és Johanna!

Köszönjük az iroda közreműködését a lengyelországi programok megszervezéséhez.
Minden Önök által szervezett program maximálisan kielégítette elvárásainkat mind színvonalában, mind árak valamint a pontosság tekintetében egyaránt. Az elhelyezésünk és félpanziós ellátásunk kiváltotta valamennyi túratárs megelégedését.
Amennyiben a jövőben ismét lehetőséget kapunk, hogy barátommal együtt mi szervezehetjük a lengyelországi túráinkat és a kultúrális programokat, szeretnénk a segítségüket akkor is igénybe venni.
Magyarországi barátaimnak fogom ajánlani az Önök szolgáltatását.

Vinnai Szilárd
túravezető
PMSC Természetjáró Szakosztály nevében
Köszönjük Zgłoś post do skasowania
~Kati
12:05 Pé, 09 Szept 2011
Hihetetlenül kedves, előzékeny emberek Marciék. Mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom a ZAKOPANEINFO-t. Kati
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Meszes Ottó
20:00 Va, 02 Okt 2011
Kedves Johanna, Gabi és Marci!!
Szeptember 18-tól töltöttünk egy nagyon-nagyon kellemes hetet Zakopánéba és környékén. Már a szállásfoglalás előtt, a nyelvi nehézség volt a legnagyobb problémánk. Ekkor találtam a "ZakopaneInfo.hu"-ra, az Önök, a Ti portálotokra.
Az álmotok, a mi álmunkat is megvalósította.Mindenkinek merem ajánlani, ha szeretne ebbe a régióba utazni és szépségeit megtekinteni,vegye fel a kapcsolatot az irodával. Gabi és Marci a kedves, rugalmas profizmusával, helyben a pontos, részletes eligazításával rendkívül megkönnyíti a programok megvalósítását.
Ezúton is köszönjük a segítséget: a Meszes család
lengyel tudás nélkül Zgłoś post do skasowania
~Októberi utasok
16:45 Ke, 11 Okt 2011
Kedves Gabi és Marci!!
Szeretettel üdvözlünk benneteket!!
Önző turista módjára igyekeztünk tartalmasan kihasználni ottlétünk minden percét, ezért most szeretnénk megköszönni az értékes tájékoztatást és útmutatást, amit az egész heti ottlétünkhöz nyújtottatok.. Prospektusok, térképek alapján szoktunk a hasonló programokra felkészülni, de az eligazításotok alapján teljes nyugalommal indultunk az útra, mert úgy tűnt, ismert úton kocsikázunk. A napunk, időjárás és élmény szempontjából egyaránt fantasztikusan sikerült. A tutajozás után a várkastély megtekintésével teljes lett a napi program. Ez volt a hab a tortán! Ilyen eredeti ép állapotban lévő várat nem láttunk. Nagyon érdekes volt, a környezet:Egyszerűen csodálatos!!!! Vissza Trybsz-en keresztül jöttünk, ami által bepillantást nyertünk a települések hétköznapi életébe. Nagyon hasznos tapasztalatokat nyer az ember. Hasonlóan áradozhatnék a többi napon látottakról is. DE PONT NEKTEK MESÉLEM !!!???? És mi történt szombat reggel? Gyönyörű időre ébredtünk, és ennek ellenére sajnos indulni kellett haza. Kiértünk a főútra, és azt hittük baj történt és elterelnek bennünket. ÁÁÁ.. dehogy! Közelebb érve látjuk, vidám emberek terelik a kocsikat a parkolókba, a Koscielisko völgy bejáratánál. Nos, itt eldöntöttük, ide vissza kell jönni! És hazaérkezésünk óta egyre erősödik az elhatározás.Valami láthatatlan erő visszahúz. Zakopáne és környéke egy gyöngyszem. Bármerről nézed csillog. Visszavágyunk!!!! Éppen ezért, ha egészségünk engedi, jövőre ismét megkeresünk TITEKET egy szállásrendelés miatt, majd pedig ezáltal személyesen. Mert ha " csak végzitek a munkátokat " nekünk, és másoknak nagyon is megnyugtató érzés, egy idegen nyelvi környezetben, általatok otthonosan mozogni.
Kívánunk nektek további sikeres munkát, és mindehhez jó egészséget a kedves kis csapatnak!
Visz.lát... Sziasztok!!!
Szívélyes Üdvözlettel
ZakopaneInfo Zgłoś post do skasowania
~VL - Szolnok
16:10 Hé, 30 Jan 2012
gratulálok a portálhoz, igazán igényes, szívélyes, mondhatnám teljesen visszaköszön a zakopane-i vendégszeretet belőle!
zakopane Zgłoś post do skasowania
~Tóth Tibor
19:40 Szo, 30 Jún 2012
Kedves Márton!

