Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Vélemény/beszámoló

Treść:
Sziasztok!
Karácsony előtt eltöltöttünk pár napot Zakopane-ban a párommal és ezt a túrát is megtettük. Gyönyörű, tiszta időben indultunk neki gyalog, majd előbb csak foltokban volt jeges az út, később viszont már az egész teljes széltében-hosszában le volt fagyva. Erre sehol senki nem figyelmeztetett minket, így nehezebb volt megtenni az utat felfelé, mint gondoltuk. Egy olyan cipőre szerelhető szeges alkalmatosság (amit láttunk több emberen is) sokat segített volna a helyzetünkön. Sebaj, gondoltuk lefelé már inkább lovaskocsival megyünk. Csakhogy mire a tótól visszaértünk, egyetlen egy kocsi maradt, amin már nem volt hely. A kocsis pedig közölte, hogy nem is jön fel több, úgyhogy induljunk neki gyorsan, mielőtt teljesen besötétedik. Így először hitetlenkedve ugyan, de elindultunk lefelé gyalog, mivel nem volt más választásunk, el kellett érnünk az utolsó buszt, ami visszavitt minket a városba.
Így tehát a felfelé vezető út nekünk is 2 óra 20 percbe telt (meg-megálltunk, fotóztunk, stb.), lefelé viszont sikerült 1 óra 10 perc alatt teljesíteni a távot (sötétben).
Sok mindenre képes az ember, ha \"az életéért küzd\" :)

Egyébként szuper volt minden és nyilván élménynek ez így utólag még izgalmasabb, de javasolnám, hogy javítsátok ki a leírást, miszerint télen, jeges időben ne nagyon induljon útnak senki sima túracipőben, mert könnyen eleshet.

Üdv,
Judit Miskolcról

Dodany przez użytkownika: ~Judit
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
12:22 Sze, 28 Szept 2022
Kedves mserzsi! Nem érkezett sem a várostól (a világítás kapcsán), sem a...
érdeklődés
~mserzsi
12:14 Sze, 28 Szept 2022
Kedves Marci! Szeretném kérdezni, hogy van arról információd, hogy lesz e Zakopánéban...
Hazaértünk
~Anti
21:08 Va, 25 Szept 2022
Kedves Marci! Lezajlott a kirándulás! Elmondhatom, maximálisan elégedett volt mindenki a...
Re: Kérdés
~CsMarton
08:00 Va, 11 Szept 2022
Szia! Szánkópálya egy van, ez a síugrósánc mellett működik együtt a...
Kérdés
~Andor
11:45 Szo, 10 Szept 2022
Sziasztok! Tudom,hogy január még messze van,de szeretek előre tervezni,így felmerül pár...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 81521625 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.