Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Auswitz belépés

Treść:
Sziasztok!

Auswitz-i látogatásról szeretnék néhány tapasztalatot megosztani. Hirtelen Lengyel útból lett elhatározás, hogy ha már arra járunk, akkor mindenképpen szeretnénk elmenni Auswitzba is. Előtte két nappal olvasgattam itt az egyébként hasznos infókat, és szembesültem a foglalási rendszerrel. Sajnos már nem lehetett látogatásunk idejére regisztrálnunk, mert már minden jegy elkelt. Párom telefonon felhívta őket még itthonról, és azt javasolták neki, hogy menjünk oda 7.30-ra és úgy nagy eséllyel fogunk kapni jegyet. Mi így is tettünk, kicsivel később, 8-ra sikerült megérkeznünk. Nem volt olyan nagyon hosszú sor, nagyjából fél órásra tippeltem. 15 perc sorban állás után kaptunk ingyenes belépőt minden gond nélkül és beengedtek minket Auswitzba, sőt angol nyelvű csoporthoz csatlakozhattunk volna de mivel 3-an voltunk, abból csak ketten beszéltünk angolul, így az önálló lehetőséget választottuk. Vettünk magyar nyelvű tájékoztató füzetet, ami alapján szerintem teljesen jól bejárható a tábor, megtudhatóak a fontos infók. Miután mindent sikerült megnéznünk átmentünk Birkenauba, ahol már nem volt szükség a jegyekre, fémdetektoros kapu sem volt. Úgyhogy ha valaki esetleg hasonló cipőben jár, hogy későn értesül az előzetes regisztrációs lehetőségről és már a rendszer nem engedi a foglalást arra a napra, akkor esetleg ezt a kora reggeli látogatást próbálja megcélozni!

Dodany przez użytkownika: ~Vivien
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Sízés
~CsMarton
19:47 Ke, 10 Szept 2019
Mi! http://apartamentypodsl oncem.com/hu
Re: Sízés
~Dékány György
19:00 Ke, 10 Szept 2019
Köszönöm a gyors és bíztató választ,hogy már dec. közepétől lehet csúszkálni...
Re: Sízés
~CsMarton
11:41 Ke, 10 Szept 2019
Kedves György! Ha az ő honlapjukon sincs még infó, akkor mi sem tudunk pontosat mondani....
Sízés
~Dékány György
11:38 Ke, 10 Szept 2019
Szeretném megkérdezni,hogy Symaszkowa,Harenda,Suche pályák mikor kezdik a szezont,mert a...
köszönet
~Country
12:03 Hé, 09 Szept 2019
Kedves Gabi és Marci! Szerencsésen hazaérkezett a csoportunk, nagyon jól érezték...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 31269279 látogató
1999-2019 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.