A magam és fiam nevében nagyon-nagyon szépen köszönjük az általatok nyújtott segítséget, igazán gördülékennyé és kellemessé tettétek a kirándulásunkat, sokat segítettetek.

Nagyon köszönöm a közreműködéseteket, magánéletetekben, munkátokban sikereket, jó egészséget és gyönyörű nyarat kívánok.

Tóth Tibor.
ZakopaneInfo Zgłoś post do skasowania
~Ádám
21:07 Szo, 08 Dec 2012
Külön köszönet az oldalon megtalálható információkért. Nagyon széles körben ad tájékoztatást a lehetőségekről és költségekről. Már most várom, hogy indulhassunk (az idő biztos kevés lesz, hogy mindent megnézzünk).
Zakopane Zgłoś post do skasowania
~Zsolt
16:55 Ke, 15 Jan 2013
Kedves Marci!

Voltunk Zakopaneban, gyönyörű napsütéses időben értünk oda, az erdei úton jó lassan, de biztonságban tudtunk haladni. Mivel azon a hétvégén ónos eső is volt, vasárnap már Poronin felé vettük az irányt...

Nagyon jól éreztük magunkat, a Foluszowy Potok nagyszerű szálláshely, a kártyáknak is hasznát vettük (még egyszer köszönöm őket!), a Karczma Kmicic-ben még zenekar is volt, a Gazda étteremben viszont korábban voltunk, még nem volt ott a zenekar.

Szuper volt a Gubalówka, habár nagy ködben voltunk fent. Finom sajtokat vettünk, megnéztünk egy zenés misét, sokat sétáltunk a városban. Alig várom, hogy ismét visszatérjünk hozzátok!

Köszönök mindent!

Üdv:
Zsolt
portál Zgłoś post do skasowania
~SHE
17:27 Pé, 26 Ápr 2013
Nagy örömömre szolgált, hogy sikerült rátalálnom a honlapotokra. Nem is gondoltam volna, hogy találok egy magyar nyelvű oldalt, ahol ilyen részletességgel megtalálok minden fontos és hasznos információt Zakopane és környékéről. Előre is köszönet érte nektek!
Erika
Zakopaneinfo Zgłoś post do skasowania
~Laci
12:10 Ke, 02 Júl 2013
szeretnék gratulálni az oldalatokhoz: nagyon színvonalas, hasznos, tartalmas! Az innen kapott információk alapján döntöttünk úgy, hogy nyáron néhány napot Zakopanéban töltünk.
portál Zgłoś post do skasowania
~Viki
11:39 Ke, 16 Júl 2013
Kedves Marci,
nagyon köszönöm a választ és a segítő közreműködést :)
A honlapotok szuper, a sok értékes információ hatalmas segítség volt a lengyelországi utunk megtervezéséhez, továbbra is figyelem.
Köszönöm.
Üdv. : Viki
visszajelzés Zgłoś post do skasowania
~Balazs
13:57 Ke, 29 Okt 2013
Kedves Marci
Koszonok mindent, nagyon jo volt Krakko is es Auschwitz is....kivalo szervezes volt. :)
Balazs
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Chmagdi
12:19 Szo, 02 Aug 2014
Kedves Marci!
Nagyon köszönöm a segítséget a Lengyelországi kirándulásaink nagyon jól sikerültek az egészből Zakopane mint város és a hegyek felejthetetlen élményt nyújtottak.Ide biztos,hogy visszatérek a barátaimmal.
Ezt az oldalt és a tőletek kapott önzetlen segítséget mindenkinek tiszta szívemből ajánlom.

Magdi
Auschwitz Zgłoś post do skasowania
~Márti
19:28 Ke, 05 Aug 2014
Szerencsésen hazaérkeztünk a csodálatos Zakopáneból,
minden nagyon szuper volt és jól sikerült. Az auschwitzi
látogatás is sikerült, mindenki megtalált sőt, még hárman csatlakoztak hozzánk.
Nagyon köszönöm a segítségedet, munkátokhoz további sok erőt és
kitartást kívánok. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Még egyszer köszönök mindent:
Márti
Auschwitzi látogatás Zgłoś post do skasowania
~PMáté
21:53 Csü, 14 Aug 2014
Kedves Marci !

Tegnap este érkeztünk haza lengyel túránkból, mind Auschwitz, mind pedig Krakkó hatalmas élmény volt számunkra. Hadd köszönjem meg még egyszer is, a minden területre kiterjedő segítséged.

Üdvözlettel
Máté
ÓRIÁSI köszönet Zgłoś post do skasowania
csilla0923
13:53 Ke, 30 Szept 2014
Kedves Gabi és Marci!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptunk Tőletek! :) Nélkületek elvesztünk volna. :(
Csak annyit tudok mondani, hogyha bárkinek bármilyen (de tényleg bármilyen!) kérdése van nyugodtan keresse a választ ezen az oldalon, vagy keresse meg Gabiékat, mert mindig segítenek. :)
A legjobb iránytű ez az oldal, ha Zakopane-ba készül az ember! Mi voltunk a sajtkészítésen, és jövőre is visszatérünk hogy néhány programot még kipróbáljunk. :)

Nagyon szépen köszönök mindent, jövőre ismét jelentkezem. :)

Csilla
Auschwitz Zgłoś post do skasowania
~Tom
14:08 Va, 19 Okt 2014
Szia Marci,

Nagyon jol ereztuk magunkat Lengyelorszagban.
Koszonjuk az Auschwitzi segitseget is.
Minden rendben volt.

Koszonjuk meg egyszer
köszönjük Zgłoś post do skasowania
~Regős Enikő
12:23 Hé, 03 Nov 2014
Kedves Johanna, Gabi és Marci!!
Nagyon szépen köszönjük a hasznos információkat! Nagyon jól éreztük magunkat mind Zakopane-ban mind Krakkóban. Nagyon hasznosak és pontosak voltak az infók, így élvezetes volt az egész út!
Üdv! Enikő
Érdeklődnék... Zgłoś post do skasowania
~Agócs Zsuzsanna
14:46 Csü, 08 Jan 2015
2015. januá 21-én utazunk Zakopane-ba baráti társasággal, 2 gyerekkel a \"fedélzeten\" (17hónapos,és 11 éves), 4éjszakát töltve ott. Milyen programokat tudna ajánlani? A lovasszáozás érdekelne leginkább, 7fővel is szóba állnak, vagy csak nagyobb csoportokkal? Illetve babakocsit érdemes-e vinni? Zakopane-ban van szállásunk a REZYDENCJA SIENKIEWICZÓWKA panzióban.... A piacot, és a várost bejárnánk, és a kisebb gyermeknek kényelmesebb lenne a babakocsi. gyermekkel milyen programot érdemes még szervezni (jól bírja a strapát), a hegyen és környékén vannak járható, kiépített túristautak?
Válasát előre i köszönöm.
Re: Érdeklődnék... Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
14:54 Csü, 08 Jan 2015
Kedves Zsuzsanna!

Lovasszánozás programra találsz leírást a Programok menüpont, Lovasszán almenüpontjában. A feltüntetett árakkal akár 2 fővel is szóba állnak szóval nem lesz gondotok azzal, hogy \"nem vagytok elegen\".

Egyébként programokat, programötleteket szerintem leginkább a LÁTNIVALÓK, a PROGRAMOK, a GASZTRONÓMIA és a TÚRÁZÓKNAK menüpont alatt lelsz. Érdemes ezeket átböngészni.
Utóbbiban túraleírásokat is lelsz (a teljesség igénye nélkül), de azért ilyenkor télen főleg a könnyebb túrákat tudom ajánlani. Egyébként a Tátrában csak jól kiépített turistautak vannak, sokan járják ezeket télen is.

Egy ötlet még: Inkább szánkót hozzatok, és ne babakocsit, ha tehetitek, mert ha sok a hó, akkor az előbbivel jóval könnyebb közlekedni egy kisbabával. Sokszor egyébként a szállásoknak is van kölcsönözhető szánkójuk.
Marci
Re: Érdeklődnék... Zgłoś post do skasowania
~Agócs Zsuzsanna
14:59 Csü, 08 Jan 2015
Kedves Marci!
Köszönöm a gyors választ! Mindent átböngészek!!!!
Re: Érdeklődnék... Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
15:02 Csü, 08 Jan 2015
Kedves Zsuzsanna!

Én pedig állok rendelkezésedre felmerülő kérdések, kérések esetén nem csak itt, de emailben is, az office@zakopaneinfo.hu címen.
Marci
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~csipetcsapat
07:23 Hé, 26 Jan 2015
Kedves Marci !

Ezúton tájékoztatlak arról, hogy a zakopanei és krakkói programunk hibátlanra sikerült. Tegnap délutánra a hó is megérkezett, mert ilyenkor a krupówki, csak \"fehérben\" csodálatos! Minden rendben volt az autóbuszos utazással, és a nagyon kedves és csinos idegenvezetővel Barbarával, aki az zord időjárás ellenére élvezetessé tette a krakkói városnézést.
Nagyon köszönjük Neked és Csapatodnak a segítséget, ennek az emlékezetes hosszú hétvége programjának a megszervezéséhez !!!

Üdvözlettel: Mihály, Marianna, Laci, Heni, Dávid, Szilveszter, Emese, Máté, Detti, Gyuri, Enikő, Móric
idegenvezetők Zgłoś post do skasowania
~KrMa
11:14 Sze, 08 Júl 2015
Szia Marci!

Még egyszer köszönjük a szervezést. Minden nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon tetszett Krakkó mindenkinek.
Mindhárom idegenvezető nagyon jó volt. Sok információt osztottak meg velünk és nagyon jól beszélnek magyarul. Igaz az egyik idegenvezetőnkön nem is csodálkozunk, hiszen ő magyar. A bányába ő vitt le minket. Marika, ha jól emlékszem a nevére.

Köszönjük a segítséget. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól ez a 4 nap.

Üdv
Marietta és kis csapata
Nyaralás Zgłoś post do skasowania
~Csaba
17:01 Hé, 13 Júl 2015
Szia Marci!
Haza érkeztünk, nagyon jól éreztük magunkat és köszönet a segítségért és a honlapért,
nagyon sok jó tippet és tanácsot találtunk rajta!

Üdv.
Csaba
Auschwitz és Wieliczka Zgłoś post do skasowania
~CsillaesBotond
08:40 Hé, 03 Aug 2015
Kedves Marci!
Szeretném megköszönni azt a sok-sok segítséget, amit kaptunk tőled a lengyel utunk megszervezéséhez. A segítséged nélkül nem tudtuk volna megnézni Auschwitzot és Wieliczkát. Minden apró-cseprő kérdésünkre választ kaptunk tőled. Köszönjük a sok információt, a foglalásokat, a belépőjegyeket, az idegenvezetőket, a kedvezménykuponokat, stb., egyszóval mindent!!! A kirándulás szuper jól sikerült, s ezt jórészt neked (és persze a honlapotoknak) köszönhetjük.
További munkátokhoz sok sikert kívánok! S ha bárki Lengyelország felé venné az irányt, a zakopaneinfo-t mindenképpen ajánlani fogjuk neki!
Üdvözlettel és köszönettel
programok szervezése Zgłoś post do skasowania
~Adri
16:13 Szo, 27 Feb 2016
Kedves Marci!

Segítséged mérhetetlen örömöt okozott számomra/számunkra. Nagyon megkönnyítetted az utazásunkat, amit nem tudok eléggé megköszönni! Az egész csapat nevében köszönjük szépen.

Üdvözlettel:
Ad rienn
Auschwitz és Wieliczka Zgłoś post do skasowania
~Éva
10:01 Hé, 04 Ápr 2016
Kedves Marci!

Meg is ragadom az alkalmat, hogy beszámoljak az elmúlt 4 napról. Egyszerűen minden tökéletes volt. Auschwitzban is és a bányában is csodálatos időben volt a foglalásunk. Csak mi hárman és az idegenvezető! Nem is bántam a borsos árakat, mert így jóval többet kaptunk. Bár személyesen is megköszöntük, de kérlek Te is tolmácsold a két hölgynek köszönetem (Teresa és Mária), nagyon lelkiismeretesek voltak.
Utólag is örülök, hogy rátok találtam a netem.
Éva
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Zoli
20:05 Ke, 06 Szept 2016
Kedves Márton!

Igen jól sikerült a lengyelországi kirándulásunk. Sok szép helyen jártunk és jól szórakoztunk.
Az ajánlott szálláshelyek ill. éttermek teljesen kimerítették az elvárásainkat, udvarias és segítőkész személyzetük mindenben segített még a nyelvi korlátok nehézségeinek dacára is.A szobák tiszták és teljesen felszereltek voltak. Az éttermek gasztronómiai ajánlása is mindenütt nyerő volt.

Ezúton szeretném megköszönni mind azt a segítséget, munkát amit ami nyaralásunk előkészítésében segítettetek.
Kívánok nektek munkátokhoz további töretlen kitartást, nagyon jó egészséget és boldogságot.
Remélem még nagyon sok ilyen buzdító és köszönő levélben lesz részetek.

Tisztelettel és baráti üdvözlettel: Zoltán
köszönet Zgłoś post do skasowania
morzs
21:22 Csü, 03 Nov 2016
Kedves Gabi és Marci! Köszönet itt is a portálért és a gyors válaszokért, segítségért. Meglepetés-program volt ez a férjemnek, ami a Ti segítségetekkel még jobban sikerült, mint gondoltam vagy álmodtam volna. A Hotel Aries-ben szálltunk meg, ami már önmagában élmény volt, mindenkinek ajánlani tudom. Olyan fajta luxust nyújt a szálloda személyzete, étterme és wellnes részlege, amit ezen az áron elvár az ember, mégsem lehet hozzászokni. Mégis, bár biztos bázis volt a szálloda, azért a honlap nélkül a program és a tájékozódás nem lett volna ilyen egyszerű. Visszatrünk és nagyon remélem, hogy akkor időben felvesszük a kapcsolatot és találkozhatunk személyesen is. Remélem áldás lesz az életeteken és a munkátokon, és főképp a családotokon!
köszönet Zgłoś post do skasowania
~Hajn
08:17 Hé, 08 Máj 2017
Szia Marci szeretnénk megköszönni segítségedet nagyon jól sikerült a hétvégi auswitzi látogatás minden símán ment köszönve neked, a múzeum látogatás, idegenvezetö fantasztikus nagy tudású hölgy, és a hotel is!

Óriási hála és köszönet!

Szép napot!

Hajni és többiek
Hála Zgłoś post do skasowania
~hekli
07:26 Pé, 12 Máj 2017
Kedves Gabi és Marci!

Hálás szívvel köszönjük azt az áldozatkész segítőkészséget, mindenre kiterjedő figyelmet, szakmai felkészültséget, önzetlen szeretetet, amit kirándulásunk előkészítése, és lebonyolítása során kaptunk Tőletek! Kívánjuk, hogy a jó Isten áldja meg életeteket, s tartson meg hosszú ideig Benneteket, sokunk örömére!
köszönet Zgłoś post do skasowania
~SBea
09:19 Sze, 21 Jún 2017
Kedves Marci!

Csodás Zakopane-i, Dél-Lengyelországi kirándulásunk sajnos véget ért. A sok csodás élményhez való jutást, illetve a sok érdekes tudnivalót ezúton is köszönjük!

További szép nyarat, sok-sok vendéget kívánunk,

Bea, s barátai
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~P.Kati
18:22 Ke, 25 Júl 2017
Kedves Marci!

Még nem volt alkalmam megköszönni a segítségeteket, programunk lebonyolításához.

Minden kiválóan sikerült! Az idegenvezetők nagyszerűek, kedvesek, felkészültek voltak.

Az egész csapat elégedett volt. A szervezésetek kiváló volt.

Köszönjük!

Már tudjuk kihez fogunk fordulni, ha hasonló programunk lesz!

Köszönettel:

P. Kati
Eljutás Krakkóba Zgłoś post do skasowania
~Anett
18:01 Va, 15 Okt 2017
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Érdeklődni szeretnénk, hogy Zakopánéból van-e lehetőség busszal eljutni Krakkóba? És ha van milyen árban van? Ketten mennénk csak így egyénileg akarunk egyet sétálni a városban és megnézni egy két nevezetességet.

Köszönö m a segítségeteket.

Üdv,

Anett
Re: Eljutás Krakkóba Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
18:05 Va, 15 Okt 2017
Kedves Anett!

Van lehetőség, több cég is üzemeltet buszokat Krakkóba és vissza. A két legnagyobb a Szwagropol és a Mayer Bus.
Napközben 30-50 percenként mennek a buszok, a menet idő kb 2 óra 15-30 perc. Jellemzően a jegyár 17-19 pln/fő körül mozog.

A buszok Zakopanéból a pályaudvarról mennek, és ide is érkeznek. Krakkóban a Központi Pályaudvarra (Dworzec Glówny) érkeznek, és innen is indulnak vissza. Innen csak pár perc séta Krakkó óvárosa.
Marci
Re: Eljutás Krakkóba Zgłoś post do skasowania
~Anett
08:10 Hé, 16 Okt 2017
Kedves Marci,

Köszönöm a segítséget :)

Üdv, Anett
lovasszán szervezés Zgłoś post do skasowania
~Merien
10:11 Pé, 09 Feb 2018
Kedves Marci!
Köszönöm a rugalmasságotokat hogy végül mégis el tudtunk menni lovasszánozni bár elbénáztuk az első találkozót. Jól éreztük magunkat klassz program volt. Sok sikert és türelmet 😂 a további munkátokhoz.
Mariann és családja
Húsvéti hétvége Zgłoś post do skasowania
mayacska71
21:39 Csü, 22 Márc 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Március 30-tól 4 napra Zakopánéba utazunk. Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor az éttermek hogy tartanak nyitva? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Pásztor Anikó
Re: Húsvéti hétvége Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
06:25 Pé, 23 Márc 2018
Kedves Anikó!

Az éttermek zöme, főleg azok amelyek a központi helyeken vannak, nyitva szoktak tartani a húsvéti hétvége összes napján.
Marci
Re: Húsvéti hétvége Zgłoś post do skasowania
mayacska71
09:29 Pé, 23 Márc 2018
Kedves Marci,

nagyon szépen köszönöm az információt! Szép napot! Anikó
Re: érdeklődés Zgłoś post do skasowania
~Kloó Józsefné
11:27 Ke, 24 Ápr 2018
Kedves Johanna, Gabi és Marci !

2018. április 28-tól május 01-ig tartózkodunk egy népes 15 fős társasággal Zakopanéban, érdeklődni szeretnék, hogy a városban április 29-én hol és mikorra lehet megvenni a lanovkára a jegyeket, úgy hogy még aznap jó időben fel tudjunk jutni, hogy elkerüljük a több órás várakozást. Egyébként gratulálok a portálhoz nagyon nagy segítség az oda látogató magyaroknak. Köszönettel: Kloó Éva
Re: érdeklődés Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
17:22 Ke, 24 Ápr 2018
Kedves Éva!

A városban jegyautomatákból pár napra előre (ha még van, azért a hosszú hétvége elég népszerű) lehet jegyeket vásárolni.
Főoldalunkon részletes cikket találsz erről.
Marci
Re: távolabbi kirándulás Zgłoś post do skasowania
~Edina
13:16 Csü, 24 Máj 2018
Kedves Marci.
Szeptemberben szeretnénk Zakopánéba utazni (kb. 40 fő). A szállásunk Murzashicle-ben lenne, és innen szeretnénk túrázgatni. Morskie Oko, Giewont és felvonóval a Kasprovy Wierch van betervezve + aznapra Zakopane sétálóutca. Maximálisan aktív hétvége lenne. Tudsz túravezetőt ajánlani, aki a szálláshelyre jönne reggelente, és reggeli után az ő vezetésével jutnánk el az említett helyekre? Ajánlasz esetleg egyéb programokat, látnivalókat? Egyik este egy kisebb zenés, táncos bulit is szeretnénk. Van olyan szórakozóhely, vagy karczma, ahol pénteken, vagy szombaton szokott élőzene lenni? DJ-t tudsz esetleg ajánlani? Mit javasolsz, hol vacsorázzunk, hol főznek finoman helyi ételeket?
Ebéd helyszín javaslatokat is szívesen veszek. Ha van pl. olyan helyi halsütöde stb., amit szívesen ajánlanál... Előre is köszönöm válaszod.
Re: távolabbi kirándulás Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
11:08 Pé, 25 Máj 2018
Kedves Edina!

Köszönjük hozzászólásodat, de a programszervezési konkrétumok nem fórum témák. Kérem, hogy a fentieket küld el emailban nekünk az office@zakopaneinfo.hu címre. Köszönöm előre is.
Marci
köszönet Zgłoś post do skasowania
~Izabella
10:22 Szo, 25 Aug 2018
Kedves Marci!
Fantasztikus volt a tegnapi kirándulásunk. Nektek hála minden forgatókönyv szerint, mint a karikacsapás, zökkenők nélkül történt!!!!!!Az idő is fantasztikus volt, pedig emiatt aggódtam. Még egyszer nagyon köszönjük segítségeteket, baráti segítségeteket, gyors válaszaidat! Nélkületek/Nélküled nem sikerült volna ilyen jól fiam 18. születésnapja!!!!! Hálás vagyok érte!
Jó híreteket visszük tovább! További jó munkát kívánunk nektek!
Üdvözlettel: Izabella a Jászságból
lovaszán Zgłoś post do skasowania
~Zozo
13:48 Hé, 03 Szept 2018
Sziasztok.
Januárban tervezzük kirándulásunkat Zakopane-ba. A lovasszánok egyénileg is igénybe vehetőek, ha igen akkor ahhoz kell időpontot foglalni?
Köszi Zoli
Re: lovaszán Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
13:51 Hé, 03 Szept 2018
Kedves Zoli!

Amennyiben a mi általunk hirdetett programon szeretnél részt venni, az csak előzetes foglalással működik.

Ezen felül a Gubalówka-hegy tetején, a nagyobb tátrai völgyek bejáratánál, és nagy hó esetén a sétálóutcán is találsz szánosokat. Ezeken a helyeken az árban neked kell megalkudnod, de cserében nem fix időpontok, hanem azonnali indulással lehet menni velük.
Re: lovaszán Zgłoś post do skasowania
~zozo
14:49 Ke, 04 Szept 2018
Oké. Köszönöm a választ.
Nowy Targ Zgłoś post do skasowania
~Tinoka
13:40 Va, 04 Nov 2018
Szia Marci!

Decemberben is csak szerdán és szombaton van nyitva a piac Nowy Targban?
Re: Nowy Targ Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
08:59 Hé, 05 Nov 2018
Szia!

A piac Nowy Targban decemberben is CSÜTÖRTÖKÖN és szombaton van nyitva, mint az év során bármikor. Szerdánként Jablonkán van piac.
Re: Nowy Targ Zgłoś post do skasowania
~Tinoka
11:10 Ke, 27 Nov 2018
Köszönöm!
Érdeklődés Zgłoś post do skasowania
Heni
08:26 Sze, 28 Nov 2018
Kedves Marci!

A december 1-ei nyíregyházi csoportunk kirándulásával kapcsolatban írtam e-mailt. Azt szeretném kérdezni, hogy megkaptátok-e?

Köszönöm ,
Heni
Re: Érdeklődés Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
08:31 Sze, 28 Nov 2018
Meg és dolgozom vele.
Marci
Re: Érdeklődés Zgłoś post do skasowania
Heni
09:24 Sze, 28 Nov 2018
Nagyon köszönöm. Szép napot.
Érdeklődés Zgłoś post do skasowania
~Ivett
21:55 Csü, 29 Nov 2018
Sziasztok!
Holnap indul lovasszán? ☺️
Re: Érdeklődés Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
07:35 Pé, 30 Nov 2018
Sajna nem.
Köszönet Zgłoś post do skasowania
~Mónika
20:26 Csü, 10 Jan 2019
Kedves Marci! Köszönjük a múlt heti lovasszános program leszervezését. Nagyon élveztük. Az éttermek is kiválóak voltak, amelyek a kuponon szerepeltek.
Mónika és Zoli
Auswitz Zgłoś post do skasowania
~Diana
14:03 Va, 13 Jan 2019
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

2019. április 21, 22 vagy 23.-án lenne-e esélyünk 2 és fél éves gyerekkel magyar csoporthoz csatlakozni egy auswitzi látogatásra? Ilyen kicsi gyerekkel egyáltalán érdemes-e elindulni, illetve beengedik-e?

Köszönöm szépen a válaszotok előre is!
Re: Auswitz Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
14:33 Va, 13 Jan 2019
Kedves Diana!

Köszönjük hozzászólásodat. Most nincs erre az időszakra csatlakozható csoportunk. Ha lesz, akkor a ZakopaneInfo főoldalán hirdetni fogjuk. Április 21-re biztosan nem lesz, mert az húsvét vasárnap, és akkor a múzeum zárva tart.

14 éves kor alatt a látogatás nem ajánlott, de szülői kísérettel nem is tiltott.
Re: Auswitz Zgłoś post do skasowania
~Diana
14:41 Va, 13 Jan 2019
Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor figyelem az oldalt!
program Zgłoś post do skasowania
~Papp Lászlóné
12:34 Szo, 09 Feb 2019
Július 8-14-ig Zakópánéban töltjük a hetet 23-an. Szeretnék felvilágosítást kapni ezen a héten milyen programok várják az oda látogatókat Zakopáneban és 70-80 km-es körzetében./ 18 felnőtt,4 15 éves és 1 5 éves gyermek/ Köszönettel Edit
Re: program Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
08:49 Va, 10 Feb 2019
Kedves Edit!

Általános környező programlehetőségeket honlapunkon a Látnivalók, Túrázóknak és Programok menüpontokban találsz. 23 fő esetében már a Csoportos részeket is érdemes nézegetni.
Nyári eseménynaptár még nincs, de júliusban van Nyári Mozifesztivál, ami minden este ingyenes filmvetítést jelent Zakopane belvárosában és az Orgonafesztivál is szokott még ilyenkor zajlani.

Pontosabbat inkább csak május-júniusban látunk majd.
Re: program Zgłoś post do skasowania
ati38
15:43 Hé, 09 Dec 2019
Üdvözletem Kedves Johanna, Gabi és Marci!
Ha az égiek is úgy akarják, 2020. január 02.-án érkezem két éjszakára Zakópánéba. Sajnos a szilveszteri buliról lemaradva, de így is nagyon várom -várjuk hogy ott lehessünk. Youtube alapján csodaszép! Szeretnék az után érdeklődni, hogy az említett időpontban elkezdődik e, már újra az élet, nyitnak e a boltok, éttermek, látnivalók? Itta z oldalon található módon, megigényeltem az éttermi kedvezményt is. Előre is köszönnöm a segítséget!
Re: program Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
15:47 Hé, 09 Dec 2019
Igen. Január 1 ünnepnap itt is, de január 2 már normál nap, minden múködik.
Re: program Zgłoś post do skasowania
ati38
16:40 Hé, 09 Dec 2019
Nagyon köszönöm az infót! Remélem jól érezzük majd magunkat, megfog a hely szépsége, hogy többször visszatérünk! Esetleg önökön keresztül, is megpróbálnám majd megszervezni, hát ha ezzel, bevételük gyarapodásához én is hozzá tudok járulni!
Útiterv Zgłoś post do skasowania
~ati38
18:25 Pé, 13 Dec 2019
Elnézést , hogy kérdéssel zavarom megint! Hát ha tud tanácsot adni az útiterv szerkesztésében! Vecsésről, vagy is a repülőtér mellől indulnék. Útvonal tervező két utat is felajánl. Egyik út Dunakeszi -Vác Ipolyság, másik, Gödöllő-Hatvan-Salgótarjá n irány. Merre érdemes menni? Azt is írja, hogy Szlovákia területén, az útvonalon,útdíjat kell fizetni. Esetleg elkerülhető ez a szakasz? Előre is köszönöm válaszát!
Re: Útiterv Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
18:31 Pé, 13 Dec 2019
Hát, teljes útvonalak megadása nélkül nehéz válaszolni, de amennyire az útvonaltervezőket ismerem, akkor az első útvonal télen jobb, mert a másodikban ugyan nagyon szép részek vannak, de elég rosszul takarítják bizonyos részeit.
Fizetős szakasz csak az elsőben van (Zólyom és Besztercebánya között), de ez olyan rövid, hogy Sliac községen át elkerülhető különösebb időveszteség és pályadíj nélkül
Re: Útiterv Zgłoś post do skasowania
~ati38
05:56 Szo, 14 Dec 2019
Nagyon köszönöm a segítséget!
kérdés Zgłoś post do skasowania
~Marusa Ferenc
13:57 Va, 14 Feb 2021
Szia.
Keresünk egy lovas eseményt.Skioring vagy valmi ilyesmi. Ott rendezik nem messze tőletek. Lóval húzzák egy silécen egy embert. időre megy. Nem tudom ,hogy lehetne ilyenre infót szerezni. Légyszi ha tudsz valamit jelezz vissza. Annyi infóm van ,hogy sióring vagy skióring a neve meg Polonin községben is szoktak rendezni. Az európa magasból müsorban volt. Ott láttuk. Köszönöm Marusa Ferenc. Marusaferenc2@gmail.com Tel.: 36205832699
Re: kérdés Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
14:56 Va, 14 Feb 2021
Kedves Ferenc!

Van ilyen. Skiringnek hívják (meg van skiskiring is, utóbbinál ló ás lovasa húzza a síelőt), és Poroninban is rendezik. Egy 7 versenyből álló sorozat szokott lenni a környékbeli falvakban.
Minden évben hírt is adunk róla honlapunkon. Idén, sajnos mint sok más mindent, ez is elmaradt...

Tavalyi összefoglalünk linkje (be kell másolni a böngésződbe, és az esetlegesen keletkező spaceket törölni kell):

https://zakopaneinfo .hu/index.php?strona,doc,pol,g lowna,1411,0,1314,1,1411,ant.h tml
Szánkópálya és labirintus Zgłoś post do skasowania
zima.ildi
08:38 Va, 17 Okt 2021
Kedves Johanna, Gabi és Marci,

Segítségüket szeretném kérni a tárgyban megjelölt helyszínről tudnánk e bővebb információt küldeni, esetleg egy weboldalt ahol tájékozódhatunk.
Előre is nagyon szépen köszönjük.

Üdvözlettel .
Ildikó
Re: Szánkópálya és labirintus Zgłoś post do skasowania
~CsMarton
08:42 Va, 17 Okt 2021
Kedves Ildikó!

Minden évben készül róla egy cikk a főoldalunkra. Akkor, amikor aktuális. Ez, ha a tél is úgy akarja, normálisan január elején aktuális. (Ha nagyon erős a tél, akkor nagy ritkán már szilveszterre is, de inkább a január a jellemző.)
Lesz hír róla az idei télen is, szóval érdemes majd figyelni a főoldalt.

Az üzemeltető cég lengyel nyelvű honlapja:

http://www.snowla ndia.pl/
Szállás, lovasszán és Kasprowy Wierch Zgłoś post do skasowania
~DP
10:08 Sze, 22 Dec 2021
Kedves Marci!Szuper volt a hétvége, nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönöm szépen még egyszer a rengeteg segítséget!

[Pokaż drzewko]                Dodaj nowy temat
   « powrót do listy tematów
Posty na forum
Ilość postów dodanych w ostatnim tygodniu: 5
Ilość postów dodanych w ciągu ostatniego dnia: 0

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Apartamenty pod Słońcem
~Ádám
20:22 Hé, 17 Jan 2022
Sziasztok! Szeretnénk még egyszer megköszönni a vendéglátást, nagyon jól éreztük...
Re: Útvonal
~Csepi Tamás
16:30 Va, 16 Jan 2022
Köszönöm a tájékoztatást!
Re: Útvonal
~CsMarton
13:43 Pé, 14 Jan 2022
Kedves Tamás! Nincs róla rendelkezés (a rendelet szövege nem jelöli az utakat, csak...
Útvonal
~Csepi Tamás
13:29 Pé, 14 Jan 2022
Üdvözlöm Önöket! Zvolen és Banská Bystrica közti tranzit út az autópályán megy,vagy...
Lovasszán foglalás
~HHeni
11:08 Csü, 13 Jan 2022
Kedves Marci! Már egy ideje szerettem volna megköszönni, hogy vagytok, a gyors...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 69162093 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.